aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 Άλλαξα και το προμο βίντεο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 Αν το βρω θα το τσεκάρω.. Να κάνω τα εξώφυλλα στην επανέκδοση ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 Αν το βρω θα το τσεκάρω.. Να κάνω τα εξώφυλλα στην επανέκδοση ? Και το ρωτάς! Αν θες κάνε και το εξώφυλλο στο νέο βιβλίο που τελειώνει σε 4-5 μέρες περίπου. Αυτό που έχω φτιάξει εγώ είναι αυτό: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151563333741575&set=a.10150603700231575.415460.584391574&type=1&theater Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2013 Και το ρωτάς! Αν θες κάνε και το εξώφυλλο στο νέο βιβλίο που τελειώνει σε 4-5 μέρες περίπου. Αυτό που έχω φτιάξει εγώ είναι αυτό: https://www.facebook...&type=1 Φίλε μου εύχομαι και το καινούριο σου να πάει εξαιρετικά, όπως και το πρώτο που -απ΄ ότι βλέπω- πάει καλύτερα απ' ότι περίμενες. Μια κριτική, με όλη τη καλή διάθεση και πάντα για το καλύτερο: Τα εξώφυλλα θα μπορούσες να τα κάνεις λίγο πιο προσεγμένα, να είναι πιο ελκυστικά. Δικιά μου γνώμη και αισθητική πάντα! Μπορεί και να έχω άδικο :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2013 (τροποποιήθηκε) Σε ευχαριστώ πολύ Εφταξία και όλες οι συμβουλές είναι καλοδεχούμενες! Δεν απέρριψα ποτέ καμιά κριτική! Στο πρώτο βιβλίο πιστεύω πως η φωτογραφία είναι πολύ καλή αφού είναι ακριβώς το στόρι του βιβλίου! Ο σκοτεινός πύργος φόντο με την ανηφόρα που στην πορεία έγινε νεκροταφείο και κάτω ο πρωταγωνιστής που τα κοιτά έτοιμος να αντιμετωπίσει την μύρα του! Στο δεύτερο βιβλίο και εμένα δεν μου κάνει πολύ αίσθηση ομολογουμένως αλλά βλέπεις δεν είμαι σχεδιαστής για να μπορώ να φτιάξω ακριβώς το εξώφυλλο που θέλω! Στο Google ψάχνω φωτογραφίες που δεν έχουν πνευματικά δικαιώματα και τις βάζω με μια ελάχιστη επεξεργασία από μέρους μου! Αν είχα χρήματα θα μπορούσα να φτιάξω ένα εξώφυλλο όπως θα το ήθελα αλλά καλός ή κακός κοιτάζω να αξιοποιήσω ότι και όπως μπορώ με τις λιγοστές δυνατότητες που έχω! Ας πούμε η φωτογραφία που θα του ταίριαζε άψογα θα ήταν κάτι τέτοιο Αλλά που να την βάλω! Θα με τρέχουν!!!! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 27 , 2013 από τον aposperittis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2013 (τροποποιήθηκε) ... Ο Φούκου ήδη προσφέρθηκε για δημιουργία εξωφύλλου, αν δε μπορέσει κλπ θα μπώ εγώ στο παιχνίδι. Φωτογραφία σαν αυτή που ποστάρεις τη φτιάχνουμε, δεν είναι ακατόρθωτο... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 27 , 2013 από τον nuntius Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2013 Ο Φούκου ήδη προσφέρθηκε για δημιουργία εξωφύλλου, αν δε μπορέσει κλπ θα μπώ εγώ στο παιχνίδι. Φωτογραφία σαν αυτή που ποστάρεις τη φτιάχνουμε, δεν είναι ακατόρθωτο... Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά να δούμε τι θα μας πει και ο Φούκου και αν είναι να βρω μια φωτογραφια που να ταιριαζει περισσότερο μιας και ολο το βιβλιο ξεκιναει απο μια θαλασσα να βρω κατι αντιστοιχο, κατι σκοτεινο και μυστηριακό. Αν εχετε καμια ιδέα πειτε μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2013 Στείλε μου το στόρυ να έχω μια ιδέα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2013 (τροποποιήθηκε) Οκ στο στέλνω σε πμ Τροποποιήθηκε Απρίλιος 27 , 2013 από τον aposperittis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2013 Οκ στο στέλνω σε πμ aposperittis στείλε μου σε πμ : Πλήρες κείμενο μπροστά πίσω, εκδοτικό οίκο και διαστάσεις. thanx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2013 The Uncut version..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2013 (τροποποιήθηκε) Είναι τέλειο! Βλέποντας αυτό κατάλαβα τι εννοούσατε λέγοντας "πιο πιασάρικο"!!!!! Είναι πανέμορφο!!!! Είσαι απίστευτος! Όπως σου είπα και στο Pm δεν θα ήταν καλύτερα αντί για Ροζερχαν να λέει τον τίτλο του βιβλίου? Δηλαδή Η Συμφωνία; Αλλά στο ίδιο στυλ!!!!! Ελπίζω μόνο να υποστηρίζει αυτή η γραμματοσειρά Ελληνικά! Και τα κόκκινα από πάνω και αυτά να είναι ελληνικά πάντα στο ίδιο στιλ! Δεν θα ήταν το απόλυτο??? Τροποποιήθηκε Απρίλιος 27 , 2013 από τον aposperittis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
knbsep 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2013 The Uncut version..... Πώς το έκανες αυτό το διαμάντι? Με ποιο πρόγραμμα? Είσαι του επαγγέλματος? Επειδή με ενδιαφέρει να φτιάξω κι εγώ εξώφυλλο για το δικό μου... και πραγματικά σπάω το κεφάλι μου και δεν έχω βρει τίποτα να κάνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2013 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα, Το έκανα σε 30 λεπτά περίπου στο Photoshop, πολύ γρήγορα για δείγμα στον συγγραφέα. Αν του αρέσει αυτό το στυλ ή όχι. Από ότι φαίνεται του αρέσει και θα προχωρήσω με αυτό. Δεν είναι τελειωμένο, είναι απλά ένα γρήγορο δείγμα, να ξέρω που πηγαίνουμε με λίγα λόγια...πάντως με αυτό το εξώφυλλο σίγουρα θα έβλεπα την ταινία....σε φάση κάτι περίεργο παίζει που πρέπει να το δω.... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 28 , 2013 από τον Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
knbsep 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2013 Photoshop??? Ούαου... ΔΕΝ έχω την παραμικρή ιδέα πώς να το χρησιμοποιώ. Μου φαίνεται ΤΟΣΟ δύσκολο. Εδώ καλά καλά δεν την παλεύω με το Gimp. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2013 Σε μια διαδικτυακή συνέντευξη με την Νίκη Κάρτσονα ορίστε το αποτέλεσμα! http://www.queen.gr/around-town/Biblio/item/76023-marios-karakatsanis-pos-an-kai-dyslektikos-katafera-na-gino-syggrafeas Το δεύτερο είναι έτοιμο! Σύντομα και αυτό κοντά σας! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2013 (τροποποιήθηκε) Καλημέρα καλοί μου συμφορουμήτες! Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εξέλιξη μου στο συγγραφικό μου κομμάτι που οι περισσότεροι όχι μόνο την έχετε ακολουθήσει αλλά και στηρίξει από την αρχή της. Το δεύτερο μου βιβλίο με γενικό τίτλο "Η Συμφωνία" εγκρίθηκε και πλέον ανήκει στον εκδοτικό οίκο Ελληνική πρωτοβουλία. είναι ένας κανονικός εκδοτικός οίκος και όχι ιντερνετικός όπως η Bookstar. Συγκεκριμένα θα εκτυπώσει κανονικά την πρώτη χιλιάδα, θα δώσει παρακαταθήκες σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας, και θα μου κλείνει συνεντεύξεις και παρουσιάσεις (προωθητικές ενέργειες δηλαδή) σε όλη την Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Κατερίνη-Βόλο ακόμα και Γερμανία. Επίσης θα είμαι και σε όλες της εκθέσεις βιβλίου όπου και αν γίνονται. Εξώφυλλα, επιμέλεια, διορθώσεις τα πάντα όλα τα αναλαμβάνει εκείνη. Είναι ένα τεράστιο σκαλοπάτι για εμένα αυτό όπως καταλαβαίνετε και η χαρά μου είναι τεράστια! Το έργο μου και κατά συνέπεια η προσπάθεια μου αναγνωρίστηκε! Σας ευχαριστώ όλους για την έμπρακτη στήριξη σας στα πρώτα μου βήματα. Εννοείτε ότι δεν ξέχασα κανέναν σας και στην πρώτη σελίδα η αφιέρωση μου στον κάθε έναν σας ξεχωριστά υπάρχει! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 13 , 2013 από τον aposperittis 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2013 Τα καλύτερα ευχόμαστε monsieur! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2013 Μάριε ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας καλή τύχη! Και αναμένουμε και τα επόμενα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 (τροποποιήθηκε) Αγαπημένοι μου φίλοι με χαρά σας ανακοινώνω τα μαντάτα!!! Το νέο μου βιβλίο όπως σας είχα πει και παλιότερα το ανέλαβε εκδοτικός οίκος κανονικός με επιμελητές και μακετίστες στην υπηρεσία μου για μια σοβαρή δουλειά! Το σκαλοπάτι αυτό που ανέβηκα με έχει κάνει πάρα πολύ χαρούμενο και μου δίνει την ηθική ικανοποίηση να προχωρήσω ακόμα πιο δυνατά! Στο δια ταύτα λοιπόν! Το νέο μου βιβλίο θα κυκλοφορίσει 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΡΕΣΤΟΡΑΝ ΟΑΣΗ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ! Ώρα θα μάθω σήμερα το βράδυ και θα σας την ανακοινώσω!!!! Το εξώφυλλο του είναι αυτό!! Φράνκι αυτή την φορά μπορείς να παραγγείλεις όσα κομμάτια θες άφοβα! Όπως όλοι οι σοβαροί οίκοι έτσι και η "Ελληνική Πρωτοβουλία" δουλεύει με υποθήκες! Θα ήταν χαρά μου να σας δω στο Ζάππειο τότε που θα την κάνουμε με τα εργαλεία απέξω αραχτά! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 από τον aposperittis 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 Μπράβο ρε φίλε με το καλό! :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xristina_07 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 (τροποποιήθηκε) Βγήκε το ISBN!!!!!!!!! Πλέον θα το βρείτε στα βιβλιοπωλεία απλά με το νούμερο του!!! ISBN:978-618-5015-58-9 Φράνκι αν το παραγγείλεις τελικά βάλε το σε κάποιο σημείο καλό και τράβα το μερικές φωτογραφίες να της πάρω να της βάλω FB αλλά και στην σελίδα του! Μετά βάλε το όπου θες!!!! Της φώτο ανέβασε της εδώ ! Καταρχήν σου εύχομαι τα καλύτερα για το νέο σου βιβλίο! Συγνώμη που πάω το θέμα λίγο πίσω αλλά επειδή είμαι στο χώρο του βιβλίου λύσε μου μια απορία. Για να βγάλεις isbn στο πρώτο, τελικά πλήρωσες 80ευρώ? Γιατί το isbn είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΣΑΜΠΑ. Γενικά να προσέχεις τους εκδοτικούς με τους οποίους συνεργάζεσαι, παίζει πολύ κομπίνα και σε αυτόν το χώρο. Ένας σωστός εκδοτικός οίκος είναι υποχρεωμένος να αναλάβει διορθώσεις-σελιδοποίηση-μακέτα εξωφύλλου-διακίνηση βιβλίου-isbn και να το πληρώσει όλο αυτός. Εσύ απλά παίρνεις τα δικαιώματα απ'τη διακίνηση. Ανάλογα βέβαια και τι έχεις υπογράψει στο συμβόλαιο, που για μένα πρέπει να το δείχνεις πάντα σε δικηγόρο καλού κακού. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 από τον xristina_07 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 (τροποποιήθηκε) Καταρχήν σου εύχομαι τα καλύτερα για το νέο σου βιβλίο! Συγνώμη που πάω το θέμα λίγο πίσω αλλά επειδή είμαι στο χώρο του βιβλίου λύσε μου μια απορία. Για να βγάλεις isbn στο πρώτο, τελικά πλήρωσες 80ευρώ? Γιατί το isbn είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΣΑΜΠΑ. Γενικά να προσέχεις τους εκδοτικούς με τους οποίους συνεργάζεσαι, παίζει πολύ κομπίνα και σε αυτόν το χώρο. Ένας σωστός εκδοτικός οίκος είναι υποχρεωμένος να αναλάβει διορθώσεις-σελιδοποίηση-μακέτα εξωφύλλου-διακίνηση βιβλίου-isbn και να το πληρώσει όλο αυτός. Εσύ απλά παίρνεις τα δικαιώματα απ'τη διακίνηση. Ανάλογα βέβαια και τι έχεις υπογράψει στο συμβόλαιο, που για μένα πρέπει να το δείχνεις πάντα σε δικηγόρο καλού κακού. Ναι πλήρωσα 80 ευρό! Ορίστε και φωτογραφία από τον Online Λογαριασμό που μου έχει! Το ονομάζει παροχή υπηρεσιών. Επειδή το έμαθα εκ τον υστέρων αυτό που αναφέρεις όταν τον ρώτησα γιατί με χρέωσε μου απάντησε το εξής: "Επειδή εκτύπωσα 3 βιβλία για παρακαταθήκη στην εθνική βιβλιοθήκη καθώς επίσης και ο κόπος μου για όλο αυτό το τρέξιμο. Ειδικά τα 3 βιβλία έπρεπε να πληρωθούν... " Ότι κατάλαβες, κατάλαβα και εγώ..... Δεν παραπονιέμαι όμως και ας έχει ο θεός πάντα καλά και κυρίως ασφαλή όλα τα παιδιά εδώ στο φόρουμ μας που με βοήθησαν και το πήρα γιατί μάζεψαν λεφτά και μου τα έκαναν δωρεά. Χωρίς αυτά το πρώτο μου βιβλίο δε θα έβγαινε ποτέ. Και χάρις αυτά με ανακάλυψε ο κόσμος και έτσι έφυγα από τα χέρια του εκμεταλλευτή που ήμουν (Bookstars) και πήγα σε έναν σοβαρό εκδοτικό οίκο που μου παρέχει όχι μόνο αυτά που ανέφερες αλλά και πολλά περισσότερα!!! Όπως για παράδειγμα δικό μου περίπτερο σε ΟΛΕΣ τις εκθέσεις βιβλίου σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο κλπ κλπ και προώθηση σε Κύπρο και Γερμανία. Επίσης θα παρευρίσκομαι σε όλες αυτές της πόλεις με έξοδα του εκδοτικού για να δίνω συνεντεύξεις και παρουσιάσεις του εκάστοτε βιβλίου μου. Περιττό να αναφέρω ότι για την προβολή του βιβλίου σε μερικά βιβλιοπωλεία καθώς και κλείσιμο παρουσιάσεων η Bookstar ζητούσε 450 ευρό..... Το όνομα όλων των παιδιών που με βοήθησαν από εδώ όπως υποσχέθηκα θα είναι στην πρώτη σελίδα του βιβλίου μου. Είναι το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω. Και πάλι πάντα όρθιοι αδέλφια! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 από τον aposperittis 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 Προσωπικα πολλα συγχαρητηρια!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2013 Σας ευχαριστω όλους φίλοι μου για την αγάπη σας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες