μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2013 Patras PRO Club...Το ξερετε... :D Οταν λοιπον μαζευονται 7 φανελες τετοιες... σημαινει οτι 7 καλοι φιλοι πιασανε το κους κους και τα τιμονια και πηρανε τους δρομους... Και τι δρομους...Ανοιξιατικους και...απολαυστικους...Κι οταν το καφεδακι τού πρωινου το προτιμας σε καφενεδακι επαρχιωτικο και παραδίπλα πανετοιμες οι μοτοαγαπες μας για ΒΟΛΤΑ... τοτε δενουν αρμονικα με την παρεα και η μοτοσυκλετα με τη φυση και αρωμα Ελλαδας... και τα στενά δρομακια μυριζουν Μωρια(Στεμνιτσα...Καρυταινα...Δημητσανα...και λοιπα) και εχμμμμ...οταν η ιαχή "Nicht my ΜΠΡΙΖΟΛΕΝ" ...ειναι καπου στο ιδιο προγραμμα... τοτε ειμαι σιγουρος οτι τα PROβατακια εχουμε πολλα να σας διηγηθουμε για τη μερα που εφυγε...Be cool και ο,τι απολαυσαμε θα το περασουμε για αλλη μια φορα...στο χαρτι να το μοιραστουμε ολοι :) ...συνεχιζεται...(αυριο ομως γιατι τωρα με φωναζει το media strom... ) Mπεεεεεεεεεε........ 20 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black sheep 565 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2013 ωχ ωχ, χαμός έγινε πάλι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2013 Ε τον Αδόλφο του Τάμεση. Τι έφτιαξες πάλι ρε Κωστή χαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimmis 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 respect στη φραπεδια της κυρα-Νικολιτσας στο Πανοπουλο!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 Ωραία πράματα ! :D Εύγε νέε μου ! Τι ωραία να αρχίζεις μέρα και εβδομάδα διαβάζοντας για βολτίτσα ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 Μπουαχαχαχαχαχα.......... Ο αδόλφος του Τάμεση σε φωτογραφία! :lol: :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 (τροποποιήθηκε) Στην δεξιά μου τσέπη έχω κωλόχαρτο Κλειτορίας. EDIT: Ξέχασα, ενοικιάζεται πάρα πολύ μικρό αγροτεμάχιο στην περιοχή του Σελλινούντα Αιγίου. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 29 , 2013 από τον klab 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 Ποιος το αγόρασε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 Τι έγινε πάλι Γιώργη ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 Εγώ (ως συνήθως) αλλά πεζός. Πήγα για κατούρημα σε ένα ωραίο χωράφι με λεμονιές............και έπεσα όρθιος μέσα ένα χαντάκιιιιιιιιιιιιιιι Ε πονάει λίγο το αριστερό μπουτάκι αλλά οκ είναι σαν να με γρατζούνισε τίγρης από κωλόμπαρο. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 Εγώ (ως συνήθως) αλλά πεζός?????????????????? Πήγα για κατούρημα σε ένα ωραίο χωράφι με λεμονιές............και έπεσα όρθιος μέσα ένα χαντάκιιιιιιιιιιιιιιι Ε πονάει λίγο το αριστερό μπουτάκι αλλά οκ είναι σαν να με γρατζούνισε τίγρης από κωλόμπαρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 Δεν παίζεσαι Γιώργη, αφού είσαι καλά εντάξει ! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 Εγώ (ως συνήθως) αλλά πεζός. Εγώ (ως συνήθως) αλλά πεζός. Πήγα για κατούρημα σε ένα ωραίο χωράφι με λεμονιές............και έπεσα όρθιος μέσα ένα χαντάκιιιιιιιιιιιιιιι Να δω τα βινδεο τού Ταμεση...μην τυχον κ πιασαμε τη στιγμη.Θα το ποσταρω με μουσικη επενδυση Αρμεγεδων... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Avatar 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 Δεν ξανάρχομαι σε βόλτα με κανέναν σας ρε. Όλο ρεζίλι με κάνετε. Θα πηγαίνω μόνος μου. Σταδιάλα. Τα βίντεο του Τάμεση δεν λένε και πολλά,έχω χάσει μεγάλο μέρος της διαδρομής με τα κολλήματα απο το καλώδιο (στείλε λινκ για τις μπαταρίες να κάνω προμήθεια) και έχω και ένα corrupt μεγέθους 3.6gb. Θα τα φέρω και βλέπεις. Στο σημείο πάντως έφτασα αφότου είχε πέσει ο γιώργος οπότε το συμβάν σε μένα δεν υπάρχει,ούτε καν το είδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 Θελω καποιος να βαλει την διαδρομη γιατι δεν εχω καταλαβει ακομα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 Εδώ δεν έπιασε το βίντεο την γυναίκα που αφόδευε* όρθια στην μέση του δρόμου. Τα κοιτάζαμε χθες το βράδυ και φαίνεται το αμάξι που "κρυβόταν" (ο Θεός να το κάνει κρύψιμο αυτό ) αυτή όμως πουθενά. Υποψιάζομαι οτι έκανε παραλλαγή με τις κουράδες για να μην την δουν οι επόμενοι που πέρναγαν χαχαχα *Πως το μιλάω το Ελληνικό ο μπούστης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Avatar 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 Επισης, mein μπριζόλεν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 Ωχ άρχισε πάλι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 Επισης, mein μπριζόλεν. Ναι κλαϊν μαϊν και Ευρωπαϊκες...Thames' quality control...σταδιαλαααα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 (τροποποιήθηκε) Συυσωμο,παρα τις δικαιολογημενες απουσιες PRO μελων που δεν τα καταφεραν,το κλαμπ καταφερε να εκδραμει στα σωψυχα τού Μωρια...Επιτελους και μετα απο αρκετες προσπαθειες αποτυχημενες-για πολλους και διαφορους λογους-η χθεσινη βολταΡΑ ηταν σουπερ! Κατ'αρχας μια παρεα με αστειρευτο γέλιο και χαμόγελα,ορεξη και ευδιαθετη σταση παρα τα χιλιομετρα παρα την κουραση παρα τούς ρυθμους...Ναι ηταν μόνο 431χλμ αλλά οταν αυτα γινονται σε στροφιλίκι και ξεκινάς στις 07.00 κ επιστρεφεις τις αλλες 7...απογευματινες τοτε σαφως και τα χιλιομετρα ειναι πολλα!Ομως δεν μασαμε δεν λυγαμε και γουσταρουμε.Μπεεεεε ΡΕ! Ειχαμε αποφασισει για το περιπου στη διαδρομη,αλλά ο λαβυρινθος επιλογων στις ομορφες διαδρομες που ξεπεταγονται παντου στην Κεντρικη Πελοποννησο,τροποποιησαν εν μερει τις στράτες που περασαμε...Καθολου μα καθολου δεν μας χαλασε ισα ισα κανενα παραπονο απο κανεναν και η εναλλαγη τοπιων αποζημιωνε παντου και παντα. ΧΑΡΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ μαλιστα τα χιλιομετρα βγηκαν λιιιιγα παραπανω για 2 απολωλότα προβατα που ξεμεινα στο κοπαδι και χαθηκαν καπου στα βουνα της Καρυταινας...μπεεεεε(μολογάτε που βοσκουσατε αλητες! ) Η μερα αρχισε ΙΔΑΝΙΚΑ:Ο Γιωργης κοιμοτανε (ναι ναι θα βγει τωρα να δωσει τη δικη του εξηγηση ο παλιομασκαρας...χεχε...σε ξερω I love U ρε.. )και η ωρα συναντησης απο 07.00 πηγε πιο μετα... -Ελα ρε μαλακα....τηλεφωνο απο τον ευγενικο PapaSouza...που γ@μιεστε ρε;Θα ερθετε;......ο οποιος πηγε κατευθειαν στο σημειο συναντησης μετα τον πρωινο Όρθρο...βοηθεια μας λοιπον και η μερα αρχισε ιδανικα με αργοπορημενους και..ευχες Το κουβαρι της γεματης μερας αρχισε να χρωματιζει...πρωτο περασμα απο Δασος στού Πανοπουλου...ελεος ρε Φυση μας μαμησες πρωϊνιατικα...αγαπαμε Ελλαδα! Και πρωτη γΛηγορη σταση για ενα καφεδακι...επεμενε καποιος "μαλακα καφεεεε"...ποιος αλλος χεχε αυτος που κοιμοτανε μεχρι αργαααα(ναι ξερω θα βγει ο Μπουστης να πει αλλη δικαιολογια...I love U ειπαμε ρε.... ) Και εν μεσω Ελληνικου μετριου καφε για να ανοιξει το ματι ο Γιαννης εξηγει σε ολους πώς θα μπορεσουν να ακολουθησουν τούς ρυθμους του στα στενα στροφιλικια... Και που λετε παιδια μου..μπλα μπλα και ετσι και οπως το γυροσκοπικο κλπ κλπ...και ολοι κοιτανε με απολυτη σοβαροτητα και προσηλωση... Και η επομενη φωτο μαρτυρά ΠΟΣΟ τελικα θα μπορεσετε να πιασετε τον κουλατζα με το ζουζουρα...-Ρε πιστεψατε οτι θα δειτε κατι αλλο εκτος απο εμενα στην...επομενη σταση;...χαχαχαχαχχα λεπτομερεια σε αυτη τη φωτο:Η νευρικοτητα που ο Γιωργης αναβει τσιγαρο:Θα τον σκισω τον Μπουστη στο δρομο...θα τον πατησω με το CB".... ...καλά...κανε το τσιγαρακι σου να φυγουμε ρε μιναρ.... Περνάμε Φολοη τραβαμε τα βινΔεα καπου στη διαδρομη(εχω βιντεο το νου σου ΤΙ θα πεις...χεχε...απο παντου στημενη στην εχω παλιογερε... )... και πρωτη καλη σταση μετα απο ομορφα και σβελτα στριψιματα η παντα ομορφη Στεμνιτσα Δεν ξερω γιατι αλλά αυτα τα χωρια που στεκουν στα Ορεινα της Κεντρικης Πελοποννησου παντα μού θυμιζουν πόσο μεγαλη ιστορια εχει αυτος ο Τοπος...ακους Στεμνιτσα Δημητσανα Βιδιακι Καλαβρυτα και γεμιζει ο νους Ιστορια και Ηρωες ... ρεσπεκτ λεμε και επι σοβαρου αυτο! Καφεδιά λοιπον στο ομορφο Στεμνιτσοχωρι... Ελληνικο..τι αλλο; Οπως Ελληνικες και απιστευτες οι εικονες που αγναντευεις ρουφωντας το καφεδακι...Για την παρεα τι να πω;Για το κεφι;Για το γελιο;...Το κραταω για μενα... Για μενα ομως δεν θα κρατησω αυτα που ειδαμε εκει...απολαυστε μαζι μας και ανοιξτε θωρακα να παρετε μερικες τζουρες Ανοιξιατικης Ελλαδας... Οταν μιλαμε για Ανοιξη και χαμογελο στην ψυχη τετοιο εννοουμε...ανθισμενη Ορεξη... Και παντρευουμε τη νοσταλγια και την ομορφια του Τοπιου,την Ιστορια του Τοπου μας με την κ@υλα της τεχνολογιας και μοτοκινησης σημερα... πολυ το γουσταρω αυτο το GT!!! Φυγαμε για Δημητσανα,αλλο εκπληκτικο παραδοσιακο παραγωνι της Πελοποννησου... και στριβωντας και παλι...σιγα μην πέρναμε ευθειες και εθνικες...πφφφφ.βαριεμαι και στη σκεψη... παμε για μασα-Μαλακα...δεν βλεπω ΚΑΝΕΝΑ αλλο δρομολογιο εκτος απο αυτο που θα μας οδηγησει σε μια ΜΠΡΙΖΟΛΑ μπροστα!!!Και οταν αγριευει το ματι του ο Μπουστης...μπρρρρρ...Παναγια μου!Σημαινει οτι ΠΕΙΝΑΕΙ και δεν τού παει κοντρα ουτε ο Θεος!... Παμε για Μαζεϊκα(Κλειτορια για τους τριγυρω) στις Μουριές που αλλου;...Αφου ο ΝΟ1 καλοφαγας τής παρεας ειχε δοκιμασει το μπριζολακι αλλη φορα δεν υπηρχε περιπτωση να ευχαριστηθει πουθενα αλλου...Να γιατι μιλαω... Τα οσα εγιναν εν μεσω μάσας...ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΛΛΑ και σε σημειο να κατουριεσαι απ'το γελιο...ΡΕΣΠΕΚΤ μωρη τρελλοπαρεα... ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΜΟΝΟ:Αυτο που ολοι ξεραμε ειναι ποσο καλοφαγαδες ειναι καποιοι απο εμας ..να που ειδαμε ομως και πόσο καλα Γερμανικα χούκια εχει καποιος που ξυριζεται περιεργως μεχρι ενος σημειου αφου το ξυραφι αρνειται ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ να παει παντου στο προσωπο... περιεργα πραματα ο φακος χαχαχαχαχαχαχ (Γιωργαρα...) Δεν γραφω άλλα γιατι θα γινει πολυς χαμος...ενα θα πω:Οσα συνεβησαν ηταν η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΒΟΛΤΑΣ...μαζι με την χαρά του δρομου και της μοτοσυκλετας... Αφηνοντας λοιπον καμμενη γη πισω μας... παιρνουμε το δρομο της επιστροφης...με μια μικρη παρεμβαση...-Δεν θελω να παμε απο Χαλανδριτσα,παμε απο αλλου γινεται;...Περιεργως ο ευγενικος του τροπος(και οχι τα παραπανω χιλιομετρα που αμεσως μού γυαλισαν στην ευκαιρια αυτη....παλιοαλητη εγκαθετε χαχαχαχα)μας βγαζει στο δρομο για Πετσάκους και Φτερη για Αιγιο και Πατρα...Μια διαδρομη πανεμορφη,πολλες φορες επιλεγμενη για τους ραλιαρηδες επισημα και μη,και οχι αδικα...Πολυ στροφη και φουρκετα που δεν μας αφησε ασυγκινητους... Ασυγκινητους δεν μας αφησε κι εδω η θέα και η Φυση...αφου ο Ερυμανθος απεναντι ηταν χαρμα οφθαλμων με τα τελευταια χιονια στα ψηλα να δινουν παρον και σιγα σιγα τη θεση τους στο Καλοκαιρακι που ερχεται... Μικρη θλιψη και παρενθεση τα καμμενα δαση,τα πανεμορφα παλαι ποτε δαση στη Φτερη και αποχαιρεταμε τα χωριουδακια που σε γεμιζουν ψυχη και διαθεση εκει πανω κανοντας ενα Σταυρό κοιτωντας το παρεκκλησι... Να μας εχει ολους καλα και να βολταρουμε πανω στις αγαπημενες μας μοτοσυκλετες.Με παρεες σαν και τη χθεσινη...με διαθεση παντα ΓΑΜΑ'ΤΗ...σαν χθες... Εις το επανιδειν φιλαρακια! :) Υ.Γ.Ειδες Γιωργο;Για να μη λες;Δεν εγραψα οτι πηγες για κατουρημα κι εκει που λεγαμε οτι δεν αγορασες επιτελους σε μια βολτα οικοπεδο...τσαααακ...Ωχχχχ το χαντακι ρε πστη μου σαν να ητανε ψηλο!...Λολ ρε μακακα χαχαχαχαχα Αφου ξερεις ...We love U...Το μιμί θα το αναλαβει ο Συλλογος Σαυροπροστασιας Ελληνικων βουνων...ιιιιιιιιιιι τι σου ειπααα;...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Υ.Γ2...πηγαινε σβελτα ο Μπουστης με το ΖΖR...λαστιχακιααααα μου σνιφ...Το χαρηκα ρε φιλε! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 29 , 2013 από τον mAthosalas 15 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 (τροποποιήθηκε) Να μην ξεχασω:Ποιος ειπε οτι γλυστρανε τα λαστιχα στη διαδρομη;Δε ντρεπεσαι ρε Παπας ανθρωπος... οι μικροι της παρεας πρεπει να εχουν αγκυλωση στο μαγουλο σημερα...απο τη διασκεδαση και το χαμογελο της βολτας...ΑΣΤΑΚΟΙ οπως παντα!!!Keep like that παιδια... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 29 , 2013 από τον mAthosalas 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 Δηλαδη επειδη πηγαμε να προτεινουμε μια εναλλακτική διαδρομη με τον Στεφανο παει να πει οτι χαθηκαμε? Μολιες ειδαμε οτι δεν ακουλουθειτε γυρισαμε Επισης Παπασουζα σορρυ που σε ταραξα στο φρενο στις στροφες στο τελευταιο κομματι μεχρι Αιγιο αλλα μιλαγε η κουραση και δεν ηθελα να αγορασω κανενα οικοπεδο στο Δροσατο :D 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 ωραίοι.........μπράβο ρε παίδες!Ρε Γιώργο...πάλι οικόπεδο;;;Σε πολύ φορολογία σε κόβω πλέον! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 Έπρεπε να είχαμε την κάμερα όταν εγώ και Γιάννης φύγαμε στον αέρα 2-3 φορές σε μία περίεργη ευθεία με τυφλά σαμάρια. Αφού δεν τον προσπέρασα γιατί ανέβασα ταχύτητα κατά λάθος στην προσγείωση και να καταλήξω στα χωράφια πάλι καλά. Βέβαια μετά χρειάστηκα 2 κουτιά Pampers γιατί πήγε το σκατό στην κάλτσα.....επ....μπότα, ξέρετε εσείς. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 κωστα για άλλη μια φορά ζωγράφισες με φώτο..... :_thumbsup: άντε πάντα τέτοια και σε άλλα με υγεία.... Υ.Σ. ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΥΑΛΟ.....(αναφέρομε στην φωτογραφία με την μπριζόλα του κιλού και την coca cola zero )......... :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες