Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2013 Εγώ θα σου πω μη σε μέλει ο τραμαυτισμός. Μηχανή είναι θα πέσεις. Πολύ έχουμε ανέβει από παπάκια σε χιλιάρια και προσαρμοστήκαμε, άλλοι ποιο γρήγορα και άλλοι πιο αργά. Και άλλοι ποτέ -.- Το θέμα είναι οτι χωρίς το σωστό δίπλωμα, βάζεις βαθυά το κεφάλι σου σε ντορβά. Ακόμη και σε πιθανό έλεγχο, γίνεται κατάσχεση μηχανής (μάλλον). Θα έχεις πολλά τραβήγματα και το δικαστήριο θα σου πάρει το κεφάλι. Κράτα το, σε γκαράζ μέχρι να μπορείς να το οδηγείς νόμιμα. Τουλάχιστον πήρες ένα γαμάτο μηχανάκι. Μπορεί να σε περιμένει 1 - 1.5 χρόνο. Εσύ; :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GHOST 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2013 ευχαριστώ και πάλι για τα καλορίζικα :D !!!! Εγώ θα σου πω μη σε μέλει ο τραμαυτισμός. Μηχανή είναι θα πέσεις. Πολύ έχουμε ανέβει από παπάκια σε χιλιάρια και προσαρμοστήκαμε, άλλοι ποιο γρήγορα και άλλοι πιο αργά. Και άλλοι ποτέ -.- Το θέμα είναι οτι χωρίς το σωστό δίπλωμα, βάζεις βαθυά το κεφάλι σου σε ντορβά. Ακόμη και σε πιθανό έλεγχο, γίνεται κατάσχεση μηχανής (μάλλον). Θα έχεις πολλά τραβήγματα και το δικαστήριο θα σου πάρει το κεφάλι. Κράτα το, σε γκαράζ μέχρι να μπορείς να το οδηγείς νόμιμα. Τουλάχιστον πήρες ένα γαμάτο μηχανάκι. Μπορεί να σε περιμένει 1 - 1.5 χρόνο. Εσύ; :) σιγά σιγά προσπαθώ να προσαρμοστώ δεν το βιάζομαι.. κατάσχεση ?? ο σχετικός νόμος που διάβασα και μάλιστα το άρθρο που άλλαξε μαζί με τον νέο νόμο για τα διπλώματα έλεγε για πρόστιμο τσουχτερό και δικαστήριο ... δεν μιλούσε για κάτι παραπάνω.. αν έχεις άποια σχετική πληροφορία ενημέρωσε με Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2013 κατασχεση δεν μπορει να γινει δεν χρωστας στο κρατος για να σου κατασχεσει το μηχανακι ουτε ξεφυγες απο καταδιωξη και ειναι υπερπειραγμενο.ακινητποιηση μπορει να γινει,κατασχεση οχι,δεν εχουν το δικαιωμα για κατι τετοιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cris_cb 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2013 Σε τσάκωσα CHOST …………………………… μη σου μπάινουν ιδέες ακούς....................? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GHOST 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2013 stuntboy ευχαριστώ για την πληροφορία !!!! cris_cb χαχα το έχω δει αλλά.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2013 Kαλοριζικο!!! και με τις βολτες που θα κανεις κοντα στο σπιτι θα περασει γρηγορα ο χρονος ωστε να εισαι νομιμος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cris_cb 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2013 Και για να μην έχεις ανάγκη να κάνεις αυτά δίπλωμα....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GHOST 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2013 Peiraiwths σε ευχαριστώ !!! cris_cb χαχα δεν είμαστε για κυνηγητά στο πρώτο σήμα σταματάω ούτε καν την πινακίδα δεν έχω κρύψει παρόλο που είναι σπαστή βάση για να κλείνει !!! νόμιμος γαρ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cris_cb 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2013 Peiraiwths σε ευχαριστώ !!! cris_cb χαχα δεν είμαστε για κυνηγητά στο πρώτο σήμα σταματάω ούτε καν την πινακίδα δεν έχω κρύψει παρόλο που είναι σπαστή βάση για να κλείνει !!! νόμιμος γαρ... Αχχχχ ......... εγώ κάνω τα πάντα για να κυνηγήσουν αλλά με έχουν γραμμένο.......... με βλέπουν οτι είμαι και κουλάδι και πάνε για καφέ :( :( :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2013 Αχχχχ ......... εγώ κάνω τα πάντα για να κυνηγήσουν αλλά με έχουν γραμμένο.......... με βλέπουν οτι είμαι και κουλάδι και πάνε για καφέ :( :( :( πέτα ένα κωλοδάχτυλο και ξεκίνα τα μαρσαρίσματα ξεκράνωτος και τα μπέρν άουτ μπροστά από μπλόκο. Μετά το ξύλο και της προσαγωγή στην ΓΑΔΑ, πέστους το παράπονό σου ;) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2013 (τροποποιήθηκε) είμαι χαλκίδα σπουδαζω και δουλεύω...και η μηχανή είναι επαρχία οπότε δεν την χρησιμοποιώ εδώ.. την βγάζω όταν ανεβαίνω χωριό... ... όταν βγήκαμε βόλτα με την παρέα σε στροφιλικι σε ανηφορική βουνισια διαδρομή με καινούργια άσφαλτο.. όσο ήμουν στην ευθεία καλά ήμουν μετα στις στροφές με περνούσαν τα παπιά και έξυναν σαν σταματημένο !!! όχι δεν κάνω καουμποϊλίκια !!το πάω μέχρι εκεί που μπορώ και νιώθω άνετα και πάντα με εξοπλισμό και στις βόλτες που κάνουμε πάντα κάθομαι τελευταίος και ακολουθώ !!!! Πού είπαμε ότι την έχεις ? Ελπίζω το χωριό σου να μην είναι βόρεια Εύβοια. Αν είναι εκεί, πες μας πότε βγαινετε βόλτα, με τις πάπιες που ξύνουν ή χωρίς, για να μην περνάω με το μωρό στο αυτοκίνητο. (για αυτο και εγω απο παπι πηγα κατευθειαν σε 650αρι και δεν εχω σκοτωθει ακομα) Που ειναι ρε γμτ το emoticon με το μανουάλι? Ασε, βρήκα άλλο. :uglystupid2: μέχρι να βγάλεις το δίπλωμα φρόντισε (δεν ξέρω πώς) 1. να μη σε σταματήσουν, 2. να μη σε πιάσουν, 3. να μην εμπλακείς σε ατύχημα 4. και να μην προκαλέσεις ατύχημα γιατί μετά είναι δύσκολα τα πράγματα. 5. Για αλκοόλ και μετά οδήγηση, ούτε που να το σκέφτεσαι. 6. Ξεκράνωτος επίσης. Κι αυτά στα λέμε για τη ΔΙΚΗ ΣΟΥ ασφάλεια και προστασία, για να μην ταλαιπωριέσαι ΕΣΥ μετά. ...να 'σουν σε καμιά επαρχία, σε κάνα νησί, κάπως να το βολέψεις αλλά Αθήνα ούτε να κλαφτείς δε θα μπορείς. Κατά τα άλλα να το χαίρεσαι, εγώ δε συμφωνώ με αυτό που έκανες αλλά ό,τι έγινε έγινε... Αφού βγάλεις δίπλωμα μπορείς ΕΛΕΥΘΕΡΑ να κάνεις όποιο από τα παραπάνω θέλεις. Τότε ΔΕΝ θα ταλαιπωρείσαι εσύ. Κάπως ΘΑ ΤΟ ΒΟΛΕΨΕΙΣ. Εγώ δε συμφωνώ αλλά ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ. Που είναι ρε γμτ το emoticon με το μανουάλι? Ασε, βρήκα άλλο. :uglystupid2: Και για να μην έχεις ανάγκη να κάνεις αυτά... δίπλωμα....... Σε τσάκωσα CHOST …………………………… μη σου μπάινουν ιδέες ακούς....................? Αυτά τα βίντεο τα δείχνεις σε ποιόν? Και του λες να ΜΗ του μπαίνουν ιδέες? Που ειναι ρε γμτ το emoticon με το μανουάλι? Ασε, βρήκα άλλο. :uglystupid2: Τροποποιήθηκε Ιούνιος 19 , 2013 από τον Carlos 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cris_cb 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 πέτα ένα κωλοδάχτυλο και ξεκίνα τα μαρσαρίσματα ξεκράνωτος και τα μπέρν άουτ μπροστά από μπλόκο. Μετά το ξύλο και της προσαγωγή στην ΓΑΔΑ, πέστους το παράπονό σου ;) Λες να πιάσει.............? καλά κάτσε να πετύχω μπλόκο που έχω να δώ από τότε που ήμουν 15!!! Πού είπαμε ότι την έχεις ? Ελπίζω το χωριό σου να μην είναι βόρεια Εύβοια. Αν είναι εκεί, πες μας πότε βγαινετε βόλτα, με τις πάπιες που ξύνουν ή χωρίς, για να μην περνάω με το μωρό στο αυτοκίνητο. Που ειναι ρε γμτ το emoticon με το μανουάλι? Ασε, βρήκα άλλο. :uglystupid2: Αφού βγάλεις δίπλωμα μπορείς ΕΛΕΥΘΕΡΑ να κάνεις όποιο από τα παραπάνω θέλεις. Τότε ΔΕΝ θα ταλαιπωρείσαι εσύ. Κάπως ΘΑ ΤΟ ΒΟΛΕΨΕΙΣ. Εγώ δε συμφωνώ αλλά ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ. Που είναι ρε γμτ το emoticon με το μανουάλι? Ασε, βρήκα άλλο. :uglystupid2: Αυτά τα βίντεο τα δείχνεις σε ποιόν? Και του λες να ΜΗ του μπαίνουν ιδέες? Που ειναι ρε γμτ το emoticon με το μανουάλι? Ασε, βρήκα άλλο. :uglystupid2: ΝΑΙ!!! Γιατί πιστεύεις οτι πριν αγόράσει το 636 δεν έλιωσε μπροστά απο το pc Χαζεύοντας GHOST RIDER................ Εγώ του το ρίχνω στην πλάκα το τί πρέπει να κάνει του το είπα και εγώ και όλοι εδώ μεσα μυαλό 'εχει δεν νομίζω να μην αντιλαμβάνεται τη διαφορά!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GHOST 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Carlos μην ανησυχείτε τουλάχιστον δεν κινδυνεύετε από εμένα..δεν έχω καμία σχέση με εύβοια και χαλκίδα που έρχομαι έρχομαι με την συγκοινωνία.. ο δρόμος που πηγαίνουμε έχει φτιαχτεί τώρα και δεν χρησιμοποιείται ακόμα από κανένα αμάξι !!! και τον ghost rider έχω δει και τον turbo rider :P (έτσι νομίζω λένε τον άλλον που κάνει κάτι αντίστοιχο) προφανώς είναι για πλάκα και υπάρχει μια κάποια λογική.. εξάλλου απ'όσο ξέρω ο ένας από τους δύο είχε ένα σοβαρο ατύχημα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cris_cb 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 (τροποποιήθηκε) Carlos μην ανησυχείτε τουλάχιστον δεν κινδυνεύετε από εμένα..δεν έχω καμία σχέση με εύβοια και χαλκίδα που έρχομαι έρχομαι με την συγκοινωνία.. ο δρόμος που πηγαίνουμε έχει φτιαχτεί τώρα και δεν χρησιμοποιείται ακόμα από κανένα αμάξι !!! και τον ghost rider έχω δει και τον turbo rider :P(έτσι νομίζω λένε τον άλλον που κάνει κάτι αντίστοιχο) προφανώς είναι για πλάκα και υπάρχει μια κάποια λογική.. εξάλλου απ'όσο ξέρω ο ένας από τους δύο είχε ένα σοβαρο ατύχημα.. Turbo Rider - R.I.P requiem for a dream Τροποποιήθηκε Ιούνιος 20 , 2013 από τον cris_cb 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 πολλοι το ελεγαν αυτο τις πρωτες 2 βδομαδες.μετα θελησαν να δουν "τι εργαλειο αγορασαν" προσοχη με π κεφαλαιο.το νου σου και ολα καλα θα πανε.προς θεου δεν σε ενθαρυνω για να κυκλοφορεις χωρις τα σχετικα και αναγκαια εγγραφα αλλα " ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθο βαλετω ". Και το Avatar που διάλεξε όμως δεν είναι πολύ ενθαρρυντικό για τις προθέσεις/ορέξεις/λατρείες του...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cris_cb 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Και το Avatar που διάλεξε όμως δεν είναι πολύ ενθαρρυντικό για τις προθέσεις/ορέξεις/λατρείες του...... Για GHOST- BUSTER πήγε αλλά δεν το έγραψε για να μην τρομάξει κανέναν κουλό που το παίζει GHOST......RIDER !!!!! :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GHOST 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Και το Avatar που διάλεξε όμως δεν είναι πολύ ενθαρρυντικό για τις προθέσεις/ορέξεις/λατρείες του...... χαχα το είχα βάλει σαν πιτσιρικάς τότε όταν πρωτο έφτιαξα λογαριασμό εδώ !! άλλα μυαλά τότε.. μμ ναι η αλήθεια είναι ότι θέλει αλλαγή.. Για GHOST- BUSTER πήγε αλλά δεν το έγραψε για να μην τρομάξει κανέναν κουλό που το παίζει GHOST......RIDER !!!!! :P :P με τσάκωσες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες