Jump to content
ducky

Γνωμες για Caberg-Airoh-Suomy

Recommended Posts

θελω την βοηθεια σας για τις παραπανω εταιρειες.θελω να παρω ενα κρανος FLIP UP για την κοπελα μου το πολυ να δωσω μεχρι 250ευρω.ειμαι αναμεσα σε αυτες τις τρεις εταιρειες αλλα θελω να μου πειτε και εσεις την γνωμη σας γιατι ειμαι αναποφασιστος.

ευχαριστω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλύτερα ότι flip up και από τις τρεις η suomy εχει την καλύτερη φήμη. Φυσικά αλλάζουν τα δεδομένα από μοντέλο σε μοντέλο.

Θα κοίαζα εδώ αν βρεις μέγεθος http://www.helmetcity.co.uk/categories/SHOP-BY-BRAND/Suomy-Helmets/Suomy-Vandal/

Πεντάστερο και καλή τιμή http://sharp.direct.gov.uk/testsratings/suomy-vandal

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είχα Caberg flip-up, πάραααα πολύ ζεστό το καλοκαίρι έλιωνες στον ιδρώτα ακόμα και ανοιχτό να το είχες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είχα Caberg flip-up, πάραααα πολύ ζεστό το καλοκαίρι έλιωνες στον ιδρώτα ακόμα και ανοιχτό να το είχες.

με αυτα που ετρωγες... :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν υπαρχει θεμα συγκρισης.τα suomy ειναι μακραν καλυτερα απο caberg και airoh.συγκεκριμενα ειναι λιγο πιο κατω απο shoei και arai.και θα προεινα fullface γιατι πανω απο ολα η ασφαλεια και οχι να παιρνουμε αερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω για ελαχιστη χρηση, δλδ εκτος πολης, πηρα απο τον βυνιο στην αχαρνων ενα airoh με 120ε, επειδη εχω καρτα μελους, και εχει ενσωματωμενα γυαλια ηλιου.. λογικα ειναι απο αυτα που δινει δωρο με καθε αγορα νεας μοτοσυκλετας...

http://motovinios.gr/products/accessories/airoh-mathisse-rs-sport

Τροποποιήθηκε από τον stamatis_vts

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δες στο Xmoto.gr λοιπον , εχθες κατα τυχη εβλεπα για κρανη κ ο τυπος εχει βαλει κατι shark παλια μοντελα κ καλα με κατι 78ευ 100.. σε φαση μετανοιωσα που πηρα το camberg (και ας ειναι μια χαρα κρανος απλα ΚΑΘΟΛΟΥ αεροδυναμικο (εκτος αν κανεις καμψεις με τον αυχαινα οποτε χεστηκες )) ..

Τροποποιήθηκε από τον cloud_constructor

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παταω στο youtube γsuomy d20 flipup μου βγαζει βιντεο οτι εχουν ανεβει εδω 3 χρονια βιντεο,και στο xmoto suomy d20 desing το λενε ως νεο κρανος,τι γινεται ρε παιδια??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δες την Nolan στα λεφτά αυτά. Το φοράω τρία χρόνια και θα ξαναπάρω πάλι nolan για σπαστό. N104....

Πολύ καλή ποιότητα, pinlock, φιμέ εσωτερική ζελατίνα, υποσιάγωνο για τον αέρα τον χειμώνα (δεν το χρειάζεται μιας και δεν μπαίνει αέρας).

Τα caberg είναι κατώτερης ποιότητας και μπάζουν πολύ αέρα. Επίσης, συνήθως δεν φοράνε Pinlock.

casco-nolan-n104_20.jpg

Φυσικά η suomy είναι ανώτερη απ' όλες που ανέφερες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν υπαρχει θεμα συγκρισης.τα suomy ειναι μακραν καλυτερα απο caberg και airoh.συγκεκριμενα ειναι λιγο πιο κατω απο shoei και arai.και θα προεινα fullface γιατι πανω απο ολα η ασφαλεια και οχι να παιρνουμε αερα.

Συμφωνώ με όσα λες όμως δεν είναι όλα τα Suomy κατώτερα απο Arai και Shoei.

Εγώ έχω το Suomy "vandal" Bayliss Replica 5στερο και το αγόρασα 300ευρώ από stock .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνώ με όσα λες όμως δεν είναι όλα τα Suomy κατώτερα απο Arai και Shoei.

Εγώ έχω το Suomy "vandal" Bayliss Replica 5στερο και το αγόρασα 300ευρώ από stock .

συμφωνω απολυτα.εννοω γενικα πως σαν εταιρια η suomy ειναι λιγο κατω απο arai και shoei

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφού λες πως θέλεις flip up εγώ θα προτίνω αν βρεις κάτι σε stock, το Caberg Konda ή το νέο Caberg Duke.

Εγώ έχω το Duke εδώ και κάτι μήνες και η εφαρμογή του και η ποιότητά του μου έχει αρέσει πολύ. Συν ότι είναι οικονομικό σαν κράνος, 5 αστέρια στα crash tests, με καλό αερισμό και ορατότητα. Η ζελατίνα του έχει pinlock από μέσα και δεν θωλώνει με τίποτα αν την βάλεις σωστά.

Το Duke εγώ το πήρα στα 155 €, πολύ λιγότερα από τα χρήματα που διαθέτεις και είμαι ευχαριστημένος.

Είναι βαρύ όμως, όπως και όλα τα flip up και κουράζει σε μεγάλες αποστάσεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ εχω το airoh on off και γενικά πιστεύω οτι στα on off ειναι πολυ καλα (δεν ζεστενει δεν κρυώνεις) αλλα για FLIP UP θα σου έλεγα μακρια απο airoh, δυο φιλους που το εχουν παρει εκτός απο οτι μονο ευχαριστημενοι δεν ηταν ολο προβλήματα είχαν μέχρι που ο ενας εχει ενα άχρηστο κράνος 250ε στο ράφι που δεν το φόρεσε και πολυ,

η airoh ειναι τοπ στα on off, στα αλλα δεν....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλος που έχει το Airoh Miro δεν έχει πάθει τίποτα. Το μόνο που τον χαλάει σε όλο το κράνος είναι η εσωτερική του επένδυση, που σε κάνει να ιδρώνεις και χωρίς να έχει υπερβολική ζέστη..

Και τα γυαλιά που πέφτουν μπροστά, μετά από 2μιση-3 χρόνια είναι ακόμα μια χαρά χωρίς να σπάσουν ή να χαλάσει ο μηχανισμός και να πέφτουν συνέχεια όπως έχω δει σε λίγα Nolan και άλλα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παίδες για το SR-Sport κράνος της Suomy τι γνώμη έχετε ? είναι καινούργιο κράνος της Suomy ?

Τροποποιήθηκε από τον panoskw

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παίδες για το SR-Sport κράνος της Suomy τι γνώμη έχετε ? είναι καινούργιο κράνος της Suomy ?

Ωραιο...με πολυ ομορφο και αεροδυναμικο σχεδιο,παναλαφρο (1200 gr) και στο χρωματισμο gamble τα σπαει....

2013-Suomy-SR-Sport-Gamble-Helmet-Multicolor-MCSS.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα