Jump to content
spyros980

μοτερ απο Innova σε chaly!

Recommended Posts

γεια σας εχω εναν σκελετο απο ενα honda chaly(χωρις χαρτια)

και θα ηθελα σαν χομπι να το κανω να φυσαει μονο και μονο για καμια βολτα καμια κυριακη

ενας φιλος μ εχει ενα μοτερ απο Innova 125 injection και σκευτομαι να του το βαλω η να βαλω ενα Lifan 110 μιζατο και μετα μια εξατμισουλα takekawa η pro tech oval τι λετε? (το μοτερ θα μπει? ) καμια ιδεα? :pimp:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Στο chally με πολυ δυσκολια και πατεντα αμφιβολου αντοχης στις νεες βασεις.....Το lifan το 110 το παιρνει....αλλα φου δεν εχει χαρτια .....τι θες και ασχολεισαι??

Που θα το κυκλοφορεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο chally με πολυ δυσκολια και πατεντα αμφιβολου αντοχης στις νεες βασεις.....Το lifan το 110 το παιρνει....αλλα φου δεν εχει χαρτια .....τι θες και ασχολεισαι??

Που θα το κυκλοφορεις?

μεταμορφοση για κανεναν καφε τπτ το σπουδεο απλα για να κανω την καυλα μ μ αρεσει να ασχολουμε με κατασκευες και εζω τρελα με τις μηχανες!

και το πολυ πολυ το παω στο χωριο μετα

αρα το innova να μην του το βαλω ε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταρχάς στις βάσεις του chally,δεν μπαίνει μοτέρ ιννόβα.Μοτέρ lifan θα μπει μόνο άν κόψεις και την μίζα,γιατί αλλιώς δεν θα χωρέσει κάν.Απο εξάτμιση βάλε μια level με κανένα 70ευρω.Αλλά δεν εξίζει να πετάξεις λεφτά σε μηχανάκι χωρίς χαρτιά,μάζεψε τα λεφτά που θα πέταγες για το chally και πάρε ένα παπί με χαρτιά(glx,c50 κ.λ.π.) να κάνεις και την δουλειά σου νόμιμα(αν έχεις δίπλωμα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν το θες για βολτες ,καφεδες και τα λοιπα τα ξεχνας ολα αυτα....το μηχανακι δεν εχει χαρτια....συνεπως δεν βγαζει ασφαλεια.Αρα σε περιπτωση ατυχηματος.........καταστραφηκες.

Καλυτερα να παρεις κατι αλλο να κανεις τις βολτες σου......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε φιλε πλακα κανεις?για την καυλα σου εσυ θα εισαι χωρις χαρτια?Εγω νομιζα οτι θα πεις σε κανενα χωριο οτι θα κανεις βολτα!εχεις σκεφτει αν σε πιασουν ποσα θα φας?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω!

οσο για τα χαρτια ας ερθουν αι εχω κουραστει να βλεπω τον καθε :kaaaala: να οδιγαει χωρις διπλομα τα χαρτια τους πιραξαν.. θα εχω τα τιμολογια απο ολα τα ανταλακτικα και απο το μοτερ! ^_^

ετσι και αλλιος για λιγο θα παραμινει αθηνα μετα κατω καλαματα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι παει να πει για λιγο ρε φιλε??

Αν γινει καποιο ατυχημα ,Αθηνα η Καλαματα το ιδιο θα ειναι για σενα......

Αν ηταν ετσι φιλε μου....θα εκλεβε ο καθενας απο μια Porsche θα αγοραζε εναν νομιμο κινητηρα και θα εκοβε βολτες......δεν ειναι ετσι τα πραγματα ομως.....εσυ μπορει να εχεις τιμολογια αγορας του μοτερ,δεν θα εχεις ομως αριθμο πλαισιου και συνεπως δεν θα εχεις αδεια κυκλοφοριας και ασφαλεια...............

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οσες αποδείξεις και αλλα χαρτιά να έχεις.... αν ΔΕΝ εχει άδεια το μηχανακι ότι και να κάνεις, κακό στον εαυτό σου και στους γύρω σου θα κανεις!!!

Δεν απάντησες όμως σε ερώτημα παραπάνω.... Δίπλωμα έχεις??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...