Jump to content
Sign in to follow this  
protlouk

Αργά windows

Recommended Posts

καταρχάς απενεργοποιείς το κουτάκι με τα cookies...

και μετά πατάς στη δεύτερη καρτέλα του cccleaner που γράφει applications και επίσης ξετικάρεις τα cookies από το πρόγραμμα πλόηγησης για ίντερνετ που έχεις.

οοοοο μ εφτιαξες μεγαλε..και στα μπαμ!

σωραιος...

επισις μιας και σε βρηκα..η αλλη πληγη...utorrent παταω εκει στο γραναζακι να βαλω που να πηγαινουν τα κατεβασμενα και εκει μπερδευομαι γιατι εχει 4-5 πεδια.

συμπληρωνω το πρωτο και το δευτερο τη διαδρομη και μετα?τ αλλα τι ρολο βαρανε γιατι τα τζολεψα κ αυτα και μολις ξανανοιξα το λαπτο οτι κατεβαζα βγηκε σαν σφαλμα και σταματησε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

αν η διαδρομή που επιλέγεις για αποθήκευση είναι κάποιος σκληρός δίσκος εξωτερικός ή γενικά κάτι που αλλάζει γράμμα κατά την επανασύνδεση της ίδιας ή άλλης συσκευής....τότε πρέπει δυστυχώς να το ορίζεις ξανά.

αν δε πειράζεις τίποτα στις προσθαφαιρούμενες συσκευές σου η διεύθυνση της διαδρομής δε θα αλλάζει οπότε και δε θα σου πετάει σφάλμα :)

γενικά βρες μια σταθερή διαδρομή προς αποθήκευση (έστω και προσωρινή αν κουμπώνεις ξεκουμπώνεις δίσκους και στικάκια στο λάπτοπ).....και τα μεταφέρεις κάθε τέλους εβδομάδας στη θέση που επιθυμείς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειναι εξωτερικος,αλλα ειναι σταθερος και παντα στην ιδια θυρα συνδεδεμενος..

αυτο που δεν καταλαβαινω,ειναι εκει στο γραναζακι παντα εχω κανει κατι λαθος?και ποια η διαφορα των 2 πρωτων πεδιων(που εχω βαλει τη διαδρομη) με τα 3 απο κατω...εκει πρεπει να βαλω κατι?η τ αφηνω κενο...και αν τ αφησω κενο που πανε...εκτος απο το αρχειο την ταινια που κατεβαινει εκει,κατεβαινει και ενα αλλο αρχειο με το συμβολο του torrent το πρασινο,αυτο πρεπει να ειναι και το ιδιο το τορεντ ετσι?σας επρηξα ε?

Chiomegarho3AF0sigmaftau3AF0taulambdaomicron_zpsdd371a0d.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φτανει με αυτη την καραμελα "τα windows ειναι χαλια και θελουνε format ανα 15 μερες". Το οτι δεν σας αρεσουνε, θελετε να το παιξετε ξεχωριστοι, και δεν μπορειτε να χειρειστειτε ενα υπολογιστη σωστα για να κρατησει ενα χρονο χωρις να θελει fromat, ειναι δικο σας προβλημα, κι ας παραμεινει δικο σας. Και τι θες να κάνουμε τώρα, δεν ξέρουν όλοι. Ο πατέρας μου όταν δει το crapware να έρχεται πατάει accept and install, γιατί δεν πολυκαταλαβαίνει τι είναι κι ούτε έχει την όρεξη να καταλάβει. Είναι 55 χρονών ο άνθρωπος. Γιατί να μην προσπαθήσουμε να λύσουμε το πρόβλημα του; Το παλιο μου pc και windows xp ειχε, και vista ειχε, και windows 7, και ποτε δεν εκανα φορματ σε λιγοτερο απο χρονο. ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΦΟΡΜΑΤ!? ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΛΗΘΕΙΑ? (Δηλαδή αυτό θεωρείται κατόρθωμα, ένας υπολογιστής να δουλεύει σωστά για μόνο ένα χρόνο;) (τωρα βεβαια τον κανω πιο συχνα γιατι ο σκληρος τα εχει παιξει) (Δεν καταλαβαίνω... Που κολλάει ο σκληρός; Τέλος πάντων). Και το καινουργιο μου pc το εφτιαξα 3 Μαιου του 12 και μεχρι σημερα ακομα πεταει κι ας μην εχω κανει φορματ, ουτε εχω απεγκαταστησει ολα τα αχρηστα προγραμματα.

Στο θεμα μας, αν θελεις να ξανακανεις καλο τον υπολογιστη σου, πρεπει να το αξιζει κιολας. Αν ειναι 10ετιας δεν αξιζει να το φτιαξεις, καλητερα να παρεις καινουργιο. (όχι δεν αξίζει να πετάς τα λεφτά σου, αξίζει να βάλλεις ένα λειτουργικό αρκετά ελαφρύ αλλα και λειτουργικό ώστε να καλύπτει τις ανάγκες σου - βλ. Λίνουξ) Αν ειναι γυρω στα 5 χρονων, με ενα καινουργιο σκληρο (γιατί; αυξήθηκε το seek time και δε το μαθα; Ή εννοείς τους πανάκριβους ssd?), ενα καλο ξεσκονησμα και περασμα νεας θερμοαπαγωγικης παστας, (αυτό μόνο το θόρυβο μειώνει στο 99% των περιπτώσεων...) αντε και καμμια επεκταση RAM , το pc τρεχει ξανα σαν καινουργιο. (Τα παραλές. Θα συμφωνήσω με την επέκταση RAM μόνο αν έχεις px 512ΜΒ. Δεν αυξάνεται η ταχύτητα στη μνήμη RAM αν δεν αλλάξεις μητρική. Και το μέγεθος δε βοηθάει να εκτελούνται γρήγορα τα προγράμματα, παρά μόνο στο να μπορείς να ανοίξεις περισότερα ταυτόχρονα)

Προσωπικά - τρέχω Windows στο pc και Linux στο Laptop.

Μου σπάνε τα νεύρα και τα δύο, για διαφορετικούς λόγους το καθένα και τα αγαπάω και τα 2 για διαφορετικούς λόγους το καθένα.

Όμως, για ένα ΧΡΗΣΤΗ με ένα λίγο παλιό pc που θέλει να κάνει ΑΥΤΟ, ΑΥΤΟ, ΑΥΤΟ κι ΕΚΕΙΝΟ, τελεία, αντικειμενικά το λίνουξ είναι καλύτερο. Το εγκαθιστάς μία φορά και τρέχει έτσι για πάντα. Πως να το πω

ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΤΗ HONDA! Δεν έχει τούμπανα περιφερειακά κλπ, αλλά απλά είναι καλύτερο! Και δε σπάει δε χαλάει. (για να μην ξεχνιόμαστε)

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ UBUNTU

Θα βρεις το φως σου. Δε θα ξανασχοληθείς ποτέ.

Τροποποιήθηκε από τον chiliplayer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω εχω ενα λαπτοπ turbo-x με επεξεργαστη i3,4g ram,500g ssd σκληρο και 1g nvidia(gt force ή ge force λεγεται ρε μαγκες?) καρτα γραφικων..Εχω τα προγραμματακια μου μεσα(π.χ.photoshop,movie players,antivirous και αλλα τετοια κλασσικα) και τρεχω τα windows 7 home premium..

Σε 2 μηνες κλεινω 2 χρονι με το λαπτοπ..

.Εντυπωσεις απο τα windows?

Τρεχει σαν τον πρωτο καιρο και ας εχει ο σκληρος 40giga ακομα ελευεθερα..Ουτε καθυστερησεις,οτε τιποτα..Απολυτα ικανοποιημενος..

3 συμβουλες να δωσω σε οποιον εχει windows τις οποιες τις εχω καταλαβει απο τις φτωχες μου γνωσεις.

1)cclener μια φορα στις 15 μερες.(εγω κανω καθε εβδομαδα)

2)Ανασυγκροτηση σκληρου καθε μηνα

3)Να διαβαζετε παντα τα μικρα γραμματα οταν κανετε εγκατασατση ενα νεο προγραμμα.Μαζευονται αχρηστα πραγματα οπως π.χ. toοlbars τα οποια πεθαινουν το λαπτοπ..

4)Απενεργοποιηστε τα προγραμματα που δεν χρησιμοποιητε και τρεχουν απο μονα τους οταν ανοιγει ο υπολογιστης π.χ.skype.

Αυριο θα αγορασω ενα εφεδρικο λαπτοπ(της αδερφης μου) στην τιμη των 50 ευρω.Επειδη ειναι λιγο παλιο(5ετιας) θα βαλω Linux μονο και μονο γιατι ακουω οτι με αυτα κανεις παπαδες αν ξερεις λιγο πραγραμματισμο.

Τροποποιήθηκε από τον stathismalossi

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμενα επαιξε ρολο και η ταχυτητα του σκληρου,που ενω ηταν ''καλο'' λαπτοπ τοσα χρονια το χε γονατισει ο σκληρος που ποιο αργος δεν γινοταν για να κρατησουν την τιμη χαμηλα μιας και το ειχα παρει προσφορα..μετα το φορματ εβαλα εναν δοκιμαστικα με κανονικη ταχυτητα και μου φενεται πεταει το εργαλειο..σε φαση οτι πριν ηταν 4.200 και τωρα τρεχει με 5+ δε θυμαμαι ακριβως...

+ οσα ειπε ο αποπανω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

....θα βαλω Linux μονο και μονο γιατι ακουω οτι με αυτα κανεις παπαδες αν ξερεις λιγο πραγραμματισμο.

δεν έχει καμία σχέση ο προγραμματισμός

το να πειράζεις configuration αρχεία δεν είναι προγραμματισμός

η χρήση της κονσόλας δεν είναι προγραμματισμός, είναι απλά χρήση προγραμμάτων χωρίς gui

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επίσης για πρώτη διανομή πολύ καλύτερα mint αντί για ubuntu και μόλις εξοικειωθεί κανείς και θέλει να συνεχίσει περνάει σε καμιά σοβαρότερη διανομή

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα