giorgoschef 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2014 Τον αλλον τον καλεσανε δευτερη συνεχομενη φορα εφορευτικη επιτροπη και γκρινιαζει σαν τη κακιά πεθερά!. Αφου οι υπολοιποι ειναι υποψηφιοι δημοτικοι συμβουλοι ρε φιλε,τι να κανουμε; 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CIVIL 615 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2014 Τον αλλον τον καλεσανε δευτερη συνεχομενη φορα εφορευτικη επιτροπη και γκρινιαζει σαν τη κακιά πεθερά!. Αφου οι υπολοιποι ειναι υποψηφιοι δημοτικοι συμβουλοι ρε φιλε,τι να κανουμε; Τώρα εξηγούνται όλα, οι κουφάλες έγιναν υποψήφιοι για να γλιτώσουν τις επιτροπές.......... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2014 - Μαμά ..Μπαμπά .. H γιαγιά κάνει duckface... - Τι duckface ρε μαλακισμένο εγκεφαλικό έπαθε ... Κάλεσε ένα ασθενοφόρο .. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tomasxd 539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2014 (τροποποιήθηκε) Κατεβαίνουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι 4 αδέρφια και δεν ξέρει η μάνα ποιον να ψηφίσει.Έτσι κλείνουν τα σπίτια! -Πολύ όμορφο το μπουλντόγκ σας! -Η κόρη μου είναι. -Αχ κι εγώ το δικό μου σαν παιδί μου το έχω! Τροποποιήθηκε Μάιος 10 , 2014 από τον tomasxd 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tomasxd 539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2014 (τροποποιήθηκε) :tooth: Τροποποιήθηκε Μάιος 10 , 2014 από τον tomasxd 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2014 Η Αυστρια και πρωτη να μην βγει στην eurovision στ'αρχιδια της! :tooth: 10 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2014 -Είναι όμορφη? -όχι. -τότε πως την αγαπάς?? -έχει μούσι φίλε Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2014 -Δεν κάνω ποτέ σεξ με το φως αναμμένο.. -Γιατί..? -Γυαλίζει η οθόνη 5 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tomasxd 539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2014 Σύμφωνα με το 12αρι που δώσαμε στην Αυστρία ο Έλληνας άντρας τη γυναίκα τη θέλει ψηλή, μελαχρινή και αξύριστη.. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
uncle ben 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2014 αμα δινουμε 12αρια στις... μουσατες, πως να μην γινει η Μυκονος η ...Μεκκα των πισωγλεντηδων?? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2014 Στη μέση της σχολικής περιόδου ένας πατέρας αποφασίζει να πάει στο σχολείο για να ρωτήσει για την πρόοδο του γιου του. Πρώτα βρίσκει τον καθηγητή των μαθηματικών. - Χάλια αδιόρθωτα. Ακόμη δεν ξέρει πόσο κάνουν ένα και ένα. Απελπισμένος ο πατέρας, ρωτάει τον καθηγητή της γεωγραφίας. - Λυπάμαι κύριε, του λέει και αυτός, αλλά ο γιος σας είναι εντελώς ανεπίδεκτος μαθήσεως. Για να καταλάβετε, δεν έχει μάθει ακόμη ποιά είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδας. Καταστενοχωρημένος ο πατέρας, επιστρέφει στο σπίτι και μόλις γυρίζει ο γιος του, του λέει: - Έλα εδώ παιδί μου. Πόσο κάνουν ένα και ένα; - Τρία, απαντάει αυτός. - Και ποια είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδας; - Η Λάρισα! - Και αφού τα ξέρεις ρε βλάκα, γιατί δεν τα λες και στο σχολείο;! 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2014 Μέχρι τώρα υπήρχαν οι εκφράσεις-ερωτησεις: "Το γυαλίζεις το πόμολο?", "Την κουνάς την αχλαδιά?" "το μαστιγώνεις το δελφίν?ι","το πας το γραμμα?" κτλ... Από σήμερα προστίθεται και το κατωθι : . . . . ."Το παίρνεις το 12αρι? 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tzitziloni 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2014 (τροποποιήθηκε) H Μαρία (παρθένα) και ο φίλος της ο Γιώργος αποφασίζουν να απολαύσουν ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι του Γιώργου. Φεύγοντας λοιπόν από το σπίτι της την συμβουλεύει η μάνα της πως για οτιδήποτε συμβεί μπορεί ανά πάσα στιγμή να της τηλεφωνήσει, προκειμένου να την συμβουλέψει. Αφού έχουν απολαύσει το δείπνο τους ο Γιώργος την οδηγεί στο σαλόνι, όπου και της ζητάει να την φιλήσει. Η Μαρία τότε του λέει "μισό λεπτό να ρωτήσω τη μάνα μου". Μαρία: Μάνα ο Γιώργος θα ήθελε να με φιλήσει...μπορεί? Μάνα: Ναι παιδί μου...είναι απολύτως φυσιολογικό! Μετά από ένα τέταρτο η Μαρία τηλεφωνεί ξανά στη μάνα της: Μαρία: Ο Γιώργος θέλει να με "χουφτώσει"...να τον αφήσω? Μάνα: Ναι παιδί μου...είναι και αυτό απολύτως φυσιολογικό! Μετά από ένα 30λεπτο χαμουρέματος τηλεφωνεί ξανά στη μάνα της: Μαρία: Είμαστε και οι δύο γυμνοί και ο Γιώργος μου είπε ότι θα ήθελε να να βάλει το μόριο του -μόνο το κεφάλι- για ένα λεπτό μέσα μου...μπορεί? Μάνα: Παιδί μου αποκλείεται να μπει μόνο "το κεφάλι"και μόνο για ένα λεπτό....μην ξεχνάς ότι αυτό το κεφάλι δεν έχει "ΩΜΟΥΣ" για να το φρενάρουν!!! Τροποποιήθηκε Μάιος 12 , 2014 από τον Tzitziloni Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CIVIL 615 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2014 σκέψου τα κουνούπια να έπιναν λίπος αντί για αίμα.... κατοικίδια θα τα είχαμε 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΑΙΚ 996 1.105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2014 - Είκοσι κουτιά Ντεπόν αναβράζον παρακαλώ. - Είκοσι κουτιά? Γιατί τόσα πολλά? Τι πρόβλημα έχετε? - Έχω πει στο γκομενάκι ότι έχω τζακούζι! 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2014 -Δεν κάνω ποτέ σεξ με το φως αναμμένο.. -Γιατί..? -Γυαλίζει η οθόνη 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2014 Μπύρα Vs Γυναίκα -Η μπύρα είναι πάντα υγρή. Η γυναίκα όχι... 1 πόντος για τη μπύρα -Η μπύρα είναι χάλια όταν είναι ζεστή... 1 πόντος για τη γυναίκα -Μια κρύα μπύρα σε ευχαριστεί... 1 πόντος για τη μπύρα -Για τη μπύρα πληρώνεις φόρο.. 1 πόντος για τη γυναίκα -Αν πιεις δεύτερη μπύρα, η πρώτη δεν θα θυμώσει. 1 πόντος για τη μπύρα -Για τη μπύρα είσαι σίγουρος πως είσαι ο πρώτος που την ανοίγει. 1 πόντος για τη μπύρα -Αν ταρακουνήσεις την μπύρα μετά από λίγο θα καλμάρει μόνη της. 1 πόντος για τη μπύρα -Η μπύρα ξέρεις ακριβώς πόσο κοστίζει. 1 πόντος για τη μπύρα -Η μπύρα δεν έχει μαμά. 1 πόντος για τη μπύρα -Η μπύρα δεν θα σου ζητήσει να την αγκαλιάσεις όταν τελειώσει. 1 πόντος για τη μπύρα **Μπύρα Vs Γυναίκα 8-2** - Αν είσαι γυναίκα και θύμωσες που το διάβασες, να ξέρεις πως η μπύρα δεν θυμώνει ποτέ. 1 πόντος για τη μπύρα.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πανος VFR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2014 -Πω ρε φιλε ...τι πρηξιμο ειναι αυτο? -Αστα ρε με τσιμπησε ενα κουνουπι -Το σκοτωσες τουλαχιστον? -Δεν μπορουσα ...αιμα μου ηταν! Λενε οτι το χεσιμο ειναι το καλεσμα της φυσης...δηλαδη η κλανια τι ειναι?Αναπαντητη? 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2014 λέει άνοιξα ενα εστιατοριο στην σελήνη πολύ ελαφρυ φαγητο αλλα καθολου ατμοσφαιρα 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CIVIL 615 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 το μονο που ζητώ από τον θεο είναι να μου αναθεσει να φτιάξω μια κιβωτο.... έχω ζώα να βάλω μέσα.... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CIVIL 615 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 θέλω να κάνω μια αφιέρωση το "μην ξαναρθεις από την δουλεια δεν το αντέχω" Σε ποιον το αφιερώνετε... στο αφεντικό μου 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 Aυτόματα μου ηρθε αυτο στο νου.. χαχα 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loutsos13 1.926 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 -Γεια σας, φέρατε επιτελους προφυλακτικα; -Ναι, τώρα έχουμε. -Ωραία. Βάλτα τωρα στον κώλο σου και φέρε μου ενα τεστ εγκυμοσύνης. 14 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 -Γεια σας, φέρατε επιτελους προφυλακτικα; -Ναι, τώρα έχουμε. -Ωραία. Βάλτα τωρα στον κώλο σου και φέρε μου ενα τεστ εγκυμοσύνης. μλκ κλαιω 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tomasxd 539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 Προς όλες τις νοικοκυρές: … Mε ένα γραμμάριο Fairy πλένεις 100 πιάτα… Με ένα γραμμάριο κόκα πλένεις 100 πιάτα … σκουπίζεις … σφουγγαρίζεις … μαγειρεύεις … κουρεύεις το γκαζόν… 7 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες