Manos Mark 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) Αν και δεν φαίνεται και τόσο καθαρά το φόρτωμα της μηχανής σας δείχνω απλά μια φώτο έτσι για να δείτε... Εννοείται πως και στην μπαγκαζιέρα έχει μέσα πράγματα και ήμασταν και 2 άτομα... Στα σαμάρια δεν φαίνεται και τόσο καθαρά αλλά είχαν και αυτά κάποιο βάρος! Το τανκ μπανκ σχεδόν γεμάτο (φαίνεται κιόλας) δεν ενοχλούσε καθόλου στην οδήγηση! Όλα καλά! Τώρα διακοπές... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 30 , 2013 από τον Manos Mark 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos266 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2013 Πλωμάρι Μυτιλήνης.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DidieR 123 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2013 Μετι σχαρα εβαλες την πισω μπαγκαζιερα?εμενα μετα τα 120 μετην ermax ζελατινα απλα με σκωτωει ειμαι 1 78 θελει ψαξιμο η ζελατινα μονο η skidmarx εβγαλα κατι σωστο απο τα πλαινα πολυ στροβιλισμοςΑ και ξεχασα 28 ευρω 380 χιλιομετρα πολυ και 5 6 ανοιγματακια μεχρι τα 140Και σιγουρα το tank bag βοηθαει στον κοντρα ανεμο στο στηθος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2013 Πολύ ωραία αυτή της skidmarx, ταιριάζει και φαντάζομαι θα κάνει δουλειά όπως και στο NC. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stormlord77 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2013 Έτοιμα τα συμβόλαια μόλις ανέβω Αθήνα από το νησί θα είμαι κι εγώ ένας ευτυχισμένος κάτοχος μιας τέτοιας λευκής μοτοσυκλέτας. Περιμένω πως και πως να τελειώσω τη δουλειά και να ανέβω να την πάρω στα χέρια μου. Θα επιστρέψω με φωτογραφίες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manos Mark 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2013 Μετι σχαρα εβαλες την πισω μπαγκαζιερα? Με μια απλή αφού της Givi δεν έχει έρθει ακόμα! Πάλι καλά ο Κώστας από εκεί που την αγόρασα έχει την ίδια για πάρτη του και έτσι με εξυπηρέτησε μέχρι να έρθει η γνήσια βάση! Γιαυτό και στην φώτο που ανέβασα φαίνεται ότι δεν είναι και ωραία η βάση αυτή! εμενα μετα τα 120 μετην ermax ζελατινα απλα με σκωτωει ειμαι 1 78 θελει ψαξιμο η ζελατινα μονο η skidmarx εβγαλα κατι σωστο απο τα πλαινα πολυ στροβιλισμος Προς το παρόν μέχρι 120 έχω πάει και δεν είχα κάποιο θέμα! Βέβαια επειδή το κρανος μου είναι σπαστό με κουράζει από μόνο του! Μόλις έρθει το νέο κράνος τότε θα είμαι σίγουρος να πω και για την ζελατίνα! Α και ξεχασα 28 ευρω 380 χιλιομετρα πολυ και 5 6 ανοιγματακια μεχρι τα 140 Μέχρι στιγμής έχω κάνει περίπου 1200Km και σαν μέσο όρο έχω υπολογίσει περίπου στο 3,5lt/100Km ! Απλά γαμάτα! Καλές βόλτες σε όλους μας!!! Έτοιμα τα συμβόλαια μόλις ανέβω Αθήνα από το νησί θα είμαι κι εγώ ένας ευτυχισμένος κάτοχος μιας τέτοιας λευκής μοτοσυκλέτας. Περιμένω πως και πως να τελειώσω τη δουλειά και να ανέβω να την πάρω στα χέρια μου. Θα επιστρέψω με φωτογραφίες. Με το καλό να γίνεις και εσύ ένας από την παρέα μας! Καλορίζικο και πάντα όρθιος να είσαι! Να ξέρεις η μηχανή αυτή μ@μ@ει.... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavroskar 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2013 Παιδιά έχει κανείς αγοράσει ή δει τη μηχανή σε κόκκινο να μας πει εντυπώσεις γιατί ο έμπορος στη honda εδώ στο ηράκλειο μου είπε ότι δεν την πουλάει καν στους πελάτες του γιατί σε ένα χρόνο λέει με τον ήλιο το κόκκινο θα έχει γίνει ροζ... Έχω δίλλημα ως προς το χρώμα..Μου άρεσε το κόκκινο δεν τρελαίνομαι για το άσπρο αλλά προσπαθούσα να αποφύγω το μαύρο στο οποίο μάλλον καταλήγω.. Έχω δει μόνο το μαύρο από κοντά κ περιμένω αυτές τις μέρες να δω και το άσπρο.. Καμιά γνώμη??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmakos 234 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2013 ο έμπορος στη honda εδώ στο ηράκλειο μου είπε ότι δεν την πουλάει καν στους πελάτες του γιατί σε ένα χρόνο λέει με τον ήλιο το κόκκινο θα έχει γίνει ροζ... Τι αλλο θ ακουσουμε????? Ημαρτον!!!!Δηλαδη αν παμε με τα λεφτα στο χερι θα σου πω οχι μαγκα γιατι θα γινει πινκ πανθερ το μηχανακι το 14???? αχχαχαχαχα απιστευτος ο τυπος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotisathens 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2013 απλα μαλλον εχει ενα κοκκινο και θελει να σου πουλησει μαυρο η ασπρο που εχει περισσοτερα.παρε οποιο χρωμα θες φιλε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos266 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2013 παρε αυτο που σου αρεσει.. και εμενα μου αρεσε το κοκκινο αλλα το ειχα για 3 χρονια στο kle.. ειπα να αλλαξω και πηρα μαυρο... τσεκαρε το.. ειναι πολυ ωραιο κ το κοκκινο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
athensfinest 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2013 Κανείς από τους ιδιοκτήτες κοντά στο ύψος μου (1,94) και στα κιλά μου (90) να μου πει κατά πόσον είναι βολική η μηχανή; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos266 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2013 Κανείς από τους ιδιοκτήτες κοντά στο ύψος μου (1,94) και στα κιλά μου (90) να μου πει κατά πόσον είναι βολική η μηχανή; εγω ειμαι 1,70 75κιλα.. μια χαρα.. κανας αλλος?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DidieR 123 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2013 Η θεση οδηγησης δεν ειναι για ανθρωπους πανω απο 1 85 κατα την γνωμη μου!!!!οποιος ενδιαφερεται για καρινα ermax βαμμενη λευκη περλα σαν καινουργια μου λεει.. πουλαω την δικια μου δεν ταιριαζουν τα hepco καγκελα και την δινω. (φθηνα) :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GEORKALK 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2013 Γεια σας παιδια.Ειμαι ερωτευμενος με το honda (η κοπελα μου ειναι ετοιμη να με χωρισει απο τη ζηλεια της)!!!! αλλα ειμαι 1,89 90κιλα και πολυ φοβαμαι πως δε θα βολευει.Δε θα εχω σωστη θεση οδηγησης.τη θελω κυριως για κοντινες αποστασεις και μια στο τοσο για αποστασεις μακρινες.ολα τα αλλα μαρεσουν καταλανωσεις-δυναμη-εμφανιση.λεφτα υπαρχουν(μου βγηκε η πιστη το καλοκαιρι) και ειμαι ετοιμος να την παραγγειλω. επειδη ειναι η πρωτη μου μεγαλη μηχανη δε θελω να το μετανιωσω. σας παρακαλω θα ηθελα τη γνωμη σας αφου ειστε ολοι εμπειροι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos266 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2013 επειδη βλεπω οτι εισαι καλαματιανος σαν και εμενα παρτην... χα χα χα.....κοιτα τωρα σοβαρα με το υψος σου δεν ξερω τι παιζει.... δεν ειμαι και καλαματα να την εβλεπες να ανεβαινες επανω να την δεις απο κοντα.... σε αυτο ενας ψηλος μπορει να σε βοηθησει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DidieR 123 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 Η θεση οδηγησξς ειναι τελεια απλα οι πιο ψηλοι οταν θα κινονται ισως να νιωθουν πολυ ψηλα το ποδοφρενο και τις ταχυτητες απο το θεμα βαρος ολα οκ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης Κουτσιαρης 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 Η θεση οδηγησξς ειναι τελεια απλα οι πιο ψηλοι οταν θα κινονται ισως να νιωθουν πολυ ψηλα το ποδοφρενο και τις ταχυτητες απο το θεμα βαρος ολα οκ Η θέση οδήγησης είναι αρκετά βολική για ανθρώπους με ύψος έως 1,90m. Το μηχανάκι είναι εύκολο στην οδήγηση και ελπίζω να είναι ανθεκτικό στο χρόνο. Συνιστώ ιδιαίτερη προσοχή σε όσους κινηθούν σε χωμάτινες διαδρομές.Τα ελαστικά που φορά είναι ασφάλτινα άρα μικρή ταχύτητα - μεγάλη προσοχή!!!! Καλές βόλτες σε όλους και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DidieR 123 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2013 (τροποποιήθηκε) http:// η κουκλαρα μου.. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 14 , 2013 από τον DidieR 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos266 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2013 http:// η κουκλαρα μου.. την βαση ποσο και απο που την πηρες?? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DidieR 123 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2013 Ευκολα βρισκεις βαση πρεπει ναχει ο motofashion αν θυμαμαι καλα στην φωτο ειμαι στο μαγαζι που την πλενω ειναι δικια του με σφουγγαρακια για να μην ταιριαζει σε ολες τις μηχανες..μαγκες οποιος θελει την την καρινα να στειλει μυνημα περασα c bow πλαινες hepco φωτο θανεβασω, μικρες βαλιτσες αλλα τελειες σε ογκο και βολεμα συνοδηγου 23λιτρες τσιμπησα και held tank bag αρχες σεμπτεμβρη ελπιζω να βγαλω φουλ φωτο μαχιμη..την αλλα βδομαδα φοραω και πισω σχαρα απο sxares.moto παραγγελεια μεχρι να ρθει η κωλοgivi..αυτα τα νεα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stormlord77 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2013 Γεια σας παιδια.Ειμαι ερωτευμενος με το honda (η κοπελα μου ειναι ετοιμη να με χωρισει απο τη ζηλεια της)!!!! αλλα ειμαι 1,89 90κιλα και πολυ φοβαμαι πως δε θα βολευει.Δε θα εχω σωστη θεση οδηγησης.τη θελω κυριως για κοντινες αποστασεις και μια στο τοσο για αποστασεις μακρινες.ολα τα αλλα μαρεσουν καταλανωσεις-δυναμη-εμφανιση.λεφτα υπαρχουν(μου βγηκε η πιστη το καλοκαιρι) και ειμαι ετοιμος να την παραγγειλω. επειδη ειναι η πρωτη μου μεγαλη μηχανη δε θελω να το μετανιωσω. σας παρακαλω θα ηθελα τη γνωμη σας αφου ειστε ολοι εμπειροι. καλυτερα πηγαινε κανε ενα test drive να εχεις ο ιδιος σωστη αποψη. ο καθενας μπορει να σου πει τη γνωμη του αλλα αυτη θα ειναι υποκειμενικη. Για να εισαι σιγουρος οδηγησε την και αποφασισε εσυ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2013 Ευκολα βρισκεις βαση πρεπει ναχει ο motofashion αν θυμαμαι καλα στην φωτο ειμαι στο μαγαζι που την πλενω ειναι δικια του με σφουγγαρακια για να μην ταιριαζει σε ολες τις μηχανες..μαγκες οποιος θελει την την καρινα να στειλει μυνημα περασα c bow πλαινες hepco φωτο θανεβασω, μικρες βαλιτσες αλλα τελειες σε ογκο και βολεμα συνοδηγου 23λιτρες τσιμπησα και held tank bag αρχες σεμπτεμβρη ελπιζω να βγαλω φουλ φωτο μαχιμη..την αλλα βδομαδα φοραω και πισω σχαρα απο sxares.moto παραγγελεια μεχρι να ρθει η κωλοgivi..αυτα τα νεα Με ύψος 1,89 θα είσαι έτσι πάνω στο χόνδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manos Mark 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 Η θέση οδήγησης είναι αρκετά βολική για ανθρώπους με ύψος έως 1,90m. Το μηχανάκι είναι εύκολο στην οδήγηση και ελπίζω να είναι ανθεκτικό στο χρόνο. Συνιστώ ιδιαίτερη προσοχή σε όσους κινηθούν σε χωμάτινες διαδρομές.Τα ελαστικά που φορά είναι ασφάλτινα άρα μικρή ταχύτητα - μεγάλη προσοχή!!!! Καλές βόλτες σε όλους και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού. Χώμα ε? Άσε που να περίμενα εκεί που δεν πατούσα καθόλου χώμα ότι στην Ικαρία θα το έτρωγα με το κουτάλι? Στην αρχή λίγο στράβωσα αλλά μετά λέω τι τσάμπα το αγόρασα? Και έτσι έκανα αρκετά χιλιόμετρα σε χώμα αλλά πάντα προσεκτικά και με μικρή ταχύτητα! Τώρα θα πρέπει να πάω επειγόντως για πλυντήριο! Επίσης ξεπέρασα και τα 2000Km (περίπου 2200)! Απλά κάθε χιλιόμετρο με την μηχανή μου με κάνει περήφανο για την επιλογή μου! Για να θυμηθούμε και λίγο τα παλιά σαν κόστος χρήσης μέχρι τώρα συνολικά για όλα τα χιλιόμετρα είμαι στα 3,8lt/100Km περίπου! Αρκετά καλά!!! Άντε και στα επόμενα με το καλό! Καλές βόλτες σε όλους... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
luc 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 Καλά χιλιόμετρα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sotos_11 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 Ένα έχω να πω, αυτό το thread μου έχει καρφώσει ιδέες στο μυαλό! Eκεί που σκεφτόμουν για ίσως κάποιο μεταχειρισμένο KLE... μπορεί και να την κάνω την κίνηση κ να το χτυπήσω το cb500x ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες