bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2013 παλι με 3 ωρες υπνο θα ρθω γ@μω τη αυπνια μου. . .κονανγερασιμε ριξε κανα τηλ κατα τις 9 αμα μπορεις μη μας παρει κανας υπνος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2013 Μολις μπηκα. αν σηκωθω θα σε παρω αδερφε!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2013 Μολις μπηκα. αν σηκωθω θα σε παρω αδερφε!!!! καλα οποιος ξυπνησει παιρνει τηλ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2013 Ρε δεν ειχες ρεπο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????? εχεις χαθει στο υπερ περαν... πεμπτη παρασκευη σου ειπα! δεν πειραζει στο επομενο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MaiTak 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2013 καλημερα και καλες βουτιες σε ολους καλα να περασετε και το νου σας στοα σκυλοψαρα και βεβαια οχι της θαλασσας αλλα αυτα της ξηρας ειναι τα ποιο επικυνδινα λεμε :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2013 Back to the future!! Αντε και στην επομενη!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2013 ωραια διαδρομη..ωραια βολτα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2013 Εσυ περασες και ουτε με ειδες,ειχα σταματησει λιγο πριν την Μανδρα,για κανουμε ανασυνταξη. Ειχα ξαπλωσει στο πεζουλακι και περασες σαν λορδος,ουτε ματια,οι αλλοι πλην Ικαρου,με ειδαν και σταματησαμε για τσιγαρακι. Οντως καλη διαδρομη,ευχαριστηθηκα την επιστροφη!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2013 Εσυ περασες και ουτε με ειδες,ειχα σταματησει λιγο πριν την Μανδρα,για κανουμε ανασυνταξη. Ειχα ξαπλωσει στο πεζουλακι και περασες σαν λορδος,ουτε ματια,οι αλλοι πλην Ικαρου,με ειδαν και σταματησαμε για τσιγαρακι. Οντως καλη διαδρομη,ευχαριστηθηκα την επιστροφη!!! σοβαρα ειχες σταματησει..?ουτε καν σε ειδα..μα σε εψαχνα κι'ολας..και επειδη με εποιασε το φαναρι παρακατω και δεν περναγε κανενας νομιζα πως ησουν παρακατω η' πως εφυγες..οποτε ειπα να φυγω..σορρυ που .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2013 Δεν πειραζει,να θυμασαι εκει ειναι στεκι για τσιγαρο....Κανα 3λεπτο ειχα κατσει και εγω,οχι παραπανω,ησουν πολυ κοντα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2013 ναι..σχετικο αυτο το "κοντα"..σε μια φαση σε οταν εγινε διπλη λωριδα ξεκινησες να χωνεις..και μετα σε ειδα με κυαλια για 1 δευτερο 4 στροφες μακρια.. :P θα το εχω στο μυαλο μου απο εδω και περα.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2013 (τροποποιήθηκε) παιδια χαρηκα για τη γνωριμια,με οσους δεν ειχα ξαναδει. Καταλαβα 2 πραματα απ αυτη τη βολτα: 1.θελω πολυυυ δουλεια ακομα στην οδηγηση 2.πρεπει να αγορασω καθρεπτες Τροποποιήθηκε Ιούλιος 6 , 2013 από τον bill_daytona 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2013 παιδια χαρηκα για τη γνωριμια,με οσους δεν ειχα ξαναδει. Καταλαβα 2 πραματα απ αυτη τη βολτα: 1.θελω πολυυυ δουλεια ακομα στην οδηγηση 2.πρεπει να αγορασω καθρεπτες 1.και εγω μαζι σου.. 2.ναι..πρεπει ν αγορασεις καθρεφτες.. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tinkerbell 264 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2013 καλά που δεν δήλωσα συμμετοχή!!! θα είχαμε γκρίνιες!.... μα καλά είστε με τα καλά σας?? πάτε για μπάνιο ΜΟΝΟ για 6 ώρες???????????????? εκ των οποίων μεγάλο ποσοστό καταλαμβάνει η διαδρομή? αν σκεφτούμε: -τα διαλείμματα στη διαδρομή -το φαγητό -τη συνάντηση -τις 500 ώρες που πιθανώς να χρειάζεστε εσείς οι μηχανιάρηδες να αρματωθείτε και να ΞΕ-αρματωθείτε ε δεν σας μένει και καθόλου ώρα για βουτίτσες, πλατσουρίσματα, ρακέτες, μπαλίτσες, αγαπούλε κλπ......άντρες παιδί μου τι τα θες?! B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2013 ωραια η βολτιτσα ,καλη κ συντομη ,οτι πρεπει για λιγο ξεμπουκωμ ρε παιδια τι αερας ηταν αυτος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2013 Καλά ήταν. Αν δεν φυσούσε τόσο θα ήταν καλύτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2013 Ωραία βολτούλα, επιτέλους το άνοιξα και λιγάκι... Χάρηκα για τις καινούριες γνωριμίες. Χάρηκα που για άλλη μια φορά πλατσούρισα στα κύματα με τον θαλασσόλυκο konangera (μαλάκα, αλήθεια, μην πας διακοπές στην Κέρκυρα, δεν έχει νόημα, δεν θα βουτήξεις ποτέ...) Εμείς το συνεχίσαμε για Ψάθα που φάγαμε και στην συνέχεια -μέσω Περαχώρας που παρεπιπτόντως είχε κάποια πολύ ωραία κομμάτια- Λουτράκι και πίσω από εθνική. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2013 1.και εγω μαζι σου.. 2.ναι..πρεπει ν αγορασεις καθρεφτες.. :P ελα,εσυ μπορει να θες δουλεια αλλα εισαι σε καλυτερο επιπεδο απο μενα. .να ευχαριστησω και τον γερασιμο που προσπαθησε να μου δειχνει σωμα και γραμμες στις στροφες,ελπιζω στην επομενη να ειμαι εστω και λιγο καλυτερος. . . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ίκαρος 146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2013 Μόλις γύρισα έπεσα με τα μούτρα για ύπνο. Ωραία βολτούλα όπως πάντα. Δεν σας είδα στην Μανδρα παιδιά (μπορεί λόγω κούρασης, δεν σας έψαχνα απο κάπου και μετά), απο την στιγμή που έμεινα αρκετά πίσω απο ένα φορτηγό άρχισα να πηγαίνω με δικούς μου ρυθμούς. Ο Konangera για μία ακόμη φορά παρέδωσε μαθήματα κολύμβησης (από τα βοτσαλάκια) φήμες λένε οτι ακριβώς μόλις έχασα τα γυαλιά μου βούτηξε πάνω απο τα βράχια, και καθώς έσκιζε τα νερά με την υδροδυναμική του δάγκωσε έναν καχαρία που επιτεθόταν σε μια ανέμελη λουόμενη... :) :P Midnek σε χιλιοευχαριστώ και πάλι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2013 Ειμαι ή δεν ειμαι χειμερινος κολυμβητης ε??? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ίκαρος 146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2013 (τροποποιήθηκε) Φωτογραφίες με λαχταριστά αγόρια με μαγιό δεν έχει, ας ερχόσασταν :P Τροποποιήθηκε Ιούλιος 6 , 2013 από τον Ίκαρος 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2013 ειναι η φαση που ο γερασιμος ανελυε τα πλεονεκτηματα ενος nc 700 dct :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2013 Αυξηθηκαν 34% οι πωλησεις σε μια μερα. Ελπιζω ο φαρμακοποιος Σαρακακης να μου δωσει και εμενα ενα μπονους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2013 εντωμεταξυ το τρελο της υποθεσης ειναι οτι με τετοια θεα ο καφες ειχε 2,5€ και στο πειραια σε κατι πλατειες εχει 3,5 και 4 € ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MaiTak 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2013 (τροποποιήθηκε) μια χαρα περασατε και αυτο ειναι το θετικο της υποθεσης οποτε πολλα μπραβο και να το ξανακανετε για οσους θελουν υπαρχει και μια εναλακτικη διαδρομη ετσι για εναλαγη https://maps.google....mra=ls&t=m&z=11 δεν ξερω γιατι δεν φενετε τεσπα απο την εκκλισια του αγ παντελειμονα ποιανεις την αγ γεωργιου και βγενεις στο κρυο πυγαδι που ειναι μετα και εξω απο τα βιλλια Τροποποιήθηκε Ιούλιος 7 , 2013 από τον MaiTak Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες