Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 Πάντως δεν είναι και πολύ χρήσιμο να προτείνετε λύσεις για το πώς θα υπερκεράσεις το εμπόδιο του grip lock. Δε θα ήταν συνετό να σβηστούν τα αντίστοιχα ποστ? Και να μην τό' ξερε ένα κλεφτρόνι, τώρα τό' μαθε. Ενα πολυ βασικο επισης ειναι να προστατευσεις τον καταναλωτη απο ασκοπα εξοδα τα οποια μπορει να κανει με τον φοβο κλοπης που εχει για την μοτοσυκλετα του. Αν εγω, χωρις ιδιαιτερες γνωσεις μηχανολογιας, μεσα σε 10" (ανευ πλακας) που σκεφτηκα μπορεσα και βρηκα bug σε εναν μηχανισμο προστασιας....φαντασου ενα κλεφτρονι ποσο χρειαζεται να σκεφτει. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MAG/FMX 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 Εγω εχω συναγερμο αλλα δεν τον βαζω , εχω ολο μια φοβια οτι τρωει την μπαταρια ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 (τροποποιήθηκε) δεν είναι κάπως επίφοβο για την ακεραιότητα του μπαλκονιού αυτό; Εκτός κι αν το γράφεις για πλάκα Όχι δεν το γράφω καθόλου για πλάκα. Αν έχεις μια ακριβή μοτοσυκλέτα που την σκέφτεσαι να την έχεις στο δρόμο, και αν βολεύει το μπαλκόνι σου, φτιάχνεις ένα γερανάκι, και με κατάλληλα δεσίματα να μην τραυματίζεις την μοτοσυκλέτα, και την ανεβάζεις-κατεβάζεις στο μπαλκόνι σου, να την βλέπεις κιόλλας να την καμαρώνεις. Παλιότερα θυμάμαι το ποστ ενός τύπου στο bikenet που είχε φτιάξει γερανάκι και ανέβαζε το cbr του στην ταράτσα, και εκεί το έκανε ανακατασκευή (δεν είχε άλλο βολικό χώρο) και μετά το κατέβασε. Είχε ποστάρει μάλιστα και το σχέδιο από το γερανάκι του σε αρχείο autocad. Εγώ αν έμενα σε πολυκατοικία, αυτό θα έκανα. Το μπαλκόνι, τι εννοείς να έχει φόβο; Μην ακουμπήσει η μοτό και γδάρει κανά σοβά; Ή μην διαμαρτυρηθούν τίποτα κολλημένοι παπούδες γείτονες; Τροποποιήθηκε Απρίλιος 21 , 2013 από τον FlyingInADream Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixos_1919 100 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 αποψη μου 1)κλειστο υπογειο γκαραζ 2)ασφαλεια κλοπης 3)gps tracker (για πειτε περισσοτερα γι'αυτο αν το χρησιμοποιει καποιος) θα συμφωνησω με τους υπολοιπους π λενε οτι οσο κ να την κλειδωσεις την μοτο,μ'ενα βανακι...αντε γεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AngelER 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 Εγω εχω συναγερμο αλλα δεν τον βαζω , εχω ολο μια φοβια οτι τρωει την μπαταρια ..... Και εγώ την έχω αυτή την φοβία αλλά απ το να μου κλέψουν την μηχανή καλύτερα να φορτίζω την μπαταρία μετά Οι συναγερμοί όλοι έχουν μία ασφάλεια πάνω. Όταν δεν τον χρειάζεσαι απλά βγάζε την για να μην λειτουργεί και τρως μπαταρία τζάμπα. Είναι σαν να τον αποσυνδέεις. Αν είσαι μόνιμος κάτοικος Αθήνας θα μπορούσες να του βάζεις την ασφάλεια και να τον ενεργοποιείς τα βράδια μόνο και τα πρωινά όταν πας κάπου (για καφέ πχ) μπορείς να βάζεις την κλειδαριά με την σειρήνα που λέγαμε.. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 Ενα πολυ βασικο επισης ειναι να προστατευσεις τον καταναλωτη απο ασκοπα εξοδα τα οποια μπορει να κανει με τον φοβο κλοπης που εχει για την μοτοσυκλετα του. Αν εγω, χωρις ιδιαιτερες γνωσεις μηχανολογιας, μεσα σε 10" (ανευ πλακας) που σκεφτηκα μπορεσα και βρηκα bug σε εναν μηχανισμο προστασιας....φαντασου ενα κλεφτρονι ποσο χρειαζεται να σκεφτει. Νταξ, δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Καταλαβαίνω τί λες, αλλά ενίσταμαι στην πρώτη σου περίοδο. Το να δώσεις 50-100 ευρώ για μια έξτρα ασφάλεια δεν είναι άσκοπα έξοδα, ειδικά όταν αυτό που προστατεύεις κάνει 10.000 ευρώ. Όπως και να το κάνουμε, αν είναι να σκέφτεσαι τα 100-200 ευρώ το χρόνο (πχ γκαράζ) για να προστατεύσεις μια μηχανή τόσων χιλιάδων ευρώ...σημαίνει ότι δεν έπρεπε να την αγοράσεις! χαχα (γενικά μιλάω! ) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AngelER 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 Νταξ, δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Καταλαβαίνω τί λες, αλλά ενίσταμαι στην πρώτη σου περίοδο. Το να δώσεις 50-100 ευρώ για μια έξτρα ασφάλεια δεν είναι άσκοπα έξοδα, ειδικά όταν αυτό που προστατεύεις κάνει 10.000 ευρώ. Όπως και να το κάνουμε, αν είναι να σκέφτεσαι τα 100-200 ευρώ το χρόνο (πχ γκαράζ) για να προστατεύσεις μια μηχανή τόσων χιλιάδων ευρώ...σημαίνει ότι δεν έπρεπε να την αγοράσεις! χαχα (γενικά μιλάω! ) Αν και καθιστός μίλησες ορθά 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 Βρε συ μήπως είσαι ένα ξανθό παλικάρι που κυκλοφορεί στο Άργος με ένα μαύρο er6n με μπαγκαζιέρα? Έχω την εντύπωση πως πρέπει να φοράει και aftermarket εξάτμιση.... Για πε.... Η απαντηση μου... Χα σε ξέρω :P Εγώ κυκλοφορώ με ένα κόκκινο μπαγκαζιεράτο zx130 στο Άργος. Έχουμε συναντηθεί κάποιες φορές. Ήμουν και ένα βράδυ(πριν λίγες μέρες) πίσω σου στη Φείδωνος και έκανες δεξιά προς εφορία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AngelER 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 Χα σε ξέρω :P Εγώ κυκλοφορώ με ένα κόκκινο μπαγκαζιεράτο zx130 στο Άργος. Έχουμε συναντηθεί κάποιες φορές. Ήμουν και ένα βράδυ(πριν λίγες μέρες) πίσω σου στη Φείδωνος και έκανες δεξιά προς εφορία. Α ναι?? Θα με πέτυχες την ώρα που σχόλασα από το μαγαζί :lol: ZX130 κόκκινο ε? Και μπαγκαζιεράτος? Δεν έχει τύχει να σε δω πουθενά! Νόμιζα ότι μόνο πράσινα έχουμε εδώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 Α ναι?? Θα με πέτυχες την ώρα που σχόλασα από το μαγαζί :lol: ZX130 κόκκινο ε? Και μπαγκαζιεράτος? Δεν έχει τύχει να σε δω πουθενά! Νόμιζα ότι μόνο πράσινα έχουμε εδώ! Όχι ρε συ κυκλοφορούν και κανά 2-3 κόκκινα :P Όταν σε ξαναδώ θα σου κορνάρω. Ελπίζω να είσαι εσύ και να μην κάνω κανένα λάθος :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Technician 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 Κοιταξτε, απο οσο ξερω, με 3 τροπους μπορουν να το τσιμπησουν. Σπασιμο κλειδωματος τιμονιου και πατακι, σπασιμο κλειδωματος τιμονιου βαζω μπροστα και φευγω, αλλα και σηκωτο. Στις πρωτες 2 περιπτωσεις, ενα λουκετο στη ροδα, αρκει. Στην τελευταια περιπτωση, το να εχεις 2-3 λουκετα μοιρασμενα στις ροδες δεν εχει κανενα απολυτως νοημα. Μονο αν το δεσεις σε καποια κολωνα/δεντρο/εδαφος με αλυσιδα (οπου η πιο ακριβη αλισυδα στον κοσμο (απο αυτες του εμποριου για μηχανες παντα) χρειαζεται 30'' να σπασει και κοστιζει 240ευρω....... Ενω αυτη με τα 50ευρω θελει 9'' να ανοιξει. Ειναι να μην στο βαλουν στο ματι. Κατ'εμε (σε περιπτωση που δεν εχεις εσωτερικο χωρο σταθμευσης) καλος συναγερμος με περιμετρικο/κραδασμικο/αλτιμετρο και ενα λουκετο στο τροχο ειναι ο,τι πιο ασφαλες για να την εχεις εξω. Το επομενο βημα ειναι ο συναγερμος σε συνδιασμο με tracker, 3-4 λουκετα ακομα, 2 αλισυδες πιασμενες καπου ψηλα ωστε να μην εχουν κοντρα στο εδαφος τα μ0υν0π@ν@ και 2-3 ντοπερμαν που εχεις να τα ταισεις 3 μερες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Technician 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ακομα, μπορεις να βαλεις μια καμερα συνδεδεμενη με τον υπολογιστη σου να βιντεοσκοπει οση ωρα η μοτο ειναι κατω. Μπορεις αν μενεις ισογειο ή πρωτο να μπει στο μπαλκονι ή σε κανενα δεντρο ή καγκελο. Βεβαια σε σημειο που να μην φαινεται αλλα και να μην το φτανει το πρεζακι που μενει απεναντι και στην παρει για να την πουλησει.. Επισης μπορεις να στησεις μια παγιδα: Παιρνεις εναν πυροσβεστηρα και στο τελος του βαζεις ενα φυσοκαλαμο με βελονες που εχεις ποτισει με αναισθητικο, και εναν μηχανισμο που ανιχνευει κινηση. Οταν καποιος παει πανω απο τη μοτο ενεργοποιηται ο πυροσβεστηρας και απο την πιεση πεταει την βελονα και αφηνει τον ληστη αναισθητο! Η πολυ πιο απλα βαζεις αυτο Τροποποιήθηκε Απρίλιος 22 , 2013 από τον Technician J 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 Κλειστό γκαράζ, συναγερμός με τηλειεδοποίηση και ασφάλεια κλοπής. Να είσαι ήσυχος. Απλά αν το πάρεις καινούριο να ξέρεις ότι η ασφάλεια δεν σου δίνει την τιμή του καινούριου αν χτύπα ξύλο συμβεί το μοιραίο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες