Jump to content
giorgos266

Honda CB500X

Recommended Posts

Αν και δεν φαίνεται και τόσο καθαρά το φόρτωμα της μηχανής σας δείχνω απλά μια φώτο έτσι για να δείτε...

r0i2.jpg

Εννοείται πως και στην μπαγκαζιέρα έχει μέσα πράγματα και ήμασταν και 2 άτομα... Στα σαμάρια δεν φαίνεται και τόσο καθαρά αλλά είχαν και αυτά κάποιο βάρος! Το τανκ μπανκ σχεδόν γεμάτο (φαίνεται κιόλας) δεν ενοχλούσε καθόλου στην οδήγηση! Όλα καλά! Τώρα διακοπές...

Τροποποιήθηκε από τον Manos Mark

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μετι σχαρα εβαλες την πισω μπαγκαζιερα?εμενα μετα τα 120 μετην ermax ζελατινα απλα με σκωτωει ειμαι 1 78 θελει ψαξιμο η ζελατινα μονο η skidmarx εβγαλα κατι σωστο απο τα πλαινα πολυ στροβιλισμος

Α και ξεχασα 28 ευρω 380 χιλιομετρα πολυ και 5 6 ανοιγματακια μεχρι τα 140

Και σιγουρα το tank bag βοηθαει στον κοντρα ανεμο στο στηθος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ ωραία αυτή της skidmarx, ταιριάζει και φαντάζομαι θα κάνει δουλειά όπως και στο NC.

honda-cb500x-2013-flip-up-tall-screen-.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έτοιμα τα συμβόλαια μόλις ανέβω Αθήνα από το νησί θα είμαι κι εγώ ένας ευτυχισμένος κάτοχος μιας τέτοιας λευκής μοτοσυκλέτας. Περιμένω πως και πως να τελειώσω τη δουλειά και να ανέβω να την πάρω στα χέρια μου. Θα επιστρέψω με φωτογραφίες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετι σχαρα εβαλες την πισω μπαγκαζιερα?

Με μια απλή αφού της Givi δεν έχει έρθει ακόμα! Πάλι καλά ο Κώστας από εκεί που την αγόρασα έχει την ίδια για πάρτη του και έτσι με εξυπηρέτησε μέχρι να έρθει η γνήσια βάση! Γιαυτό και στην φώτο που ανέβασα φαίνεται ότι δεν είναι και ωραία η βάση αυτή!

εμενα μετα τα 120 μετην ermax ζελατινα απλα με σκωτωει ειμαι 1 78 θελει ψαξιμο η ζελατινα μονο η skidmarx εβγαλα κατι σωστο απο τα πλαινα πολυ στροβιλισμος

Προς το παρόν μέχρι 120 έχω πάει και δεν είχα κάποιο θέμα! Βέβαια επειδή το κρανος μου είναι σπαστό με κουράζει από μόνο του! Μόλις έρθει το νέο κράνος τότε θα είμαι σίγουρος να πω και για την ζελατίνα!

Α και ξεχασα 28 ευρω 380 χιλιομετρα πολυ και 5 6 ανοιγματακια μεχρι τα 140

Μέχρι στιγμής έχω κάνει περίπου 1200Km και σαν μέσο όρο έχω υπολογίσει περίπου στο 3,5lt/100Km ! :thumbsup:

Απλά γαμάτα! Καλές βόλτες σε όλους μας!!!

Έτοιμα τα συμβόλαια μόλις ανέβω Αθήνα από το νησί θα είμαι κι εγώ ένας ευτυχισμένος κάτοχος μιας τέτοιας λευκής μοτοσυκλέτας. Περιμένω πως και πως να τελειώσω τη δουλειά και να ανέβω να την πάρω στα χέρια μου. Θα επιστρέψω με φωτογραφίες.

Με το καλό να γίνεις και εσύ ένας από την παρέα μας! Καλορίζικο και πάντα όρθιος να είσαι! Να ξέρεις η μηχανή αυτή μ@μ@ει.... :worthy::biker8zj:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά έχει κανείς αγοράσει ή δει τη μηχανή σε κόκκινο να μας πει εντυπώσεις γιατί ο έμπορος στη honda εδώ στο ηράκλειο

μου είπε ότι δεν την πουλάει καν στους πελάτες του γιατί σε ένα χρόνο λέει με τον ήλιο το κόκκινο θα έχει γίνει ροζ...

Έχω δίλλημα ως προς το χρώμα..Μου άρεσε το κόκκινο δεν τρελαίνομαι για το άσπρο αλλά προσπαθούσα να αποφύγω το μαύρο

στο οποίο μάλλον καταλήγω.. Έχω δει μόνο το μαύρο από κοντά κ περιμένω αυτές τις μέρες να δω και το άσπρο..

Καμιά γνώμη???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο έμπορος στη honda εδώ στο ηράκλειο

μου είπε ότι δεν την πουλάει καν στους πελάτες του γιατί σε ένα χρόνο λέει με τον ήλιο το κόκκινο θα έχει γίνει ροζ...

Τι αλλο θ ακουσουμε?????

Ημαρτον!!!!Δηλαδη αν παμε με τα λεφτα στο χερι θα σου πω οχι μαγκα γιατι θα γινει πινκ πανθερ το μηχανακι το 14????

αχχαχαχαχα απιστευτος ο τυπος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απλα μαλλον εχει ενα κοκκινο και θελει να σου πουλησει μαυρο η ασπρο που εχει περισσοτερα.παρε οποιο χρωμα θες φιλε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παρε αυτο που σου αρεσει.. και εμενα μου αρεσε το κοκκινο αλλα το ειχα για 3 χρονια στο kle.. ειπα να αλλαξω και πηρα μαυρο... τσεκαρε το.. ειναι πολυ ωραιο κ το κοκκινο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανείς από τους ιδιοκτήτες κοντά στο ύψος μου (1,94) και στα κιλά μου (90) να μου πει κατά πόσον είναι βολική η μηχανή;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανείς από τους ιδιοκτήτες κοντά στο ύψος μου (1,94) και στα κιλά μου (90) να μου πει κατά πόσον είναι βολική η μηχανή;

εγω ειμαι 1,70 75κιλα.. μια χαρα.. κανας αλλος??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η θεση οδηγησης δεν ειναι για ανθρωπους πανω απο 1 85 κατα την γνωμη μου!!!!οποιος ενδιαφερεται για καρινα ermax βαμμενη λευκη περλα σαν καινουργια μου λεει.. πουλαω την δικια μου δεν ταιριαζουν τα hepco καγκελα και την δινω. (φθηνα) :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σας παιδια.Ειμαι ερωτευμενος με το honda (η κοπελα μου ειναι ετοιμη να με χωρισει απο τη ζηλεια της)!!!! αλλα ειμαι 1,89 90κιλα και πολυ φοβαμαι πως δε θα βολευει.Δε θα εχω σωστη θεση οδηγησης.τη θελω κυριως για κοντινες αποστασεις και μια στο τοσο για αποστασεις μακρινες.ολα τα αλλα μαρεσουν καταλανωσεις-δυναμη-εμφανιση.λεφτα υπαρχουν(μου βγηκε η πιστη το καλοκαιρι) και ειμαι ετοιμος να την παραγγειλω.

επειδη ειναι η πρωτη μου μεγαλη μηχανη δε θελω να το μετανιωσω.

σας παρακαλω θα ηθελα τη γνωμη σας αφου ειστε ολοι εμπειροι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επειδη βλεπω οτι εισαι καλαματιανος σαν και εμενα παρτην... χα χα χα.....κοιτα τωρα σοβαρα με το υψος σου δεν ξερω τι παιζει.... δεν ειμαι και καλαματα να την εβλεπες να ανεβαινες επανω να την δεις απο κοντα.... σε αυτο ενας ψηλος μπορει να σε βοηθησει..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η θεση οδηγησξς ειναι τελεια απλα οι πιο ψηλοι οταν θα κινονται ισως να νιωθουν πολυ ψηλα το ποδοφρενο και τις ταχυτητες απο το θεμα βαρος ολα οκ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η θεση οδηγησξς ειναι τελεια απλα οι πιο ψηλοι οταν θα κινονται ισως να νιωθουν πολυ ψηλα το ποδοφρενο και τις ταχυτητες απο το θεμα βαρος ολα οκ

Η θέση οδήγησης είναι αρκετά βολική για ανθρώπους με ύψος έως 1,90m. Το μηχανάκι είναι εύκολο στην οδήγηση και ελπίζω να είναι ανθεκτικό στο χρόνο. Συνιστώ ιδιαίτερη προσοχή σε όσους κινηθούν σε χωμάτινες διαδρομές.Τα ελαστικά που φορά είναι ασφάλτινα άρα μικρή ταχύτητα - μεγάλη προσοχή!!!! Καλές βόλτες σε όλους και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευκολα βρισκεις βαση πρεπει ναχει ο motofashion αν θυμαμαι καλα στην φωτο ειμαι στο μαγαζι που την πλενω ειναι δικια του με σφουγγαρακια για να μην ταιριαζει σε ολες τις μηχανες..μαγκες οποιος θελει την την καρινα να στειλει μυνημα περασα c bow πλαινες hepco φωτο θανεβασω, μικρες βαλιτσες αλλα τελειες σε ογκο και βολεμα συνοδηγου 23λιτρες τσιμπησα και held tank bag αρχες σεμπτεμβρη ελπιζω να βγαλω φουλ φωτο μαχιμη..την αλλα βδομαδα φοραω και πισω σχαρα απο sxares.moto παραγγελεια μεχρι να ρθει η κωλοgivi..αυτα τα νεα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σας παιδια.Ειμαι ερωτευμενος με το honda (η κοπελα μου ειναι ετοιμη να με χωρισει απο τη ζηλεια της)!!!! αλλα ειμαι 1,89 90κιλα και πολυ φοβαμαι πως δε θα βολευει.Δε θα εχω σωστη θεση οδηγησης.τη θελω κυριως για κοντινες αποστασεις και μια στο τοσο για αποστασεις μακρινες.ολα τα αλλα μαρεσουν καταλανωσεις-δυναμη-εμφανιση.λεφτα υπαρχουν(μου βγηκε η πιστη το καλοκαιρι) και ειμαι ετοιμος να την παραγγειλω.

επειδη ειναι η πρωτη μου μεγαλη μηχανη δε θελω να το μετανιωσω.

σας παρακαλω θα ηθελα τη γνωμη σας αφου ειστε ολοι εμπειροι.

καλυτερα πηγαινε κανε ενα test drive να εχεις ο ιδιος σωστη αποψη. ο καθενας μπορει να σου πει τη γνωμη του αλλα αυτη θα ειναι υποκειμενικη. Για να εισαι σιγουρος οδηγησε την και αποφασισε εσυ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευκολα βρισκεις βαση πρεπει ναχει ο motofashion αν θυμαμαι καλα στην φωτο ειμαι στο μαγαζι που την πλενω ειναι δικια του με σφουγγαρακια για να μην ταιριαζει σε ολες τις μηχανες..μαγκες οποιος θελει την την καρινα να στειλει μυνημα περασα c bow πλαινες hepco φωτο θανεβασω, μικρες βαλιτσες αλλα τελειες σε ογκο και βολεμα συνοδηγου 23λιτρες τσιμπησα και held tank bag αρχες σεμπτεμβρη ελπιζω να βγαλω φουλ φωτο μαχιμη..την αλλα βδομαδα φοραω και πισω σχαρα απο sxares.moto παραγγελεια μεχρι να ρθει η κωλοgivi..αυτα τα νεα

Με ύψος 1,89 θα είσαι έτσι πάνω στο χόνδα

06wi1017J6TKJUyUyUyUyUy0n.png

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η θέση οδήγησης είναι αρκετά βολική για ανθρώπους με ύψος έως 1,90m. Το μηχανάκι είναι εύκολο στην οδήγηση και ελπίζω να είναι ανθεκτικό στο χρόνο. Συνιστώ ιδιαίτερη προσοχή σε όσους κινηθούν σε χωμάτινες διαδρομές.Τα ελαστικά που φορά είναι ασφάλτινα άρα μικρή ταχύτητα - μεγάλη προσοχή!!!! Καλές βόλτες σε όλους και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.

Χώμα ε? Άσε που να περίμενα εκεί που δεν πατούσα καθόλου χώμα ότι στην Ικαρία θα το έτρωγα με το κουτάλι? Στην αρχή λίγο στράβωσα αλλά μετά λέω τι τσάμπα το αγόρασα? Και έτσι έκανα αρκετά χιλιόμετρα σε χώμα αλλά πάντα προσεκτικά και με μικρή ταχύτητα! Τώρα θα πρέπει να πάω επειγόντως για πλυντήριο! Επίσης ξεπέρασα και τα 2000Km (περίπου 2200)! Απλά κάθε χιλιόμετρο με την μηχανή μου με κάνει περήφανο για την επιλογή μου! Για να θυμηθούμε και λίγο τα παλιά σαν κόστος χρήσης μέχρι τώρα συνολικά για όλα τα χιλιόμετρα είμαι στα 3,8lt/100Km περίπου! Αρκετά καλά!!! Άντε και στα επόμενα με το καλό! Καλές βόλτες σε όλους... :biker8zj:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένα έχω να πω, αυτό το thread μου έχει καρφώσει ιδέες στο μυαλό! Eκεί που σκεφτόμουν για ίσως κάποιο μεταχειρισμένο KLE... μπορεί και να την κάνω την κίνηση κ να το χτυπήσω το cb500x ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα