Jump to content

Recommended Posts

Μια από τα ίδια και εγώ, ακόμα και από ebay αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι, δεν τα βιάζομαι. Θα μπορέσω να αποφύγω τις βάσεις? Το βερσάκι έχει την εξάτμιση χαμηλά οπότε από αυτό δεν έχω πρόβλημα. Από σταθερότητα όμως?

Σταθεροτητα, αν δεν εχεις βασεις, οσο καλα και να τα δεσεις θα παιζουν ελαχιστα σε σημειο που δεν θα το καταλαβαινεις πολυ.

Ποιοτηκα σαμαρια θεωρουνται αυτα της Oxford, Givi, Kappa. Για λιτρα. οτι εινι πανω απο 40-50 λιτρα , χωρανε φυσικα περισσοτερα αλλα λογο μεγεθους αρχιζουν παντα και τσουβαλιαζουν λογο βαρους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Η σταθερότητα δεν θα είναι πρόβλημα εκτός εάν πηγαίνεις με 300χαω, στην οποία περίπτωση ούτε βάσεις ούτε τίποτα δε σε σώζει.

Τα δικά μου πχ δένουν κάτω από τη σέλα + bungee cord από το σαμάρι σε κάποιο σημείο μπροστά (βάση μαρσπιέ κλπ) οπότε πίσω δεν φεύγει, πλάι δεν φεύγει, πάνω δεν πάει, είσαι οκ.

ΝΟΜΙΖΩ πως οι κατασκευαστές δίνουν και όριο ταχύτητας όμως για τα σαμάρια τους. Εγώ τα έχω πάει μέχρι 180άρα με γυμνό και δεν είχαν κανένα πρόβλημα πέραν από την διαρκή δική μου αβάσιμη ανησυχία πως σκορπίζω την προίκα μου στην Εθνική.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά καλησπέρα. Χωρίς κάγκελα θα κάνω δουλειά για σαμάρια στο river?? Η εξάτμιση είναι τερμα χαμηλά σαν σκούτερ οπότε δεν τίθεται θεμα θερμοκρασιας... Αυτά πως πιάνουν με ασφάλεια;; μιλάμε για ταχύτητες ταξιδιού κάτω απο 140 σίγουρα δικαβαλος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα