itom32 150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2013 http://news.pathfind...ews/907202.html Κρίμα για το παλικάρι,κουράγιο στους δικούς του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2013 Κρίμα και πάλι κρίμα τόσο για το παλικάρι που έχασε την ζωή του όσο και γι αυτόν που έπεσε πάνω του. Τι να πει κανείς πλεον , τα λόγια δεν έχουν κανένα νόημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2013 Εχει αλλαξει ο νομος στα διπλωματα και δεν το εχω παρει χαμπαρι? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2013 Εχει αλλαξει ο νομος στα διπλωματα και δεν το εχω παρει χαμπαρι? Τι ψάχνεις τώρα; Υπάρχει και κανένας κερατάς εκεί έξω για να τους ελέγχει; Άστο λέμε , δεν υπάρχει τέρμα στην κατρακύλα μας. Από όπου και να το πιάσεις το θέμα σκυλοβρωμάει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2013 Τι ψάχνεις τώρα; Υπάρχει και κανένας κερατάς εκεί έξω για να τους ελέγχει; Άστο λέμε , δεν υπάρχει τέρμα στην κατρακύλα μας. Από όπου και να το πιάσεις το θέμα σκυλοβρωμάει. Υπάρχει η μάνα του και ο πατέρας του, λέμε τώρα... 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2013 Υπάρχει η μάνα του και ο πατέρας του, λέμε τώρα... Γι αυτό λέω πως από όπου κι αν το πιάσεις το θέμα βρωμάει... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2013 Υπάρχει η μάνα του και ο πατέρας του, λέμε τώρα... Με πρόλαβες.Κρίμα για το παιδί,αλλά από το σπίτι ξεκινάνε όλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2013 Είναι σα να δώσω στο παιδί μου ένα όπλο και αυτοπυροβολιθεί, θα φταίει το κράτος και η αστυνομία;;; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xStefanosx 686 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2013 Δεν ξέρεις τι να σχολιάσεις.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2013 ρε παιδια η φοτο ειναι παλια,εκει ειναι χωραφια που εχει παρκαρισμενα... κουραγιο στους δικους του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2013 (τροποποιήθηκε) :offtopic: Μιας και το είδα μόλις, παίζει να είναι αλήθεια?? ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ GSXR ΕΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΑΨΕ...ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΛΟΓΙΑ : ΕΣΥ ΜΟΥ ΕΘΑΨΕΣ ΤΟ ΓΙΟ ΕΓΩ ΘΑ ΘΑΨΩ ΕΣΕΝΑ............ Τροποποιήθηκε Ιούνιος 28 , 2013 από τον johnjohn2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zampination 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2013 :offtopic: Μιας και το είδα μόλις, παίζει να είναι αλήθεια?? ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ GSXR ΕΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΑΨΕ...ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΛΟΓΙΑ : ΕΣΥ ΜΟΥ ΕΘΑΨΕΣ ΤΟ ΓΙΟ ΕΓΩ ΘΑ ΘΑΨΩ ΕΣΕΝΑ............ Το suzuki Φταίει! Τάφος του αξίζει! Να κάνει και μια μήνυση στην suzuki κιόλας και να μην μένει μόνο στα λόγια! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2013 (τροποποιήθηκε) Και στα μέρη μας έγινε τροχαίο σήμερα με 2 μηχανάκια σε επαρχιακό δρόμο που συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά... Ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα... Η φώτο του τροχαίου παραπάνω είναι αρχείου,μην δίνετε σημασία, δεν ξέρουμε τι οδηγούσαν τα παιδιά. Δείτε και το link παρακάτω που έχει την ίδια φώτο και διαβάστε λίγο να δείτε σε τι μπουρδέλο ζούμε... http://www.thessalia...olice&Itemid=18 Τροποποιήθηκε Ιούνιος 28 , 2013 από τον barmanx 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstas4 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2013 πολυ καλο παλικαρι απο τα δυτικα απο τα μερη μας γνωστος μου...δυστηχως ηταν δικο του το λαθος και οδηγουσε πιωμενος... ας μην αρχισουμε... και ας δειξουμε καποιο σεβασμο οτι και να γινε... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες