KOSTAS150 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Καλησπερα παιδια ειμαι κατοχος του μικρου ληστη και σκευτομαι να βαλω σαμαρια, αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι ο μηχανηκος μου με τρομαξε:μου ειπε οτι το μηχανακη θα χασει πολυ, θα σε δυσκολεψει και χιλια δυο αλλα. Ειναι αληθεια; ή ειναι λιγο υπερβολικος Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 14 , 2014 από τον innova 04 Ετικέτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 Καλησπερα παιδια ειμαι κατοχος του μικρου ληστη και σκευτομαι να βαλω σαμαρια, αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι ο μηχανηκος μου με τρομαξε:μου ειπε οτι το μηχανακη θα χασει πολυ, θα σε δυσκολεψει και χιλια δυο αλλα. Ειναι αληθεια; ή ειναι λιγο υπερβολικος τι ακριβως εννοεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 Επίσης θα ήθελα να μάθω και εγώ αν τα σαμάρια ζορίζουν τον/ην συνοδηγό στο βόλευμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KOSTAS150 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 ο μηχανηκος μου οπως ειπα μου τα παρουσιασε τραγικα χανεις σε σταθεροτητα ισοροπια κτλ , μαλιστα μου ειπε οτι καλυτερα να τα πας τα πραγματα με κτελ παρα να βαλεις σαμαρια.Ισως καποιος που εχει ταξιδευψει μας πει δυο πραγματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 ενα σωμα με την μηχανη, ταχυτητες μεχρι 190-200 δεν κουνιοντουσαν καν πιο ψηλα δεν πηγα γιατι δεν ηθελα να το ριψοκυνδινεψω! Ελπιζω να απαντησα! :) Επίσης θα ήθελα να μάθω και εγώ αν τα σαμάρια ζορίζουν τον/ην συνοδηγό στο βόλευμα. Φιλε Γιωργο νομιζω οτι τα σαμαρια πιανουν τον κενο χωρο κατω απο τα ποδια του συνεπιβατη! Οποτε πιστευω δεν θα χει προβλημα, αν και ειναι αναλογα την θεση σωματος πιστευω αρα αναλογα την μηχανη! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KOSTAS150 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 thanks ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 --- Επισης να τονισω οτι προσωπικα τα εχω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΔΕΜΕΝΑ μεταξυ τους και σε αρκετα σημεια, να μην παρω και κανεναν στον λαιμο μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 Ευχαριστώ Κοσμά για τις πληροφορίες. Όχι τίποτα άλλο, αλλά η γυναίκα ήδη παραπονιέται πως είναι αβόλευτη η μηχανή. Μην φάω παντόφλα επειδή την έκανα ήδη ποιο αβόλευτη... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 Γκρινια! Κανεις δεν γλιτωνει τελικα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 Ευχαριστώ Κοσμά για τις πληροφορίες. Όχι τίποτα άλλο, αλλά η γυναίκα ήδη παραπονιέται πως είναι αβόλευτη η μηχανή. Μην φάω παντόφλα επειδή την έκανα ήδη ποιο αβόλευτη... :P αν θες να σταματησει να γκρινιαζει τραβα μονος σου 2-3 καλες βολτες η΄ΣαββατοΚυριακα! μετα η οποια γκρινια θα αποτελει παρελθον.... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 Δεν θα νιωσει τιποτα η μοτοσυκλετα. Ειχα σαμαρια πρωτα στο ΧΤ600 και μετα τα ιδια στο CB900. Στη συνεχεια το δευτερο το πουλησα μαζι με αυτα. Καλα δεμενα και δεν θα εχεις θεμα, ουτε ο συναναβατης σου. Και μη μασας για ταχυτητες. 215χιλ/ωρα και δεν εκαναν κιχ (και με δευτερο ατομο) Παρεπιπτοντως αυτην ηταν και η υψηλοτερη ταχυτητα που εχω πιασει στα 20 χρονια που καβαλαω.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gianniskost86 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 --- Επισης να τονισω οτι προσωπικα τα εχω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΔΕΜΕΝΑ μεταξυ τους και σε αρκετα σημεια, να μην παρω και κανεναν στον λαιμο μου! ετσι ακριβως όπως τα λεει εδω ο φίλος έιναι...με ΚΑΛΟ δέσιμο δεν θαχεις προβλημα... σαμαρια εχω και εγω στην χχ...κανενα προβλημα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis_enduro 862 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 Eγω σε καποια φαση ταξιδευα με XR 250 και φορτωμενο με σαμαρια.Στο αφρικα που τα βαζω, ουτε καν καταλαβαινω οτι υπαρχουν.Οποτε δεν θα εχει θεμα, εκτος αν στα ταξιδια σου ξυνεις γονατο στις στροφες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 τοποθετησε τα κ δεστα σωστα κ μην φοβασαι ουτε οτι θα φυγουν ουτε την πιθανη γκρινια της κυριας σου... η Αννουλα εχει κανει χιλιαδες χιλιομετρα εντος κ εκτος συνορων χωρις κανενα παραπονο δες εδω το λαθος δεσιμο κ εδω το σωστο 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 Μη φοβάσαι τίποτα. Χιλιάδες χιλιόμετρα με αυτά και δικάβαλο. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MyMike 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 Να ρωτήσω κάτι, υπάρχει τρόπος να τοποθετηθούν μόνιμα αυτά σαν έξτρα χώρος για την καθημερινότητα μας χωρίς κίνδυνο να κλαπούν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 δυσκολο εως αδυνατο διοτι κ τα σαμαρια να μην σου κλεψουν θα σου παρουν το περιεχομενο οποτε αστο καλυτερα. κοβουν τους ιμαντες κ γεια χαρα μετα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 μηπως να αλλαξεις μηχανικο...? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.klomi13 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 [quote name='ibar132' timestamp='1369344465' po st='1484860'] μηπως να αλλαξεις μηχανικο...? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MyMike 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 Το φοβόμουν , ευχαριστώ πάντως! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 Σήμερα παράγγειλα μετά απο τα καλά σας λόγια αυτά. Ελπίζω να είναι καλά. Όποιος τα έχει ας μου πει την γνώμη του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 15 λίτρα; Μικρά είναι ρε Γιώργο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 55 λίτρα σύνολο και θα έχουμε και μια τσάντα πλάτης τύπου ορειβασίας(σίγουρα γύρω στα 50 λίτρα). Πιστεύω θα είναι καλά για 2 άτομα. Άλλωστε με τέτοια διαφορά τιμής απο τα άλλα και δεδομένων των οικονομικών μου, είμαι τυχερός που μπόρεσα να πάρω και αυτά. :P Στο μέλλον αν όλα πάνε καλύτερα θα κοιτάξω για βαλίτσες και μπαγκαζιέρα ή έστω μεγαλύτερα σαμάρια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Draken 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 Ειχα σαμαρια (τα οποια τα εχω ακομα σε ενα SV650 πριν απο αρκετα χρονια). Στο F800s εβαλα cbow τα οποια ειναι βασεις λιγο πιο διακριτικες και μπορεις αντιστοιχα να αγορασεις βαλιτσες cbow και να τις κουμπωσεις πανω. Μελλοντικα κοιταξε το και αυτο αν θες (αφου αγορασες τα σαμαρια τωρα). Επισης για τα σαμαρια θα προτεινα κ ενα καλυμμα που μπαινει αναμεσα απο το σαμαρι και τα πλαστικα ωστε να μη τα γρατζουνανε. Αν θες περισσοτερες πληροφοριες η φωτογραφιες πες μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2013 Παρέλαβα τα σαμάρια μου και την τσάντα bugster. :) Η τσάντα δεν είναι ανοιγμένη τελείως, και τα σαμάρια δεν έχουν ανοίξει γιατί δεν τους έχω βάλει την σκληρή επιφάνεια εσωτερικά για να ανοίξουν απο τα πλάγια. :) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες