Jump to content
Sign in to follow this  
BUSA MAKIS

DESKTOP vs LAPTOP

Recommended Posts

Λόγω της αγοράς στο σπίτι Computer που προγραμματίζω θέλω να σας ρωτήσω.

Πόσο αξιόπιστα είναι τα Laptop έναντι των Desktop;;;;;;;;

Εννοώ μήπως τα Laptop λόγω του μικρότερου όγκου τους είναι πιο ευαίσθητα και χαλάνε πιο εύκολα;;;;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λόγω της αγοράς στο σπίτι Computer που προγραμματίζω θέλω να σας ρωτήσω.

Πόσο αξιόπιστα είναι τα Laptop έναντι των Desktop;;;;;;;;

Εννοώ μήπως τα Laptop λόγω του μικρότερου όγκου τους είναι πιο ευαίσθητα και χαλάνε πιο εύκολα;;;;;;

ΑΝ το απαιτει η δουλεια σου να παρεις laptop αλλιως το θεωρω πεταμενα λεφτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και τα δυο ευαισθητα είναι...μην αγχωνεσαι οτι χαλανε πιο ευκολα...τωρα πια δεν ισχυει...

απλα κατα την μεταφορα τους νασαι προσεκτικος...

(τα ντεσκτοπ δεν εχουν τετοιο προβλημα γιατι ΔΕΝ μεταφερονται συνεχως!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η δικιά μου πείρα λέει ότι τα λαπτοπ είναι πολύ πιο ευπαθή από τα ντεσκτοπ

επίσης η επισκευή τους είναι πολύ πιο δύσκολο να γίνει από τον χρήστη, και τελικά κοστίζει και πολύ περισσότερο, και λόγω ακριβώτερων ανταλλακτικών, και λόγω ανάθεσης της δουλειάς σε αντιπροσωπεία που βαράει στο ψαχνό

επιπλέον είναι ΚΑΙ πιο ακριβά, ΚΑΙ προσφέρουν σαφώς χαμηλώτερες επιδόσεις

πάρε λαπτοπ μόνο αν απαιτείται από τη δουλεια σου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω και τα δυο.

Το καλοκαιρι χαλασε το desktop και χρησιμοποιουσα το laptop για κανα 4μηνο.

Ολα καλα, το πας οπου θες κτλ ΑΛΛΑ σε ενα desktop μπορεις να κανεις ευκολα (και πιο οικονομικα) τις οποιες αναβαθμισεις θες... Σε καρτες σε σκληρους (το laptop δεν παιρνει δευτερο σκληρο πχ).

Απο τοτε που εφτιαξα το desktop ξανα το λαπτοπ εχει ανοιξει 2 φορες η μία για μεταφορά αρχείων. Το θεωρώ άχρηστο. Ζεσταινεται αρκετά. Το desktop δεν το κλεινω ποτέ αδώ κ ένάμιση μήνα δεν έχει κλείσει ποτε.

Σε χρηματα πιστευω οτι οι διαφορες ειναι μικρες αναλογα το τι ζητας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στο πλαίσιο φτιάχνεις δυνατό πισί με 17άρα τφτ οθόνη με 800Ε μαζί με φπα

με 1.000Ε σε λαπτοπ, οι επιδόσεις είναι πολύ χαμηλώτερες, η οθόνη μικρώτερη, και οι μπελάδες δεν αργούν να αρχίσουν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με 1.000Ε σε λαπτοπ, οι επιδόσεις είναι πολύ χαμηλώτερες, η οθόνη μικρώτερη, και οι μπελάδες δεν αργούν να αρχίσουν...

Γιωργο, οθόνη θα παρω απο την εταιρεια που δουλευω 19''. Αν τελικα παρω desktop.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

define "δυνατο" αγαπητε... :)

Εγω που θελω ΕΧ6800 μονο αυτος εχει 1040 ευριδια!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

define "δυνατο" αγαπητε... :)

Εγω που θελω ΕΧ6800 μονο αυτος εχει 1040 ευριδια!!!

1040 ευρίδια;;;

Πφφφφφφφφφφφ....

τόσα κάνει μόνο το μπρασελέ του ρολογιού του μαυρογερακουλίνου

δυνατό πισί = σιπιγιού >3 ΓιγαΧέζζζζ, μνήμη 1 γίγα, δίσκος 160Γίγα, ντιβιντογραφτήρι, κάρτα γραφικών 128ΜΒ (γιατί παιχνιδάκια τα σοβαρά καγκούρια δεν παίζουν παρά μόνο καβάλα σε δίτροχα) και κάρτα ήχου ενσωματωμένη στη μαμική

με ένα τέτοιο πισί είσαι άρχοντας, μέχρι και ντάταμπεϊς σέρβερ τον κάνεις άνετα, και ήχο επεξεργάζεσαι, και ανάπτυξη λογισμικού κάνεις, μέχρι και windows vista σηκώνεις αν έχεις υπομονή... :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μα, για φραπέ παίρνεις λαπτοπ

κρατάς το ποτήρι ενώ χτυπιέσαι που ξαναχάλασε το @#$&^@#!, κι έτοιμος ο φραπές

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Γιωργο, οθόνη θα παρω απο την εταιρεια που δουλευω 19''. Αν τελικα παρω desktop.

Τοτε μη το σκεφτεσαι καθόλου. Εκτος και αν πρεπει να το παιρνεις μαζί σου :thumbsup1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
η δικιά μου πείρα λέει ότι τα λαπτοπ είναι πολύ πιο ευπαθή από τα ντεσκτοπ

εχεις δει την εικόνα που εχει πανω στο λαπτοπ μια κοπελια που προσπαθεί να ζυγιστει? Η κοπελιά σου ήταν ε γιώργο? :2funny::2funny::2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για μένα ένα καλό laptop είναι πιο αξιόπιστο από έναν συμβατό. Τα laptops είναι σχεδιασμένα για μετακινήσεις κτλ. Επίσης δεν μασάνε από τις αυξομοιώσεις τάσης του δικτύου της ΔΕΗ.

Το θέμα είναι ότι αν δεν το χρειάζεσαι καλύτερα να πάρεις desktop γιατί στα ίδια λεφτά παίρνεις πολύ καλύτερο και έχεις την δυνατότητα πιο εύκολης και φθηνής αναβάθμισης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Για μένα ένα καλό laptop είναι πιο αξιόπιστο από έναν συμβατό. Τα laptops είναι σχεδιασμένα για μετακινήσεις κτλ. Επίσης δεν μασάνε από τις αυξομοιώσεις τάσης του δικτύου της ΔΕΗ.

Το θέμα είναι ότι αν δεν το χρειάζεσαι καλύτερα να πάρεις desktop γιατί στα ίδια λεφτά παίρνεις πολύ καλύτερο και έχεις την δυνατότητα πιο εύκολης και φθηνής αναβάθμισης.

:thumbsup1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
δυνατό πισί = σιπιγιού >3 ΓιγαΧέζζζζ, μνήμη 1 γίγα, δίσκος 160Γίγα, ντιβιντογραφτήρι, κάρτα γραφικών 128ΜΒ (γιατί παιχνιδάκια τα σοβαρά καγκούρια δεν παίζουν παρά μόνο καβάλα σε δίτροχα) και κάρτα ήχου ενσωματωμένη στη μαμική

με ένα τέτοιο πισί είσαι άρχοντας,

:_w00t: TΕΤΟΙΟ ΕΧΩ εδω και 2-3 χρονια περιπου (και καλυτερο ακομα αφου φτανω σε αποθηκη τα 320Gb) :grin:

Kαι με τα 128Mb της καρτας παιζω ανετα μεχρι MotoGP3 (ισως το μονο action game που παιζω οποτε εχω χρονο.Τα υπολοιπα ειναι adventure τριτου προσωπου και μπιλιαρδο,οποτε?.....) :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα