Jump to content
sergio7

honda cbr 125r vs yamaha yzf r125 vs aprillia rs4

Recommended Posts

γεια σας. ειμαι νεος στο φορουμ κ ευχαριστω εκ των πρωτερων για την φιλοξενια κ την βοηθεια σας.ας μπουμε στο ψητο.

οπως γραφω στον τιτλο ειμαi αναμεσα σ αυτα. δεν αντεχω οικονομικα 250 κυβικα γιατι κανω παρα πολλα χλμ καθημερινα (85χλμ) κ δεν αντεχεται η κταναλωση πανω απο 3 λιτρα τα 100χλμ. το χοντα ειναι τελειο απο καθε πλευρα περα του οτι δεν ειναι τοσο ομορφο οσο τ αλλα κ δεν ειναι ογκωδες(ομορφια παλι δλδ). το yamaha διαβαζω συνεχεια στο φορουμ οτι ειναι πτωμα. ειναι πιο πτωμα απο τ αλλα 2 σε τελικη κ ανεβασμα χλμ? κ τελος το απριλλια το ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΟ ποσο καιει, τελικη κ σερβις. σερβις εννοω τα ανταλλακτικα αν ειναι πιο ακριβα απο τ αλλα 2 κ αν χρειαζεται πιο συχνα. κ θα αγορασω μεταχειρισμενο.

υ.γ. τελος υπαρχει το daelim roadwin 125. αν εχετε αποψη κ για αυτο θα ημουν ευγνωμων.γενικοτερα θελω κατι ομορφο αλλα να μην θυσιασω πολυ τις επιδωσεις. αν ειναι να τις θυσιασω να παρω ενα 125 παπι κ να τελειωνω.ελπιζω να μην σας κουρασα κ παλι χαρηκα που μπηκα στην παρεα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Hello,ύψος -βάρος - εμπειρία -budget και ποια θα είναι η χρήση..

συγγνωμη που ξεχασα να αναφερω τα παρακατω. ειμαι 19 χρονων με 1,78μ υψος κ 85 κιλα βαρος. ο προυπολογισμος ειναι περιπου 2000 ευρω συν οτι πιασω απο το παπι. κυκλοφωρω στη καλλιθεα, πηγαινω στην κοπελα στο κερατσινι κ η σχολη μου ειναι μαρουσι .η εμπειρια μου ειναι 2 χρονια με 50αρι παπι και 20000 χλμ με αυτο. η χρηση του 125 ειναι για παντου. εννοω πως εγω μενω κερατσινι κ εχω τη σχολη μου στο μαρουσι αρα αναγκαζομαι να βγαινω κ στην εθνικη αλλα κυκλοφωρω αρκετα κ στην καλλιθεα κ στον πειραια. ολα αυτα καθημερινα.μια φορα την εβδομαδα πηγαινω κ στο κεντρο.

Όμορφο 125; Sym Wolf 125 :_thumbsup:

το sym wolf 125 ειναι αεροψυκτο κ καρμπυρατερ κ εχει περιπου 10χλμ μικροτερη τελικη. ασε που δε μου αρεσει τοσο το naked. ασε που διαβασα πως και 3,8/100χλμ. ειπαμε δεν ξεπερναμε τα 3 λιτρα τα 100 τουλαχιστον σε εργοστασιακη τιμη. κ απο εμπειρια κ φιλων μου ξερω οτι ειναι παντα κατι πραπανω απο την εργοστασιακη

Τροποποιήθηκε από τον sergio7

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Crypton X 135 απ έμενα..άμα σε ενδιάφερε τόσο πλ η κατανάλωση τότε το θέμα είναι οικονομικό άρα είναι κ τα λάστιχα άρα..παπί Με 2k πιστεύω υπάρχουν πολλά .Χωρίς να υπολογίζουμε τπτ χαλαζοπτώσεις που τα yzf rs4 σίγουρα καταπονούνται περισσότερο..και όταν έρθει η ώρα να το δώσεις θα είναι αρκετά εύκολο σε σχέση με τα υπόλοιπα .Α και να μην ξεχάσω ..πάρε ένα κρανάκι κ για τν κοπέλα..κρίμα είναι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αφου θα βγαινεις κι εθνικη το cbr ειναι το καλυτερο απ ολα επειδη δεν εχει τοσο χαμηλα τα κλιπ ον οσο τα αλλα. Αν θες να μαθεις περισσοτερα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Crypton X 135 απ έμενα..άμα σε ενδιάφερε τόσο πλ η κατανάλωση τότε το θέμα είναι οικονομικό άρα είναι κ τα λάστιχα άρα..παπί Με 2k πιστεύω υπάρχουν πολλά .Χωρίς να υπολογίζουμε τπτ χαλαζοπτώσεις που τα yzf rs4 σίγουρα καταπονούνται περισσότερο..και όταν έρθει η ώρα να το δώσεις θα είναι αρκετά εύκολο σε σχέση με τα υπόλοιπα .Α και να μην ξεχάσω ..πάρε ένα κρανάκι κ για τν κοπέλα..κρίμα είναι

τα λαστιχα ειναι μια στο τοσο κ δεν ειναι καθημερινο. δεν σκοπευω να το πουλησω συντομα κ οτι κ να παρω δεν θα εχει αξια μεταπωλησης γιατι θα το πεθανω στα χλμ. με τους υπολογισμους μου θα κανω περιπου 20000 τον χρονο κ θα το κρατησω αρκετα.κ οπως κ να το κανουμε αλλο το παπι κ αλλο μικρη μηχανη.

Όμορφο; Επιδώσεις; Στήσιμο;

Aprilia RS4 125

Καλορίζικο

το ρεπλικα ειναι πολυ ωραιο. εχει μπει δυνατα στο παιχνιδι μαζι με το yamaha. κ τα 2 πανεμορφα κ η ποιοτητα φοβερη κ των 2. τωρα μενει να κριθει στις λεπτομερειες. επιδωσεις.απο εδω

φαινεται πως το yamaha εχει μεγαλυτερη τελικη αλλα υστερει σε εναν ολοκληρο γυρο.τωρα η καταναλωση ειναι οπως εχω πει ενα σημαντικο θεμα κ εδω κερδιζει το yamaha. επισης στο βιντεο αναφερει την αξιοπιστια της απριλλια. ξερεις κανεις κατι για αυτο το θεμα? μην ειμαι καθε 5000 χλμ στον μαστορα. εξαλλου για αυτο κ απεκλεισα κ το διχρονο απριλλια Τροποποιήθηκε από τον sergio7

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειπαμε οχι 250

Ξέρεις πόσο καίει το ninja με οικονομική οδήγηση ; Αν το πας με ταχύτητες ενός 125,πιστεύω πως θα καίει ελάχιστα παραπάνω,αν όχι το ίδιο...

Αν πάλι σε καίει τόσο η οικονομία,πάρε cbf125 και θα ξεχνάς πότε έβαλες βενζίνη τελευταία φορά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λες για οικονομία, μετά λες για τελικές. Δηλαδή περιμένεις το μηχανάκι να είναι οικονομικό στην τελική του? Είναι σαν να σου λένε θα τρέξεις μαραθώνιο sprint χωρίς νερό...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξέρεις πόσο καίει το ninja με οικονομική οδήγηση ; Αν το πας με ταχύτητες ενός 125,πιστεύω πως θα καίει ελάχιστα παραπάνω,αν όχι το ίδιο...

Αν πάλι σε καίει τόσο η οικονομία,πάρε cbf125 και θα ξεχνάς πότε έβαλες βενζίνη τελευταία φορά.

το cbf δεν μου αρεσει καθολου εμφανισιακα.ασε που σερνεται κ περισσοτερο απο τ αλλα. ειπαμε η μηχανη σουπερσπορ η παπι. δεν θελω μεσοβεζικες λυσεις.

4 the record κάτω από 3 λίτρα καίει το wolf. Άκου εκεί 3.8

ετσι διαβασα σε ενα review

Λες για οικονομία, μετά λες για τελικές. Δηλαδή περιμένεις το μηχανάκι να είναι οικονομικό στην τελική του? Είναι σαν να σου λένε θα τρέξεις μαραθώνιο sprint χωρίς νερό...

φιλε θελω να πω πως θελω να ειναι οικονομικο στην κανονικη οδηγησης αλλα αν θελω να το παταω κ μερικες φορες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα! Φιλε μου η περιπτωση σου ειναι περιπου ιδια με την δικια μου. η δουλεια μου πηγαινε- ελα ειναι 60χλμ. κ ηθελα κατι οικονομικο αλλα να εχει κ λιγο εμφανιση, αλλα κ να ειναι κ αξιοπιστο...Υστερα απο πολυ ψαξιμο, κατεληξα στο cbr 125. θελω 2 ευρω την ημερα (με τερμα γκαζι!) σερβις τα κανω μονος μου, εχει καλη τιμη σαν μεταχειρισμενο. το εχω ενα χρονο κ εχω κανει περιπου 10000 χλμ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε θελω να πω πως θελω να ειναι οικονομικο στην κανονικη οδηγησης αλλα αν θελω να το παταω κ μερικες φορες

Τότε κοιτάς για ninja 250. Αυτονομία 320 χλμ, παπί στην πόλη και στρίβει αξιοπρεπώς. Τελική 170 με σκυψιματάκι και υπομονή. Το 125 είναι πεταμένα λεφτά. Δεν είναι καμιά τραγική διαφορά σε κόστος συντήρισης. Και μην νομίζεις οτι στα 125 το "παπί" με το "supersport" είναι υπαρκτές έννοιες όσον αφορά την οδήγηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τότε κοιτάς για ninja 250. Αυτονομία 320 χλμ, παπί στην πόλη και στρίβει αξιοπρεπώς. Τελική 170 με σκυψιματάκι και υπομονή. Το 125 είναι πεταμένα λεφτά. Δεν είναι καμιά τραγική διαφορά σε κόστος συντήρισης. Και μην νομίζεις οτι στα 125 το "παπί" με το "supersport" είναι υπαρκτές έννοιες όσον αφορά την οδήγηση.

στα χαρακτηριστικα του γραφει οτι καει 4,7 αλλα ακομα κ αν προσεχεις την οδηγηση σου αντε στην καλυτερη να κατεβει στα 4 που κ παλι εχει διαφορα περιπου 1 λιτρο διαφορα που για μενα σημαινει 1,5 ευρω την ημερα δηλαδη σχεδον 50 ευρω τον μηνα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σκεψου λιγο τα 250 κυβικα.Ανεβενεις σε καταναλωση 1-1.5 λιτρο αλλα κερδιζεις σε ασφαλεια ,και λες οτι θα βγαινεις εθνικη εκει θα πρεπει να εχεις τουλαχιστον 90-110 σταθερα και να εισαι ανετος να μην ζοριζεται το μηχανακι σου και εσυ μαζι ,ασε που ειναι και επικινδυνο ,δεν βλεπεις οτι ολοι πανε σαν τρελοι?Ποια η ασφαλεια που θα εχεις με το 125 σε τετοιους δρομους?ΚΑΜΜΙΑ.Εδω στην Ελλαδα εχουμε συνηθισει να βγαινουμε με τα παπια στο εθνικο δρομο ,τι σημαινει αυτο?ειναι σωστο?Κατω απο 250 κυβικα και εθνικη ειναι ανεκδοτο,και αν θελετε το πιστευεται οταν ειχα το παπακι μου εθνικη οδο δεν ειχα βγει ποτε,και το ειχα 6 χρονια .Τα εξοδα συντηρισης μεταξυ 125-250 ειναι τα ιδια οποτε δικαιολογιες του τυπου οτι ειναι μικρο ειναι και οικονομικο απορριπτωνται.Γι αυτο σου λεω ξανασκεψου το,παντα με την προυποθεση οτι θα βγαινεις εθνικη οδο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σκεψου λιγο τα 250 κυβικα.Ανεβενεις σε καταναλωση 1-1.5 λιτρο αλλα κερδιζεις σε ασφαλεια ,και λες οτι θα βγαινεις εθνικη εκει θα πρεπει να εχεις τουλαχιστον 90-110 σταθερα και να εισαι ανετος να μην ζοριζεται το μηχανακι σου και εσυ μαζι ,ασε που ειναι και επικινδυνο ,δεν βλεπεις οτι ολοι πανε σαν τρελοι?Ποια η ασφαλεια που θα εχεις με το 125 σε τετοιους δρομους?ΚΑΜΜΙΑ.Εδω στην Ελλαδα εχουμε συνηθισει να βγαινουμε με τα παπια στο εθνικο δρομο ,τι σημαινει αυτο?ειναι σωστο?Κατω απο 250 κυβικα και εθνικη ειναι ανεκδοτο,και αν θελετε το πιστευεται οταν ειχα το παπακι μου εθνικη οδο δεν ειχα βγει ποτε,και το ειχα 6 χρονια .Τα εξοδα συντηρισης μεταξυ 125-250 ειναι τα ιδια οποτε δικαιολογιες του τυπου οτι ειναι μικρο ειναι και οικονομικο απορριπτωνται.Γι αυτο σου λεω ξανασκεψου το,παντα με την προυποθεση οτι θα βγαινεις εθνικη οδο.

πλακα μου κανεις. εδω εγω κ 8 μηνες παω με το 50αρι στη εθνικη κ περα του οτι δε παει βημα σε σχεση με τους αλλους ειμαι μια χαρ. κ με ενα λιφαν 125 που βγηκα μια χαρα κ σπασμενο πηγαινε 100 ενιωθα σχετικα ευχαριστημενος. κ ενταξει δεν βγαινω για πολλα χλμ στη εθνικη,μονο 10χλμ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γειά σας

σκεφτόμουνα για πρώτη μηχαή 125cc

varadero h yzf r 125

πιο από τα δυο θα μου προτείνατε ;

έχω δίπλομα μόνο για 125cc

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θέλω να το δώσω στον αδερφό μου γιατί τελειώνει τις σπουδές του για να έχει κάτι να κινείται στην πόλη μέσα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα