klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 Παιδια εγω συμφωνω με το φιλο που ανοιξε το θεμα. Εχει δικη του κριση να αποφασισει που θα ξοδεψει τα χρηματα του ανεξαρτητα αν σε καποιους αρεσει η οχι. Η πορεια θα του δειξει αν κανει σωστα η αν πρεπει να αναθεωρησει κατι. Οταν χτυπησε ''μπιελα'' το δικο μου μου λεγανε να το πουλησω να παρω cryptonx αλλα εγω αποφασισα να το φτιαξω δινοντας αρκετα χρηματα. Περισσοτερο γιατι εχω συναισθηματικο δεσιμο με αυτο και μου θυμιζει οφορφες στιγμες με τη γυναικα μου! Για το προβλημα σου δε γνωριζω δυστυχως και δε μπορω να βοηθησω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 Δε πειράζει φίλε μου, να'σαι καλά :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 Το έκανα γιατί ΓΟΥΣΤΑΡΑ! Είναι τόσο απλό. Δεν ενοχλώ κανέναν, κάνω τη ΚΑΥΛΑ μου (Και δε με νοιαζει καθόλου που εσένα δε σ'αρεσει) ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ. Όλα τα υπόλοιπα είναι λόγια του αέρα. Και θα σε παρακαλούσα να μην χαλάς το τόπικ μου διότι εγώ ψάχνω για μια λύση και εσυ μου το καταστρέφεις. Ευχαριστώ μην ακους κανενανε ρε...φορουμ ειναι...ολο και καποιος θα βρεθει να πει.. καλα εκανες και την εβαλες την εξατμιση και οτι αλλο θες και γουσταρεις να του βαλεις..δανεικα δεν ζητησες απο κανεναν.. στο τεχνικο της υποθεσης τωρα,ειναι κατι καλεμακια ψιλα με διαμαντενια μυτη που πιστευω κατι θα εκαναν με ελαφρα και προσεχτικα χτυπιματακια με καμια ματσολα. γυρω στο 10αρικο εχει το ενα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 στο τεχνικο της υποθεσης τωρα,ειναι κατι καλεμακια ψιλα με διαμαντενια μυτη που πιστευω κατι θα εκαναν με ελαφρα και προσεχτικα χτυπιματακια με καμια ματσολα. γυρω στο 10αρικο εχει το ενα. Είναι πολύ μα πολύ μικρή η τρύπα και φοβάμαι ότι ότι και να επιχειρήσω να γίνει μαλακία. Τι λες να κάνω αυτό που μου πρότεινε ο μάστορας; Δηλαδή να βγάλουμε το carbon τελείωμα, να δουλέψουμε όμορφα και ωραία επειδή θα έχουμε χώρο και φως και μετά να το ξαναπιάσουμε με πριτσίνια.. Όπως είναι τώρα δηλαδή... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 αν πιστευεις οτι το χει και μπορει να την κανει οπως πριν,με τα ιδιας ποιοτητας πριτσινια ας το προσωρησει,οχι με τα απλα πριτσινια,αυτα που μπαινουν με το χερι... αλλα κ εμενα δε θα μου καθοταν καλα σε λιγων ημερρων εξατμιση να κανω τετοια εργα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stathismalossi 199 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 Γιανναρε η εξατμιση σου ειναι πολυ ωραια..Και αμα γουσταρεις εσυ καλα εκανες και τηνε βαλες.. Και δεν το λεω αυτο επιδη θελω να σε ψησω καμια μερα να την κουμπωσουμε στο δικο μου να δουμε πως θα κανει :P :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2013 αν πιστευεις οτι το χει και μπορει να την κανει οπως πριν,με τα ιδιας ποιοτητας πριτσινια ας το προσωρησει,οχι με τα απλα πριτσινια,αυτα που μπαινουν με το χερι... αλλα κ εμενα δε θα μου καθοταν καλα σε λιγων ημερρων εξατμιση να κανω τετοια εργα. Το 'χει ρε πστ μου αλλά ούτε εμένα μου πάει η καρδιά να γίνει κάτι τέτοιο. Πήρα τη Tecnomoto και μου είπαν ότι "συνεργάζονται" με κάποια συνεργεία και μπορούν να μου βγάλουνα αυτοί τον σιγαστήρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2013 Up?????? :cry: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-Giorgos- 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2013 Αν ειναι να την ανοιξεις, τι διαφορα εχει αν θα παει στον συνεργατη τους η στον μαστορα σου, αφου τον εμπιστευεσε, απλα ψαξε να βρεις πριτσινια οσο καλυτερης ποιοτητας γινετε, επησεις θα μπορουσες να ψαξεις και σε ξενα (σκουτερο)φορουμ μηπως το εχει κανει καποιος (αν δεν εχεις ηδη ψαξει) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2013 Θα χρειαστεί πριτσίνια ανοξείδωτα, τυφλά, λογικά των 5mm. Η Akrapovic ζητά 4€/πριτσίνι (στον αντιπρόσωπο) Βρίσκεις τέτοια πριτσίνια στα ναυτιλιακά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2013 Θα χρειαστεί πριτσίνια ανοξείδωτα, τυφλά, λογικά των 5mm. Η Akrapovic ζητά 4€/πριτσίνι (στον αντιπρόσωπο) Βρίσκεις τέτοια πριτσίνια στα ναυτιλιακά! Φοβάμαι πολύ όμως να τον αφήσω να την ανοίξει... Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δε θα κλείσει μετά καλά... :cry: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2013 Ίσως αύριο να γίνει κάτι επιτέλους... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2013 Τι έγινε Γιάννο? Ακόμα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 Εε δεν έχω πάει ακόμα γιατί θα πάω να κάνουμε τη μαγκιά όταν θα φέρει κάποια πράγματα ( :shoot: ) Να τα κάνουμε όλα μαζί. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Έχω τρομερά νέα!! Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως! Είχαμε στασιμότητα στις εξελίξεις εδώ και 3 μήνες. Πριν 2 εβδομάδες που είχα πάει στον μάστορα για ακόμη μια βελτίωση στη μετάδοση προσπαθήσαμε δίχως να ανοίξουμε το καρμπον τελικό να τρυπίσουμε τη βίδα από τη πίσω πλευρά της εξάτμισης με αποτέλεσμα το τρυπάνι να κοπεί και να μείνει το σπασμένο κομμάτι μέσα. Με τη "ψυχολογική" υποστήριξη του Γιάννη (ksino1100) τον οποίο και ευχαριστώ αποφασίζω να ανοιχθεί η εξάτμιση. Τη Τρίτη βγήκε η εξάτμιση από το μηχανάκι για να γίνει καλύτερη η δουλειά και σήμερα το βράδυ μετά από άνοιγμα του καρμπον τελικού βγήκε! Δεν έχω πολλές λεπτομέρειες διότι έπιασα τον μάστορα την ώρα που έκλεινε! Αύριο έχει φώτο και βίντεο! Τέλος καλό όλα καλά! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 MΠΡΑΒΟ! Ετσι ρε φιλε βιντεο οπως+δηποτε. τωρα θα μπαινο-βγαινει κανονικα ο σιγατηρας? (θα παμε να μου βγαλει και τον δικο μου τωρα που θα την βαλω..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Ευχαριστώ!!!! Εννοειται!!!! Ναι θα μπαίνω-βγαίνει... Και καλά!! :P Αμέ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Αποψε νομιζω φορουσες την εργοστασιακη εξατμιση.....καπου σε πηρε το ματακι μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Αποψε νομιζω φορουσες την εργοστασιακη εξατμιση.....καπου σε πηρε το ματακι μου Ναι αυτή φορούσα διότι η άλλη ήταν για εγχείρηση :P Από αύριο όμως θα σας σηκώσω στον αέρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Ωχ...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Ψηλές στροφές συνέχεια λόγω αυτόματης μετάδοσης (και λόγω Γιάννη :P ), ξετάποτη εξάτμιση... Καλό κουράγιο :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Αμα λασκαρεις με τα φροντιστηρια ψηθειτε για κανα καφε....να την ακουσουμε κιολας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billys 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2014 Επαναφερω το topic,γιατι έχω κολλήσει στο να βγάλω τον σιγαστήρα. Το τελικό το είχα πάρει μεταχειρισμένο,και τον σιγαστήρα τον είχα βάλει εγώ πριν την τοποθετήσω στο μηχανάκι. Τώρα ήθελα να δοκιμάσω να βγάλω την τάπα να δω πως ακούγεται,η βίδα βγήκε αλλά δεν λέει να κουνηθεί ο σιγαστήρας. Προσπάθησα με ένα μυτοτσιμπηδο να τον τραβήξω,και ζεστό μετά από μικρή βόλτα,αλλά τίποτα.Τι άλλο μπορώ να κάνω χωρίς να κάνω καμιά ζημιά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2014 Βάλε WD 40 άστο λίγη ώρα και προσπάθησε μετά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες