Jump to content

Recommended Posts

Καιρο σκεφτομουνα για μαυρες ζαντες στο husky μου αλλα ρωτωντας σε μαγαζια με ηλεκτροστατικες τα ποσα ηταν απαγορευτικα για την τσεπη μου.Ειδα μερικους οδηγους και με την παροτρηνση του anotherface σκεφτηκα να το κανω μονος μου.12.30 η ωρα βρισκομουν σπιτι με τα υλικα στα χερια μου.

dsc01707re.jpg

Λυσιμο τη ζαντα μπροστα..

dsc01703fk.jpg

Και μετα την πισω

dsc01704vu.jpg

Αφου το σκαμπουδακι που ειχα στερεωσει τη μηχανη αρχισε να ραγιζει την κατευασα.Επειτα αφαιρεθηκαν γραναζια και δισκοι κ οι ζαντες καθαριστηκαν και τριφτηκαν με γυαλοχαρτο 1000αρι.

dsc01705l.jpg

Επειτα οι ζαντες μονωθηκαν στην αρχη στο λαστιχο.....

dsc01708l.jpg

Και επειτα ολη η υπολοιπη..(the hard way)

dsc01709a.jpg

dsc01710d.jpg

Φωτογραφιες απο την βαφη δεν κρατησα δυστυχως αλλα δεν ηταν κατι ιδιαιτερο..2 χερια περασμα και μετα 1 χερι βερνικι.

dsc01712q.jpg

dsc01713hd.jpg

Η βαφη εγινε πολυ καλυτερη αποτι περιμενα..Πραγματικα το αποτελεσμα απο κοντα ειναι εκλπηκτικο..Σε επιπεδο επαγγελματικου!

Το αποτελεσμα πιστευω με δικαιοσε........dsc01697x.jpg

Συνολικος χρονος: 7.5 ωρες..(πολυ)

Χρηματα: 4.6Ε

Αποτελεσμα: Ανεκτιμητο..

Τροποποιήθηκε από τον innova 04
Ετικέτες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πολυ καλο! περιμενω να δω αντοχη στο χρονο!Α... και να μας πεις τι υλικα χρησιμοποιησες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ ωραίο! Και φυσικά το αποτέλεσμα σου έδωσε χαρα γιατί το έκανες εσυ. Βέβαια στην ουσία εβαψες μόνο το στεφάνι της ζάντας αν είδα καλα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οσο δε ζοριζεται θα κρατησει..ο χειροτερος εχθρος για τετοιες δουλειες ειναι οι οτι να ναι κ οπως να ναι λαστιχαδες...

εχω βαψει κ εγω ετσι ζαντες παλιοτερα και μονο στο βουλκανιζατερ καταφεραν να τις καταστρεψουν...αλλα και εργοστασιακες να ηταν στον συγκεκριμενο παλι το ιδιο αποτελεσμα θα ειχα :ranting:

κατα τ αλλα,πολυ καλο αποτελεσμα και συμμεριζομαι τη χαρα σου..

ειχα το ιδιο,αλλα σε enduro

:punk:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακριβως..μονο το στεφανι..

οσο δε ζοριζεται θα κρατησει..ο χειροτερος εχθρος για τετοιες δουλειες ειναι οι οτι να ναι κ οπως να ναι λαστιχαδες...

εχω βαψει κ εγω ετσι ζαντες παλιοτερα και μονο στο βουλκανιζατερ καταφεραν να τις καταστρεψουν...αλλα και εργοστασιακες να ηταν στον συγκεκριμενο παλι το ιδιο αποτελεσμα θα ειχα :ranting:

κατα τ αλλα,πολυ καλο αποτελεσμα και συμμεριζομαι τη χαρα σου..

ειχα το ιδιο,αλλα σε enduro

:punk:

Για αυτο δεν ανησυχω τοσο..Εχω ξαδερφο με βουλκανιζατερ και αν μου κανει μαλακια ..... :kill::knife:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Xρησιμοποίησες κανονικό χρώμα που έριξες με πιστόλι,κανονικό χρώμα σε σπρέι,σπρέι για τροχούς; Αστάρωσες πρώτα με το κατάλληλο αστάρι;

Πολύ ωραίο το αποτέλεσμα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να γινει σωστη δουλεια επρεπε να βγουν οι ακτινες, τα ελαστικα κτλ κ μετα να τις βαψεις, ετσι οπως τις εκανες απλα τις χαλασες κατα τ γνωμη μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολυ γαματο αποτελεσμα, μπομπα εγινε, αποτι βλεπω εβαλες απλο σπρει, ετσι εβαψα και εγω τα εσωτερικα πλαστικα απο το NRG μου μαυρο ματ και βγηκε πολυ ωραιο, το μονο που με προβλιματιζει ειναι η αντοχη του... κατι λιγο ασχετο μπορεις να μου πεις περιπου ποσο σου καιει το εργαλειο? μια μεση καταναλωση με κανονικη οδηγηση, (καλα αν ξερεις και καταναλωση με σκισημο δεν με χαλαει ) :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραιο αποτελεσμα και μπραβο για την προσπαθεια σου.Αν χρησιμοποιησες το σωστο ασταρι,μην φοβασαι.Δεν προκειται να φυγει το χρωμα.Τωρα για το βερνικι να ξερεις οτι αυτο προστατευει την βαφη.Θελει ενα χερι απαλο για να πιασει,και να μην τρξει,και στη συνεχεια ενα πατητο.Οπως και να χει,και παλι μπραβο :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να γινει σωστη δουλεια επρεπε να βγουν οι ακτινες, τα ελαστικα κτλ κ μετα να τις βαψεις, ετσι οπως τις εκανες απλα τις χαλασες κατα τ γνωμη μου

Θεσσαλονικη που ειχα ρωτησει πριν ενα χρονο, ΜΟΝΟ για ακτινολογηση μου ειχαν πει 80e.

για βαψιμο νομιζω 120e.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mια χαρα βγηκαν τελικα!!! :vv:

Επειδη ρωτατε και εγω τις ζαντες ετσι τις εβαψα!

Το χρωμα βγαινει ΜΟΝΟ οταν η ζαντα ακουμπαει σε μηχανηματα για να αλλαξεις λαστιχα η να βγαλεις δαγκανα πχ.

(Και σε περιπτωση που φυγει τις ξαναπερνας στο σημειο που θα φυγει το χρωμα)

Απο νερα και πετραδακια δεν μασαει μια!!! Και τις εχω μηνες ετσι!

Τροποποιήθηκε από τον anotherface

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ καλο! περιμενω να δω αντοχη στο χρονο!Α... και να μας πεις τι υλικα χρησιμοποιησες!

χρησημοποιησα 1 απλο σπρει για μεταλα μαυρο

ντουκοχαρτο 1000αρι

και βερνικι

Μου ζητησαν απιστευτα πολλα χρηματα για να λυθουν..δεν αξιζει τοσο χρημα για το τιποτα..Ασε πως εχω την ικανοποιηση οτι το εκανα μονος μου..Και απο κοντα το αποτελεσμα ειναι φοβερο!

πολυ γαματο αποτελεσμα, μπομπα εγινε, αποτι βλεπω εβαλες απλο σπρει, ετσι εβαψα και εγω τα εσωτερικα πλαστικα απο το NRG μου μαυρο ματ και βγηκε πολυ ωραιο, το μονο που με προβλιματιζει ειναι η αντοχη του... κατι λιγο ασχετο μπορεις να μου πεις περιπου ποσο σου καιει το εργαλειο? μια μεση καταναλωση με κανονικη οδηγηση, (καλα αν ξερεις και καταναλωση με σκισημο δεν με χαλαει ) :crazy:

Καταναλωση ενα ντεποζιτο (9.5 λιτρα 100αρα) στα 180χμ περιπου..Με χαλαρη οδηγηση(στρωσιμο) Τροποποιήθηκε από τον modeoner

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εντυπωσιακο το ποσο πιο ωραιο δειχνει με μια τοσο μικρη αλλαγη.. ωραιος..

Χμ, μαρεσει που η μασκα εχει αυτο το λιγο μαυρο.. ισως ηρθε η ωρα να κανω καπως ετσι το ασπρουλιαρικο δικο μου..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η μασκα ειναι μαυρο πλαστικο κ το ασπρο που βλεπεις ειναι μονοχρομο αυτοκολλητο που εχει απο τη μανα του κ λεει κ με μικρα κοκκινα γραμματα husqvarna

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χρησημοποιησα 1 απλο σπρει για μεταλα μαυρο

ντουκοχαρτο 1000αρι

και βερνικι

Μου ζητησαν απιστευτα πολλα χρηματα για να λυθουν..δεν αξιζει τοσο χρημα για το τιποτα..Ασε πως εχω την ικανοποιηση οτι το εκανα μονος μου..Και απο κοντα το αποτελεσμα ειναι φοβερο!

Καταναλωση ενα ντεποζιτο (9.5 λιτρα 100αρα) στα 180χμ περιπου..Με χαλαρη οδηγηση(στρωσιμο)

Από τ είδα τα χέρια σ πιάνουν κ έχεις μεγάλη υπομονή έπρεπε να τις αποσυναρμολογησεις, να τις βάψεις κ μετά να πας τα στεφανία με ακτίνες κ τα κέντρα για ακτινολογιση, στ τέλος για ζυγοστάθμιση για τέλειο αποτέλεσμα δε νομίζω θα σ ζητούσαν κανά αστρονομικό πόσο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα