Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2013 Καλά κάτσε να ήταν ο Γιατρός 5-6 χρόνια μικρότερος και θα βλέπαμε αγκαλιές και φιλιά :P Σαν εκείνα με το Λορένθο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
joekeim 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2013 μαλλον εχει αποδεχθει το γεγονος οτι δεν μπορει να ακολουθησει την αγια τριαδα ο γιατρος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2013 Ε ναι αλλά άλλο το αποδέχομαι κάτι και άλλο το σταματώ να προσπαθώ. Το λέει και ο ίδιος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2013 +46 συνεχίζει να προσπαθεί και αυτό δείχνει την κ@υλα που έχει για το άθλημα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2013 "Aν κοιτάξω τη γενική παρουσία μου σ αυτον τον γύρο, υπάρχουν πιο πολλά θετικά από τις άλλες φορές. Ήμουν συνεχώς μαζί με τους τρείς και στις ελευθερες και στις κατατακτήριες και επίσης και στο πρώτο κομμάτι του αγώνα" Η κατάσταση δείχνει να έχει αντιστραφεί στους τελευταίους αγώνες, πριν ήσουν πιο δυνατός στο τέλος. "Καλύτερα έτσι, τουλάχιστον μπορώ μέχρι τα μέσα του αγώνα να είμαι μαζί με τους 3 ισπανούς. Αν σκεφτεί κανείς το επίπεδο τους, είναι καλή εξέλιξη. Οι γρηγορότεροι γύροι μου είναι πολύ κοντα σ αυτών, αλλά φυσικά πρέπει να γίνω πιο σταθερός. Σήμερα το πρόβλημα μου ήταν το μπροστινό και συγκεκριμένα στις δεξιές". Ο πατέρας σου Graziano είπε ότι αυτή η σεζόν είναι κάτι σαν προετοιμασία για το 2014, σα να τρέχεις 18 Gp σαν wild card. Συμφωνείς? "Είναι περίεργο να το πω, αλλά κατά κάποιον τρόπο μετά από τα δύο χρόνια που τερμάτιζα πίσω 30 και 40 δευτερόλεπτα, έχω εξοικειωθεί σ αυτόν τον τύπο του αγώνα. Μπορεί ακόμα να μη μπορώ να οδηγήσω τη Μ1 όπως ο Lorenzo, αλλά έχω περιθώρια βελτίωσης. " Πως γίνεται ο Jorge να ξεκινά τόσο καλά στους πρώτους γύρους? "Δε ξέρω το κάνει και πάει έτσι απ τις πρώτες κιόλας 5 στροφές, μάλλον έχει απίστευτη εμπιστοσύνη. Το ίδιο είχε και ο Stoner. Έχει ακόμα 34 πόντους διαφορά απ τον Marquez , αλλά τιποτα δε τελείωσε". Ίσως ειναι αυτός ο τρόπος για να κερδίζει αγώνες, να φεύγει μπροστά και να κανει διαφορά? "Αυτό είναι πρόβλημα του Dani και του Marc, εγώ πρέπει να δουλέψω πολύ ακόμα πριν με απασχολήσει". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 Μisano test Η μέρα για τη Γιαμάχα του Ρόσσι χωρίστηκε σε δύο φάσεις. Το πρωι επικεντρώθηκε στο στήσιμο της Μ1 και το απόγευμα στις δοκιμές του Μ1 για το 2014. Τρίτος χρόνος για τον Βαλεντίνο (1'33 "660) ο οποίος έδωσε χαμόγελο αλλά φυσικά δε δίνει πόντους στο πρωτάθλημα. " Εντάξει είμαι ευχαριστημένος που μπορέσαμε να βελτιώσουμε τα σημεία που είχα πρόβλημα " Για το προτότυπο του 2014 ''Στην αρχή η αίσθηση ήταν λίγο περίεργη αλλά όσο το οδηγούσα ήταν και καλύτερα. Μέχρι τώρα το καλύτερο σημείο αναφοράς είναι ότι κατάφερα να κόψω 2 δέκατα, δυστυχώς στον τελευταίο γύρο τράβηξα μαζί μου και τον Μαρκέζ χωρίς να το καταλάβω και έκανε τον καλύτερο χρόνο" (laughs). H M1 για τη νέα χρονιά έχει αναβαθμισμένο κινητήρα και πλαίσιο " Ο κινητήρας ήδη απεδείχθη γρηγορότερος και με καλύτερη πρόσφυση, το πλαίσιο δίνει πιο σταθερό μπροστινό, και καλύτερη κατανομή βάρους. Για να το πώ πιο χοντρά η Μ1 είναι τώρα λίγο πιο μπροστόβαρη, η καινούργια είναι πιο ουδέτερη. Επιτρέπει να πιέσω πιο πολύ στην είσοδο". Φυσικά αυτά δεν ήταν οι μόνες αναβαθμίσεις. " Στο φρενάρισμα ήταν καλύτερη και επίσης και τα ηλεκτονικά της. Στα ηλεκτρονικά νομίζαμε ότι είμασταν ήδη σε πολύ υψηλό και ανταγωνιστικό επίπεδο, παρόλα αυτά βρήκαμε κάποιες παραμέτρους που μπορούσαμε να βελτιώσουμε" Για το ντεμπούτο της νέας Μ1 "Πιθανόν θα τη δούμε ξανά στο τέστ της Βαλέντσια. Δε γνωρίζουμε καν αν θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον νέο κινητήρα" Για τη χρησιμότητα του τεστ στο άμεσο μέλλον "Υπάρχουν πράγματα που θα χρησιμοποιήσουμε ήδη απ την Άραγκον, και μιλάω για τις ρυθμίσεις. Δουλέψαμε πολύ για την διαδικασία του φρεναρίσματος και έχουμε θετικά αποτελέσματα. Μπορώ να πω ότι ήταν σημαντικό το τέστ και από ψυχολογικής πλευράς. Συνήθως τα τεστ είναι εκτός της μάχης και της φασαρίας των αγώνων, αλλά σήμερα ήμουν γρήγορος απ την αρχή ως το τέλος" Για το νέο πίσω πιο σκληρό λάστιχο της Bridgestone. "Για το στυλ μου είναι πολύ καλό αλλά προς στιγμήν δε μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε. Φυσικά είναι ένα βήμα μπροστά, ελπίζω να μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σύντομα" 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sepul 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 Ε ρε δώσε carbon στο λαό!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Mi dispiace non avervi salutato da un gradino del podio domenica, ma grazie a tutti per il meraviglioso supporto #46 Συγνώμη που την Κυριακή δεν σας χαιρέτησα από κάποια θέση στο podium, αλλά σας ευχαριστώ όλους για την υπέροχη υποστήριξη! respect Vale! :worshippy: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Τι όμορφο που είναι το carbon κουστούμι άβαφτο!!!!!! :D :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 Πραγματικα.....πολυ ωραιο,με τα γραφικα χανεται αυτη η special νοτα του κουστουμιου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 http://instagram.com/p/eam0_mODQz/ Με Χέιντεν και Σϊσση στο ράντσο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 (τροποποιήθηκε) http://instagram.com/p/eam0_mODQz/ Με Χέιντεν και Σϊσση στο ράντσο Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 από τον A7XBilly Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 “Tο είχα πει απ την αρχή της χρονιάς ότι πιστεύα ότι μπορεί να κερδίσει αγώνες φέτος, αλλά τελικά αυτό που πίστευα δεν ήταν τόσο απλό, βασικά ήταν αρκετά δύσκολο να μπορέσει να έχει τον ρυθμό ώστε να μένει μαζί με τους πρώτους στην αρχή του πρωταθλήματος. Τελικά στο Misano κατάφερε να είναι μαζί με τους πρώτους και ακριβώς πίσω απ τον Lorenzo, πριν ο Marquez τον περάσει και πέσει στην 4η θέση. Νομίζω ότι ακόμα κάτι λείπει απ τον Vale. Εαν μπορούσε να βρει λίγη ακόμα αυτοπεποίθηση και με τη μοτοσυκλέτα και με τον ευατό του, τότε θα μπορούσε να μένει μαζί με τους άλλους 3 μέχρι το τέλος του αγώνα. Ο αγώνας κρίνεται από τέτοιες λεπτομέρειες αν θα κερδιθεί ή θα χαθεί. Νομίζω ότι ακόμα έχει την ταχύτητα που πρέπει, όπως είδαμε στους τελευταίους αγώνες, είναι το ίδιο γρήγορος με οποιονδήποτε άλλο'' 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilopoulos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Καταπληκτικες φωτο παιδια, συνεχιστε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Έμεινες πολλή ώρα στα πιτς, τι έγινε? "Έχαμε ένα πρόβλημα με το υδραυλικό σύστημα και με τα μπροστινά φρένα. Κατάλαβα ότι κάτι δε πήγαινε καλά στον πρώτο γύρο και γύρισα στα πιτς, προσπαθήσαμε να το διορθώσουμε αλλά ανεπιτυχώς. Ξεκινήσαμε αλλαζοντας δίσκους, μετά τα λάστιχα αλλά δεν ήταν τίποτα απ αυτά". Και τελικά τι κάνατε? "Αποφασίσαμε να βγω με τη δευτερη μηχανή, αλλά δεν ήταν σεταρισμένη όπως πρέπει, οπότε περιορίστικα στο να βρω τον ρυθμό μου και όχι στην απόλυτη επίδοση. Στον καλύτερο γύρο πίεσα στο maximum δυνατό, και με τα ν΄λεα λάστιχα υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης". Φαίνεται πως η Yamaha ακόμα έχει κάποια διαφορά με τα Honda. "Μετά από μερικούς γύρους το πίσω λάστιχο αρχίζει να γλιστρά, πολύ, και γίνεται όλο και πιο δύσκολο να κοντρολάρω τη μηχανή και αναγκάζομαι να κόψω ρυθμό. Το ίδιο πρόβλημα έχουν και οι της Honda, αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό". Και η λύση? "Κάποτε θα ήταν σχετικά απλό, θα βάζαμε πιο σκληρό πίσω λάστιχο. Αλλά το τωρινό Bridgestone δεν δουλέυει απόλυτα, δεν είχα βέβαια το χρόνο ώστε να το δοκιμάσω καλά, αλλά όσοι το δοκίμασαν όλοι είπαν το ίδιο: δεν δίνει αρκετή πρόσφυση, και η απόδοση του πέφτει γρήγορα. Θα το δοκιμάσω αύριο, αλλά ξέρω ότι μάλλον θα είναι άχρηστο" Αφού δεν είναι μόνο δικό σου πρόβλημα, δε θα μπορούσατε να ζητήσετε καινούργιο ελαστικό? "Είναι θέμα πολιτικής της εταιρίας, αλλά μπορούμε να το ζητήσουμε, οι χρόνοι όμως για τέτοιες αλλαγές δεν είναι μικροί. Στην Valencia, ίσως δούμε το λάστιχο που δοκιμάσαμε στο Misano και τον Φεβρουάριο στη Sepang ίσως δούμε κάτι νέο" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2013 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2013 (τροποποιήθηκε) Άστα ποσταρίσματα και τις μλκιες και πάρε τηλ τον άλλο να πάμε για καφέ Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 28 , 2013 από τον gkourv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2013 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2013 (τροποποιήθηκε) Θα μπορούσες να είσαι το βαρόμετρο για το πρωτάθλημα. "Ναι θα το ήθελα και για αυτό δουλεύω, να μπορώ να μένω μαζί τους και να τους ενοχλώ... Ας πούμε ότι αύριο θα ήθελα να βοηθήσω τον Λορέντζο, και να μπορέσω να είμαι μποστά απ τα δύο Honda. " Ο ρυθμός σήμερα ήταν εξαιρετικός, ποιό είναι το μυστικό? "Ήταν μια καλή μέρα και είμαι χαρούμενος με τις βελτιώσεις που κάναμε. Δουλέψαμε στην ισορροπία της μηχανής και ήδη απ το πρωι, στο τέλος των δοκιμών, είχα καλό χρόνο. Στο FP4, παρά τον 6ο χρόνο δεν ήμουν μακρυά απ τους πρώτους, και επιπλέον μπορούσα να κρατάω καλό ρυθμό" Τα δοκιμαστικά και οι κατατακτήριες πάντως ήταν το αδύνατο σημείο σου, τι άλλαξε? "Σήμερα η στρατηγική μας βγήκε, και κατάφερα να μην πέσω σε ¨κίνησ稨 Αλλά στο τελευταίο κομμάτι, με το πρώτο λάστιχο κάτι δε πήγαινε καλά. "Ήμουν μπροστά, προσπάθησα να μπώ με φρένα στη στροφή, το είχα ήδη δοκιμάσει ανεπιτυχώς στα τεστ. Το ίδιο πράμα έγινε. Με τη δεύτερη γόμα άφησα λίγο περιθώριο και ήταν καλύτερα¨ Δοκίμασες και το μαλακό μπροστά, μπορεί να είναι επιλογή για τον αγώνα? "Οι δύο γόμες σ αυτή την πίστα έιναι σχεδόν ίδιες και αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε τη μαλακή γιατί θεωρήσαμε ότι θα μας βοηθούσε καλύτερα. Για τον αγώνα θα δούμε, ο Jorge μ αυτά κατάφερε να βγάλει 20 γύρους" Σε απασχολεί που δεν είσαι στην πρώτη σειρά ή σε απασχολεί μόνο η pole? "Ναι είναι αμαρτία να είμαι στη δεύτερη σειρά μόνο για 5 χιλιοστά, αλλά είμαι χαρούμενος παρά απογοητευμένος. Ξέραμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε και το κάναμε, ειδικά στο φρενάρισμα και στην φθορά του πίσω ελαστικού. Πρέπει ακόμα να βρούμε καλύτερη πρόσφυση στο μάξιμουμ πλάγιασμα" Αύριο θα είναι σημαντικό να ξεκινήσεις δυνατά. "Δουλέψαμε πολύ σ αυτό και νομίζω ότι έχουμε καλά αποτελέσματα. Αλλά γνωρίζω ότι ο Jorge είναι ακόμα πιο δυνατός σ αυτόν τον τομέα. Αύριο πρέπει να το ξεπεράσω αυτό και να μπορέσω να είμαι κοντά του" Σήμερα βοήθησαν και οι πιο χαμηλές θερμοκρασίες? "Στη ζέστη η amaha υποφέρει πιο πολύ, σε πιο δροσιά μπορεί να είναι πιο κοντά στα Honda. Είναι όμως κάτι που επιρρεάζει τον αγώνα σαν αγώνα και όχι σε ένα γύρο" Είναι το βάθρο ο στόχος για αύριο? "Ναι φυσικά θα το ήθελα, δεν έχω κάνει κάτι καλύτερο εδώ απ την 6η θέση το 2010." Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 28 , 2013 από τον Messer 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Έλα μπας και έχουμε τίποτα αναγούλες σήμερις.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Δυνατό τον βλέπω όλο το τριήμερο! Αναμένουμε! Τι ώρα είναι ο αγώνας; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες