ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 (τροποποιήθηκε) Καιρο σκεφτομουνα για μαυρες ζαντες στο husky μου αλλα ρωτωντας σε μαγαζια με ηλεκτροστατικες τα ποσα ηταν απαγορευτικα για την τσεπη μου.Ειδα μερικους οδηγους και με την παροτρηνση του anotherface σκεφτηκα να το κανω μονος μου.12.30 η ωρα βρισκομουν σπιτι με τα υλικα στα χερια μου. Λυσιμο τη ζαντα μπροστα.. Και μετα την πισω Αφου το σκαμπουδακι που ειχα στερεωσει τη μηχανη αρχισε να ραγιζει την κατευασα.Επειτα αφαιρεθηκαν γραναζια και δισκοι κ οι ζαντες καθαριστηκαν και τριφτηκαν με γυαλοχαρτο 1000αρι. Επειτα οι ζαντες μονωθηκαν στην αρχη στο λαστιχο..... Και επειτα ολη η υπολοιπη..(the hard way) Φωτογραφιες απο την βαφη δεν κρατησα δυστυχως αλλα δεν ηταν κατι ιδιαιτερο..2 χερια περασμα και μετα 1 χερι βερνικι. Η βαφη εγινε πολυ καλυτερη αποτι περιμενα..Πραγματικα το αποτελεσμα απο κοντα ειναι εκλπηκτικο..Σε επιπεδο επαγγελματικου! Το αποτελεσμα πιστευω με δικαιοσε........ Συνολικος χρονος: 7.5 ωρες..(πολυ) Χρηματα: 4.6Ε Αποτελεσμα: Ανεκτιμητο.. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 9 , 2014 από τον innova 04 Ετικέτες 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 πολυ καλη δουλεια!!! ωραιο αποτελεσμα! μονο να κρατησει ευχομαι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis_enduro 862 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 Πολυ καλο! περιμενω να δω αντοχη στο χρονο!Α... και να μας πεις τι υλικα χρησιμοποιησες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreasf2 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 Πολυ ωραίο! Και φυσικά το αποτέλεσμα σου έδωσε χαρα γιατί το έκανες εσυ. Βέβαια στην ουσία εβαψες μόνο το στεφάνι της ζάντας αν είδα καλα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 οσο δε ζοριζεται θα κρατησει..ο χειροτερος εχθρος για τετοιες δουλειες ειναι οι οτι να ναι κ οπως να ναι λαστιχαδες... εχω βαψει κ εγω ετσι ζαντες παλιοτερα και μονο στο βουλκανιζατερ καταφεραν να τις καταστρεψουν...αλλα και εργοστασιακες να ηταν στον συγκεκριμενο παλι το ιδιο αποτελεσμα θα ειχα κατα τ αλλα,πολυ καλο αποτελεσμα και συμμεριζομαι τη χαρα σου.. ειχα το ιδιο,αλλα σε enduro Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 Ακριβως..μονο το στεφανι.. οσο δε ζοριζεται θα κρατησει..ο χειροτερος εχθρος για τετοιες δουλειες ειναι οι οτι να ναι κ οπως να ναι λαστιχαδες... εχω βαψει κ εγω ετσι ζαντες παλιοτερα και μονο στο βουλκανιζατερ καταφεραν να τις καταστρεψουν...αλλα και εργοστασιακες να ηταν στον συγκεκριμενο παλι το ιδιο αποτελεσμα θα ειχα κατα τ αλλα,πολυ καλο αποτελεσμα και συμμεριζομαι τη χαρα σου.. ειχα το ιδιο,αλλα σε enduro Για αυτο δεν ανησυχω τοσο..Εχω ξαδερφο με βουλκανιζατερ και αν μου κανει μαλακια ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 Xρησιμοποίησες κανονικό χρώμα που έριξες με πιστόλι,κανονικό χρώμα σε σπρέι,σπρέι για τροχούς; Αστάρωσες πρώτα με το κατάλληλο αστάρι; Πολύ ωραίο το αποτέλεσμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 Για να γινει σωστη δουλεια επρεπε να βγουν οι ακτινες, τα ελαστικα κτλ κ μετα να τις βαψεις, ετσι οπως τις εκανες απλα τις χαλασες κατα τ γνωμη μου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-Giorgos- 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 πολυ γαματο αποτελεσμα, μπομπα εγινε, αποτι βλεπω εβαλες απλο σπρει, ετσι εβαψα και εγω τα εσωτερικα πλαστικα απο το NRG μου μαυρο ματ και βγηκε πολυ ωραιο, το μονο που με προβλιματιζει ειναι η αντοχη του... κατι λιγο ασχετο μπορεις να μου πεις περιπου ποσο σου καιει το εργαλειο? μια μεση καταναλωση με κανονικη οδηγηση, (καλα αν ξερεις και καταναλωση με σκισημο δεν με χαλαει ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 Mια χαρά τις εκανες.Και εξοδα μηδέν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 Ωραιο αποτελεσμα και μπραβο για την προσπαθεια σου.Αν χρησιμοποιησες το σωστο ασταρι,μην φοβασαι.Δεν προκειται να φυγει το χρωμα.Τωρα για το βερνικι να ξερεις οτι αυτο προστατευει την βαφη.Θελει ενα χερι απαλο για να πιασει,και να μην τρξει,και στη συνεχεια ενα πατητο.Οπως και να χει,και παλι μπραβο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
konnidis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 Για να γινει σωστη δουλεια επρεπε να βγουν οι ακτινες, τα ελαστικα κτλ κ μετα να τις βαψεις, ετσι οπως τις εκανες απλα τις χαλασες κατα τ γνωμη μου Θεσσαλονικη που ειχα ρωτησει πριν ενα χρονο, ΜΟΝΟ για ακτινολογηση μου ειχαν πει 80e. για βαψιμο νομιζω 120e. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 (τροποποιήθηκε) Mια χαρα βγηκαν τελικα!!! :vv: Επειδη ρωτατε και εγω τις ζαντες ετσι τις εβαψα! Το χρωμα βγαινει ΜΟΝΟ οταν η ζαντα ακουμπαει σε μηχανηματα για να αλλαξεις λαστιχα η να βγαλεις δαγκανα πχ. (Και σε περιπτωση που φυγει τις ξαναπερνας στο σημειο που θα φυγει το χρωμα) Απο νερα και πετραδακια δεν μασαει μια!!! Και τις εχω μηνες ετσι! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 31 , 2013 από τον anotherface Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 (τροποποιήθηκε) Πολυ καλο! περιμενω να δω αντοχη στο χρονο!Α... και να μας πεις τι υλικα χρησιμοποιησες! χρησημοποιησα 1 απλο σπρει για μεταλα μαυρο ντουκοχαρτο 1000αρι και βερνικι Για να γινει σωστη δουλεια επρεπε να βγουν οι ακτινες, τα ελαστικα κτλ κ μετα να τις βαψεις, ετσι οπως τις εκανες απλα τις χαλασες κατα τ γνωμη μου Μου ζητησαν απιστευτα πολλα χρηματα για να λυθουν..δεν αξιζει τοσο χρημα για το τιποτα..Ασε πως εχω την ικανοποιηση οτι το εκανα μονος μου..Και απο κοντα το αποτελεσμα ειναι φοβερο! πολυ γαματο αποτελεσμα, μπομπα εγινε, αποτι βλεπω εβαλες απλο σπρει, ετσι εβαψα και εγω τα εσωτερικα πλαστικα απο το NRG μου μαυρο ματ και βγηκε πολυ ωραιο, το μονο που με προβλιματιζει ειναι η αντοχη του... κατι λιγο ασχετο μπορεις να μου πεις περιπου ποσο σου καιει το εργαλειο? μια μεση καταναλωση με κανονικη οδηγηση, (καλα αν ξερεις και καταναλωση με σκισημο δεν με χαλαει ) Καταναλωση ενα ντεποζιτο (9.5 λιτρα 100αρα) στα 180χμ περιπου..Με χαλαρη οδηγηση(στρωσιμο) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 31 , 2013 από τον modeoner Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-Giorgos- 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 δηλαδη καπου στα 6lt/100km Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 Εντυπωσιακο το ποσο πιο ωραιο δειχνει με μια τοσο μικρη αλλαγη.. ωραιος.. Χμ, μαρεσει που η μασκα εχει αυτο το λιγο μαυρο.. ισως ηρθε η ωρα να κανω καπως ετσι το ασπρουλιαρικο δικο μου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 Η μασκα ειναι μαυρο πλαστικο κ το ασπρο που βλεπεις ειναι μονοχρομο αυτοκολλητο που εχει απο τη μανα του κ λεει κ με μικρα κοκκινα γραμματα husqvarna Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2013 χρησημοποιησα 1 απλο σπρει για μεταλα μαυρο ντουκοχαρτο 1000αρι και βερνικι Μου ζητησαν απιστευτα πολλα χρηματα για να λυθουν..δεν αξιζει τοσο χρημα για το τιποτα..Ασε πως εχω την ικανοποιηση οτι το εκανα μονος μου..Και απο κοντα το αποτελεσμα ειναι φοβερο! Καταναλωση ενα ντεποζιτο (9.5 λιτρα 100αρα) στα 180χμ περιπου..Με χαλαρη οδηγηση(στρωσιμο) Από τ είδα τα χέρια σ πιάνουν κ έχεις μεγάλη υπομονή έπρεπε να τις αποσυναρμολογησεις, να τις βάψεις κ μετά να πας τα στεφανία με ακτίνες κ τα κέντρα για ακτινολογιση, στ τέλος για ζυγοστάθμιση για τέλειο αποτέλεσμα δε νομίζω θα σ ζητούσαν κανά αστρονομικό πόσο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μαυρος Γατος 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2013 μπραβο φιλαρακι!!και εγω σκεφτομαι για τις ζαντες μου σε χρυσο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2013 Μια χαρα αποτελεσμα Η μια ζαντα ειναι χτυπημενη ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες