Jump to content
black_hawk

MOTO GUZZI NORGE 1200

Recommended Posts

...Ιδια κατηγορια με YAMAHA FJR 1300, και τις διαφορες BMW ST, T, κλπ... Περι ορεξεως, ουδεις λογος, αλλα ΣΑΦΩΣ! ολ'αυτα δεν ειναι για Ελλαδα, αλλα για ταξιδια!! (Αν το καλοσκεφτεις, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ! πανω απο 600 cc, για την Ελλαδα, ειναι υπερβολικο!! ;) )

Δεν είπα κατι τετοιο. Απλά ο κος γκουζισ μας προσφερει ενα μηχανακι που είναι και λίγο αψυχο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

τωρα που το θυμηθηκα γκουτσι προφερεται η γκουζι?η πιτσα με δυο ζητα γραφεται κ δεν τη λεμε πιζα!αρα γκουτσι οπως γκουτσι φορεμα κλπ! :lol: σωστα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..Φαινεται οτι μετα απο την ψηφιση της Norge 1200 ως μοτο της χρονιας, οι Guzzisti πηραν φορα!!

Αντιγραφω απο το μοτοτριτη..

"Moto Guzzi Norge 850

Φαίνεται πως μεγαλώνει η ιταλική οικογένεια και το Norge 1200 θα αποκτήσει μικρό “αδελφάκι”, καθώς η Moto Guzzi ανακοίνωσε την παραγωγή ενός μοντέλου 850 κ.εκ., στα πρότυπα των Griso και Breva 850. Το νέο Norge παραπέμπει αρκετά, εμφανισιακά στο μοντέλο των 1.200 κ.εκ.

Ο σχεδιασμός και η αεροδυναμική ακολούθησαν την ίδια φιλοσοφία με τον μεγάλο αδελφό. Επιπλέον, ο εργονομικός σχεδιασμός, η άνεση και το κοντό για την κατηγορία μεταξόνιο βελτιώθηκαν, ώστε να μπορούν να κινούν αξιοπρεπώς το touring των 850 κ.εκ. και στην πόλη.

Ο κινητήρας των 877 κ.εκ. του Norge αποδίδει, σύμφωνα με τα λίγα στοιχεία που αποφάσισε να δημοσιοποιήσει η ιταλική εταιρία, 71 ίππους στις 7.600 σ.α.λ. και 6,7 κιλά ροπής στις 7.000 σ.α.λ.. Το Moto Guzzi θα είναι συμβατό με τις προδιαγραφές Euro 3, ενώ θα ζυγίζει 242 κιλά. "

Βαρυ, δεν ακουγεται? :huh:

post-315-1183967077_thumb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι βαρύ αργό,η εταιρεία δεν έχει ιστορία (άγνωστη σχεδόν),είναι αερόψυκτο και θα ζεσταίνεται στην πόλη (Το Norge στην πόλη?),επίσης είναι και άσχημο (λέτε).

Γιάννης κερνά Γιάννης πίνει.

Συνεχίστε να οδηγάτε λοιπόν τα αστέρια της Ιαπωνικής τεχνολογίας και κάντε κολοτούμπες να σας προσέξουν.(κι εγώ Γιαπωνέζο έχω.)

Η μηχανή όμως έχει ψυχή,και το Norge μάλλον έχει γι αυτό και συγκινεί κάποιους.

Και αφου ξαναγεννήθηκαν αυτές οι εταιρίες (Guzzi,MV,Morini,και η Ducati ακόμα πέθαινε.) σημαίνει πως υπάρχουν αρκετοί που την ακούν αλλιώς και επίσης θα βγαίνουν μηχανές τόσο απαράδεκτες(για σας)..

:bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην πέφτετε τόσο εύκολα στην παγίδα της εμπάθειας...

Η Norge είναι μια μηχανή που απευθύνεται σε πάρα πολύ λίγους, αφού είναι μια καθαρά τουριστική μηχανή με σχετικά ψόφιο κινητήρα, ακόμα και στην έκδοση 1200. Στην 850άρα, είναι για κλάματα και ανταγωνίζεται μόνο την Deauville. Η ανάρτησή της είναι πολύ μαλακιά και τερματίζει εύκολα ακόμα και σε ευρωπαϊκές λακκούβες, ενώ σε μεγάλες ταχύτητες κουνάει σαν τραμπολίνο.

Όσο για την τιμή της, χρειάζεται μια αγάπη προς την μάρκα, πολύ μεγαλύτερη της χριστιανικής, για να δώσεις τόσα λεφτά για ένα απαρχαιωμένο μηχανάκι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ενώ θα ζυγίζει 242 κιλά. "

Βαρυ, δεν ακουγεται? :huh:

Αν είναι στεγνό βάρος ναι.Με φουλ υγρά είναι ΟΚ για καθαρά Touring μηχανάκι.

Ειναι βαρύ αργό,η εταιρεία δεν έχει ιστορία (άγνωστη σχεδόν),είναι αερόψυκτο και θα ζεσταίνεται στην πόλη (Το Norge στην πόλη?),επίσης είναι και άσχημο (λέτε).

Γιάννης κερνά Γιάννης πίνει.

Συνεχίστε να οδηγάτε λοιπόν τα αστέρια της Ιαπωνικής τεχνολογίας και κάντε κολοτούμπες να σας προσέξουν.(κι εγώ Γιαπωνέζο έχω.)

Η μηχανή όμως έχει ψυχή,και το Norge μάλλον έχει γι αυτό και συγκινεί κάποιους.

Και αφου ξαναγεννήθηκαν αυτές οι εταιρίες (Guzzi,MV,Morini,και η Ducati ακόμα πέθαινε.) σημαίνει πως υπάρχουν αρκετοί που την ακούν αλλιώς και επίσης θα βγαίνουν μηχανές τόσο απαράδεκτες(για σας)..

:bye:

Η εταιρία δεν έχει ιστορία????????...η Guzzi????????...άγνωστη??????? Καλημέρα φίλε...ξημέρωσε.

Τι θα κάνει το αερόψυκτο στην πόλη; Εμένα πάντως το BMW δεν με καίει καθόλου απ΄οτι με έκαιγε το υδροψυκτο pegaso που είχα πριν.Για ρώτα κάνα κάτοχο busa και ΧΧ να σου πει για θερμοκρασίες πόλης!!!

Στις κολοτούμπες συμφωνούμε :D

Η MV και η Ducati φτιάχνουν κοσμήματα με απόλυτους και αναμφισβήτητους χαρακτήρες.Αυτές αλλά και οι υπόλοιπες Ευρωπαϊκές εταιρίες ήταν που "δίδαξαν" τους Γιαπωνέζους να φτιάχνουν μοτοσυκλέτες κι έτσι λίγος σεβασμός προς αυτές δεν βλάπτει. <_<

Η Norge είναι μια μηχανή που απευθύνεται σε πάρα πολύ λίγους, αφού είναι μια καθαρά τουριστική μηχανή με σχετικά ψόφιο κινητήρα, ακόμα και στην έκδοση 1200. Στην 850άρα, είναι για κλάματα και ανταγωνίζεται μόνο την Deauville. Η ανάρτησή της είναι πολύ μαλακιά και τερματίζει εύκολα ακόμα και σε ευρωπαϊκές λακκούβες, ενώ σε μεγάλες ταχύτητες κουνάει σαν τραμπολίνο.

Όσο για την τιμή της, χρειάζεται μια αγάπη προς την μάρκα, πολύ μεγαλύτερη της χριστιανικής, για να δώσεις τόσα λεφτά για ένα απαρχαιωμένο μηχανάκι.

Σώπα ρε Στάθη!!! Δηλαδή τα πάντα με τα άλογα αξιολογούνται στον κόσμο της μοτοσυκλέτας???!!!! :lac:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η Norge είναι μια μηχανή που απευθύνεται σε πάρα πολύ λίγους, αφού είναι μια καθαρά τουριστική μηχανή με σχετικά ψόφιο κινητήρα, ακόμα και στην έκδοση 1200. Στην 850άρα, είναι για κλάματα και ανταγωνίζεται μόνο την Deauville.

Μιλαμε για τουρισταδικα δικυλινδρα, ε? Μην το ξεχναμε! ;) Η ανάρτησή της είναι πολύ μαλακιά και τερματίζει εύκολα ακόμα και σε ευρωπαϊκές λακκούβες, ενώ σε μεγάλες ταχύτητες κουνάει σαν τραμπολίνο. Και που το ξερεις ρε σταθη? ακομα δεν κυκλοφορησε!!! :tease:

Όσο για την τιμή της, Κοιτα παρα πανω! B)

χρειάζεται μια αγάπη προς την μάρκα, πολύ μεγαλύτερη της χριστιανικής, για να δώσεις τόσα λεφτά Ποσα? :P για ένα απαρχαιωμένο μηχανάκι. Αναφερεσαι στη σχεδιαση του κινητηρα βεβαια, ε? Ε, αυτο, δεν ειναι de facto, κακο! ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αν είναι στεγνό βάρος ναι.Με φουλ υγρά είναι ΟΚ για καθαρά Touring μηχανάκι.

Η εταιρία δεν έχει ιστορία????????...η Guzzi????????...άγνωστη???????

Αν μη τι άλλο από τις πιο γνωστές εταιρίες. Το ότι έκανε ένα μικρό διάλειμα δε σημαίνει πως έχασε και το μεγαλείο του παρελθόντος της... :thumbsup1:

Τι θα κάνει το αερόψυκτο στην πόλη; Εμένα πάντως το BMW δεν με καίει καθόλου απ΄οτι με έκαιγε το υδροψυκτο pegaso που είχα πριν.Για ρώτα κάνα κάτοχο busa και ΧΧ να σου πει για θερμοκρασίες πόλης!!!

Πάντως τα δικά μου τα πόδια δεν καίγονται από τον μπόξερ.... :lipssealed: :D

Η MV και η Ducati φτιάχνουν κοσμήματα με απόλυτους και αναμφισβήτητους χαρακτήρες.Αυτές αλλά και οι υπόλοιπες Ευρωπαϊκές εταιρίες ήταν που "δίδαξαν" τους Γιαπωνέζους να φτιάχνουν μοτοσυκλέτες κι έτσι λίγος σεβασμός προς αυτές δεν βλάπτει.

Συμφωνούμε απόλυτα....

:_thumbsup: :_thumbsup:

Σώπα ρε Στάθη!!! Δηλαδή τα πάντα με τα άλογα αξιολογούνται στον κόσμο της μοτοσυκλέτας???!!!! :lac:

Όχι με τα άλογα αλλά πρακτικά με τον ανταγωνισμό, κι όταν αυτός βασίζεται και στα άλογα τότε οπωσδήποτε συνηγορούν κι αυτά στον τελικό χαρακτηρισμό!!!! :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αφήνω απ'εξω τα άλογα . Για τον κραδασμό τι λέτε? Μου θυμίζει το Ulysses

Κατι αναμεσα απο V-90 κατα μηκος (L, αν προτιμας) και boxer.. Ανεκτοι εως ελαχιστοι δλδ αντιστοιχως!..Και καμμια σχεση με Ulysses!! ;)

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αφήνω απ'εξω τα άλογα . Για τον κραδασμό τι λέτε? Μου θυμίζει το Ulysses

Ullysses όχι ρε φίλε...

μακράν....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι από τα λίγα που υπάρχουν σε test ride και δεν το εχω πάρει .

Είδα όμως σημερα εναν να κουνιέται παρα πολύ και μου θυμισε εμενα στο Ulysses .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σίγουρα ήταν κραδασμοί;;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κανονικα θα επρεπε να σου θυμησει την Αλομα και οχι το Ulysses :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@Black_Hawk

Η ανάρτησή της είναι πολύ μαλακιά και τερματίζει εύκολα ακόμα και σε ευρωπαϊκές λακκούβες, ενώ σε μεγάλες ταχύτητες κουνάει σαν τραμπολίνο. Και που το ξερεις ρε σταθη? ακομα δεν κυκλοφορησε!!!

Όσο για την τιμή της, Κοιτα παρα πανω!

Υπάρχουν άπειρα τεστ σε όλον τον πλανήτη για την Norge. Η Moto Guzzi είναι μια μάρκα που σέβομαι και παρακολουθώ τα πεπραγμένα της.

Η Norge 1200 GT κοστίζει στην Γερμανία 21765 Euro! Είναι δηλαδή πιο ακριβή από την αντίστοιχη BMW.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν το κρύβω ότι είναι οπαδός της φίρμας χρόνια τώρα.

Εμένα μου άρεσε το νόρτζε και κάποια στιγμή το σκέφτηκα πριν πάρω το μπεμβέ. Η τιμή της όμως στα 15.000 Ευρώ για τον μεσαίο εξοπλισμό δεδομένου ότι δεν θα ξαναπουληθεί ποτέ με έκαναν να το ξανασκεφτώ. Επίσης σκεφτόμουν και το Μπρέβα και τέσταρα το 850 που έχει τον εν λόγω κινητήρα. Όντως είναι αρκετά ψόφιος με περίεργη απόκριση χαμηλά (μπερδεύει) και ΔΕΝ έχει ψυγείο λαδιού όπως το 1200. Κακή εντύπωση μου έκαναν και τα φρένα. Αν υπάρχουν βελτιώσεις στο νόρτζε 850 δεν το ξέρω. Όσον αφορά τους κραδασμούς δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα όταν το δουλεύεις στις μεσαίες (γι αυτό) στροφές.

Συμφωνώ με τον Στάθη όσον αφορά την τιμολογιακή πολιτική της εταιρίας.

Διαφωνώ κάθετα για όσους τόλμησαν να μιλήσουν για ιστορία Motoguzzi.

Τροποποιήθηκε από τον alexandros

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολλα τα χρηματα που ζητα γι αυτο που προσφερει συμφωνα με τον ανταγωνισμο π.χ. FJR 1300.Ομως εχει το κοινο της ειδικα στην Ευρωπη.Οσο για ιστορια ας μην το συζηταμε.Οταν οι αλλοι ηταν στα δεντρα η MOTO GUZZI κατερριπτε παγκοσμια ρεκορ ταχυτητας.Οσο για εμφανιση αιδως ρε παιδια.Υπαρχει τιποτα Ιταλικο ασχημο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το πλασαρουν δλδ σα το τουριστικο μηχανακι του φτωχου? Οπως αποκαλουσαμε τον Ντανιελ Μπατίστα τον "Γκουλιτ των φτωχων"??

Οσο για εμφανιση αιδως ρε παιδια.Υπαρχει τιποτα Ιταλικο ασχημο?
φιωτακηηηηηηηηηηηηη. σεζηνταν :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
@Black_Hawk

Η ανάρτησή της είναι πολύ μαλακιά και τερματίζει εύκολα ακόμα και σε ευρωπαϊκές λακκούβες, ενώ σε μεγάλες ταχύτητες κουνάει σαν τραμπολίνο. Και που το ξερεις ρε σταθη? ακομα δεν κυκλοφορησε!!!

Όσο για την τιμή της, Κοιτα παρα πανω!

Υπάρχουν άπειρα τεστ σε όλον τον πλανήτη για την Norge. Η Moto Guzzi είναι μια μάρκα που σέβομαι και παρακολουθώ τα πεπραγμένα της.

Η Norge 1200 GT κοστίζει στην Γερμανία 21765 Euro! Είναι δηλαδή πιο ακριβή από την αντίστοιχη BMW.

Στο 850 αναφερομαι, οχι στο 1200!

Aλλα, και το 1200, δεν ξεπερναει τα 15000 ευρω! ;)

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Aλλα, και το 1200, δεν ξεπερναει τα 15000 ευρω! ;)

δε πιστευω να εχουν την πολιτική μπεμβε με βασικές εκδοσεις κλπ :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
δε πιστευω να εχουν την πολιτική μπεμβε με βασικές εκδοσεις κλπ :P

Προφανώς: Η τιμή που έβαλα πάρα πάνω (21765?) ήταν η τιμή της μηχανής του τεστ για το Motorrad. Η βασικά έκδοση κοστίζει 11810? / 13540? για το 850 / 1200, αλλά δεν περιλαμβάνει ούτε το ABS!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λιγο υπερβολική δεν είναι αυτή η τιμή ρε παιδια? Κοντα δωδεκα χιλιαρικα? για το 850?? όταν η μπεμβε έχει το φ800 10000??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
λιγο υπερβολική δεν είναι αυτή η τιμή ρε παιδια? Κοντα δωδεκα χιλιαρικα? για το 850?? όταν η μπεμβε έχει το φ800 10000??

Οι τιμές είναι τιμές της βασικής έκδοσης στην Γερμανία. Για εδώ βάλε κανα δυχίλιαρο ακόμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα