Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 Έχει abs το fazer σου; Πόσο το δίνεις; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 Κρατάς μυστικό....?? Είμαι κατά 99% σίγουρος...Πως έχω αγοράσει το μηχανάκι που οδήγησες στο λιμάνι της N.Περάμου... Πετρούπολη..Παναγιώτης..Αγορά Μάιος 2014!! Μεταξύ μας δεν κυκλοφορούν και πολλά 1250..Κάποιος γνωστός θα ήταν!! Ωραια! τωρα πες μου οτι εισαι εσυ κ πηγαινεις Καρπενησι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos2012 254 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 Έχει abs το fazer σου; Πόσο το δίνεις; Εχει αλλά δεν το δίνω το χω πάρει καινούριο και το προσέχω σαν μωρό θα μπει και ανάρτηση μπρος πίσω σε κανέναν μήνα οπότε όταν θα πάρω κάτι άλλο αυτό θα το κρατήσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexo4562 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ωραια! τωρα πες μου οτι εισαι εσυ κ πηγαινεις Καρπενησι! hahahahaha...Αυτή τη φωτογραφία που τη βρήκες? :D Ναι πηγαίνω Καρπενήσι...και η μηχανή είναι αυτή... ...αλλά αυτός ο ψηλολέλεκας...δεν είμαι εγώ!! Είναι ένας φίλος της παρέας του Tdm Hellas...Που μου την ζαχαρώνει!! :grin: Εγώ είμαι εδώ!!Μετέωρα!! http://www.mybike.gr...ost__p__1819116 Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 από τον alexo4562 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 Ρε πειραιωτη που τα βρίσκεις!! Γαματο χρώμα! Εκτός των άλλων αρέσει γιατί βγάζει ένα αέρα "old school" , που σε σχέση με την νέο κινεζοποιημενη αισθητική σχεδίαση φαντάζει γνήσιος συνεχιστής της παράδοσης των Ι4 sport touring Αυτό που είπε ένας απο τους απο πανω παίρνεις πολυ μηχανή για τα λεφτά της, ενώ διαφωνώ ότι τα κάνει μέτρια, στο μυαλό ειναι ολα, τα κάνει ολα μια χαρα για τις χρήσεις που σχεδιαστικε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 και εγω που εχω το μικρο gsx μπορω να πω οτι το μηχανακι ειναι τιμιοτατο υστερα απο 5 μηνες που το εχω. αν παρω αλλο σιγουρα θα επιλεηω το μεγαλυτερο (αν δεν κατεφερω να παρω multi) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
azoo 560 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2014 GSX 1250FAZ Special Edition http://www.autoevolu...ion-83740.html# 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexo4562 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Κανένα με πίσω ανάρτηση..έχουμε??!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Κρατάς μυστικό....?? Είμαι κατά 99% σίγουρος...Πως έχω αγοράσει το μηχανάκι που οδήγησες στο λιμάνι της N.Περάμου... Πετρούπολη..Παναγιώτης..Αγορά Μάιος 2014!! Μεταξύ μας δεν κυκλοφορούν και πολλά 1250..Κάποιος γνωστός θα ήταν!! Η άχρηστη πληροφορίας της ημέρας :D (μια και πλέον έχεις διαπιστώσει και μόνος σου τί πήρες): Αδερφέ, πήρες μηχανή Π-Ε-Ν-Α. Βέβαια τότε δεν το ήξερες και μια αγωνία θα την είχες όσο νά 'ναι, αλλά τώρα το διασταυρώνεις και από αλλού. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Το μηχανακι που πηρες ειναι οντως αστερι.Τον Παναγη τον ξερω χρονια και ζαμανια. Ειναι απο τα μηχανακια παντως που θα εδινα ευκολα το ΧΧ για ενα τετοιο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
in-greek 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Αυτό που δεν ξέρετες και μακάρι να μην το δείτε ποτέ,είναι ότι ο σκελετός του αντέχει πολλά ζόρια. Μοτο με πλήρως κατεστραμένο πιρούνι/ζάντα/σταυρό απο κρούση ,κυκλοφορεί κανονικότατα χωρίς κανένα πρόβλημα :worthy: Με φιλτρο αέρα,ξήλωμα το λ και ανοιχτή πολλαπλή χωρις τον καταλύτη τσιμπας και έξτρα άλογα.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexo4562 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2015 Ευχαριστώ παιδιά...και το μηχανάκι φαινόταν και ήταν όντως πένα... Έψαχνα για αρκετό καιρό fazer 1000...Αλλά η κατάσταση της Σουτζουκάρας μας με έκανε να το ξανασκεφτώ! Απόφαση που δεν έχω μετανιώσει...ούτε στιγμή!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bandakias 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2015 (τροποποιήθηκε) Αυτό που δεν ξέρετες και μακάρι να μην το δείτε ποτέ,είναι ότι ο σκελετός του αντέχει πολλά ζόρια. Μοτο με πλήρως κατεστραμένο πιρούνι/ζάντα/σταυρό απο κρούση ,κυκλοφορεί κανονικότατα χωρίς κανένα πρόβλημα :worthy: Με φιλτρο αέρα,ξήλωμα το λ και ανοιχτή πολλαπλή χωρις τον καταλύτη τσιμπας και έξτρα άλογα.... Που να βαλεις και εκκεντροφορια να δεις τι κανει! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 26 , 2015 από τον Bandakias 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
azoo 560 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2015 18 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.klomi13 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2015 Αυτό που δεν ξέρετες και μακάρι να μην το δείτε ποτέ,είναι ότι ο σκελετός του αντέχει πολλά ζόρια. Μοτο με πλήρως κατεστραμένο πιρούνι/ζάντα/σταυρό απο κρούση ,κυκλοφορεί κανονικότατα χωρίς κανένα πρόβλημα :worthy: Με φιλτρο αέρα,ξήλωμα το λ και ανοιχτή πολλαπλή χωρις τον καταλύτη τσιμπας και έξτρα άλογα.... που να βγαλεις και τις δευτερευουσες,εκει να δεις διαφορα!!! :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bandakias 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2015 (τροποποιήθηκε) Χεχε. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 25 , 2015 από τον Bandakias 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.klomi13 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 (τροποποιήθηκε) Χεχε. Mε τα εκκεντροφορια απογειωθηκες φιλαρακι :punk: και απ'οτι βλεπω στα χαμηλα δεν εχασες καθολου, ειναι στο πισω μερος του μυαλου μου για αργοτερα :shades: Τροποποιήθηκε Μάρτιος 26 , 2015 από τον g.klomi13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες