Jump to content

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια ειμαι κατοχος του μικρου ληστη και σκευτομαι να βαλω σαμαρια, αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι ο μηχανηκος μου με τρομαξε:μου ειπε οτι το μηχανακη θα χασει πολυ, θα σε δυσκολεψει και χιλια δυο αλλα. Ειναι αληθεια; ή ειναι λιγο υπερβολικος

Τροποποιήθηκε από τον innova 04
Ετικέτες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλησπερα παιδια ειμαι κατοχος του μικρου ληστη και σκευτομαι να βαλω σαμαρια, αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι ο μηχανηκος μου με τρομαξε:μου ειπε οτι το μηχανακη θα χασει πολυ, θα σε δυσκολεψει και χιλια δυο αλλα. Ειναι αληθεια; ή ειναι λιγο υπερβολικος

τι ακριβως εννοεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο μηχανηκος μου οπως ειπα μου τα παρουσιασε τραγικα χανεις σε σταθεροτητα ισοροπια κτλ , μαλιστα μου ειπε οτι καλυτερα να τα πας τα πραγματα με κτελ παρα να βαλεις σαμαρια.Ισως καποιος που εχει ταξιδευψει μας πει δυο πραγματα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

947036_4765326773535_1590150491_n.jpg

ενα σωμα με την μηχανη, ταχυτητες μεχρι 190-200 δεν κουνιοντουσαν καν πιο ψηλα δεν πηγα γιατι δεν ηθελα να το ριψοκυνδινεψω!

Ελπιζω να απαντησα! :)

Επίσης θα ήθελα να μάθω και εγώ αν τα σαμάρια ζορίζουν τον/ην συνοδηγό στο βόλευμα.

Φιλε Γιωργο νομιζω οτι τα σαμαρια πιανουν τον κενο χωρο κατω απο τα ποδια του συνεπιβατη!

Οποτε πιστευω δεν θα χει προβλημα, αν και ειναι αναλογα την θεση σωματος πιστευω αρα αναλογα την μηχανη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

---

Επισης να τονισω οτι προσωπικα τα εχω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΔΕΜΕΝΑ μεταξυ τους και σε αρκετα σημεια, να μην παρω και κανεναν στον λαιμο μου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ Κοσμά για τις πληροφορίες. Όχι τίποτα άλλο, αλλά η γυναίκα ήδη παραπονιέται πως είναι αβόλευτη η μηχανή. Μην φάω παντόφλα επειδή την έκανα ήδη ποιο αβόλευτη... :P :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ Κοσμά για τις πληροφορίες. Όχι τίποτα άλλο, αλλά η γυναίκα ήδη παραπονιέται πως είναι αβόλευτη η μηχανή. Μην φάω παντόφλα επειδή την έκανα ήδη ποιο αβόλευτη... :P :crazy:

αν θες να σταματησει να γκρινιαζει τραβα μονος σου 2-3 καλες βολτες η΄ΣαββατοΚυριακα!

μετα η οποια γκρινια θα αποτελει παρελθον....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θα νιωσει τιποτα η μοτοσυκλετα.

Ειχα σαμαρια πρωτα στο ΧΤ600 και μετα τα ιδια στο CB900.

Στη συνεχεια το δευτερο το πουλησα μαζι με αυτα.

Καλα δεμενα και δεν θα εχεις θεμα, ουτε ο συναναβατης σου.

Και μη μασας για ταχυτητες. 215χιλ/ωρα και δεν εκαναν κιχ (και με δευτερο ατομο)

Παρεπιπτοντως αυτην ηταν και η υψηλοτερη ταχυτητα που εχω πιασει στα 20 χρονια που καβαλαω....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

---

Επισης να τονισω οτι προσωπικα τα εχω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΔΕΜΕΝΑ μεταξυ τους και σε αρκετα σημεια, να μην παρω και κανεναν στον λαιμο μου!

ετσι ακριβως όπως τα λεει εδω ο φίλος έιναι...με ΚΑΛΟ δέσιμο δεν θαχεις προβλημα...

σαμαρια εχω και εγω στην χχ...κανενα προβλημα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eγω σε καποια φαση ταξιδευα με XR 250 και φορτωμενο με σαμαρια.Στο αφρικα που τα βαζω, ουτε καν καταλαβαινω οτι υπαρχουν.Οποτε δεν θα εχει θεμα, εκτος αν στα ταξιδια σου ξυνεις γονατο στις στροφες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τοποθετησε τα κ δεστα σωστα κ μην φοβασαι ουτε οτι θα φυγουν ουτε την πιθανη γκρινια της κυριας σου...

η Αννουλα εχει κανει χιλιαδες χιλιομετρα εντος κ εκτος συνορων χωρις κανενα παραπονο

δες εδω το λαθος δεσιμο

bikepics-1385719-800.jpg

κ εδω το σωστο

bikepics-2460105-full.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να ρωτήσω κάτι, υπάρχει τρόπος να τοποθετηθούν μόνιμα αυτά σαν έξτρα χώρος για την καθημερινότητα μας χωρίς κίνδυνο να κλαπούν?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δυσκολο εως αδυνατο διοτι κ τα σαμαρια να μην σου κλεψουν θα σου παρουν το περιεχομενο οποτε αστο καλυτερα.

κοβουν τους ιμαντες κ γεια χαρα μετα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα παράγγειλα μετά απο τα καλά σας λόγια αυτά. Ελπίζω να είναι καλά. Όποιος τα έχει ας μου πει την γνώμη του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

55 λίτρα σύνολο και θα έχουμε και μια τσάντα πλάτης τύπου ορειβασίας(σίγουρα γύρω στα 50 λίτρα). Πιστεύω θα είναι καλά για 2 άτομα. Άλλωστε με τέτοια διαφορά τιμής απο τα άλλα και δεδομένων των οικονομικών μου, είμαι τυχερός που μπόρεσα να πάρω και αυτά. :P

Στο μέλλον αν όλα πάνε καλύτερα θα κοιτάξω για βαλίτσες και μπαγκαζιέρα ή έστω μεγαλύτερα σαμάρια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειχα σαμαρια (τα οποια τα εχω ακομα σε ενα SV650 πριν απο αρκετα χρονια). Στο F800s εβαλα cbow τα οποια ειναι βασεις λιγο πιο διακριτικες και μπορεις αντιστοιχα να αγορασεις βαλιτσες cbow και να τις κουμπωσεις πανω. Μελλοντικα κοιταξε το και αυτο αν θες (αφου αγορασες τα σαμαρια τωρα). Επισης για τα σαμαρια θα προτεινα κ ενα καλυμμα που μπαινει αναμεσα απο το σαμαρι και τα πλαστικα ωστε να μη τα γρατζουνανε.

Αν θες περισσοτερες πληροφοριες η φωτογραφιες πες μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρέλαβα τα σαμάρια μου και την τσάντα bugster. :)

DSCN1481_zps16d54620.jpg

DSCN1480_zpsaa24d72d.jpg

DSCN1479_zps70a00d51.jpg

Η τσάντα δεν είναι ανοιγμένη τελείως, και τα σαμάρια δεν έχουν ανοίξει γιατί δεν τους έχω βάλει την σκληρή επιφάνεια εσωτερικά για να ανοίξουν απο τα πλάγια. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα