aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2013 Ναι ζητησαν τραπεζικο λογαριασμο που τον συμπληρωσα στην φορμα. Οταν πατησεις για να το ανεβασεις συμπληρωνεις μια φορμα τιποτε αλλο. Ειναι πολυ ευκολο. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Οπως ειναι στο pdf που θα στειλεις ακριβως ετσι θα το εκτυπωσουν!! Οτι γραμματοσειρα, οτι ορθογραφικα, οτι λαθοι εχει θα βγουν στον αναγνωστη και θα γινεις ρεζιλη!!!!!! Δεν διορθωνουν ΤΙΠΟΤΑ!!!!! Εκτος και αν τα σκασεις χοντρα..... Εγω το εστειλα σε 5 φιλους φιλολογους για να ειμαι σιγουρος οτι δε θα γινω ρεζιλι..... Γιατι φραγκα δε παιζουν..... Αν δε βαλεις εξώφυλλο θα σου βαλουν αυτοι και θα σε χρεώσουν 120 ευρο απο τι θυμαμαι Οσο για τα αλλα που ρωτας εγω προσωπικα μπηκα στον χρυσο οδηγο και εστειλα email σε ΟΛΑ τα βιβλιοπωλεία που είχε μέσα! Ενα ευγενικο μυνημα που τους ενημερωνε για την νεα κυκλοφορια. Και οτι ψαρια πιασω, θελει πολυ κυνήγι και εγω το κυνηγάω αφανταστα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
knbsep 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2013 ΝΑι αλλά κάτι διάβασα πως σου έχουν βάλει πολύ μεγάλη την γραμματοσειρά. Αυτό πως έγινε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2013 (τροποποιήθηκε) Δεν έγινε...Εγώ την είχα βάλει στο pdf εβαλα 14 ενω ειναι 12. Που να φανταστώ πως δε θα το πείραζαν !!!! Για αυτό σου λέω μην την πατήσεις όπως εγω! Βεβαια μικρο το κακο, ξερεις ποσοι εγραψαν οτι ειναι ξεκουραστη και ευχαριστη; Αλλα επειδη εμενα δε μου αρεσει με 14ρα το επομενο που γραφω ειναι με 12. Να πως ειναι: Τροποποιήθηκε Απρίλιος 12 , 2013 από τον aposperittis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
knbsep 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2013 Ωραίος!!! Πόσα έχεις πουλήσει μέχρι στιγμής? Καμιά εικοσαριά υποθέτω. Σου εύχομαι να τα χιλιάσεις! Άντε, τέτοια να βλέπουμε κι εμείς για να παίρνουμε κουράγιο. Αλήθεια, το δεύτερο τι θέμα έχει; Το πρώτο το έκανες Α5? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ναι γύρω στα 15-20 ελπίζω τώρα που βγήκε το ISBN και θα είναι σε όλα τα βιβλιοπωλεία να ανέβει ραγδαία! Το δεύτερο θα λέγετε η "Συμφωνία" και μπορείς να δεις λίγα πράγματα στην προσωπική μου ιστοσελίδα εδω: http://esperospublis...n_a_project/0-6 Ναι το εκανα A5! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 12 , 2013 από τον aposperittis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
knbsep 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2013 (τροποποιήθηκε) Το έχω δει ήδη. Συμφωνία με κάποιο σκοτεινό πλάσμα!!! Ακούγεται πολύ καλό! ΜΙά χαρά μου φαίνεται στη φωτό. Στο δικό μου έχω χρησιμοποιήσει Palatino Linotype 10,5. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 12 , 2013 από τον knbsep Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
knbsep 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2013 Έλα ρε συ! Κι εσύ αυτή την γραμματοσειρά έχεις χρησιμοποιήσει! Τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2013 ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Οπως ειναι στο pdf που θα στειλεις ακριβως ετσι θα το εκτυπωσουν!! Οτι γραμματοσειρα, οτι ορθογραφικα, οτι λαθοι εχει θα βγουν στον αναγνωστη και θα γινεις ρεζιλη!!!!!! Δεν διορθωνουν ΤΙΠΟΤΑ!!!!! Εκτος και αν τα σκασεις χοντρα..... Εγω το εστειλα σε 5 φιλους φιλολογους για να ειμαι σιγουρος οτι δε θα γινω ρεζιλι..... Γιατι φραγκα δε παιζουν..... Μάριε πες στους φιλόλογους να είναι πιο προσεκτικοί γιατί έχουν ,φαίνεται,τσακωθεί με την παθητική φωνή. Σελ.15 'Το Σέρμαν...φημίζετε' σελ.17 'απ' ό,τι φαίνετε' 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thetreeoflife 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2013 Μάριε πες στους φιλόλογους να είναι πιο προσεκτικοί γιατί έχουν ,φαίνεται,τσακωθεί με την παθητική φωνή. Σελ.15 'Το Σέρμαν...φημίζετε' σελ.17 'απ' ό,τι φαίνετε' Μάριε καλημέρα.... η σύζυγός μου είναι φιλόλογος και ειδική παιδαγωγός (ασχολείται με δυσλεξία και μαθησιακές δυσκολίες). Αν θες, το επόμενο, στείλ' το να του ρίξει μια ματιά πριν το δώσεις στον εκδοτικό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2013 Μάριε καλημέρα.... η σύζυγός μου είναι φιλόλογος και ειδική παιδαγωγός (ασχολείται με δυσλεξία και μαθησιακές δυσκολίες). Αν θες, το επόμενο, στείλ' το να του ρίξει μια ματιά πριν το δώσεις στον εκδοτικό... Ναι αμέ γιατί όχι σε ευχαριστω πολύ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μάριε πες στους φιλόλογους να είναι πιο προσεκτικοί γιατί έχουν ,φαίνεται,τσακωθεί με την παθητική φωνή. Σελ.15 'Το Σέρμαν...φημίζετε' σελ.17 'απ' ό,τι φαίνετε' Ελπίζω να είναι μόνο αυτά. Γιατί 400 σελίδες δωρεάν δεν περίμενα να φάνε και τα μάτια τους από πάνω! Πάντως από τι μου είχαν πει υπήρχε πολυυυυυυυυυυυυυυ πράμααααααααααα!!!!! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 13 , 2013 από τον aposperittis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2013 Ελπίζω να είναι μόνο αυτά. Γιατί 400 σελίδες δωρεάν δεν περίμενα να φάνε και τα μάτια τους από πάνω! Πάντως από τι μου είχαν πει υπήρχε πολυυυυυυυυυυυυυυ πράμααααααααααα!!!!! Μάριε έχω βρει και γω μερικά...θες να σου επιστρέψω το βιβλίο με τις διορθώσεις μου για να τα περάσεις στον Η/Υ να τα έχεις? Αυτό με την παθητική φωνή ισχύει, έχω βρει γύρω στα 20-30. Θα τα ξαναδώ και θα σου πω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2013 (τροποποιήθηκε) οχι ολο το βιβλιο απλα αν θες στειλε μου σε ενα email σελ και λαθος! Ενοεις λάθοι -ε -αι ??? Η και αλλου ειδους; kar_ma@otenet.gr Τροποποιήθηκε Απρίλιος 13 , 2013 από τον aposperittis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2013 Μπήκαμε και στο Tromaktiko! http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/04/blog-post_2958.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
knbsep 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2013 Μάριε, το κρατάω στα χέρια μου! Το πήρα τελικά απο το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς μου 17 ευρώ ΜΟΝΟ!!! Ανυπομονώ να κάτσω να το διαβάσω, ξεκινώντας απο σήμερα το βράδυ. Αλήθεια, πώς μπήκες στο tromaktiko??? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2013 Τους έγραψα και αυτοί το έβαλαν!!!!!! Στο είπα θέλει πολύ κυνήγι!!!! Αναμένω εντυπώσεις!!!!!!! Σου είπε τίποτα ο βιβλιοπώλης; Σε ρώτησε τίποτα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
knbsep 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2013 Όχι, το μόνο που μου είπε ήταν πως άργησε να το φέρει γιατί δυσκολεύτηκε επειδή δεν είχε isbn. Αυτό που μου έδωσε όμως είχε το isbn πίσω στο οπισθόφυλλο κολλημένο με αυτοκόλλητο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2013 H Παραγγελία έγινε.. Περιμένω την αποθήκη να μου το φέρει και το βιβλίο σου θα διακοσμεί τις βιτρίνες τριών βιβλιοπωλείων!!! 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2013 H Παραγγελία έγινε.. Περιμένω την αποθήκη να μου το φέρει και το βιβλίο σου θα διακοσμεί τις βιτρίνες τριών βιβλιοπωλείων!!! Τι λες τώρα!!!!! Σε ευχαριστώ πολύ!!!!!! Περιμένω φωτογραφίες σου για να της βάλω στο FB αλλά και στο site του βιβλίου!! Επίσης και τα πλήρες στοιχεία των βιβλιοπωλείων για να κατευθύνω εκεί μερικούς θεσσαλονικιούς φίλους μου και γενικά όποιον προκύψει και είναι από Θεσσαλονίκη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
knbsep 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2013 H Παραγγελία έγινε.. Περιμένω την αποθήκη να μου το φέρει και το βιβλίο σου θα διακοσμεί τις βιτρίνες τριών βιβλιοπωλείων!!! Για να "διακοσμίσεις" την βιτρίνα σου με οποιοδήποτε βιβλίο, ποια είναι η διαδισκασία? Πληρώνεις κάτι? Απλά το παραγγέλνεις απο την αποθήκη που συνεργάζεσαι και σου το φέρνουν? Εσύ με τι επιβαρίνεσαι, αν επιβαρίνεσαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 Για να "διακοσμίσεις" την βιτρίνα σου με οποιοδήποτε βιβλίο, ποια είναι η διαδισκασία? Πληρώνεις κάτι? Απλά το παραγγέλνεις απο την αποθήκη που συνεργάζεσαι και σου το φέρνουν? Εσύ με τι επιβαρίνεσαι, αν επιβαρίνεσαι. Στη βιτρίνα μου βάζω ότι θέλω. Η μόνη φάση που μπορεί να παίξει σε βιτρίνα, είναι να έρθει ένας εκδότης και να μου τη νοικιάσει. Βάζει τα δικά του προϊόντα και μου δίνει βιβλία δώρο ή έξτρα έκπτωση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 H Παραγγελία έγινε.. Περιμένω την αποθήκη να μου το φέρει και το βιβλίο σου θα διακοσμεί τις βιτρίνες τριών βιβλιοπωλείων!!! Είσαι λεβεντιά. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
knbsep 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 Στη βιτρίνα μου βάζω ότι θέλω. Η μόνη φάση που μπορεί να παίξει σε βιτρίνα, είναι να έρθει ένας εκδότης και να μου τη νοικιάσει. Βάζει τα δικά του προϊόντα και μου δίνει βιβλία δώρο ή έξτρα έκπτωση. Ευχαριστώ γηια την απάντηση, μα άλλο ρώτησα. Ίσως να μην το εξέφρασα εγώ καλά. Αν υποθέσουμε οτι ένα βιβλίο πουλάει και έρχετε και σου το ζητάει πολύς κόσμος. Δεν το έχεις όμως μέσα στο μαγαζί σου. Θέλεις λοιπόν, η αποθήκη να σου φέρει 30 κομμάτια για να έχεις στα ράφια, (αφού πουλιούνται) και κάνα δύο στην βιτρίνα. Αυτά λοιπόν τα τριάντα κομμάτια που θα σου φέρει η αποθήκη, εσύ τα πληρώνεις??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 Ευχαριστώ γηια την απάντηση, μα άλλο ρώτησα. Ίσως να μην το εξέφρασα εγώ καλά. Αν υποθέσουμε οτι ένα βιβλίο πουλάει και έρχετε και σου το ζητάει πολύς κόσμος. Δεν το έχεις όμως μέσα στο μαγαζί σου. Θέλεις λοιπόν, η αποθήκη να σου φέρει 30 κομμάτια για να έχεις στα ράφια, (αφού πουλιούνται) και κάνα δύο στην βιτρίνα. Αυτά λοιπόν τα τριάντα κομμάτια που θα σου φέρει η αποθήκη, εσύ τα πληρώνεις??? Αυτά είναι ανάλογα με τη συμφωνία που έχει ο καθένας με την εκάστοτε αποθήκη. Εγώ έχω συμφωνία να παραγγέλνω όσα θέλω (σε λογικά πλαίσια) και να επιστρέφω ότι δεν πουλιέται. Εξαιρούνται οι ειδικές παραγγελίες. Το βιβλίο του Μάριου είναι ειδική παραγγελία γιατί ο εκδοτικός οίκος δεν το βγάζει σε ποσότητες και δεν έχει κάποιο μηχανισμό προώθησης. Εκδοτικοί οίκοι όπως Λιβάνης, Ψυχογιός, Διόπτρα κτλ, έχουν όλα τους τα βιβλία και σε μεγάλες ποσότητες στις αποθήκες οπότε είναι πιο ελαστική η προμήθεια και η επιστροφή τους. Όσον αφορά αν το πληρώνεις ή όχι, και αυτό εξαρτάται από τη συμφωνία που έχεις. Εμείς επειδή ακόμα μπορούμε και παίρνουμε μπλοκ επιταγών, δουλεύουμε επί πιστώσει. Όταν μαζευτεί ένα ποσό, κόβουμε μια επιταγή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
knbsep 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 Αυτά είναι ανάλογα με τη συμφωνία που έχει ο καθένας με την εκάστοτε αποθήκη. Εγώ έχω συμφωνία να παραγγέλνω όσα θέλω (σε λογικά πλαίσια) και να επιστρέφω ότι δεν πουλιέται. Εξαιρούνται οι ειδικές παραγγελίες. Το βιβλίο του Μάριου είναι ειδική παραγγελία γιατί ο εκδοτικός οίκος δεν το βγάζει σε ποσότητες και δεν έχει κάποιο μηχανισμό προώθησης. Εκδοτικοί οίκοι όπως Λιβάνης, Ψυχογιός, Διόπτρα κτλ, έχουν όλα τους τα βιβλία και σε μεγάλες ποσότητες στις αποθήκες οπότε είναι πιο ελαστική η προμήθεια και η επιστροφή τους. Όσον αφορά αν το πληρώνεις ή όχι, και αυτό εξαρτάται από τη συμφωνία που έχεις. Εμείς επειδή ακόμα μπορούμε και παίρνουμε μπλοκ επιταγών, δουλεύουμε επί πιστώσει. Όταν μαζευτεί ένα ποσό, κόβουμε μια επιταγή. Οκ! Με κάλυψες. Σε ευχαριστώ!Μάριε, μόλις τελείωσα το βιβλίο σου! Συγχαρητήρια! Ειλικρινά με έκανες να αντριχιάσω αρκετές φορές. Το κλίμα ήταν μυστηριώδες και σε τράβαγε να το εξερευνήσεις να δεις τι κρύβεται παρακάτω. Δεν σε αφήνει να το αφήσεις. Ειλικρινά είναι η πρώτη φορά που τελειώνω ένα βιβλίο σε τρεις μέρες! Και πάλι ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!!! Συνέχισε έτσι... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες