Jump to content
montechristo

Eλαστικα για HONDA Deauville 700. Τι προτεινετε?

Recommended Posts

Εγινα προσφατα κατοχος μιας Deauville 700, η οποια ομως εχει λαστιχα ημερομηνιας τελους 2008. Οπως καταλαβαινετε εχουν μισοξεραθει, αν και δεν εχουν σημαδια ιδιαιτερης φθορας. Αν και πηγαινοντας συντηρητικα, δεν εχω γλιστρηματα, θεωρω οτι για 250-300ευρω, δεν αξιζει το ρισκο μιας πτωσης. Διαστασεις ΕΜ 120/70-17, ΠΙ 150/70-17. Τι λαστιχα θα προτεινατε, λαμβανοντας υποψιν οτι : δεν θελω να αλλαξω διασταση πισω με την δημοφιλεστερη διασταση 160αρα, οπως μου προτεινε ενας φιλος. Επισης δεν κανω πολλα χιλιομετρα και αυτα που κανω ειναι τουριστικα με την κοπελια σε μαλλον πολυ λογικες ταχυτητες (100-120χαω). Μου αρεσουν ομως οι επαρχιακοι οδοι, σε αντιθεση με τις εθνικες, οποτε ενα μαλακο λαστιχακι θα ηταν μαλλον προτιμοτερο.

Εσεις τι λετε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δες εδώ:

Εναλλακτικά θα σου πρότεινα τα Michelin Pilot Road 3 που φοράω στο Ντέρο. Γρήγορο ζέσταμα και άριστη απόδοση παντού.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο Μιχάλης Παπαδάκος που ταξιδεύει με Deauville 650 στο πρόσφατο ταξίδι του στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία φορούσε, απ' ό,τι διάβασα στο ΜΟΤΟ που έπεσε στα χέρια μου, τα Pirelli Angel. Τα σχόλιά του ήταν πολύ καλά για τα συγκεκριμένα ελαστικά και επειδή από τα γραφόμενά του επί χρόνια (παλιά είχε ένα Suzuki GSXF και είχε φτάσει με τη γυναίκα του μέχρι την Τεχεράνη, αν και παππούς!) έχω σχηματίσει μια καλή γνώμη γι' αυτόν, τα αναφέρω ως μια πιθανώς καλή επιλογή. Έχε τα κατά νου και ψάξε για απόψεις μοτοσυκλετιστών που τα έχουν φορέσει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστω πολυ παιδια... Δεν βιαζομαι ιδιαιτερα, μιας και καθημερινα μετακινουμαι με ενα SH, ποτ θατο ψαξω αρκετα πριν καταληξω....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα