Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2015 Μια από τα ίδια και εγώ, ακόμα και από ebay αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι, δεν τα βιάζομαι. Θα μπορέσω να αποφύγω τις βάσεις? Το βερσάκι έχει την εξάτμιση χαμηλά οπότε από αυτό δεν έχω πρόβλημα. Από σταθερότητα όμως? Σταθεροτητα, αν δεν εχεις βασεις, οσο καλα και να τα δεσεις θα παιζουν ελαχιστα σε σημειο που δεν θα το καταλαβαινεις πολυ. Ποιοτηκα σαμαρια θεωρουνται αυτα της Oxford, Givi, Kappa. Για λιτρα. οτι εινι πανω απο 40-50 λιτρα , χωρανε φυσικα περισσοτερα αλλα λογο μεγεθους αρχιζουν παντα και τσουβαλιαζουν λογο βαρους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Neal 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2015 Της colori δε θεωρούνται ποιοτικά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2015 Μια χαρά είναι τα colori, εντελώς σκυλιά τα έχω αρκετά χρόνια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2015 Η σταθερότητα δεν θα είναι πρόβλημα εκτός εάν πηγαίνεις με 300χαω, στην οποία περίπτωση ούτε βάσεις ούτε τίποτα δε σε σώζει. Τα δικά μου πχ δένουν κάτω από τη σέλα + bungee cord από το σαμάρι σε κάποιο σημείο μπροστά (βάση μαρσπιέ κλπ) οπότε πίσω δεν φεύγει, πλάι δεν φεύγει, πάνω δεν πάει, είσαι οκ. ΝΟΜΙΖΩ πως οι κατασκευαστές δίνουν και όριο ταχύτητας όμως για τα σαμάρια τους. Εγώ τα έχω πάει μέχρι 180άρα με γυμνό και δεν είχαν κανένα πρόβλημα πέραν από την διαρκή δική μου αβάσιμη ανησυχία πως σκορπίζω την προίκα μου στην Εθνική. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2018 Παιδιά καλησπέρα. Χωρίς κάγκελα θα κάνω δουλειά για σαμάρια στο river?? Η εξάτμιση είναι τερμα χαμηλά σαν σκούτερ οπότε δεν τίθεται θεμα θερμοκρασιας... Αυτά πως πιάνουν με ασφάλεια;; μιλάμε για ταχύτητες ταξιδιού κάτω απο 140 σίγουρα δικαβαλος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες