Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Έλα, για μπαλίτσα πήγαμε.... Για κάνα μπασκετάκι ψηνόμαστε? 1) Φρανκι 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) 10) Αυστηρά 10 άτομα οπότε όποιος προλάβει!!! Μη σπρώχνετε μόνο! Επίσης, επειδή εγώ παίζω μόνο σε κλειστά γήπεδα με επαγγελματικές ομάδες :P προτείνετε και μέρος για να παίξουμε Μόνο το ποσειδώνιο έχω κατά νου και το παρκάκι στη Μ.Αλεξάνδρου στη νέα παραλία 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 1) Φρανκι 2)Captain Slow 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) 10) Αναλογως την ημερα αλλα και την ωρα ειμαι θετικος...... -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Μεσα και εγω.Το μεγαλο μου προβλημα ειναι η ωρα και η ημερα οποτε δεν ξερω αν θα μπορεσω την μερα που θα το κανονισετε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.966 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 1) Φρανκι 2)Captain Slow 3)Καλημερας 4) 5) 6) 7) 8) 9) 10) Ειμαι αρκετα ευελικτος απο αποψη μερας-ωρας! ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Αν σου πω ότι σκεφτόμουν το αντίθετο για εμάς στην Αθήνα; :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 1) Φρανκι 2)Captain Slow 3)Καλημερας 4)doctoras9 (εκεί στο 9pm θα είναι καλα για μένα και βασικά εκτός τετάρτης λόγο πρόβας) 5) 6) 7) 8) 9) 10) οο και καλημέρας μέσα? φράνκι μετά το μπάσκετ πάμε για τρίαθλο? :lol: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μετά τις 21:00 βολευόμαστε όλοι? Για τη μέρα θα το δούμε Μπάμπη και Ντένη ποια μέρα μπορείτε? Τροποποιήθηκε Μάιος 14 , 2013 από τον Φρανκι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.096 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Μπορω και εγω. Μεταγραφη εκ της πολεως που φιλοξενει το τροπαιο της Ευρωλιγκας. Πληρωνομαι σε μπουγατσες και πιτες!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stami10 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 1) Φρανκι 2)Captain Slow 3)Καλημερας 4)doctoras9 (εκεί στο 9pm θα είναι καλα για μένα και βασικά εκτός τετάρτης λόγο πρόβας) 5)stami10 6) 7) 8) 9) 10) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Μπορω και εγω. Μεταγραφη εκ της πολεως που φιλοξενει το τροπαιο της Ευρωλιγκας. Πληρωνομαι σε μπουγατσες και πιτες!! Κατ'αρχάς φίλε Γεράσιμε είσαι ευπρόσδεκτος εννοείται. Κατά δεύτερον, εμείς δεν έχουμε πίτες. Όλα μπουγάτσες είναι! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Φρατζεσκο δεν μπορω να πω τιποτα στα σιγουρα.Κανονιστε χωρις εμενα και βλεπουμε.Το ωραριο μου ειναι οτι να ναι.Και πρωινος να δουλευω τις περισσοτερες φορες σχολαω αργα το βραδυ.Μονο με θαυμα σχολαω στις 8. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Φρατζεσκο δεν μπορω να πω τιποτα στα σιγουρα.Κανονιστε χωρις εμενα και βλεπουμε.Το ωραριο μου ειναι οτι να ναι.Και πρωινος να δουλευω τις περισσοτερες φορες σχολαω αργα το βραδυ.Μονο με θαυμα σχολαω στις 8. Απλά ρε Μπάμπη το θέμα είναι ότι στο μπάσκετ πρέπει να είμαστε οπωσδήποτε 5-5. Αν είναι, όταν μαζευτούμε 8-9 άτομα, θα κλείσουμε ώρα και αν μπορείς, έρχεσαι. Αλλιώς βρίσκουμε ένα άτομο. Δεν μπορώ να θυμηθώ και ποιος παίχτης του ΝΒΑ λεγόταν τρένο... Νομίζω ο Robinson ή ο Olajuwon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 να πω μια κακια καθως δεν ειμαι φαν του μπασκετ "οτι παιζεται με τα χερια ειναι μ@λ@κι@ :crazy: " Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miles 867 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Παρένθεση...Να ξέρετε, οτί στο Ποσειδώνιο, μονό 5-5 δεν μπορείτε να παίξετε...Το χουμε κάνει στο παρελθόν, και απλά δεν... Για όλο το γηπεδάκι,πρέπει να χετε φάρδος και να πετύχετε άδειες τις μπασκέτες, διότι κάθε βράδυ είναι λες και έχει πανυγήρι η εκκλησία από απέναντι. Ψήνομαι και γω, αλλά για αυτή τη βδομάδα, είναι αδύνατον. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannour 231 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Παιδιά προτείνετε μια μέρα για αρχή,ώστε να δούμε και οι ντεμί-ντεμί αν μπορέσουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Και εγώ μέσα, αν και ως παίχτης είμαι εμφανώς χειρότερος σε σχέση με το ποδόσφαιρο(φαντατείτε τα χάλια μου δηλ. :P) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 1) Φρανκι 2)Captain Slow 3)Καλημερας 4)doctoras9 (εκεί στο 9pm θα είναι καλα για μένα και βασικά εκτός τετάρτης λόγο πρόβας) 5)stami10 6)Toni Shark 7) 8) 9) 10) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 1) Φρανκι 2)Captain Slow 3)Καλημερας 4)doctoras9 (εκεί στο 9pm θα είναι καλα για μένα και βασικά εκτός τετάρτης λόγο πρόβας) 5)stami10 6)Toni Shark 7) Γιαμαχακιας 8) 9) 10) Επιτελους ενα ενδιαφερον σπορ! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.966 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Παρένθεση...Να ξέρετε, οτί στο Ποσειδώνιο, μονό 5-5 δεν μπορείτε να παίξετε...Το χουμε κάνει στο παρελθόν, και απλά δεν... Για όλο το γηπεδάκι,πρέπει να χετε φάρδος και να πετύχετε άδειες τις μπασκέτες, διότι κάθε βράδυ είναι λες και έχει πανυγήρι η εκκλησία από απέναντι. Ψήνομαι και γω, αλλά για αυτή τη βδομάδα, είναι αδύνατον. Προσωπικα 10 ατομα αμα υπαρχουν οι βασικες γνωσεις, μια χαρα παιζουμε μονο. Τουλαχιστον Καρδιτσα ετσι παιζαμε. Μονο στα "επισημα" ματσακια παιζαμε 2πλο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Το θέλω πολύ να έρθω αλλά...... ....έχω τραυματισμένο τον αριστερό μου ώμο με αποτέλεσμα να μην μπορώ να καρφώσω...! Αν κανονιστεί ΣΚ θα έρθω να σας δω..!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xStefanosx 686 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Περιμένω να πέσει στο τραπέζι η ημερομηνία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 1) Φρανκι 2)Captain Slow 3)Καλημερας 4)doctoras9 (εκεί στο 9pm θα είναι καλα για μένα και βασικά εκτός τετάρτης λόγο πρόβας) 5)stami10 6)Toni Shark 7) Γιαμαχακιας 8)ΗARisGs 9) 10) Γατακια τα μαθηματα για πρωι φορα θα ειναι δωρεαν :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 1) Φρανκι 2)Captain Slow 3)Καλημερας 4)doctoras9 (εκεί στο 9pm θα είναι καλα για μένα και βασικά εκτός τετάρτης λόγο πρόβας) 5)stami10 6)Toni Shark 7) Γιαμαχακιας 8)ΗARisGs 9) GuRu 10) Άντε άλλος 1!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 763 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 1) Φρανκι 2)Captain Slow 3)Καλημερας 4)doctoras9 (εκεί στο 9pm θα είναι καλα για μένα και βασικά εκτός τετάρτης λόγο πρόβας) 5)stami10 6)Toni Shark 7) Γιαμαχακιας 8)ΗARisGs 9) GuRu 10) janabetis :P πωπω... πόσα χρόνια έχω να παίξω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Εγώ μπορώ κάθε μέρα μετά τις 21:00, Σάββατο μετά τις 15:00 και Κυριακή όλη μέρα Για πείτε περιορισμούς, να φτιάξει ο Steven έναν αλγόριθμο να δούμε πότε μπορούμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες