Jump to content
Sign in to follow this  
Scissorz

Τι να παρω τελικα?

Recommended Posts

Μετα απο τις αλλαγες διπλωματων που γα@!#!@# το κρατος μου με πιανουν και μενα παρολο που εβγαλα το διπλωμα πριν το 2013 = Α1 25 κβ η αλλιως 34 ιππους μου το εκαναν Α2 35 κβ ...

Η ερωτηση μου ειναι η εξης τι μπορω να παρω σε αυτα τα κιλοβατ?

Ψαχνω on-off,sport touring,ss,naked με προτιμηση σε νεοτερα μοντελα και οχι παλια καρμπυρατερατα του 90

Το μπατζετ ειναι μεχρι 5-6 χιλιαρικα

Η χρηση του λογο του οτι σπουδαζω βουλγαρια θα ειναι οταν γυρναω βολτες εντος και εκτος πολης και μικρα ταξιδια καλοκαιρακι και στα ενδιαμεσα πιθανον με 2ο ατομο

Ιδιαιτεροτητες αναβατη:

Υψος 1.95 εκατοστα

Βαρος 105 κιλα

Δεν υπαρχει προβλημα με σκυφτα μηχανακια

Η εμπερια μου φτανει στο νιντζακι 250 που εχω και ενα μαθημα css

Τροποποιήθηκε από τον Scissorz

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ψαχνω on-off,sport touring,ss,naked με προτιμηση σε νεοτερα μοντελα και οχι παλια καρμπυρατερατα του 90

4 διαφορετικές κατηγορίες μηχανών. Δεν βοηθάς και πολύ :D

Είναι σα να λέω: "Γεια σας, θέλω να πάρω μηχανή, τι μου προτείνετε για αυτά τα λεφτά?"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

4 διαφορετικές κατηγορίες μηχανών. Δεν βοηθάς και πολύ :D

Είναι σα να λέω: "Γεια σας, θέλω να πάρω μηχανή, τι μου προτείνετε για αυτά τα λεφτά?"

Πραγματικα δεν εχω προβλημα με κανενα τυπο μηχανης απλα θα ηθελα να μαθω τι παιζει στο διπλωμα α2 και τι επιλογες εχω εκτος απο μοταρντ που δεν μου αρεσουν και πολυ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανεις τιποτα?

Πηγα σε μια αντιπροσωπεια και μου ειπαν οτι μεσα στα ορια του Α2 ειναι το παλιο τρανσαλπ ισχυει κατι τετοιο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το παλιο το τρανσαλπ δεν καλυπτεται. Βγαζει 55 αλογα, ενω το οριο ειναι 48αλογα.

Απο on off καινουργια καλυτεται το bmw g650gs, cb 500x

Τροποποιήθηκε από τον dim_b

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα γιατί μου φαίνεται μιά χαρά το νιντζάκι?

Κοιταξε απλα ψαχνω κατι με μεγαλυτερα κυβικα και για να κανω μεταβαση στα περισσοτερα κυβικα του απεριοριστου και για να μαθω αλλα και για να το χαρω περισσοτερο

Το παλιο το τρανσαλπ δεν καλυπτεται. Βγαζει 55 αλογα, ενω το οριο ειναι 48αλογα.

Απο on off καινουργια καλυτεται το bmw g650gs, cb 500x

Και εγω το ιδιο γνωριζα απλα στην αντιπροσωπεια μου ειπαν οτι σιγουρα ειναι μεσα στους 45 ιππους...λετε να ειναι φιμωμενο η η αδεια να ειναι στους 45?

Ιδου και η αγγελια http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2972805/

Τροποποιήθηκε από τον Scissorz

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και εγω σημερα πηγα για να του κανω επεκταση.και επισημα με το παλιο μικρο και σε λιγοτερο απο 2 χρονια γινεται Α2 με 30 ευρω βεβαια.μου δωσανε ενα προσωρινο χαρτη που με καλυπτει να οδηγω και το μηχανακι κ το τουτου και σε 20-30 ημερες παω να το παραλαβω.εγω αποφασισα οτι θα παρω το xt660.βρηκα εδω http://assets.dft.gov.uk/dsa-bl/dsa-motorcycle-mtv-jan13.pdf οτι καλυπτεται.δεν γινεται εδω να ισχυουν διαφορετικα πραγματα απο την στιγμη που ανηκουμε στην ευρωπαικη ενωση.παντως με τα λεφτα που διαθετεις ο,τι τραβαει η ψυχη σου παιρνεις.

χαρτι και οχι χαρτη!εχω gps!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αν θελεις κανε υπομονη και περιμενε μπας και ερθει εδω το kawasaki Ζ300

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορείς να κοιτάξεις και το ΜΤ-03 όπως και τα 500άρια της Honda που βγήκαν τώρα για την κατηγορία!

Με τα λεφτά που διαθέτεις είναι καλές επιλογές σαν πιο φρέσκες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοιταξε απλα ψαχνω κατι με μεγαλυτερα κυβικα και για να κανω μεταβαση στα περισσοτερα κυβικα του απεριοριστου και για να μαθω αλλα και για να το χαρω περισσοτερο

Και εγω το ιδιο γνωριζα απλα στην αντιπροσωπεια μου ειπαν οτι σιγουρα ειναι μεσα στους 45 ιππους...λετε να ειναι φιμωμενο η η αδεια να ειναι στους 45?

Ιδου και η αγγελια http://www.car.gr/cl...s/view/2972805/

Δεν καλυπτεται το transalp σιγουρα! Μην κοιτας τι γραφουν στις αγγελιες.

http://www.bikez.com...ansalp_2001.php μοντελο του 2001

http://www.bikez.com...ansalp_2006.php μοντελο του 2006

και εγω σημερα πηγα για να του κανω επεκταση.και επισημα με το παλιο μικρο και σε λιγοτερο απο 2 χρονια γινεται Α2 με 30 ευρω βεβαια.μου δωσανε ενα προσωρινο χαρτη που με καλυπτει να οδηγω και το μηχανακι κ το τουτου και σε 20-30 ημερες παω να το παραλαβω.εγω αποφασισα οτι θα παρω το xt660.βρηκα εδω http://assets.dft.go...e-mtv-jan13.pdf οτι καλυπτεται.δεν γινεται εδω να ισχυουν διαφορετικα πραγματα απο την στιγμη που ανηκουμε στην ευρωπαικη ενωση.παντως με τα λεφτα που διαθετεις ο,τι τραβαει η ψυχη σου παιρνεις.

χαρτι και οχι χαρτη!εχω gps!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αν θελεις κανε υπομονη και περιμενε μπας και ερθει εδω το kawasaki Ζ300

Ασχετη ερωτηση, με αυτο το χαρτι που σου δωσανε απο το μηχανολογικο μπορεις να οδηγησεις νομιμα; γιατι το εχω και εγω αυτο το χαρτι, εδω και 1,5 μηνα που περιμενω το διπλωμα, και δεν αγοραζω μηχανη γι αυτο το λογο.

Αιτηση αντικαταστασης γραφει πανω πανω εμενα.

Τροποποιήθηκε από τον dim_b

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η κοπελια μου ειπε πως μπορω να οδηγω ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ με το χαρτακι αυτο.αρα προχωρα αφοβα.εγω το κανω παντως και δεν με λες και σταρχιδιστη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ακυρο τελικα παιδια το τρανσαλπ οπως ειπατε...

αν και δεν τρελενομαι για μοταρντ μαλλον οδευω σε λευκο χτ660χ ειτε μτ-03 εαν βρω βεβαια σε καλη τιμη...

καλυτερο θα ηταν να εβρισκα κατι στα 3000-4000 χιλιαρικα για κατι αμεσο γιατι τα 5-6 που προανεφερα ηταν μετα απο καλοκαιρινη δουλεια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

xtx με 3-4 χιλιάρικα... έχει πολλά.

μέχρι 4 χιλιάρικα είσαι οκ.διαλέγεις και παίρνεις.

http://www.car.gr/classifieds/bikes/?offer_type=sale&category=&make=&variant=xt+660+x&price-from=&price-to=%3C4000&so=dm&or=d&registration-from=%3E2004&registration-to=&rg=&mileage-from=&mileage-to=%3C30000&engine_power-from=&engine_power-to=&engine_size-from=&engine_size-to=&fuel_type=&exterior_color=&significant_damage=f&hi=1&modified=

αν δε σου αρέσει όμως το χτχ μην το πάρεις.

μπορείς να κοιτάξεις πχ xtr, pegaso trail [που είναι ον/οφ] ή άλλες μηχανές.

Τροποποιήθηκε από τον yamahito

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω καταληξει σε καποια μοντελα απλα το θεμα μου ειναι εαν θα ειναι οντως καλυτερη μια τετοια αλλαγη με το νιντζακι περαν των κυβικων που θα ανεβουν...

Αρχικα πιο πολυ απο ολα εμφανισιακα μου αρεσει το μτ-03 και το bmw f650gs δευτερευον ερχεται το χτ660χ-ρ

τα θεματα μας ειναι δυο...αυτα τα μηχανακια καλυπτονται οντως απτο διπλωμα μου?

κατα ποσο θα ειναι καλη μια τετοια αλλαγη απτο νιντζακι σε ολους τους τομεις?

καποιος ιδιοκτητης εχει αποψη για αυτα τα μηχανακια?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το χτ 660 έχει ψηλή ροπή χαμηλά και θέλει λίγο προσοχή[παρόμοιο μάλλον θα είναι και το μτ3 που έχει ίδιο κινητήρα]

το χτ επειδή είσαι ψηλός υποθέτω θα σε βολέψει καλύτερα από το μτ3 , το νίτζα και γενικά τα στρητ.

κατά τα άλλα δεν έιναι και τεράστιο βήμα αυτό που θα κάνεις, οπότε δε νομίζω να σε δυσκολέψει.

επειδή δεν πολυκυκλοφορεί χρήμα δες μήπως σε συμφέρει ανταλλαγή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σκεφτομουν για μτ γιατι ειναι πιο σπορ ενω το χτ ειναι πιο "καγκουρικο" ενω το μτ πεφτει πιο κοντα στο νιντζα που εχω και ειναι πιο σπορ μηχανακι...τωρα το μονο που με χαλαει λιγο στο μτ ειναι οτι ειναι γυμνουλικο και δεν ξερω αν θα μου αρεσει πολυ λογο ελλειψης ογκου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γνωριζει κανεις για το μτ-03 και το f650gs ποιας χρονολογιας ειναι μεσα στο διπλωμα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα