ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 (τροποποιήθηκε) Λοιπον εχουμε και λεμε Το Σαββατο 13/04 θα ειμαι με εναν πολυ καλο μου φιλο,συναδελφο και μελος του φορουμ πριν τα διοδια της Ελευσινας στις 15:30 με αναχωρηση στις 15:45 για Λουτρακι μερια απο ΕΟ βεβαιως βεβαιως! Οποιος εχει ορεξη ας ακολουθησει. Και ΝΑΙ για ακομα μια φορα θα παω βολτα στριφτερη (το λεω εγω γιατι σιγουρα καποιος θα πεταχτει να το πει ) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 10 , 2013 από τον ΚωσταςΤ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Ποιός είναι αυτός ο φίλος - συνάδελφος - μέλος mb? Δεν κάνει να ξέρουμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Ποιός είναι αυτός ο φίλος - συνάδελφος - μέλος mb? Δεν κάνει να ξέρουμε? Οχι..ειναι kinder εκπληξη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Οχι..ειναι kinder εκπληξη Εγώ τον ξέρω ρε χαμένε.... Τον λένε Βαγγέλη, έχει ένα μαύρο V-Strom και απ' το σπίτι του φαίνεται η θάλασσα της Ν.Μάκρης πιάτο. Είσαστε πρωινοί πουλάκια μου το Σάββατο, γι' αυτό τόσο αργά η αναχώρηση, ε? :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexvan 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 και επιστροφή τι ώρα;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Εγώ τον ξέρω ρε χαμένε.... Τον λένε Βαγγέλη, έχει ένα μαύρο V-Strom και απ' το σπίτι του φαίνεται η θάλασσα της Ν.Μάκρης πιάτο. Είσαστε πρωινοί πουλάκια μου το Σάββατο, γι' αυτό τόσο αργά η αναχώρηση, ε? :) ουουουου...ο Βαγγελης δεν ειναι μελος του φορουμ!!!! και επιστροφή τι ώρα;;;; Το συζηταμε εκει Αλεξη αλλα λεμε κατα τις 20:00. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Εγώ τον ξέρω ρε χαμένε.... Τον λένε Βαγγέλη, έχει ένα μαύρο V-Strom και απ' το σπίτι του φαίνεται η θάλασσα της Ν.Μάκρης πιάτο. Είσαστε πρωινοί πουλάκια μου το Σάββατο, γι' αυτό τόσο αργά η αναχώρηση, ε? :) Ρουφιάνος on… Έχει μια τρανσαλπινα XLV 650 θα έλεγα βεβαίως βεβαίως…. ρουφιάνος of Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 καλα το θεμα ειναι η βολτα η΄το μελος εκπληξη...? κοντα ειστε στο να λυσετε τον γριφο,μαυρη μοτο εχει αλλα δεν τον λενε Βαγγελη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Ε ρε κολληματα που εχει ο κοσμος.Μοτοπονηρουλη ελα στη βολτα να τον δεις....ωχουου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 (τροποποιήθηκε) Θα μπορούσα να την καταδώσω στεγνά και με συνοπτικές διαδικασίες αυτή την κιντερ έκπληξη, αλλά έχει λήξει η καταδωτική μου άδεια και θα περιμένω να την ανανεώσω πρώτα. :lipssealed: Τροποποιήθηκε Απρίλιος 10 , 2013 από τον naftilos 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Θα μπορούσα να την καταδώσω στεγνά και με συνοπτικές διαδικασίες αυτή την κιντερ έκπληξη, αλλά έχει λήξει η καταδωτική μου άδεια και θα περιμένω να την ανανεώσω πρώτα. :lipssealed: Ωραιος ο Θωμας ας ολγουεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Λιμνη βουλιαγμενης θα πατε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Λιμνη βουλιαγμενης θα πατε? Καλη ερωτηση φιλε....Βασικα Λουτρακι ειπαμε δεν ξερω για Λιμνη Β Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2013 Ε ρε κολληματα που εχει ο κοσμος.Μοτοπονηρουλη ελα στη βολτα να τον δεις....ωχουου Δεν έχω κολλήματα ρε, τηλεθέαση σου κάνω. :D Κωστή, δεν ξέρω για τέτοια ώρα που τό 'βαλες (και προφανώς δεν μπορείς πρωί). Δύσκολο ρε συ, αν και θέλω μια βολτούλα το Σάββατο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2013 Δεν έχω κολλήματα ρε, τηλεθέαση σου κάνω. :D Κωστή, δεν ξέρω για τέτοια ώρα που τό 'βαλες (και προφανώς δεν μπορείς πρωί). Δύσκολο ρε συ, αν και θέλω μια βολτούλα το Σάββατο. Πρωι μπορω φιλε.Αδεια εχω τωρα.Απλα ο Γιωργος προτεινε για μεσημερι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2013 ρε σεις εγω ειπα απογευμα λογω φορτου εργασιας. βασικα ειναι ψιλομεσσημερακι η αναωρηση,η μερα εχει μεγαλωσει αρκετα κ μας παιρνει να βολταρουμε. θα ειμαστε πισω 20.00 (εχω να ταισω κ τον μπεμπε αλλωστε... ) κ λιμνη Βουλιαγμενης/Ηραιο παιζει για οσους ρωτησαν,οτι γουσταρουμε κανουμε.αντε ελατε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2013 up op....τραλαλα κλπ κλπ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2013 πισω στην βαση καλως, 7 συμμετοχες καλη παρεα,καφεδια στο κυμα...nice! παιδες χαρηκα για την γνωριμια κ στα επομενα...ΑγριοΒασιλα τα σεβη μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2013 Πολυ ομορφη βολτα με εκπληξεις οπως ο Δημητρης (NSR) με μια kinder εκπληξη επισης ( ), τον Φανη (χαρηκα που σε γνωρισα φιλε) τον Χρηστο, τον Αλεξη (Alexvan) και χαρηκα ιδιαιτερως που ημασταν 2 CBF του ιδιου μοντελου μαζι στη βολτα.Φιλε Αλεξη σ'ευχαριστω για την παρεα να επαναληφθει Βεβαιως το Βασιλαρας μας απο την Κορινθο που μας τιμησε με την παρουσια του εστω για λιγο.ε κατι ειναι κι αυτο απο το τιποτα.Σας ευχαριστω ολους για την παρεα και το πολυ ομορφο απογευμα.Και οι απογευματινες αποδρασεις ειναι ωραιες βεβαιως βεβαιως τωρα που μεγαλωσε η ημερα. Και 2 φωτος απο το σημειο συναντησης.Δυστυχως δεν μπορεσα να βγαλω φωτο στην καφετερια. Γιωργη (Tranten) υπεροχη η βολτα μας.Περιμενω τηλεφωνακι για την επομενη! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2013 υπαρχει και αλλος με cbf εδω μεσα?????????? :tease: πω πω παει χαλασε ο κοσμος :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexvan 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2013 και όμως υπάρχει. Χάρηκα που σας γνώρισα και από κοντά και ξεσκάσαμε έστω κι για λίγο. Μικρές αποδράσεις...................μεγάλες ανάσες Στο επανειδείν!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2013 υπαρχει και αλλος με cbf εδω μεσα?????????? :tease: πω πω παει χαλασε ο κοσμος :tooth: Κι ομως φιλε ΝΑΙ υπαρχει και με βοηθησε κιολας να παρω την δικη μου! ΓΙΕΣ ΣΕΡ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2013 Χάρηκα που είδα τις μουτσουνάρες σας έστω και για λίγο, αφού έπρεπε να πιω κι άλλον καφέ αλλού και το έτερον ήμισυ περίμενε ...έφυγα τόσο γρήγορα που ξέχασα να πλερώσω τον καφέ μου , οπότε επιφυλάσομαι, γυρίστε πίσω τώρα, θα σας πάω για καφέ κάπου κοντά, ούτε 500 χλμ δε θα κάνουμε ρε, που πάτε, γυρίστε πίσω ρε... Γιώργη, τώρα που γνωριστήκαμε, τον ξέρεις το δρόμο... Δημήτρη ετοιμάσου, τα Βαλκάνια σε περιμένουν... Κώστα, σου στέλνω το γυαλόχαρτο που χρησιμοποιώ και γω για να δείχνουν τα λάστιχα μου στριφτερά...έτσι θα μάθεις και συ να στρίβεις... Στους λοιπούς, φιλιά στη μούρη και θενξ φορ δε κόφι... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2013 Χάρηκα που είδα τις μουτσουνάρες σας έστω και για λίγο, αφού έπρεπε να πιω κι άλλον καφέ αλλού και το έτερον ήμισυ περίμενε ...έφυγα τόσο γρήγορα που ξέχασα να πλερώσω τον καφέ μου , οπότε επιφυλάσομαι, γυρίστε πίσω τώρα, θα σας πάω για καφέ κάπου κοντά, ούτε 500 χλμ δε θα κάνουμε ρε, που πάτε, γυρίστε πίσω ρε... Γιώργη, τώρα που γνωριστήκαμε, τον ξέρεις το δρόμο... Δημήτρη ετοιμάσου, τα Βαλκάνια σε περιμένουν... Κώστα, σου στέλνω το γυαλόχαρτο που χρησιμοποιώ και γω για να δείχνουν τα λάστιχα μου στριφτερά...έτσι θα μάθεις και συ να στρίβεις... Στους λοιπούς, φιλιά στη μούρη και θενξ φορ δε κόφι... Θα περασω να το παρω.Μην μου το στειλεις και ξοδευτεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2013 Καλα περασατε παλι...και απο οτι βλεπω ενα μηχανακι απο τα παλια ομορφυνε την παρεα σας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες