gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Ότι λέει ο τίτλος. Ο παιδικός σας έρωτας. Αυτή που μόλις την κοιτάξατε διέγειρε τους σιελογόνους αδένες σας. Αυτή που έχουν περάσει χρόνια αλλά ο χρόνος φαίνεται σαν να σταμάτησε. Αυτή που νομίζετε ότι δεν θα ασχημύνει ποτέ... Η πιο όμορφη για εσάς μοτό που βγήκε ποτέ. Supersport, Naked, Classic, Supersport, Αγωνιστική? Ποστάρουμε φωτο, και έχουμε ανοιχτό μυαλό γιατί όπως και να το κάνουμε το θέμα είναι υποκειμενικό. Γράφουμε και γιατί αυτή άμα λάχει, πότε την αντικρίσαμε για πρώτη φορά κλπ. Ξεκινάω με την δική μου πιο όμορφη μοτό ever. Για μένα 916 (ανεκτή), 999 (εμετός) και Πανιγκάλε (ανεκτή) δεν κατάφεραν να την φτάσουν αισθητικά, πόσο μάλλον να την ξεπεράσουν. Απο το 2007 και για πολλά χρόνια ελπίζω θα είναι αγαπημένη...Ντουκάτι 848/1098/1198 οπίσθια Απο το πλάι Σε λευκό Ακόμα και όταν πάνε να την καγκουρέψουν, αυτή παραμένει μία σέξι Ιταλίδα 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 (τροποποιήθηκε) Mιλαμε για τρελο απωθημενο το συγκεκριμενο μοτορι απο μικρος.. Πανεμορφο ξεχωριστο μοναδικο.. Καποια στιγμη θα περασει απτα χερια μου... Θυμαμαι δεν μου αρεσε οταν το χαζευα απο φωτο αλλα εκει που καθομουνα εξω και περιμενα ενα φιλο μου, μου σκαει ενας αερας στην μαπα και ακουω τον κινητηρα του σε συνδιασμο με τις ακραπες που ειχε πανω και επαθα ενα σοκ.. Τον εβαλε μπροστα ενα παιδι και εγω καθομουνα απο πισω του και δεν το ειχα παρει χαμπαρι. Με το που γυρισα ερωτευτηκα! Και ηταν και περτικαλης! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 25 , 2013 από τον anotherface 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ακόμα και όταν πάνε να την καγκουρέψουν, αυτή παραμένει μία σέξι Ιταλίδα Μάλλον δεν έχεις δει του Justin Bieber... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 25 , 2013 από τον ax_ena_honda Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DidieR 123 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 ερωτας αγιατρευτος Αααχχχχ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Μάλλον δεν έχεις δει του Justin Bieber... Είσαι κακός...αν και νόμιζα ότι MV καβαλάει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fan1s 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 MV Agusta F4 (rr), Ερωτας... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Πάντως βλέπω οι Ιάπωνες να χάνουν με κατεβασμένα τα χέρια εδώ.... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Bέβαια και με ένα RVF 750 θα βολευόμουνα 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Yamaha r1! :wub: :wub: :wub: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 (τροποποιήθηκε) κάποτε θα σκότωνα για αυτό... μετά για αυτό... έπαθα πλάκα με αυτό και το πήρα... και τώρα να πω την αλήθεια ψάχνω να βρω την επόμενη... panigale, rsv θα είναι... δεν ξέρω... :D Τροποποιήθηκε Απρίλιος 25 , 2013 από τον xourafis 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 :wub: Ζηταω πολλα?? 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
StratisKas 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 απο τις πρωτες που μου ηρθαν στο μυαλο.... 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Γούστα είν' αυτά... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koutsi 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Απλως δεν παει παραπανω σε ομορφια και λεπτομερεια! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 (τροποποιήθηκε) ετσι για να κανω τη διαφορα... το μηχανακι ειναι ποιημα...απ οπου κ αν το δεις... κ απο σοβαρες μοτο..μιας και μ αρεσουν οι μπαμπατσικες... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 25 , 2013 από τον Στέργιος Βήχος 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stathispsaltis 558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Oσα χρόνια και να περάσουν νομίζω ότι αυτό το στυλ δύσκολα θα ξεπεραστεί... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithless 50 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Ξερω εχω πολυ διαφορετικα γουστα αλλα τα tm ειναι τα μονα μηχανακια που στις εκθεσεις τα χαζευω με τις ωρες :P 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
isaakZX9R 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 (τροποποιήθηκε) οοπως ειπε ενας φιλος πιο πανω ΓΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ Τροποποιήθηκε Απρίλιος 25 , 2013 από τον isaakZX9R 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harry 180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 (τροποποιήθηκε) Διαχρονική αξία ... Δεν βλέπει κανείς εύκολα πλέον.... Kawasaki GPZ900R Ninja 1984 ,η πρώτη Ninja ! Είχε τεράστια εμπορική επιτυχία και οι περισσότεροι ίσως την θυμάστε από την ταινία TOP GUN στην οποία οδηγούσε μια κόκκινη-ασημί GPZ900R ο Tom Cruise .Αυτή της φωτογραφίας είναι μετά το '86 λόγω χρώματος & κομμένου πίσω φτερού πινακίδας .Τα μοντέλα '84 & '85 είχαν μακρύ φτερό για την πινακίδα και το πράσινο χρώμα ήταν μετά το '89 νομίζω.. Έχω την τύχη να έχω μία του '85 (μπλε-ασημί) που είχε αγοράσει ο πατέρας μου καινούργια με 50.000χλμ γνήσια... Δυστυχώς όμως έχω θέμα με τα carbs λόγω μ@@@@ μηχανικού στο πλαίσιο ανακατασκευής και δεν βρίσκω να τα αλλάξω με αποτέλεσμα να μην μπορώ να την απολάυσω... Η πρώτη καψούρα.... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 25 , 2013 από τον Harry 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Πάντως βλέπω οι Ιάπωνες να χάνουν με κατεβασμένα τα χέρια εδώ.... Καλοί χρυσοί οι σχιστομάτιδες ,αλλά στο θέμα design είναι πολλά χρόνια πίσω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik666666 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Kουκλα http://i388.photobuc...-motorcycle.jpg Αστειευομαι!!! Οπως και νωριτερα μερικοι http://blog.derestri...xc_6days_01.jpg Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o mikros gaidaros 456 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 ερωτας απο τη πρωτη ματια... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 ερωτας απο τη πρωτη ματια... Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει!!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες