Jump to content
Firekostas

HJC FG-15 vs Shark S900 vs Shark RSI

Recommended Posts

Χαιρετω ολη τη παρεα.Ειχα ενα μεγαλο διαστημα αποχης και επανηλθα δριμυτερος και με νεο θεμα μαλιστα.

Ψαχνομαι για κρανακι καθημερινο αλλα καλο.Καθημερινο γιατι εχω ενα Xr1100 για ταξιδια αλλα δεν θελω να το ταλαιπωρω στα σουρτα φερτα στο νησι για κοντινες αποστασεις γιατι εφαγε κανα δυο στουκες πανω σε περβαζια και τραπεζια και με πιασαν τα διαολια μου.Θελω να ειναι ανοιχτοχρωμο και να μου δινει αρκετα σε σχεση με την τιμη του.Με βαση καποια κριτηρια μου κατεληξα στα αναφερομενα στον τιτλο.Ολα με τα υπερ και τα κατα τους.

HJC FG 15 http://www.lidsdirec...15-lumix-6.html

Το φτηνοτερο και με τα περισσοτερα εξτρα αφου δινουν dark visor και pinlock ready στα 134,20 ευρω με τα μεταφορικα μεχρι Σαντορινη.Καλες κριτικες παντου ακομα και στο forum μας.Double D και fiberglass.

Shark S900 http://www.helmetcit...-Black-WKS.html

Το ενδιαμεσο σε τιμη με εσωτερικο γυαλικο αλλα θερμοπλαστικο και απλο κουμπωμα.Μου ερχετε με 156 ευρω μεχρι Αθηνα και με 3 ευρω με καραβι αν χωσω καποιον συμφορουμιτη να κανει μια εξυπηρετηση :blush2: . Αλλιως παμε στα 177 μεχρι Σαντορινη απευθειας χωρις χωσιμο.

Shark RSI http://www.helmetcit...-Smoke-WKA.html

Το ακριβοτερο και λογικα το καλυτερο λογω composite fiber και carbon/cevlar επενδυση.Στα 180 ευρω με εξυπηρετηση αλλιως στα 200 μεχρι Σαντορινη.

Το ερωτημα μου ειναι.Να εμπιστευτω το HJC αφου μονο καλα ακουω και διαβαζω ή το RSI θα μου παρεχει μεγαλυτερη ασφαλεια και χαλαλι τα 65 ευρω παραπανω(τα οποια μπορει να ειναι και 45)?Ξαναλεω οτι θα ειναι για daily use αφου εχω το Xr1100 για ταξιδια.Αρα δε θα το λυπαμαι κιολας με ο,τι συνεπαγεται αυτο σε χτυπηματα,παρατηματα οπου και οπως ναναι κλπ.Ή μηπως το S900 ειναι η χρυση τομη?Υποψιν οτι λογω νησιου δεν μπορω να δοκιμασω μεγεθη δυστυχως.Εχω βαλει μονο Shark rsi σε μαγαζι στη Θεσσαλονικη και ειμαι Large σιγουρα.Περιφερεια κασιδας ειμαι στα 59 νταν με μαλλι νορμαλ.Δεδομενου οτι τα HJC ειναι λιιιγο πιο ανοιχτα σαν φορμα μηπως να παω σε Medium?

Αιντε οταν γυρισετε απο τις βολτες σας παλιοκουφαλες :shoot: πειτε καμια αποψη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τσιμπα το 15 χωρις δευτερη σκεψη.

εφοσον το θες και για καθημερινο δεν υπαρχει λογος για να δωσεις παραπανω

παντως ανοιξε θεματακι για ομαδικη εαν το θες τελικα καθως ειναι αρκετοι που ψηνονται για αγορα απο οσο ξερω

για να γλιτωσεις και μεταφορικα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το fg15 το χω 3 χρονια και είμαι πολύ ικανοποιημένος.Για την χρήση που το θες θα σου κάτσει μια χαρά συν οτι η ποιότητα και η προστασία του είναι πολύ καλή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τσιμπα το 15 χωρις δευτερη σκεψη.

εφοσον το θες και για καθημερινο δεν υπαρχει λογος για να δωσεις παραπανω

παντως ανοιξε θεματακι για ομαδικη εαν το θες τελικα καθως ειναι αρκετοι που ψηνονται για αγορα απο οσο ξερω

για να γλιτωσεις και μεταφορικα...

Και εγω ετσι λεω τελικα αφου και απο διαφορα reviews που διαβασα μια χαρα ειναι το κρανακι και γενικα οχι μονο για 2ο..Ειδικα με την τιμη που το βρισκω και με ζελατινα φιμε δωρο μια χαρα μου καθεται.Ε για ομαδικη δυσκολα ρε συ αφου ειμαι Σαντορινη..

Το fg15 το χω 3 χρονια και είμαι πολύ ικανοποιημένος.Για την χρήση που το θες θα σου κάτσει μια χαρά συν οτι η ποιότητα και η προστασία του είναι πολύ καλή.

Εδω εισαι.Απο μεγεθος πως σου καθεται σε σχεση με αλλα?Γιατι δυστυχως δεν μπορω να δοκιμασω και θα το παρω ψιλοκουτουρου.Σε shark και shoei ειμαι σε large και το κεφαλι μου ειναι σχετικα μακροστενο.Νταξ οχι και πολυ αλλα δεν εχω και μαγουλα μπουλη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εδω ευτυχής κάτοχος HJC FG - 15. Βέβαια είναι λίγο θορωβώδες.

Γνώμη μου να τα δοκιμάσεις. Μπορέι να μη σου κάθεται καλά κανένα απο τα 3, μόνο με δοκιμή θα μάθεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγω το εχω ρε συ.πολυ καλο.απο νουμερο μετρα το κεφαλι σου παρε το αναλογο .και εγω το εψαχνα αλλα μετρησα και ειναι ακριβως το νουμερο που λεει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εδω ευτυχής κάτοχος HJC FG - 15. Βέβαια είναι λίγο θορωβώδες.

Γνώμη μου να τα δοκιμάσεις. Μπορέι να μη σου κάθεται καλά κανένα απο τα 3, μόνο με δοκιμή θα μάθεις.

Το θορυβωδες δεν με απασχολει για αστικη ας πουμε χρηση το θελω.Για εξω εχω το shoei

Και εγω το εχω ρε συ.πολυ καλο.απο νουμερο μετρα το κεφαλι σου παρε το αναλογο .και εγω το εψαχνα αλλα μετρησα και ειναι ακριβως το νουμερο που λεει.

Πω πω ουτε το ειδα!Νταξ το κλεινω σημερα αυριο και οταν ερθει γραφω και κανα δυο πραματα μαζι με φωτο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για το νούμερο εγω είμαι 54,5cm και πήρα small, το χσ ήταν σφικτό ενω το σ έκατσε γάντι.Σε σχέση με άλλα κράνη το ίδιο μου φάνηκαν όλα σε small έκατσαν καλά εκτός απο ένα suomy που με έσφιγγε.Μέτρα πόσο είσαι και πάρε το αντίστοιχο που λέει στα μεγέθη,δε θα'χεις πρόβλημα.

Όσο για τον θόρυβο εμένα δέν με ενόχλησε αλλά ούτε παρατήρησα ποτέ αρκετό θόρυβο ακόμα και σε εθνική.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα,μιας εδω γινεται συζητηση και για το shark rsi....

Να πω οτι ψαχνω για καποιο carbon κρανος για αγορα.....

Επεσα πανω σε αυτη την προσφορα και νομιζω οτι αξιζει πραγματικα....http://www.helmetcit...rbon-White.html

Ακουω γνωμες απο κατοχους αλλα και εναλλακτικες προτασεις....

Σαφως και υπαρχουν πολυ καλυτερες επιλογες....αλλα πιστευω οτι στα χρηματα αυτα δεν παιρνεις αλλο carbon κρανακι....

Τροποποιήθηκε από τον GeorStrat

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να μην ανοιγω νεο θεμα ειδα σημερα το HJC FG15 Carbon κ μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε κ αποφασισα να κανω ενα δωρο στον εαυτο μου. Το ερωτημα μου ειναι εαν αξιζει να πληρωσω 100 € + για να πω σε carbon; Το εχει δοκιμασει κανεις; η οποιοδηποτε αλλο carbon κρανος για να μας πει διαφορες;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα,μιας εδω γινεται συζητηση και για το shark rsi....

Να πω οτι ψαχνω για καποιο carbon κρανος για αγορα.....

Επεσα πανω σε αυτη την προσφορα και νομιζω οτι αξιζει πραγματικα....http://www.helmetcit...rbon-White.html

Ακουω γνωμες απο κατοχους αλλα και εναλλακτικες προτασεις....

Σαφως και υπαρχουν πολυ καλυτερες επιλογες....αλλα πιστευω οτι στα χρηματα αυτα δεν παιρνεις αλλο carbon κρανακι....

αδερφε μου ειναι σουπερ τιμη...ετσι και ειχε μιντιουμ θα τσιμπουσα κ εγω ενα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα