steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 Βασικα για ποτε λετε? Αυτη την Πεμπτη εχει ανεβει θεμα για καφε και δινει και βροχες το μεταιορωλογικο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 Το ποσειδων ΔΕΝ εχει βροχες, γατακι χωρις χερια που θες και μηχανη 150 ιππων.... Βασικα για ποτε λετε? Αυτη την Πεμπτη εχει ανεβει θεμα για καφε και δινει και βροχες το μεταιορωλογικο. Το ποσειδων ΔΕΝ εχει βροχες, γατακι χωρις χερια που θες και μηχανη 150 ιππων.... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 Το ποσειδων ΔΕΝ εχει βροχες, γατακι χωρις χερια που θες και μηχανη 150 ιππων.... Θα δουμε τοτε -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 όπου να ναι αντε μπας και πέσει κανας σκεμπές Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 Μεσα οπου θελετε κουλομαριες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2013 Οπότε κλείνουμε για Πέμπτη στα γηπεδάκια στη Ν. Ελβετία. Προσοχή σε Ντένη, Χάμπο και Σταύρο και στην μοναχική ταξιδιάρα ψυχή Doctora, Εννοούμε τη Ν. Ελβετία στο Χαριλάου! Όχι την Ελβετία τη χώρα! Εσείς είστε ικανοί να πάτε εκεί για μπάσκετ! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2013 up Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2013 (τροποποιήθηκε) ok 21:30 ώρα εάν δεν κάνω λάθος.. εντιτ την ξέρω την περιοχή καλά αλλά δεν πολυ κατάλαβα που στο τέρμα έχει γηπεδάκια εάν δεν κάνει κόπο βάλτε κανα χάρτη να διούμε οι αόμματοι Τροποποιήθηκε Μάιος 22 , 2013 από τον doctoras9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2013 Νομίζω ο καιρός θα είναι οκ. Εγώ μέσα, ανεξαρτήτως μέρους ώρας (μόνο για Ελβετία πρέπει να το σκεφτώ λιγάκι). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2013 Επίσης, αν σας ενδιαφέρει - ίσως όχι για αυτή τη φορά - μπορούμε να κλείσουμε γήπεδο στην ΧΑΝΘ στο κέντρο ;) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2013 point Τα λεμε απο κοντα την Πεμπτηηηη!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosxlv650 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2013 Ωραία θα ήταν να ρίχναμε κανένα σουτάκι, αλλά έκλεισε η δεκάδα... next time :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2013 Επίσης, αν σας ενδιαφέρει - ίσως όχι για αυτή τη φορά - μπορούμε να κλείσουμε γήπεδο στην ΧΑΝΘ στο κέντρο ;) Συμφωνω 100% για να κλεισουμε την αλλη φορα,σωστα και οργανωμενα. Για αυτη την φορα αυριο μαλλον ΔΕΝ θα μπορεσω.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2013 Ωραία θα ήταν να ρίχναμε κανένα σουτάκι, αλλά έκλεισε η δεκάδα... next time :) Έλα γιατί μάλλον δε θα είμαστε όλοι. Έλα και βλέπουμε. Έτσι κι αλλιώς είναι η πρώτη φορά, οι περισσότεροι είμαστε κουλοί! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosxlv650 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2013 Τα λέμε αύριο :) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2013 λοιπον παιδες... περασα χθες το απογευματακι απο τα γηπεδακι στην νεα ελβετια και τσεκαρα.. Οι μπασκετες ειναι ελαφρως ΓΤΠ αλλα νταξ δεν μασαμε..!Οι παιχτες κανουν τα γηπεδα και οχι τα γηπεδα τους παιχτες :P ..! εχω μια επιφυλαξη για τον φωτισμο το βραδυ αλλα δεν νομιζω να εχουμε προβλημα..λαμπες εχει τριγυρο και λογικα αναβουν..πριν καμια 10 χρονια που ξημερωβραδιαζομουν εκει ειχε κανονικα φωτισμο.. για οποιον δεν ξερει το μερος ειναι πισω απο την express service στην περιοχη της νεας ελβετιας..50 μετρα μετα το τελος του 10(ΟΑΣΘ).. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2013 λοιπον παιδες... περασα χθες το απογευματακι απο τα γηπεδακι στην νεα ελβετια και τσεκαρα.. Οι μπασκετες ειναι ελαφρως ΓΤΠ αλλα νταξ δεν μασαμε..!Οι παιχτες κανουν τα γηπεδα και οχι τα γηπεδα τους παιχτες :P ..! εχω μια επιφυλαξη για τον φωτισμο το βραδυ αλλα δεν νομιζω να εχουμε προβλημα..λαμπες εχει τριγυρο και λογικα αναβουν..πριν καμια 10 χρονια που ξημερωβραδιαζομουν εκει ειχε κανονικα φωτισμο.. για οποιον δεν ξερει το μερος ειναι πισω απο την express service στην περιοχη της νεας ελβετιας..50 μετρα μετα το τελος του 10(ΟΑΣΘ).. Χθες ειδα ενα ασπρο λυκο το απογευμα να περναει μπροστα απο το σπιτι μου με κατευθυνση προς Praktiker, μηπως ησουν εσυ? Επειδη ειμαι της γειτονιας, τα γηπεδακια αυτα αναβουν φωτα το βραδυ, τουλαχιστον μεχρι να φυγω γερμανια τα εβλεπα με φωτισμο και ο κοσμος επαιζε μεχρι αργα. Απο την ωρα που ηρθα δεν προσεξα την καταστασταση τους... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2013 ΜΠΑΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ???? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2013 Χθες ειδα ενα ασπρο λυκο το απογευμα να περναει μπροστα απο το σπιτι μου με κατευθυνση προς Praktiker, μηπως ησουν εσυ? Επειδη ειμαι της γειτονιας, τα γηπεδακια αυτα αναβουν φωτα το βραδυ, τουλαχιστον μεχρι να φυγω γερμανια τα εβλεπα με φωτισμο και ο κοσμος επαιζε μεχρι αργα. Απο την ωρα που ηρθα δεν προσεξα την καταστασταση τους... Αν ο αναβατη του λυκου φορουσε ασπρομαυρο κρανος shoei με φιμε ζελατινα εγω ημουν :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2013 Αν ο αναβατη του λυκου φορουσε ασπρομαυρο κρανος shoei με φιμε ζελατινα εγω ημουν :P E εσυ ησουν τοτε. Την ζελατινα δεν προλαβα να την προσεξω αλλα για το κρανος ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ηταν ασπρομαυρο (παοκτσακι εισαι φαινεται). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2013 E εσυ ησουν τοτε. Την ζελατινα δεν προλαβα να την προσεξω αλλα για το κρανος ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ηταν ασπρομαυρο (παοκτσακι εισαι φαινεται). Μη χαζολογείτε! μπάλα ψάχνουμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2013 Ασε μας ρε φρατζεσκο :P ....! Ε τοτε εγω ημουν και ΝΑΙ ειμαι αρρωστο ΠΑΟΚτσακι .... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Newron 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2013 Εχω μπαλα αν θελετε παιδια.. Ειναι ξεφουσκωτη 2 χρονια αλλα δεν νομιζω να εσκασε. Καινουρια Nike ειναι. Αν θελετε σας την δινω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2013 Εχω μπαλα αν θελετε παιδια.. Ειναι ξεφουσκωτη 2 χρονια αλλα δεν νομιζω να εσκασε. Καινουρια Nike ειναι. Αν θελετε σας την δινω Κώστα μπορώ να περάσω να την πάρω σε κάποια φάση? Έχω τρόμπα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Newron 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2013 Κώστα μπορώ να περάσω να την πάρω σε κάποια φάση? Έχω τρόμπα! Σου στελνω π.μ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες