Λέρας 138 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2013 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα αλάνια μηχανόβιοι! Αχιλλέας Δήμου εδώ, ή αλλιώς ονομαζόμενος "Λέρας!" μετά το βρωμόξυλο στον αγώνα RedBull Romaniacs 2013 ήρθα και εδώ να μοιραστώ την εμπειρία μας μαζί σας! Γιάννης Μανιάτης και εγώ παλέψαμε με τα στοιχεία της φύσης και καταφέραμε να τα νικήσουμε ο καθένας με τον τρόπο του. Ο Γιάννης έφτασε στον τερματισμό της κατηγορίας Hobbie, εγω δεν κατάφερα να τερματίσω την Expert Single για δεύτερη φορά. ευτυχώς για μένα δεν ήταν θέμα ικανοτήτων αλλά τεχνικών προβλημάτων που θα φανούν σιγά σιγά με τα video που θα ανεβαίνουν και εδώ. πάντως η εμπειρία ήταν εκπληκτική για άλλη μία φορά και δεν μετάνοιωσα στιγμή το οτι βρέθηκα για 2η φορά εκεί! βλέποντας τα video μέχρι την 3η μέρα που έτρεξα θα δούμε τον αγώνα από την εσωτερική του πλευρά όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί. Είχα βλέπετε 2 σκοπούς.. να τερματίσω (fail) αλλά και να καταγράψω, οπου κάτι καταφέραμε.. κανένα 2ωράκι από την κάθε μέρα το καταγράψαμε. Μου αρέσει να ανεβάζω χωρίς editing που δείχνει πόσο καλός είναι ο αναβάτης όταν είναι και editor. Θέλω να φαίνεται μέσα από τα video η ταλαιπωρία, ο πόνος και οι αναπνοές για να μπορεί να καταλάβει κάποιος αν μπορεί να τρέξει σε αυτό το event μόνο από τα video. Αυτο που προσπαθώ να αποδείξω με τον τερματισμό μου είναι οτι μπορούν πολλοί έλληνες εντουράδες να τρέξουν και να τερματίσουν αυτό το event. Ευτυχώς είχα τον Γιάννη να μας αποδείξει οτι η Hobbie τερματίζεται γιατί αν περιμένατε από μένα λοιπόν, περισσότερα λόγια με τα ανάλογα video Ξεκινάμε από πρόλογο (θυμηθείτε να πατήσετε το 1080p) Intro : John : το δικό μου run βρίσκεται στα encoding... κάντε κάνα share στα social σας να δούμε κάνα like απ'έξω γιατί τα τσιγκουνεύονται σε αυτήν την χώρα -Λέρας 177 (Αναβάτης κατηγορίας Expert, Μηχανικός, Support crew, Καμεραμάν, Μοντέρ, Μάνατζερ και προ πάντων Σπόνσορας!) Να ευχαριστήσω όμως τα παιδιά του DBR (www.DBRaction.gr) που με βοήθησαν πάρα πολύ για να βρεθώ εκεί πάνω! όλη μου η προσπάθεια αφιερωμένη στον Νίκο και τον Γιώργο! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 13 , 2013 από τον Λέρας 14 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2013 (τροποποιήθηκε) .... εγω δεν κατάφερα να τερματίσω την Expert Single για δεύτερη φορά. Αχιλλέα καλωσήρθες στο mybike αλλά λυπάμαι πολύ, σε αυτό το φόρουμ επιτρέπεται να ανοίξει κάποιος χωματερό τόπικ μόνο εάν έχει τερματίσει στο Romaniacs! :lol: Ευγένιος Τροποποιήθηκε Ιούλιος 13 , 2013 από τον tzoutz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2013 :worshippy: :worshippy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λέρας 138 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2013 xaxaaxxa sorry deleting account :P καλώς σας βρήκα! σας παρακολουθώ καιρό αλλά δεν είχα κάτι ιδιαίτερο να γράψω.. (ξέρω, ξέρω, ούτε τώρα έχω!!) θα ανεβάσω επίσης την δικιά μου προσπάθεια προλόγου που ..πονάει... και video της πρώτης, δευτερης και 3ης μέρας ! δυστυχώς ο AMD μου παλεύει με τα video της gopro3 και καθυστερούν λίγο. πατήστε σε προηγούμενα video μέχρι τότε για να δείτε κάτι στιγμιότυπα που έχω ανεβάσει σχόλια για το αν πηγαίνω σαν χελώνα πάντα ευπρόσδεκτα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2013 Καλως ηρθες!!!!! Συνεχισε ετσι και βλεπω να κολλαμε και αλλοι με τα χωματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι? Η διαδρομή δεν είναι υπερβολικά δύσκολη? Δηλ. μου φαίνεται τόσο δύσκολη που χάνει το νόημα. Όλοι οι αναβάτες δυσκολεύτηκαν τρελά για να περάσουν. Ποιό το νόημα να το έχουν τόσο δύσκολο? Δηλ. με αυτή τη λογική μπορούν να φτιάξουν ένα που δεν περνιέται με τίποτα, άλλα για ποιό λόγο? Θα προτιμούσα να ήταν κάτι πιο normal νομίζω. Τωρα η επαφή μου με το χώμα από άποψη γνώσεων είναι το πολύ επιφανειακή, αλλά ως θεατής και αναβάτης enduro παλιότερα(ούτε καν ερασιτεχνικά :P) μου φαίνεται extreme! Mπράβο πάντως σε όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα στους δικούς μας, ανεξαρτήτως αποτελέσματος! :) ΕDIT: Είδα και το 2ο βίντεο! Καλά ρε φίλε, μας κοροΪδεύετε? Εγώ δυσκολεύομαι να το περάσω αυτό περπατώντας και θέλετε να καβαλάω κίολας? Βρε, δεν πάτε καλά, δεν πάτε καθόλου καλά!! Άπειρα respect!! Θα τα είχα παρατήσει σε εκείνο το βουνό από κορμούς που έχασε κανα 3λεπτο το παληκάρι! Πωω ρε φίλε, ήθελα να μπω να σπρώξω!! Πόλυ ζόρικο και απαιτητικό!! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 13 , 2013 από τον GuRu Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2013 Ζηλεψα, πριν δω καν τα βιδεο! Θα περιμενω να τα δω καποια στιγμη που θα ειμαι μονος, με μπολικο λιπαντικο... εεε.. ποπκορν ενονω... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λέρας 138 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2013 (τροποποιήθηκε) η αλήθεια είναι οτι ακόμη και επαγγελματίες παραπονεθηκαν για τον φετινό πρόλογο. Ζητούσαν να ήταν πιο "βατός" με μηχανάκι αλλά οι πραγματικοί επαγγελματίες πέρασαν από πάνω. Τα εμπόδια δείχνουν να μας ταλαιπωρούν όλους αλλά αν τα έπαιρνες με αυτοπεποίθηση (που φυσικά δεν έρχεται από μόνη της) γλίτωνες πάρα πολύ χρόνο από τον ανταγωνισμό που τα προσέγγιζε αργά. δηλαδη, αν στον πρώτο κορμο δεν σταματησεις και συνεχισεις με την φόρα που παίρνεις βγαίνουν στην σειρά οι επόμενοι κορμοι. Αν όχι σταματάς εκεί και ταλαιπωρείσαι. Το ίδιο συνέβαινε με 2-3 άλματα και τον Jupiter όπως βλέπετε στα vid. Δυστυχώς ο πρόλογος είναι πολύ σημαντικός γιατί κρίνει την θέση που ξεκινάς τις προσεχείς ημέρες. Πρέπει να βάλεις τα δυνατά και τα υπεράνθρωπά σου! αν τερματίσεις κάτω της δεκάδας έχεις 10 λεπτά καθυστέρηση από τους αναβάτες της κατηγορίας σου (κάθε μέρα) και αν δεν τερματίσεις καθόλου 20 λεπτά κατα την διάρκεια των οποίων φεύγουν αγωνιζόμενοι της επόμενης κατηγορίας και κάνουν την διαδρομή μπιφτέκι! εμείς πηγαίναμε καλούτσικα αλλά φάγαμε τα μούτρα μας στην καρμανιόλα :lol: θα τα δείξει το επόμενο videaki. :vv: Τροποποιήθηκε Ιούλιος 13 , 2013 από τον Λέρας 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2013 σας παρακολουθώ καιρό αλλά δεν είχα κάτι ιδιαίτερο να γράψω.. (ξέρω, ξέρω, ούτε τώρα έχω!!) Αφού μας παρακολουθείς θα έχεις διαπιστώσει ότι αρκετά από τα χωμάτινα κουλάδια του φόρουμ, εμού συμπεριλαμβανομένου, έχουν μία τάση να γράφουν σεντόνια για τις ποταπές περιπέτειες τους. Από εσένα περιμένουμε τόμους φίλε..... Κατά τα άλλα είδα τα δύο ταινιάκια και..... 1:39 στο πρώτο βίντεο, καλά, ποιο αρρωστημένο μυαλό σκέφτηκε το Guilotine; Σαν να μην έφτανε που είναι ένας κορμός να, με το συμπάθειο, είναι και κυλιόμενος. Χαχαχαχα, στο 6:03 στο πρώτο βίντεο, ο σωστός τρόπος να περάσει κανείς το Railroad on Jupiter [άλλο μανίκι και αυτό...]. Μπορεί να μην είναι ο πιο γρήγορος αλλά σίγουρα είναι ασφαλής και εξοικονομεί ενέργεια, ε; Βλέπω πολλά μηχανάκια με μεγάλα ντεπόζιτα και με μπερδεύει. Προτιμότερο να κουβαλάς έξτρα βάρος από το να κάνεις ανεφοδιασμό; Πολύ καλό το ταινιάκι με τον Μανιάτη, τον ακολουθείς κατά πόδας και φαίνεται γλαφυρότατα το υπεράνθρωπο της δοκιμασίας. Πωωω, τι έπαθε στο 1:07 με τον άλλον που κατασκήνωσε μπροστά του. Βγάζει γέλιο τώρα αλλά πρέπει να ήταν τραγικά εκνευριστικό για τον ίδιο. Του έφαγε σχεδόν ένα λεπτό. Καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες για την αυτοπεποίθηση αλλά.... η αυτοπεποίθηση που χρειάζεται φαίνεται να είναι διαθέσιμη μόνο από τους κορυφαίους των κορυφαίων. Πολύ μανίκι ο πρόλογος.... ΥΓ. Έχοντας κάνει log in στο youtube πατάω το like αλλά δεν βλέπω να ανεβαίνει ο αριθμός τους. Παίζει κάτι; Είμαι νιούμπης εκειπέρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λέρας 138 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2013 (τροποποιήθηκε) κάτσε να δεις τι πάθαμε εμείς στο guillotine... διάσειση.. το videακι του προλόγου μου δείχνει απόλυτα την ταλαιπωρία και το ρίσκο, αναπνοές, πόνο, αλλά θα είναι επάνω αύριο! δείχνει και την δύναμη του ελληνικού ιντερνετ! Ναι, αυτός ήταν ο 2ος καλύτερος τρόπος να περάσεις τον Jupiter.. πραγματικά γλιτωνες και χρόνο και ενέργεια εκτός αν σου έπεφτε καμμιά ρόδα μέσα! Παρατηρήσατε οτι είναι γυναίκα που το κάνει; έχουν την χάρη τους τα κορίτσια και στο Extreme Enduro! τον πρώτο καλύτερο τρόπο να περάσεις τον δοκιμάσαμε εμείς αλλά όπως προανέφερα.. μετά ήταν η καρμανιόλα .... όπως κατέβαινα την κατηφορίτσα του δεν έβλεπα άλλη επιλογή από το να περάσω από πάνω μόνο! δεν το συνεχίζω.. θα τα δείξει το videaki που έχω προσθέσει σχόλια και super μουσικουλα περι youtube νομίζω αν πρασσινίσει το like το πήρε. μην μασάς, η προσπάθεια μετράει (ρώτα εμένα χααχχαχααχ) υπόσχομαι τρελά videa και αναλύσεις σας βλέπω όλους με καθαρά από το τέλος του μήνα αχχααχαχ Υ.Γ. Ο πρόλογος είναι τέτοιος γιατί έχεις να αντιμετωπίσεις τέτοια τερραίν εκεί μέσα : αυτό το video είναι ένα ποτάμι στα μισά της διαδρομής και η εκκίνηση της διαδρομής είναι αυτή http://www.youtube.com/watch?v=RpTfkQOffrI δεν παραθέτω τα υπόλοιπα κομμάτια (τα βλέπετε όμως στο κανάλι αν θέλετε) για να μην γεμίσουμε συνδέσμους. Τα 2 παραπάνω αποτελούν κομμάτι του συνολικού day1 που ετοιμάζω όσο ανεβαίνει ο πρόλογος! σχόλια ευπρόσδεκτα πάντα.. μέχρι και τα αρνητικά! ;-) η επεξεργασία/μουσικούλα άρεσε; καλώς σας βρήκα ! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 13 , 2013 από τον Λέρας 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2013 δεν βλέπω λίνκ για βίντεο, καθόλου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λέρας 138 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2013 εμένα μου εμφανίζονται τα video στην σελίδα, κάτι πρέπει να λείπει από τον υπολογιστή σου οι admins μήπως γνωρίζουν; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2013 Όχι, όλα κομπλέ, εμένα μια χαρά μου εμφανίζονται όλα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2013 Ωραίος ρε φίλε. :punk: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2013 υπόσχομαι τρελά videa και αναλύσεις σας βλέπω όλους με καθαρά από το τέλος του μήνα αχχααχαχ Περιμένουμε λοιπόν! Δεν είχα χρόνο να δω τα βιντάκια με εσένα αλλά ας πω κάτι που ξέχασα να αναφέρω. 2013 Gas Gas. Δίχρονη τελειότητα. :wub: :wub: :wub: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λέρας 138 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2013 2013 Gas Gas. Δίχρονη τελειότητα. :wub: :wub: :wub: ναι, απλά! προσπάθησα και πέρυσι με Husaberg FE450 και κατάλαβα τι ήμουν! μέσα σε ένα χρόνο το πούλησα και πήρα την gasgasia και τέλος! τέτοια ταλαιπωρία θέλει 2Τ εκτός αν είσαι γερός σκύλος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λέρας 138 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 (τροποποιήθηκε) να'μαστε λοιπόν... ιδού τι συνέβη στον πρόλογο .. Δυναμώστε τα ηχεία σας και απολαύστε!! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 14 , 2013 από τον Λέρας 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 να'μαστε λοιπόν... ιδού τι συνέβη στον πρόλογο .. Δυναμώστε τα ηχεία σας και απολαύστε!! Πωωω ρε φίλε, πολύ ζόρι! Αλλά μου φαίνεται ότι στα τερραίν έκανες μεγαλύτερη προσπάθεια, εννοώ ότι μου φάνηκαν πιο ζόρικα κάποια σημεία από ό,τι ο πρόλογος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λέρας 138 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 και όμως ο πρόλογος προσφέρει τα εξής όμορφα : -μία ώρα στον ήλιο πριν ξεκινήσεις -ήλιο 100% κατά την διάρκεια -είσαι κρύος και ξεκινάς κατευθείαν στα πριόνια! -και ΤΙ πριόνια! Η ψυχολογία σου όσο βράχος και να είσαι όταν βλέπεις τα εμπόδια μαζεμένα πέφτει κατακόρυφα κουράζεσαι αμέσως από τις συνθήκες και ρισκάρεις ακεραιότητα δικιά σου και της μηχανής! προσωπικά έχω και υπόταση και η δουλειά κάτω από τον ήλιο με εξαντλεί! αυτός ήταν και ο κύριος λόγος σε συνδυασμό με το χτύπημα που παραλίγο να λιποθυμήσω επάνω στο μηχανάκι μας είχαν απομείνει τα εύκολα αλλά κάπου θα έβλεπα τούνελ! στο 2ο video που ανεβαίνει από dslr φαίνονται καλύτερα τα μεγέθη των κορμών δεν έχουμε τέτοιους κορμούς στην Ελλάδα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λέρας 138 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμο σε κινητά λόγω μουσικής! sorry Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 νταξ, γαμω τους καφεδες πινω με τα βιντεακια σου Λερα (στο gas gas βαλε κανα σκορδο, ταυλα και λιγα λεω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λέρας 138 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 όσο περισσότερο γουστάρετε να τα βλέπετε, τόσο περισσότερο γουστάρω να φτιάχνω videakia! δεν το προλαβαίνει ούτε το μάτι το gasgas αδερφέ μου!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 Δωσε πονο στο λαο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 Γειά σου Λερα! ΚΑΛΏΣ ήρθες. ποσταρω για να θυμηθώ να διαβάσω σωστά το θέμα και να δω και τα βίντεο άλλη στιγμή ΚΙΑΣ και τώρα δεν εχω υπολογιστή συνέχισε να μασ ΓΡΆΦΕΙΣ τισ εμπειρίες. Αλήθεια σε ποια περιοχή ΓΎΡΝΑΣ? Είσαι ωραίος και δείχνεις ακόμπλεξάριστος μίας Σ και ΈΧΕΙΣ διάθεση για αυτοσαρκασμό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λέρας 138 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 (τροποποιήθηκε) Καλώς σας βρήκα Ηλία! Αθήνα μένω και προπονούμαι Πάρνηθα και Πεντέλη αν μπορείς να οδηγήσεις σε γρήγορους ρυθμούς την πέτρα της πεντέλης (στην κάτω πίστα) και να ανέβεις ό,τι ανηφόρα υπάρχει στην Πάρνηθα, ακόμα και τις "μόνο κατηφόρες" με πέτρες είσαι μια χαρά για Ρουμανία! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, το κόμπλεξ γενικά έχει καταστρέψει τον αθλητισμό σε αυτήν την χώρα. κάνω ό,τι μπορώ και εγώ μπας και το αλλάξουμε αυτό το κακό από κάτω, γιατί από πάνω δεν αλλάζει!! έτοιμο και το videaki από την πλαινή κάμερα (φίλου) ξύλο φάγαμε, αλλά το μεγάλο λάθος ήταν η έλλειψη νερού και αλάτων πριν το run. είχα κάνει και λάθος τους χρόνους από άγχος και καθόμουν μία ώρα πιο νωρίς εκεί (δεν ήμουν ο μόνος που είχε πάει νωρίς και δεν το κατάλαβα) προσπαθούσα να διαφυλάξω το νερό μου για να το έχω για μέσα αλλά όσο και να έπινα δεν άλλαζε κάτι, ο πονοκέφαλος υπήρχε και πριν το μπαμ! πόνος στους μυς δεν υπήρξε ούτε την επόμενη μέρα.. το κακό το πάθαμε από αφυδάτωση και τράκο! αυτά νομίζω περί προλόγου, ετοιμάζω video πρώτης μέρας. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 14 , 2013 από τον Λέρας 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες