dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2010 το βιντεο αυτο το εχω δει δυστηχως πολλες φορες και οχι καθαρα απο επιλογη μου.παιδια παν μετρον αριστον ελεγαν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xrated 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2010 Ανατριχιαστικό.. Πολύ κρίμα... :( Παναγιώτη τα δικά μας στομάχια χαλιούνται αρκετά συχνά.. Ποιος διευθυντής σχολείου έχει όμως την μαγκιά να βάλει όλες τις τάξεις, μια μια, να το δούνε αυτό το βίντεο? 10 φορες πιο σημαντικο απο τις ηλιθιοτητες που μαθαινουν.Άπ την αλλη αν το βαλεις σε τιποτα πιτσιρικια γιατι τοτε ειναι που δεχοντε τα ερεθισματα θα πανε τα ζωα οι μαναδες να ζητησουν τα ρεστα που φρικαραν τα καμαρια τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2010 Και εγω το εχω ξαναδει αλλα καλο ειναι να τα φερνουμε στο νου μας αυτα που και που. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_mar 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2010 (τροποποιήθηκε) Το αλκοολ δεν ειναι τιποτα μπροστα στο οτι ΟΛΟΙ μιλανε στο κινητο, τα 2-3 δευτερολεπτα που σου καθυστερει την αντιδραση ειναι κατι απιστευτο... Να μην μιλησω για μας με τις μηχανες και τα κρανη με το μικροφωνο, ειλικρινα ειναι για πολλες κλωτσιες οι τυποι, ντροπη τους... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 27 , 2010 από τον sakis_mar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Τα beach-bar άνοιξαν, οι μπυρίτσες και τα μοχίτο ρέουν τριγύρω μας............ UP για να μην ξεχνιώμαστε............... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Τα beach-bar άνοιξαν, οι μπυρίτσες και τα μοχίτο ρέουν τριγύρω μας............ UP για να μην ξεχνιώμαστε............... Δυστυχως καποιοι οχι μονο ξεχνιουνται αλλα δεν μπηκαν καν στον κοπο να σκεφτουν και ποτε Εχω αποκτησει πολλους εχθρους με αυτο που θα πω, αλλα δυστυχως το 85% του πληθυσμου ειναι ΗΛΙΘΙΟΙ Αποδειξη ειναι οι κυβερνησεις που εχουμε, τα ατυχηματα, η τηλεοραση και αλλα πολλα Βγειτε μια βολτα εξω να δειτε πως ΟΛΟΙ ειναι ακρανωτοι Τι να λεμε μετα..... Τουλαχιστον τους δικους μου ανθρωπους θα προσπαθησω να τους εκπαιδευσω, για τους αθεραπευτα ηλιθιους δεν μπορω να κανω τιποτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Βγειτε μια βολτα εξω να δειτε πως ΟΛΟΙ ειναι ακρανωτοι Πώς γινεται ρε πστη μου ομως και οι βουλευτες να κυκλοφορουν παντου και ολοι ακρανωτοι και να μην...πεφτει κανεις; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Πολυ ευστοχος ο τιτλος του τοπικ. Το πιο τραγικο απ ολα ειναι οτι η κοπελα δεν εφταιγε σε τιποτα. Παντως καλυτερα θανατος παρα μια τετοια ζωη.Απλα φρικη. Με 3 μπυριτσες παντως εγω το εχω. Πυροβολατε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostaskk 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Πολυ ευστοχος ο τιτλος του τοπικ. Το πιο τραγικο απ ολα ειναι οτι η κοπελα δεν εφταιγε σε τιποτα. Παντως καλυτερα θανατος παρα μια τετοια ζωη.Απλα φρικη. Με 3 μπυριτσες παντως εγω το εχω. Πυροβολατε... εγω το εχω με 2 βοτκες που τις πηνω μονορουφι τωρα ομως προσπαθω να μην οδηγω μεθισμενος..αλλα οταν μεθαω πεισμωνω και θελω να οδηγησω..μια φορα μολις εφτασα σπιτι και εβαλα το σταντ στην μηχανη εκανα εμετο 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
objecto 927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Θεε μου! Δεν αντεξα να δω μετα την πρωτη εικονα! Εχω αποκτησει πολλους εχθρους με αυτο που θα πω, αλλα δυστυχως το 85% του πληθυσμου ειναι ΗΛΙΘΙΟΙ Καλέ μου ανθρωπε και συ στο 15%? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Ειχα οδηγησει τυφλα περυσι, ουτε και γω θυμαμαι ποσο ειχα πιει και μου εφυγε σε μια στροφη ευτυχως με λιγα γιατι προλαβα και φρεναρα προοδευτικα. Ολοι λιγο πολυ εχουμε κανει τετοιες Μ@λ@κιες, το οτι τη γλυτωσαμε δε λεει κατι. Ειναι ηλιθιοτητα να οδηγας μεθυσμενος, βεβαια παιζουν ρολο και αλλοι παραγοντες( μερος που οδηγας, ωρα, αποστασεις, οδοστρωμα,τα ορια του καθενος στην καταναλωση αλκοολ ειναι διαφορετικα) αλλα καλυτερα μην πιασουμε τετοια κουβεντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Revelator 248 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Η μεγάλη παγίδα με το αλκοόλ δεν είναι οταν έχεις γίνει τύφλα και παραπατάς ή ζαλίζεσαι. Σ εκείνη τη φάση μπορεί και να πας πολύ σιγά και προσεκτικά αλλά ακόμη και με 30 κάπου θα στουκάρεις κάποιον θα πατήσεις ή κάποιο κόκκινο δεν θα δεις μιας και τα αντανακλαστικά σου είναι λιώμα. Η μεγαλύτερη παγίδα όμως είναι εκεί που είσαι στην κορυφή λίγο πριν την κατρακύλα στο 2ο ή 3ο πότο/ποτηράκι π.χ(αν και ανάλογα πολλές παραμέτρους και μια γουλιά μπορεί να αρκεί). 'Εκεί που δεν ζαλίζεσαι και δεν παραπατάς, αντιθέτως νοιώθεις ακμαιότατος και τσαμπουκαλεύεσαι. Εκεί που στο κεφάλι σου έχει δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση του υπερήρωα και οι αισθήσεις σου έχουν οξυνθεί. Εκεί είναι που οι περισσότεροι την πατάνε και στη στροφή των 60 στρίβουν με 90!!! Και δυστηχώς όταν σου βγαίνει αυτός ο τσαμπουκάς δεν νιώθεις την παραμικρή ενόχληση δεν υπάρχει προειδοποίηση μόνο κατστροφή. Είναι εκείνη η στιγμή που όλα τα βλέπουμε καθαρά (ψειδαίσθηση) που όλα μοιάζουν γαλήνια και όμορφα. Εκείνη η στιγμή είναι μόνο για να αμπελοφιλοσοφούμε καθιστοί οι περπατητοί. Γι αυτό ακόμη κι αν νοιώθουμε καλά και υπέροχα χωρίς ζαλάδες χωρίς να λέμε μπαρούφες ή οποιοδήποτε άλλη κλασσική παρενέργεια, ακόμη και τότε είμαστε επικηνδύνοι για εμάς και για τους γύρω μας! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ανατριχιαστικο το βιντεο... Για αυτο πρεπει ολοι να προσεχουμε....Καταστρεφονται ζωες..... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 17 , 2011 από τον Andreas13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Μ'αρεσει που λεω νταξ, θα το δω και ας τρωω Κακος συνδιασμος αλκοολ οδηγηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pelopidas 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Ο θάνατος είναι πολύ απλό και λιγότερο οδυνηρό από την στιγμή που ξέρεις πως ο άλλος έχει σταματήσει να "ταλαιπωρείτε". Το χειρότερο πράγμα είναι να αφήσεις κάποιον ανάπηρο ή απλά να του καταστρέψεις την ζωή, όπως αυτός ο άνθρωπος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Είναι απίστευτο... :( Δεν ξέρω τι να πω... Μου κόπηκαν τα πόδια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
and_rikos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Ρε παιδιά, εγώ άλλο σκέφτομαι και αναρωτιέμαι ... Μετά από ένα τέτοιο καταστροφικό ( για όλα τα άτομα ) ατύχημα, τί είναι προτιμότερο : -να συνεχίσεις να ζεις μια κατεστραμένη ζωή,που εξαιτίας κάποιου άλλου ατόμου και χωρίς να φταις εσύ έχει ισοπεδωθεί, όλο ταλαιπωρία για σένα και την οικογένειά σου ?? ή -να τελειώσει η ζωή σου ακαριαία ώστε να μη βασανίζεσαι κι εσύ ο ίδιος και στενοχωριούνται οι δικοί σου ?? Το καλύτερο βέβαια είναι να μην οδηγείς υπό την επήρεια αλκοόλ, αλλά να που σε αυτόν τον κόσμο υπάρχουν και αυτοί που δεν ζυγίζουν καλά τις καταστάσεις.... :thumbsdown: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 το εχω ζησει μεσα στην οικογενεια μου αλλα ο δικος μου ανθρωπος ειναι κλινικα νεκρος εδω και πολλα χρονια. το να εχεις αισθησεις και να μπορείς να επικοινωνήσεις μεσα σε αυτο το σωμα ειναι σκληρο... λενε οτι οι ανθρωποι που εχουν τετοια εγκαυματα στο σωμα τους ξερουν πως ειναι η κολαση.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2011 Πολύ σκληρό αλλά δυστυχώς αληθινό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Granazis 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2011 Τοση μα τοση ενημερωση υπαρχει!!!Κ ομως ακομα μπεκρουλιαζουμε..(-με??) Ελεγα το χειμωνα κοιτα να δεις ποσοι με κρανη...ελα που πιασε καλοκαιρι ..80-90% στην περιοχη Πειραια Χωρις κρανοσ αλλα με σαγιοναριτσα σενια... Κ ενα ΑΛΛΟ φαινομενο ενα κλικ χειροτερο απο το μεθυσι...3Καβαλα και 4Καβαλα..γονεισ-παιδακια....σαντουιτς αναμεσα και ενιοτε μπροστα κ περιχαρης ο μακακαασ ο πατερασ που τοσο το αγαπαει (??) καμαρωνει!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2011 Ο θάνατος είναι πολύ απλό και λιγότερο οδυνηρό από την στιγμή που ξέρεις πως ο άλλος έχει σταματήσει να "ταλαιπωρείτε". Το χειρότερο πράγμα είναι να αφήσεις κάποιον ανάπηρο ή απλά να του καταστρέψεις την ζωή, όπως αυτός ο άνθρωπος... Συμφωνώ με τον φίλο. Και γι αυτούς που λένε για αυτοκτονία, είναι ενάντια στην φύση μας να διαπράττουμε τέτοια πράξη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mhxanikos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2011 και πολύ γερά στομάχια............ Τι χαλασμα ηταν αυτο που τραβηξα ρε καρντασι. Πολυς πονος λεμε. ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΔΕΡΦΙΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2011 Ο θάνατος είναι πολύ απλό και λιγότερο οδυνηρό από την στιγμή που ξέρεις πως ο άλλος έχει σταματήσει να "ταλαιπωρείτε". Το χειρότερο πράγμα είναι να αφήσεις κάποιον ανάπηρο ή απλά να του καταστρέψεις την ζωή, όπως αυτός ο άνθρωπος... Φίλε μου από προσωπική εμπειρία θα σου πω ότι τίποτα δεν υπάρχει χειρότερο από τον θάνατο, εφόσον φυσικά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Ο πατέρας της κοπέλας στο βίντεο είμαι σίγουρος ότι λέει "τουλάχιστον ζει, την βλέπω και της μιλάω". Ζει με την ελπίδα και την σιγουριά ότι εγχείρηση με την εγχείρηση, μέρα με την μέρα θα είναι καλύτερα. Δίνει δύναμη στους δικούς της. Φαντάζεσαι να μην ήταν εκεί πως θα ήταν οι δικοί της? Η κοπέλα αυτή μπορεί σήμερα να έχει ασχολίες και να είναι χαρούμενη μέσα στην δυστυχία της. Καλύτερα ανάπηρος, παρά νεκρός! Και ανάπηρος να είσαι, μπορείς να είσαι ταυτόχρονα παραγωγικός και η ζωή να έχει ένα νόημα. Βέβαια σε περιπτώσεις της ακατονόμαστης ασθένειας, είναι καλύτερα να φεύγει γρηγορότερα ο άνθρωπος για να μην ταλαιπωρείται από πόνους κλπ. Αλλά αυτό είναι μια εντελώς διαφορετική περίπτωση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosFox 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2011 (τροποποιήθηκε) Η μεγάλη παγίδα με το αλκοόλ δεν είναι οταν έχεις γίνει τύφλα και παραπατάς ή ζαλίζεσαι. Σ εκείνη τη φάση μπορεί και να πας πολύ σιγά και προσεκτικά αλλά ακόμη και με 30 κάπου θα στουκάρεις κάποιον θα πατήσεις ή κάποιο κόκκινο δεν θα δεις μιας και τα αντανακλαστικά σου είναι λιώμα. Η μεγαλύτερη παγίδα όμως είναι εκεί που είσαι στην κορυφή λίγο πριν την κατρακύλα στο 2ο ή 3ο πότο/ποτηράκι π.χ(αν και ανάλογα πολλές παραμέτρους και μια γουλιά μπορεί να αρκεί). 'Εκεί που δεν ζαλίζεσαι και δεν παραπατάς, αντιθέτως νοιώθεις ακμαιότατος και τσαμπουκαλεύεσαι. Εκεί που στο κεφάλι σου έχει δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση του υπερήρωα και οι αισθήσεις σου έχουν οξυνθεί. Εκεί είναι που οι περισσότεροι την πατάνε και στη στροφή των 60 στρίβουν με 90!!! Και δυστηχώς όταν σου βγαίνει αυτός ο τσαμπουκάς δεν νιώθεις την παραμικρή ενόχληση δεν υπάρχει προειδοποίηση μόνο κατστροφή. Είναι εκείνη η στιγμή που όλα τα βλέπουμε καθαρά (ψειδαίσθηση) που όλα μοιάζουν γαλήνια και όμορφα. Εκείνη η στιγμή είναι μόνο για να αμπελοφιλοσοφούμε καθιστοί οι περπατητοί. Γι αυτό ακόμη κι αν νοιώθουμε καλά και υπέροχα χωρίς ζαλάδες χωρίς να λέμε μπαρούφες ή οποιοδήποτε άλλη κλασσική παρενέργεια, ακόμη και τότε είμαστε επικηνδύνοι για εμάς και για τους γύρω μας! +100000000000 Τα 2-3 ποτα παντα ειναι χειροτερα απο τα 10........ Απειροελαχιστοι το καταλαβαινουν αυτο. Ειμαι τρελος μπιρακιας...τρελενομαι για μπιρες....αλλα αμα οδηγω πεινω χυμο. Οχι 1-2 ποταγια να ειμαι μεσα στο οριο του αλκοτεστ...κανενα ποτο για να ειμαι ησυχος. 5 συναυλιες αυτο το καλοκαιρι μονο ΧΥΜΟ και με κοροιδευαν ολοι. Αλλα 2 φιλοι σταματισαν να με κοροιδευουν. Ο ενας 300ε κληση και διπλοματα και ο αλλος σπασμενο χερι με λαμες γιατι δεν ειδε το σκουπιδοντενεκε (με 2 ποτα). ΟΥΤΕ 1 ποτο ρε Ελληνεεεεεεες οταν οδηγατε..ετσι θα εισαστε 100 % σιγουροι για τον εαυτο σας και δεν θα χρειαστει να βαλετε οριο στο πιωμα σας (γιατι αν ξεκινεις αντε να σταματισεις. Ενω αν δεν αρχισεις καν δεν τρεχει και τιποτα) Για να καταλαβεις την διαφορα κανε μια σειρα μαθηματικες πραξεις χωρις αλκοολ με χρονομετρο. Μετα απο 2 μερες κανε τις ιδιες πραξεις μετα απο 2 ποτιρια και συγκρινε τους χρονους..και σκεψου αυτο το χρονο που εχασες σε ενα αναπαντεχο εμποδιο στο δρομο σου μετα απο 2 ποτακια... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 16 , 2011 από τον NikosFox 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pelopidas 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2011 Φίλε μου από προσωπική εμπειρία θα σου πω ότι τίποτα δεν υπάρχει χειρότερο από τον θάνατο, εφόσον φυσικά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Ο πατέρας της κοπέλας στο βίντεο είμαι σίγουρος ότι λέει "τουλάχιστον ζει, την βλέπω και της μιλάω". Ζει με την ελπίδα και την σιγουριά ότι εγχείρηση με την εγχείρηση, μέρα με την μέρα θα είναι καλύτερα. Δίνει δύναμη στους δικούς της. Φαντάζεσαι να μην ήταν εκεί πως θα ήταν οι δικοί της? Η κοπέλα αυτή μπορεί σήμερα να έχει ασχολίες και να είναι χαρούμενη μέσα στην δυστυχία της. Καλύτερα ανάπηρος, παρά νεκρός! Και ανάπηρος να είσαι, μπορείς να είσαι ταυτόχρονα παραγωγικός και η ζωή να έχει ένα νόημα. Βέβαια σε περιπτώσεις της ακατονόμαστης ασθένειας, είναι καλύτερα να φεύγει γρηγορότερα ο άνθρωπος για να μην ταλαιπωρείται από πόνους κλπ. Αλλά αυτό είναι μια εντελώς διαφορετική περίπτωση. Συμφωνώ με αυτό που λες. Άλλωστε είμαι της άποψης ότι άτομα με ειδικές ανάγκες είναι άτομα με ειδικές ικανότητες. Γνωρίζω και εγώ άτομα που είναι ευτυχισμένοι και χαίρονται την ζωή με διαφορετικό τρόπο. Το θέμα όμως πως αυτές είναι οι εξαιρέσεις. Είναι πολλοί άνθρωποι που τους παίρνει από κάτω και δεν μπορούν να ζήσουν με αυτό. Που κάθονται στην καρέκλα χωρίς να το αντέχουν. Που θα προτιμούσαν να πεθάνουν παρά αυτό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες