black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2006 Εγω αυτό τοι μηχανακι πρώτη φορα το ακουω .Η αρχαιο θα ειναι ή μολις βγηκε ..Για προσεξε καλυτερα το design.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2006 Τι να φτο ρε παιδι .....πολυ καλο ..πολυ καλο !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2006 ..Πολυ αδικημενο μηχανακι... (Μου'χε περασει απο το μυαλο, καποια εποχη... :) ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2006 Ρε σεις σοβαρευτειτε και πειτε την αληθεια στον κοσμο,Aprilia Futura rulez,και ολα τα αλλα ειναι π*πες ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΟΟΟΟΟΟ APRILIAΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ FOR EVERRRRRR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2006 Ευτυχώς υπάρχουν και οι φωτογραφίες και καποια μηχανακια δε μενουν απλώς στη γραμμη παραγωγής . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2006 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΟΟΟΟΟΟ APRILIAΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ FOR EVERRRRRR Εδω απλα ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ...Μπορει να ειναι ομορφο,γρηγορο,τουριστικο αλλά ΑΠΕΧΕΙ ΠΟΛΥ απο το να χαρακτηριστει το ΚΑΛΥΤΕΡΟ Aprilia Eveeeeeeerrr...Οταν η "μαμα" βγαζει το mille R Factory...πολλά μεσα απο την οικογενεια αλλά ΚΑΙ ανα τον κοσμο...κανουν Τ-Ο-Υ-Μ-Π-Ε-Κ-Ι... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2006 Εδω απλα ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ...Μπορει να ειναι ομορφο,γρηγορο,τουριστικο αλλά ΑΠΕΧΕΙ ΠΟΛΥ απο το να χαρακτηριστει το ΚΑΛΥΤΕΡΟ Aprilia Eveeeeeeerrr...Οταν η "μαμα" βγαζει το mille R Factory...πολλά μεσα απο την οικογενεια αλλά ΚΑΙ ανα τον κοσμο...κανουν Τ-Ο-Υ-Μ-Π-Ε-Κ-Ι... :) <-------ΟΚ------Τ-Ο-Υ-Μ-Π-Ε-Κ-Ι. ................................ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ................. APRILIAΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ FOR EVERRRRRR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Π.Γ.Α. 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2006 λοιπόν το συγκεκριμένο μοτορι αποτέλεσε επιτομή στον σχεδιασμό των sport touring μοτοσυκλετών... το ότι δεν τράβηξε εμπορικά είναι μια άλλη ιστορία που δεν ταιριάζει σε αυτό το θέμα.... πάντως εγώ θα το ήθελα για μηχανάκι μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2006 λοιπόν το συγκεκριμένο μοτορι αποτέλεσε επιτομή στον σχεδιασμό των sport touring μοτοσυκλετών... το ότι δεν τράβηξε εμπορικά είναι μια άλλη ιστορία που δεν ταιριάζει σε αυτό το θέμα.... πάντως εγώ θα το ήθελα για μηχανάκι μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsillis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2006 Ευτυχώς υπάρχουν και οι φωτογραφίες και καποια μηχανακια δε μενουν απλώς στη γραμμη παραγωγής . μμμμμμμμμμμμμμμμμ κακιες και ζηλιες :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsillis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2006 Εδω απλα ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ...Μπορει να ειναι ομορφο,γρηγορο,τουριστικο αλλά ΑΠΕΧΕΙ ΠΟΛΥ απο το να χαρακτηριστει το ΚΑΛΥΤΕΡΟ Aprilia Eveeeeeeerrr...Οταν η "μαμα" βγαζει το mille R Factory...πολλά μεσα απο την οικογενεια αλλά ΚΑΙ ανα τον κοσμο...κανουν Τ-Ο-Υ-Μ-Π-Ε-Κ-Ι... :) Ρε συ athos μη μου υποτιμας του μηχανακι μο :( :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsillis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2006 Σας επρηξα αλλα δεν κρατιεμαι θα το ποσταρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2006 ΩΡΑΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΦΙΛΕ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ Α ρε aprilia τι εργαλεία φτιάχνεις και ζηλεύουνε οι άλλοι ……για να μην πω τι copy έχει πέσει από τους γιαπωνέζους από τα Ιταλικά………. Πολλά και κυρίως καλά χιλιόμετρα φιλε aprilia biker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2006 Ρε συ athos μη μου υποτιμας του μηχανακι μο :( :( Κανεις λαθος... Δεν υποτιμαω ΚΑΘΟΛΟΥ τη μοτοσυκλετα σου.Ισα-ισα που ειναι και για μενα μια απο τις αγαπημενες... Αλλά οταν μιλαμε για το ΚΑΛΥΤΕΡΟ Aprilia εεε...τότε μιλαμε για τον ΑΡΧΗΓΟ... mille R Factory... Nομιζω θα συμφωνεις... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2006 λοιπόν το συγκεκριμένο μοτορι αποτέλεσε επιτομή στον σχεδιασμό των sport touring μοτοσυκλετών... το ότι δεν τράβηξε εμπορικά είναι μια άλλη ιστορία που δεν ταιριάζει σε αυτό το θέμα.... πάντως εγώ θα το ήθελα για μηχανάκι μου... ...να μην το αφήσεις να εξελιχτεί....να το κοιτάξεις αμέσως! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2006 To λοιπον, αντικειμενικοτατα μιας και δεν εχω καβαλησει κανενα απο τα 4, ειναι δικια μου η 13η ψηφος στο bmw. καθαρα απο θεμα εμφανισης βεβαια. Το χιχι και το χαγια δεν με συγκινουν, το δε πολυμορφικο αυτοκινητο σε 2 ροδες τις καβασακι με απωθει κιολας. το μπεμβεδακι με αρεσει πολυ. Δεν θα το απεκλεια απο μελλοντικη αγορα αν δεν ηταν τοσο απαγορευτικη η τιμη του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2006 το δε πολυμορφικο αυτοκινητο σε 2 ροδες τις καβασακι με απωθει κιολας. ..Ε, οχι και "πολυμορφικο" το 1400! Θα πεσει φωτια (απο βορεια!) και θα σε καψει!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2006 Εαν το Aprilia Futura rulez εχει και ABS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2006 Εαν το Aprilia Futura rulez εχει και ABS Θανο, Θα εδινες το τωρινο σου μοτο για να παρεις το Aprilia Futura ???????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2006 Μακηηηηηη τρελλαθηκεεεςςςς εννοειτε πως οχι. Απλα ειναι σεβαστο μηχανακι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2006 Οταν η "μαμα" βγαζει το mille R Factory...πολλά μεσα απο την οικογενεια αλλά ΚΑΙ ανα τον κοσμο...κανουν Τ-Ο-Υ-Μ-Π-Ε-Κ-Ι... :) εχει να φουτουρα στο παρκινγκ που κοιμηζω το δικο μου. ομολογουμένως πολύ εντυπωσιακό. Και αν δε κάνω λάθος είναι ο ιδιος κινητηρας με το αρεσβι. οπως και στο τουονο αλλα ρυθμισμενος αλλιως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2006 Και αν δε κάνω λάθος είναι ο ιδιος κινητηρας με το αρεσβι. οπως και στο τουονο αλλα ρυθμισμενος αλλιως. ..Ο ιδιος V-1000 ειναι σε ολα τα Αprilia (caponord,futura,mille,falco κλπ) απλα με διαφορετικες ρυθμισεις! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsillis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2006 Εαν το Aprilia Futura rulez εχει και ABS Οντως το ΑΒS θα ελεγε πολυ και θα εσωζε στριμοκολες καταστασεις σε βροχη δυστηχως λογω διακοπης παραγωγης του συγκεκριμενου το μονο που εχει για να σου θυμιζει ΑΒS ειναι το απενεργοποιημενο φωτακι που εχει στο καντραν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2006 Σας επρηξα αλλα δεν κρατιεμαι θα το ποσταρω Λατρεύω την κατηγορία Sport Touring και νομίζω η μηχανή σου είναι να μην πω η πιο όμορφη, ας πω πως είναι τέλεια, καρακουκλάρα και πάνω απ όλα ιταλίδα στυλάτη!! Και το χρώμα μοναδικό!! Και συ μάγκας που έβγαλες απ το μυαλό σου φοβίες οτι είναι ιταλικό και πιθανόν να βγάλει προβλήματα, που να βρεις αντιπροσωπεία κλπ... Μη μου πείς τώρα πως έχεις αντιπροσωπεία Aprilia γιατί ξενέρωσα :lol: Σε τελική ανάλυση μου δημιουργεί συναισθήματα όπως η Monica Belucci στον εσωτερικό μηχανισμό μου δημιουργίας ψυχοπαθογενών συναισθημάτων ερωτικής συνέπαρσης... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsillis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2006 ..Ο ιδιος V-1000 ειναι σε ολα τα Αprilia (caponord,futura,mille,falco κλπ) απλα με διαφορετικες ρυθμισεις! ;) ακριβως με διαφορετικες χαρτογραφησεις στο ψεκασμο και στα ηλεκτρονικα(ECU) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες