Jump to content
kostis

Ποιό είναι το καλύτερο sport-touring? Ψηφίστεεεεεεεε

Recommended Posts

Εγω αυτό τοι μηχανακι πρώτη φορα το ακουω .Η αρχαιο θα ειναι ή μολις βγηκε :_zeppelin:

..Για προσεξε καλυτερα το design.. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

..Πολυ αδικημενο μηχανακι... (Μου'χε περασει απο το μυαλο, καποια εποχη... :) )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ρε σεις σοβαρευτειτε και πειτε την αληθεια στον κοσμο,Aprilia Futura rulez,και ολα τα αλλα ειναι π*πες

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΟΟΟΟΟΟ

APRILIAΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ FOR EVERRRRRR

:_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευτυχώς υπάρχουν και οι φωτογραφίες και καποια μηχανακια δε μενουν απλώς στη γραμμη παραγωγής . :2funny::2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΟΟΟΟΟΟ

Εδω απλα ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ...Μπορει να ειναι ομορφο,γρηγορο,τουριστικο αλλά ΑΠΕΧΕΙ ΠΟΛΥ απο το να χαρακτηριστει το ΚΑΛΥΤΕΡΟ Aprilia Eveeeeeeerrr...Οταν η "μαμα" βγαζει το mille R Factory...πολλά μεσα απο την οικογενεια αλλά ΚΑΙ ανα τον κοσμο...κανουν Τ-Ο-Υ-Μ-Π-Ε-Κ-Ι... :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδω απλα ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ...Μπορει να ειναι ομορφο,γρηγορο,τουριστικο αλλά ΑΠΕΧΕΙ ΠΟΛΥ απο το να χαρακτηριστει το ΚΑΛΥΤΕΡΟ Aprilia Eveeeeeeerrr...Οταν η "μαμα" βγαζει το mille R Factory...πολλά μεσα απο την οικογενεια αλλά ΚΑΙ ανα τον κοσμο...κανουν Τ-Ο-Υ-Μ-Π-Ε-Κ-Ι... :)

:_hi: <-------ΟΚ------Τ-Ο-Υ-Μ-Π-Ε-Κ-Ι.

................................ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.................

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπόν το συγκεκριμένο μοτορι αποτέλεσε επιτομή στον σχεδιασμό των sport touring μοτοσυκλετών...

το ότι δεν τράβηξε εμπορικά είναι μια άλλη ιστορία που δεν ταιριάζει σε αυτό το θέμα....

πάντως εγώ θα το ήθελα για μηχανάκι μου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
λοιπόν το συγκεκριμένο μοτορι αποτέλεσε επιτομή στον σχεδιασμό των sport touring μοτοσυκλετών...

το ότι δεν τράβηξε εμπορικά είναι μια άλλη ιστορία που δεν ταιριάζει σε αυτό το θέμα....

:thumbsup::thumbsup1::thumbsup::thumbsup1::thumbsup::thumbsup1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ευτυχώς υπάρχουν και οι φωτογραφίες και καποια μηχανακια δε μενουν απλώς στη γραμμη παραγωγής . :2funny::2funny:

μμμμμμμμμμμμμμμμμ κακιες και ζηλιες :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε συ athos μη μου υποτιμας του μηχανακι μο :( :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΩΡΑΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΦΙΛΕ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ

Α ρε aprilia τι εργαλεία φτιάχνεις και ζηλεύουνε οι άλλοι ……για να μην πω τι copy έχει πέσει από τους γιαπωνέζους από τα Ιταλικά……….

Πολλά και κυρίως καλά χιλιόμετρα φιλε aprilia biker

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ρε συ athos μη μου υποτιμας του μηχανακι μο :( :(

Κανεις λαθος... :nono: Δεν υποτιμαω ΚΑΘΟΛΟΥ τη μοτοσυκλετα σου.Ισα-ισα που ειναι και για μενα μια απο τις αγαπημενες... :ok::ok: Αλλά οταν μιλαμε για το ΚΑΛΥΤΕΡΟ Aprilia εεε...τότε μιλαμε για τον ΑΡΧΗΓΟ... mille R Factory... :punk::punk::punk: Nομιζω θα συμφωνεις... :)

Aprilia_RSV_Mille_R_Factory_rijder_bewerkt.jpg

p00665_0063.jpg

p00657_0063.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...να μην το αφήσεις να εξελιχτεί....να το κοιτάξεις αμέσως! :baby:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To λοιπον, αντικειμενικοτατα μιας και δεν εχω καβαλησει κανενα απο τα 4, ειναι δικια μου η 13η ψηφος στο bmw.

καθαρα απο θεμα εμφανισης βεβαια. Το χιχι και το χαγια δεν με συγκινουν, το δε πολυμορφικο αυτοκινητο σε 2 ροδες τις καβασακι με απωθει κιολας.

το μπεμβεδακι με αρεσει πολυ. Δεν θα το απεκλεια απο μελλοντικη αγορα αν δεν ηταν τοσο απαγορευτικη η τιμη του. :_unsure:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
το δε πολυμορφικο αυτοκινητο σε 2 ροδες τις καβασακι με απωθει κιολας.

..Ε, οχι και "πολυμορφικο" το 1400! Θα πεσει φωτια (απο βορεια!) και θα σε καψει!! :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν η "μαμα" βγαζει το mille R Factory...πολλά μεσα απο την οικογενεια αλλά ΚΑΙ ανα τον κοσμο...κανουν Τ-Ο-Υ-Μ-Π-Ε-Κ-Ι... :)

εχει να φουτουρα στο παρκινγκ που κοιμηζω το δικο μου. ομολογουμένως πολύ εντυπωσιακό.

Και αν δε κάνω λάθος είναι ο ιδιος κινητηρας με το αρεσβι. οπως και στο τουονο αλλα ρυθμισμενος αλλιως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Και αν δε κάνω λάθος είναι ο ιδιος κινητηρας με το αρεσβι. οπως και στο τουονο αλλα ρυθμισμενος αλλιως.

..Ο ιδιος V-1000 ειναι σε ολα τα Αprilia (caponord,futura,mille,falco κλπ) απλα με διαφορετικες ρυθμισεις! ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εαν το Aprilia Futura rulez εχει και ABS :respekt:

Οντως το ΑΒS θα ελεγε πολυ και θα εσωζε στριμοκολες καταστασεις σε βροχη δυστηχως λογω διακοπης παραγωγης του συγκεκριμενου το μονο που εχει για να σου θυμιζει ΑΒS ειναι το απενεργοποιημενο φωτακι που εχει στο καντραν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Σας επρηξα αλλα δεν κρατιεμαι θα το ποσταρω

Λατρεύω την κατηγορία Sport Touring και νομίζω η μηχανή σου είναι να μην πω η πιο όμορφη, ας πω πως είναι τέλεια, καρακουκλάρα και πάνω απ όλα ιταλίδα στυλάτη!! :ok:

Και το χρώμα μοναδικό!!

Και συ μάγκας που έβγαλες απ το μυαλό σου φοβίες οτι είναι ιταλικό και πιθανόν να βγάλει προβλήματα, που να βρεις αντιπροσωπεία κλπ... Μη μου πείς τώρα πως έχεις αντιπροσωπεία Aprilia γιατί ξενέρωσα :lol:

Σε τελική ανάλυση μου δημιουργεί συναισθήματα όπως η Monica Belucci στον εσωτερικό μηχανισμό μου δημιουργίας ψυχοπαθογενών συναισθημάτων ερωτικής συνέπαρσης... :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..Ο ιδιος V-1000 ειναι σε ολα τα Αprilia (caponord,futura,mille,falco κλπ) απλα με διαφορετικες ρυθμισεις! ;)

ακριβως με διαφορετικες χαρτογραφησεις στο ψεκασμο και στα ηλεκτρονικα(ECU)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα