Jump to content
Παναγιώτης Κ.

Το αλκοόλ δεν σκοτώνει πάντα.

Recommended Posts

Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτά τα δυο (οδήγηση και ποτό) δεν συνδυάζονται ποτέ μεταξύ τους!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

@ leonady2: έχεις απόλυτο δίκιο...

ελπίζω να το καταλάβουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται όσοι περισσότεροι γίνεται...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θυμα και εγω μεθυσμενου ταξιτζη. Την Παρασκευη, την ωρα που ξεκινουσα για την εκδομη παραβιασε στοπ και επεσε πανω μου. Ευτυχως κρανος και δερματα εκαναν την δουλεια τους και μπορω τωρα και σας γραφω. Βρωμουσε ουζο, 1,3 αλκοολ είχε ο μπαγλαμας στο αιμα του. Επαγγελματιας οδηγος σου λενε μετα. Επαγγελματιας δολοφονος θα πω εγω.

Απορω ακομα πως την γλυτωσα. Τον αλητη θα τον σαυρωσω γιατι το επομενο θυμα του ισως να μην ειναι τοσο τυχερο η καλοντυμενο οσο ημουν εγω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τυχερός μέσα στη ατυχία σου φίλε μου. Ποτέ ξανά, πάντα όρθιος!

Τροποποιήθηκε από τον mavridoul

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανατριχιαστικό.. Πολύ κρίμα... sad.gif

Παναγιώτη τα δικά μας στομάχια χαλιούνται αρκετά συχνά.. Ποιος διευθυντής σχολείου έχει όμως την μαγκιά να βάλει όλες τις τάξεις, μια μια, να το δούνε αυτό το βίντεο?

Εμεις φιλε ειμαστε περιμενουμε να λυθουν τα θεματα με τις ευχες και τις προσευχες. Ειμαστε λαϊτ τυποι, δεν αντεχουμε τα ζορικα θεματα.

Δειτε γλυκαναλατο σποτακι απο το Ελληνικο Υπουργειο για την προληψη των ατυχηματων

Κουλτουρα και διανοηση, φαντασια στην εξουσια, και μην χαλασουν τα ευαισθητα στομαχακια μας.

Κορναρε το αμαξακι, παραλιγο να σβησει το κερακι, το προστατεψε το χερακι, τι καλα, τι καλα, ολα ειναι μια χαρα...........

Και ζησαν αυτοι καλα και μεις καλυτερα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θυμα και εγω μεθυσμενου ταξιτζη. Την Παρασκευη, την ωρα που ξεκινουσα για την εκδομη παραβιασε στοπ και επεσε πανω μου. Ευτυχως κρανος και δερματα εκαναν την δουλεια τους και μπορω τωρα και σας γραφω. Βρωμουσε ουζο, 1,3 αλκοολ είχε ο μπαγλαμας στο αιμα του. Επαγγελματιας οδηγος σου λενε μετα. Επαγγελματιας δολοφονος θα πω εγω.

Απορω ακομα πως την γλυτωσα. Τον αλητη θα τον σαυρωσω γιατι το επομενο θυμα του ισως να μην ειναι τοσο τυχερο η καλοντυμενο οσο ημουν εγω.

Μπράβο!!! Μαζί σου!!! Κάτι τέτοιοι δεν αξίζουν τίποτε λιγότερο! Κάνε ότι μπορείς για να μην ξαναδεί τιμόνι!

Κι άλλο κακό να μη σε βρει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε Παναγιώτη είδα το βίντεο και πραγματικά ανατρίχιασα.. Είναι μεγάλο έγκλημα παιδιά να οδηγάμε σουρωμένοι και λέω οδηγάμε γιατί σίγουρα οι περισσότεροι εδώ μέσα εχουμε οδηγήσει έστω και μικρή απόσταση λίγο ζαλισμένοι ,και θέλω να ζητήσω συγνώμη αν κάποιος δεν το έχει κάνει ποτέ και τον θύγει αυτό που λέω.. Με αφορμή αυτό το βίντεο θέλω να ανοίξω ένα μικρό θεματάκι όσον αφορά τα ανοιχτά κράνοι που πολλά άτομα έχουνε για καλοκαιρινή χρήση..Είναι δικαίωμα του καθενός να αγοράσει και να φορέσει ότι κράνος αυτός θέλει απλός η άποψή μου με τα λίγα χρόνια που έχω πάνω στην μηχανή είναι πως δεν θέλω να πέσω και φορώντας ένα τέτοιο κράνος να σώσω τον εαυτό μου προτιμώντας πραγματικά να έχω πεθάνει.. Συγχωρέστε με αν γίνομαι σκληρός με αυτό που λέω απλός έχω περίπτωση γνωστού ο οποίος τράκαρε και επειδή φορούσε ανοιχτό κράνος δεν χτύπησε στα σημαντικά μέροι του κεφαλιού του πράμα που σημένει ότι σώθηκε αλλά πραγματικά το στόμα του και την μύτη του έκαναν καιρό οι πλαστικοί για να τα φέρουν σε κάποια ανθρώπινη μορφή...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια πω κ γω τη γνωμη μου.χωρις να το παιζω αθωος.εχω κανει κ γω τη μαλακια μου μερικες φορες κ εχω οδηγησει ενω εχω πιει παραπανω απ οσο πρεπει.τελωςπαντων πιστευω οτι δε πρεπει να πηγαινουμε εξ αρχης με τη μηχανη ή το αυτοκινητο καπου εφοσον προκειται να πιουμε γιατι το αλκοόλ πολλες φορες αλλαζει κ το χαρακτηρα.μπορει λοιπον κ γω που τα λεω αυτα τωρα όντας νηφαλιος κ αφου παω καπου εξω σκεπτομενος με τον ιδιο τροπο αφου πιω να μην υπολογιζω τιποτα κ να θελω να οδηγησω εχοντας πιει ακομα κ μισο μπουκαλι βοτκα.αυτο ειναι πολλες φορες αποτελεσμα της καταναλωσης αλκοόλ,υπερεκτιμιση ικανοτητων.επειδη λοιπον μου χε τυχει αυτο καποιες φορες,αποφασισα οτι αν βγω εξω χωρις να ξερω ποσο θα καταληξω να πιω δεν θα παιρνω καθολου τη μηχανη.αν ξερω οτι σιγουρα για καποιο λογο(ειτε λογω χρηματων που δεν εχω εκεινη τη στιγμη ή επειδη δεν υπαρχει τελως παντων η προυποθεση να πιω παραπανω) θα πιω μια μπυριτσα ή ενα μονο ποτο τοτε θα πηγαινω με τη μηχανη.αλλιως με μηχανη,αυτοκινητο αλλου ή οδηγοντας τη δικη μου καποιος που δεν εχει πιει,ή ταξι,μεσα μαζικης μεταφορας.κ αυτο επειδη καποιος πριν πιει κ αφου πιει δεν θα χει λογικα τις ιδιες αποψεις για την οδηγηση υπο την επιρεια αλκοόλ

Τροποποιήθηκε από τον bill_daytona

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια πω κ γω τη γνωμη μου.χωρις να το παιζω αθωος.εχω κανει κ γω τη μαλακια μου μερικες φορες κ εχω οδηγησει ενω εχω πιει παραπανω απ οσο πρεπει.τελωςπαντων πιστευω οτι δε πρεπει να πηγαινουμε εξ αρχης με τη μηχανη ή το αυτοκινητο καπου εφοσον προκειται να πιουμε γιατι το αλκοόλ πολλες φορες αλλαζει κ το χαρακτηρα.μπορει λοιπον κ γω που τα λεω αυτα τωρα όντας νηφαλιος κ αφου παω καπου εξω σκεπτομενος με τον ιδιο τροπο αφου πιω να μην υπολογιζω τιποτα κ να θελω να οδηγησω εχοντας πιει ακομα κ μισο μπουκαλι βοτκα.αυτο ειναι πολλες φορες αποτελεσμα της καταναλωσης αλκοόλ,υπερεκτιμιση ικανοτητων.επειδη λοιπον μου χε τυχει αυτο καποιες φορες,αποφασισα οτι αν βγω εξω χωρις να ξερω ποσο θα καταληξω να πιω δεν θα παιρνω καθολου τη μηχανη.αν ξερω οτι σιγουρα για καποιο λογο(ειτε λογω χρηματων που δεν εχω εκεινη τη στιγμη ή επειδη δεν υπαρχει τελως παντων η προυποθεση να πιω παραπανω) θα πιω μια μπυριτσα ή ενα μονο ποτο τοτε θα πηγαινω με τη μηχανη.αλλιως με μηχανη,αυτοκινητο αλλου ή οδηγοντας τη δικη μου καποιος που δεν εχει πιει,ή ταξι,μεσα μαζικης μεταφορας.κ αυτο επειδη καποιος πριν πιει κ αφου πιει δεν θα χει λογικα τις ιδιες αποψεις για την οδηγηση υπο την επιρεια αλκοόλ

Οι συμβιβασμοί είναι σημάδια αδυναμίας.

Ποτό και οδήγηση δεν πάνε μαζί, ΤΕΛΟΣ. Μαλακίες δεν έχει. Αν θα πιεις έστω και γουλιά ποτού, μην φύγεις απ'το σπίτι με όχημα που μπορεί να θέσει τον εαυτό σου και σε άλλους σε κίνδυνο.

Αν διατίθεσαι να αρχίσεις τα "Εεε οκ μια μπυρίτσα, μισό ποτό", ετοιμάσου να ζήσεις με τα πιθανά αποτελέσματα της πράξης σου.

Και μετά αρχίζουν τα "Εεε οκ, θα φορέσω μόνο κράνος" αντί να βάλεις τζάκετ και χάνεις τον μπούσουλα.

Μακριά απο συμβιβασμούς.

Από περιέργεια και μόνο, και εφ'όσον θέλεις να το κάνεις, μπορείς να δώσεις λεπτομέρειες περί του ατυχήματος, για να έχω μια ιδέα?

Σε τί ταχύτητα κατέληξε να γίνει η σύγκρουση, μετά τα φρένα, τί τραυματισμό είχες ακόμα και πάνω από δέρματινα, τι νομίζεις θα είχες υποστεί αν ΔΕΝ τα φορούσες κτλ...

Τροποποιήθηκε από τον Agouri

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι συμβιβασμοί είναι σημάδια αδυναμίας.

Ποτό και οδήγηση δεν πάνε μαζί, ΤΕΛΟΣ. Μαλακίες δεν έχει. Αν θα πιεις έστω και γουλιά ποτού, μην φύγεις απ'το σπίτι με όχημα που μπορεί να θέσει τον εαυτό σου και σε άλλους σε κίνδυνο.

Αν διατίθεσαι να αρχίσεις τα "Εεε οκ μια μπυρίτσα, μισό ποτό", ετοιμάσου να ζήσεις με τα πιθανά αποτελέσματα της πράξης σου.

Και μετά αρχίζουν τα "Εεε οκ, θα φορέσω μόνο κράνος" αντί να βάλεις τζάκετ και χάνεις τον μπούσουλα.

Μακριά απο συμβιβασμούς.

Από περιέργεια και μόνο, και εφ'όσον θέλεις να το κάνεις, μπορείς να δώσεις λεπτομέρειες περί του ατυχήματος, για να έχω μια ιδέα?

Σε τί ταχύτητα κατέληξε να γίνει η σύγκρουση, μετά τα φρένα, τί τραυματισμό είχες ακόμα και πάνω από δέρματινα, τι νομίζεις θα είχες υποστεί αν ΔΕΝ τα φορούσες κτλ...

δεν μιλησα ποτε για συμβιβασμους,ειπα οτι αν ξερω πως εκει που θα παω θα πιω δε ξεκιναω καθολου να πα παω με τη μηχανη γιατι μετα δε ξερω πως θα αντιδρασω μετα απ τη καταναλωση αλκοολ.τωρα μια μπυρα μονο δε δειχνει οτι εχεις περασει το οριο στο αλκοτεστ καν.κ αμα πιεις μια μπυρα ή ενα ποτηρι γαλα τα ιδια αποτελεσματα θα χει.αλλα ΜΙΑ.οχι δυο ουτε τρεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το παρακάτω σποτάκι (διαφημιστικής εταιρείας στα πλαίσια καμπάνιας στη Μεγάλη Βρετανία) σοκάρει παρόλο που δε διαδραματίζεται στο δρόμο!

Ας φανταστούμε πόσο πιο σοκαριστικά είναι τα πράγματα εκεί έξω!

Καλό σαββατοκύριακο!

Τροποποιήθηκε από τον Μαρίλυ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξανά επίκαιρο, λόγω "εορταστικού κλίματος"

Παίδες, όταν μετρηθούμε ξανά μετά τις γιορτές, να μην λείπει κανείς μας.........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο μεταξύ στην Ταϊλάνδη, όσοι συλλαμβάνονται να οδηγούν μεθυσμένοι, θα στέλνονται για κοινωνική εργασία στα νεκροτομεία των νοσοκομείων:

Drink drivers in Thailand will end up working in morgues

Thailand has adopted a new punishment for drink-drivers and repeat traffic offenders: community service in hospital morgues.

The rather macabre sentencing is aimed at sobering up people who decide to get behind the wheel drunk, by giving them a very graphic demonstration of what the outcome of their stupid decision could be.

Από εδώ:  http://www.topgear.com/car-news/list/ten-things-we-learned-week-april-15-2016-edition#9

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα