Jump to content
4kings

Suzuki GSX 1250 FA

Recommended Posts

δεν ξέρω τι είδε ....

πριν την αγοράσω την έλεγξε αν είναι ok και μου είπε ότι αν την αγοράσω πρέπει να αλλαχθεί ο αισθητήρας γιατί δεν δουλεύει καλά.

Τι να σου πω, το τσεκάρω από τότε και δεν βλέπω κάτι....

μπορεί να το βγάλει κάποια στιγμή. Πάντως αν δεν χαλάσει δεν τον αλλάζω....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αυτο που μπορεις να κανεις παντως ειναι να ακολουθησεις τις οδηγιες ποιο πανω και να ανοιξεις τον αισθητηρα και να τον καθαρισεις καλα με σπρει ηλεκτρικων επαφων .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο που μπορεις να κανεις παντως ειναι να ακολουθησεις τις οδηγιες ποιο πανω και να ανοιξεις τον αισθητηρα και να τον καθαρισεις καλα με σπρει ηλεκτρικων επαφων .

κάποια στίγμή αυτό θα κάνω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προφανως καποιοι αισθητηρες παρουσιαζουν προβλημα , οχι ολοι .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προφανως καποιοι αισθητηρες παρουσιαζουν προβλημα , οχι ολοι .

Ο μηχανικος παντως οταν του ειπα οτι εχει εμφανιστει σε πολλα bandit μου ειπε οτι αν οντως συνεβαινε αυτο η suzuki θα ειχε βγαλει ανακοινωση ανακλησης.

Παντως πιστευω οτι μπορει να το προκαλει και η ποιοτητα των λαδιων που βαζουν στις μηχανες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τωρα που τελειωσα και με τον αισθητηρα περιμενω να ερθει και η καινουργια ζελατινα απο ZGOUTLET που παραγγειλα και να τοποθετηθει με την βοηθεια ενος φιλου φυσικα για να ηρεμησω και εγω ο καημενος απο τον αερα που φερνει η μαμα ζελατινα και πιστευω να απαλλαγω και απο τα σκοτωμενα μυγακια και κουνουπια πανω στην ζελατινα του κρανους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και πιστευω να απαλλαγω και απο τα σκοτωμενα μυγακια και κουνουπια πανω στην ζελατινα του κρανους.

Μπα δεν νομίζω να τα αποφύγεις αυτά :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπα δεν νομίζω να τα αποφύγεις αυτά :crazy:

λεςςς θα ρωτησω τον 4kings που την φοραει να μου πει αν μετα απο την τοποθετηση της καινουργιας ζελατινας συνεχιζει και δολοφονει τα καυμενα τα μυγακια και τα κουνουπια. :tomato: :tomato: :tomato:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι το επομενο αξεσουαρ που εχω κατα νου μαζι με μανιταρια οταν θα εχω βεβαια περισσευουμενα φραγκα.

παντως καλο θα ειναι οποιος τα αγορασει πριν τα τοποθετησει να βαψει τις βασεις των προστατευτικων μαυρες γιατι νικελ διπλα στο μαυρο καπακι του μοτερ θα φαινεται αηδια.

Τροποποιήθηκε από τον g.klomi13

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εντυπωσεις απο την zerogravity?

το 2ο δεξι βεντιλατερ εχει δουλεψει σε κανενα,κ τα 2 μαζι δουλευουν?εμενα δεν αναψε ποτε αλλα απο οτι ειδα αναβει στους 110 βαθμους

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εντυπωσεις απο την zerogravity?

το 2ο δεξι βεντιλατερ εχει δουλεψει σε κανενα,κ τα 2 μαζι δουλευουν?εμενα δεν αναψε ποτε αλλα απο οτι ειδα αναβει στους 110 βαθμους

Για την ζελατινα απο οτι ξερω μονο ο 4kings την φοραει αυτην την στιγμη αν δεν κανω λαθος οποτε γραφτου ενα πμ να σου απαντησει , εγω την αναμενω να μου ρθει.

Οσο για το 2ο δεξι βεντιλατερ πιστευω μονο στις ζεστες του καλοκαιριου θα μπαινει σε λειτουργια για τα καλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδες εχετε υπολογισει καθολου καταναλωση εντος και εκτος πολης σε λιτρα ανα 100 χιλιομετρα στα 1250cc;

Και αν μπορειτε να μου λυσετε την εξης απορια,πως γινεται αμαξιά 1200cc η 1400cc με περισσοτερα κιλα και τριβες να καινε λιγοτερο απο τις μηχανες μας;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άλλο γρανάζωμα, συνεπώς πολύ χαμηλότερες στροφές, συνήθως αυτόματα κιβώτια , συν οτι οι περισσότεροι μηχανόβιοι είμαστε γκαζοφονιάδες..... :shoot:

Αλλα και πάλι δεν νομίζω οι διαφορές να είναι αισθητές... Εγω πχ με το αμάξι μου κατω απο 12 λιτρα στα 100 δεν είχα ποτέ... Γι'αυτο το έδωσα... Πήρα την μηχανή, και για την πόλη πήρα ένα παπί... 3,5 λιτρα στα 100 απο 125 ολάκερα κυβικα.... :mB_kalo_e: Η διαφορά είναι μεγάλη.

Ο κολλητος μου παλι με το αμάξι (306) ειχε καπου στα 8μιση εντος... Με την μηχανη (ληστη 650) εχει περιπου 7 και μπορει και λίγο πάνω.

Πιστεύω ειναι ανάλογα την χρήση που κάνεις... Για πόλη μονο το παπί σωζει.... :secret:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μου εχει καψει απο 4,5 με μεση ταχυτητα σε επαρχιακο 90 χλμ/ω κ εως 7+ περιπου με μεση ταχυτητα 200

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

In παπι we trust

God save the παπι

δεν βγηκαν τυχαια !!

Εμενα εκτος μου καιει απο 5,9-6,5λιτρα/100χλμ σε μικτες διαδρομες (εθνικη και στροφιλικι) με ταχυτητες 120-140 και μερικα ανοιγματα εως 170-180.

Ειμαι σιγουρος οτι αν οδηγω ποιο στρωτα και με ρυθμο στα στροφιλικια θα πετυχω ακομη καλυτερη καταναλωση .

Δεν ειναι και ασχημα για 1255cc, 257κιλα γεματη μηχανη με επιδοσεις που μεχρι τα 160χλμ ειναι εφαμιλες ενος supersport 1000.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αχ αυτο το V-STROM με ειχε καλομαθει που εκαιγε 5 με 6 λιτρα στα 100 χλμ μέσα στην πολη και τωρα μου κακοφαινεται αλλα που θα παει θα το συνηθισω.

Εμενα μεσα στην πολη μου εχει καψει απο 8 εως 10 λιτρα/100 χλμ αναλογα την κινηση (φοραω και εξατμιση + φιλτρο ελευθερας), δεν εχω αξιωθει ακομα να την βγαλω εθνικη αλλα που θα παει τωρα που ανοιγει ο καιρος ολο και καπου θα παω για να βγαλω και εγω τα συμπερασματα μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μήπως να κανονιζαμε καμια βολτουλα ολοι μαζι... Οι ληστές είμαστε λίγο ανοργάνωτοι.... Ακομα να γινει εστω μια υποτυπώδης μάζωξη...

Το στρώμα σαν δικύλινδρο καιει σαφώς λιγότερο... Αλλα οταν αφήσουμε την κατανάλωση και αποφασίσουμε να ανοίξουμε το γκαζι, δεν νομίζω να συγκρινεται πουθενα... :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μήπως να κανονιζαμε καμια βολτουλα ολοι μαζι... Οι ληστές είμαστε λίγο ανοργάνωτοι.... Ακομα να γινει εστω μια υποτυπώδης μάζωξη...

Το στρώμα σαν δικύλινδρο καιει σαφώς λιγότερο... Αλλα οταν αφήσουμε την κατανάλωση και αποφασίσουμε να ανοίξουμε το γκαζι, δεν νομίζω να συγκρινεται πουθενα... :mB_kalo_e:

Σαφως αυτες οι δυο μηχανες δεν συγκρινονται.

Στο θεμα της συναντησης ισως τωρα που εχει ανοιξει ο καιρος μια κυριακη μεσημερι η απογευμα νομιζω οτι μπορουμε να την κανονισουμε τουλαχιστον για τους αθηναιους να βρεθουμε καπου για ενα καφεδακι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συναντηση μεγαλων ληστων,με διαδρομη λιγοτερη απο 100 χλμ δεν επιτρεπεται,ακομα κι`αν ειναι για καφε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ας γινει πρωτα το κοντινο για ολους τους ληστες γιατι στην τελικη ουτε αυτο δεν εχει επιτευχθει.

Τροποποιήθηκε από τον g.klomi13

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ας γινει πρωτα το κοντινο για ολους τους ληστες γιατι στην τελικη ουτε αυτο δεν εχει επιτευχθει.

ρε τα 100 χλμ μακρια θα ειναι το κινητρο,ο καφες ειναι απλα ο σκοπος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε τα 100 χλμ μακρια θα ειναι το κινητρο,ο καφες ειναι απλα ο σκοπος!

χαχαχαχαχα για να δουμε και ποσα λιτρα καιμε στα 100χλμ εθνικη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eγω προτεινω απο τωρα καφεδακι στο γνωστο-αγνωστο καφενεδακι στα ισθμια !!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα