Jump to content

Recommended Posts

Ξερεις το χα σκεφτει και θα ηθελα να το δω ταινια αλλα ξερεις ποσα ζητανε για να το μεταφρασουν στα Αγγλικα;.... Δε θες να μαθεις....

Πόσο πάει η μετάφραση στο περίπου?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πάντως Μάριε αν άνοιγες θέμα πριν το εκδόσεις, θα το έβλεπα και θα σου πρότεινα 3-4 εκδοτικούς οίκους που συνεργάζομαι και θα σου έκαναν κάποια καλύτερη συμφωνία. Σαν και αυτή που έκανες με αυτόν τον οίκο δηλαδή.

Η διαφορά θα ήταν ότι θα σου προωθούσαν το βιβλίο σε όλα σχεδόν τα μαγαζιά.

Ήδη πολλοί έχουν βγάλει σκάρτο πράμα και πουλάνε επειδή είναι του τάδε οίκου.

Την επόμενη φορά να ξέρεις!!!

Το θέμα δεν είναι το καλύτερη! Το θέμα είναι το καθόλου! Αυτοι εδώ δεν μου πήραν ούτε 1 ευρό! Αν έχεις τέτοιου είδους συνεργάτες μην ανησυχείς ήδη έχω ξεκινήσει το δεύτερο μου βιβλίο!

Πόσο πάει η μετάφραση στο περίπου?

0,085 την λέξη ή αλλιώς 11 ευρώ την σελίδα...... χ 400= 4400 :shoot:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάριε μίλησα με την εταιρία και μπορεί το βιβλίο να μπει σε βιβλιοπωλείο αλλά μόνο αν το παραγγείλεις από αυτούς.

Αυτό δυσκολεύει την κατάσταση διότι η ίδια η εταιρία δεν κάνει προσπάθειες προώθησης σε βιβλιοπωλεία ενώ οι αποθήκες διακίνησης το κάνουν.

Επίσης θα πάρω από βδομάδα 2-3 τεμάχια να τα έχω στο μαγαζί. Πάντως σε βιβλιοπωλεία κάνουν έκπτωση.

Επίσης, μπορείς και εσύ να το προωθήσεις πηγαίνοντας σε γνωστά σου βιβλιοπωλεία και παροτρύνοντάς τους να το βάλουν στο μαγαζί τους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα πως? Χωρίς ISBN??? Μπορεί να πουληθεί από βιβλιοπωλείο νόμιμα? Εμένα μου είχαν πει πως δε γίνεται και για αυτό ψάχνω απεγνωσμένα 80 ευρό να βγάλω isbn!

Μήπως για αυτό θέλει το Isbn για να μπορεί να πάει σε αποθήκες διακίνησης??? Ώστε με το νούμερο του να το μπορείς να το παραγγέλνεις ανεξάρτητα από αυτούς?

Είχα σκοπό μόλις έβγαζα το ISBN να πήγαινα στον Πατάκη που δούλευα παλιά και ξέρω τα παιδιά που παραγγέλνουν να τους έδινα το νούμερο και να το παράγγελναν.

Τροποποιήθηκε από τον aposperittis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και οι πρώτες παραγγελίες!

dscn0983c.jpg

Ένα είναι και το δικό μου! Το παρέλαβα σήμερα με αφιέρωση περικαλώ! Θα πάρω και ένα ακόμα αργότερα έτσι ώστε όταν ο φίλος γίνει διάσημος να πουλήσω στα Σόθμπις αυτό με την αφιέρωση που θα αξίζει χιλιάδες ευρά!!

Πέρα απο την πλάκα μια μικρή ένσταση που δεν αφορά στο συγγραφικό κομμάτι. Ρε συ τι γραμματοσειρά βάλαν? Θα πρέπει να το καρφώσω στον τοίχο απέναντι για να το διαβάσω!! :tease:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα πως? Χωρίς ISBN??? Μπορεί να πουληθεί από βιβλιοπωλείο νόμιμα? Εμένα μου είχαν πει πως δε γίνεται και για αυτό ψάχνω απεγνωσμένα 80 ευρό να βγάλω isbn!

Μήπως για αυτό θέλει το Isbn για να μπορεί να πάει σε αποθήκες διακίνησης??? Ώστε με το νούμερο του να το μπορείς να το παραγγέλνεις ανεξάρτητα από αυτούς?

Είχα σκοπό μόλις έβγαζα το ISBN να πήγαινα στον Πατάκη που δούλευα παλιά και ξέρω τα παιδιά που παραγγέλνουν να τους έδινα το νούμερο και να το παράγγελναν.

Το isbn χρειάζεται ώστε να γίνει έμμεση διανομή από άλλους. Αυτή τη στιγμή μπορώ να το προμηθευτώ μόνο από τους ίδιους.

Αν βγάλεις isbn σου λύνονται τα χέρια κυριολεκτικά. Μετά μπορείς να στείλεις διάφορα e-mail σε βιβλιοπωλεία για να το βάλουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φράνκι κάνω τα παντα για να μαζεψω τα 80 ευρο για να ξεμπερδευω με αυτο το κομματι! Πρεπει να γινει το ξερω! nuntius εδω οι γνωμες παιζουν! οι περισσοτεροι λενε οτι ειναι μεγαλα και ξεκουραστα και δεν βγαζουν τα ματια τους! Αν θες ομως την γνωμη μου και εγω τα βρισκω μεγαλα και θα τους πω στο επομενο να μην γινει ετσι ξανα! Επισης συγνωμη για τον ασχημο γραφικο χαρακτηρα και τα οποια ορθογραφικα λαθη αλλα ειναι γνησια αφιερωση ενος δυσλεκτικου!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το δικό μου το παρέλαβα Καλαμάτα πρωί-πρωί από τα φιλαράκια της μεταφορικής αλλά δεν πρόλαβα να διαβάσω ούτε σελίδα ακόμα.

Η γραμματοσειρά είναι τέλεια για την πρεσβυωπία μου! :crazy:

ΥΓ Εμένα γιατί δεν έχει αφιέρωση ρε Μάριε;

Σε πηγάδι κατουρήσαμε τα κακόμοιρα;

Τροποποιήθηκε από τον karellen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το δικό μου το παρέλαβα Καλαμάτα πρωί-πρωί από τα φιλαράκια της μεταφορικής αλλά δεν πρόλαβα να διαβάσω ούτε σελίδα ακόμα.

Η γραμματοσειρά είναι τέλεια για την πρεσβυωπία μου! :crazy:

ΥΓ Εμένα γιατί δεν έχει αφιέρωση ρε Μάριε;

Σε πηγάδι κατουρήσαμε τα κακόμοιρα;

Έχεις yamaha, να γιατί :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ήξερα αν ηθελες βρε Νικο! Ουτε στα παιδια ειχα κανει, την ωρα που τα παρελαβαν μου το ζητησαν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες εγώ μόλις το τελείωσα το βιβλίο! :) Όπως το διάβαζα ήταν σαν να το έβλεπα ταινία και θα γούσταρα πολύ μια τέτοια μεταφορά. Μάριε πολλά μπράβο για την προσπάθειά σου, σου αξίζουν συγχαρητήρια! Περιμένουμε και τα επόμενα, έτσι? :D

Για τη μετάφραση ξέχασα να σου πω, θα μιλήσουμε από κοντά για τις σκέψεις μου...

Η επική σκηνή κατά την παραλαβή των βιβλίων μας (Optimus/nuntius). Ξεφυλλίζω το βιβλίο και βλέπω κενές τις κόλλες...

- Εεεεε δε θα μας το υπογράψεις με μια αφιέρωση?

- :huh: Εεεεε οκ, τί να γράψω?

- Βασικά δεν ξέρω, δεν έχω ξαναζητήσει από κανέναν να μου υπογράψει κάτι ή να κάνει αφιέρωση. Εσύ δεν έχεις κάνει ποτέ αφιέρωση σε βιβλίο?

- Να σου πω την αλήθεια όχι...

- Ωραία, γράψε κάτι, τί θα ήθελες να γράψεις ως πρώτη σου αφιέρωση? Δεν το είχες σκεφτεί ποτέ?

- Εεεεε να σου πω την αλήθεια όχι...(!) :tooth:

Να μην τα πολυλογώ, η αφιέρωση έγινε και για τα 2 βιβλία. Α και μη ξεχάσω, το στήριγμα ήταν μια παλιά YAMAHA Virago.... :mB_kalo_e:

Και εις ανώτερα Μάριε! :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια! οντος ο διαλογος μας ηταν μοναδικος!!! Αν θες μπες και εσυ στην σελιδα του βιβλιου και γραψε ενα σχολιο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα ήθελα και από εδώ να ευχαριστήσω ολόψυχα το φόρουμ και πιο ιδιαίτερα τους:

hideto

frarad

karellen

Thetreeoflife

kazzax

optimus prime

nuntius

ΠαναγιώτηςΚ

Με συγκινήσατε αφάνταστα! Είστε μοναδικοί! Στο επόμενο βιβλίο που ήδη έχει ξεκινήσει στην δεύτερη σελίδα υπάρχει έντυπη αφιέρωση στο φόρουμ αλλά και σε εσάς τους ίδιους. Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για εσάς! Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βγήκε το ISBN!!!!!!!!! Πλέον θα το βρείτε στα βιβλιοπωλεία απλά με το νούμερο του!!!

ISBN: 978-618-5015-58-9

Φράνκι αν το παραγγείλεις τελικά βάλε το σε κάποιο σημείο καλό και τράβα το μερικές φωτογραφίες να της πάρω να της βάλω FB αλλά και στην σελίδα του! Μετά βάλε το όπου θες!!!!

Της φώτο ανέβασε της εδώ !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ήθελα και εγώ να συμβάλω στην έκδοση του ISBN αλλά δεν μου επέτρεψε το ωράριο να πάω στην τράπεζα για τα σχετικά.

Θα βοηθήσω όπως μόνο εγώ μπορώ παραγγέλνοντας το βιβλίο και προωθώντας το.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ σας ευχαριστώ όλους όπως και να έχει! Μόλις το βάλεις πες μου στοιχεία να τα βάλω όλα στο ΦΒ αλλά και στην δικιά του σελίδα ώστε να καλύψω της Θεσσαλονίκη μέσω εσένα!

Ότι δίνεις σε παρακαλώ στέλνε το μου σε Pm για να έχω τον έλεγχο γιατί να σου πω την αλήθεια είμαι λίγο επιφιλακτικός με την Boookstar!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α και κάτι άλλο!!! Επειδή με το isbn άλλαξαν όλη την σελίδα που το φιλοξενούσαν μηδενίστηκαν τα ΠΑΝΤΑ. Έχασα τα Like και όλα τα σχόλια... για αυτό αν δεν σας είναι κόπος σας παρακαλώ ξανά κάντε Like και σχολιασμό όσοι το αγόρασαν.

Συγνώμη για την ταλαιπωρία αλλά μου υποσχέθηκαν ότι αυτό ήταν δε θα ξανά αλλάξει τίποτα. Η νέα σελίδα είναι αυτή:

http://www.bookstars.gr/User/BookDetails.aspx?Id=TDT1W70U9K%2biF4YAUmgc7Q%3d%3d&CId=49ZlzbrVvqo%3d

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε συ Μάριε, το έχω παραγγείλει απο την Δευτέρα απο το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς μου και ακόμη να μου το φέρει. ΜΟυ είπε μάλιστα πως το έχει βρει αλλά του το καθυστερούν οι αποθήκες. Τώρα δεν ξέρω τι να πω. Όχι τίποτα άλλο, περιμένω να το διαβάσω πως και πως...

Έι... ελπίζω κι εσύ να με στηρίξεις αύριο που θα εκδόσω κι εγώ το δικό μου έ??? Παιδιά περιμένω... ( :P )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα πως το παράγγειλες? Αφού σήμερα βγήκε το ISBN και μπορούν να το προμηθευτούν τα βιβλιοπωλεία! Για αυτό δεν στο έχουν φέρει ακόμα γιατί δε το βρίσκουν και δε ξέρουν τι να σου πουν! Πήγαινε και δώσε τους το ISBN και σε 2-3 μέρες θα το έχεις!

ISBN:978-618-5015-58-9

​ Εννοείτε ότι θα σε στηρίξω!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήγα και του έδωσα τα στοιχεία σου, (ονοματεπώνυμο, εκδοτικός οίκος και ονομασία βιβλίου) και μου είπε πως το βρήκε στις αποθήκες και θα μου το έφερνε το πολύ μέχρι το Σάββατο. Όλα αυτά την Δευτέρα. Τώρα... δεν ξέρω. Λές να μου έλεγε παπάτζες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να σου πω..... Πάντως τώρα με το ISBN και να θέλει δεν μπορεί να ξανά πει παπάτζες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε συ Μάριε, το έχω παραγγείλει απο την Δευτέρα απο το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς μου και ακόμη να μου το φέρει. ΜΟυ είπε μάλιστα πως το έχει βρει αλλά του το καθυστερούν οι αποθήκες. Τώρα δεν ξέρω τι να πω. Όχι τίποτα άλλο, περιμένω να το διαβάσω πως και πως...

Έι... ελπίζω κι εσύ να με στηρίξεις αύριο που θα εκδόσω κι εγώ το δικό μου έ??? Παιδιά περιμένω... ( :P )

Μα πως το παράγγειλες? Αφού σήμερα βγήκε το ISBN και μπορούν να το προμηθευτούν τα βιβλιοπωλεία! Για αυτό δεν στο έχουν φέρει ακόμα γιατί δε το βρίσκουν και δε ξέρουν τι να σου πουν! Πήγαινε και δώσε τους το ISBN και σε 2-3 μέρες θα το έχεις!

ISBN:978-618-5015-58-9

​ Εννοείτε ότι θα σε στηρίξω!!!!

Πήγα και του έδωσα τα στοιχεία σου, (ονοματεπώνυμο, εκδοτικός οίκος και ονομασία βιβλίου) και μου είπε πως το βρήκε στις αποθήκες και θα μου το έφερνε το πολύ μέχρι το Σάββατο. Όλα αυτά την Δευτέρα. Τώρα... δεν ξέρω. Λές να μου έλεγε παπάτζες?

Τι να σου πω..... Πάντως τώρα με το ISBN και να θέλει δεν μπορεί να ξανά πει παπάτζες!

Μπορεί να το προμηθευτεί βιβλιοπωλείο χωρίς isbn, αλλά μόνο απ'ευθείας από τον εκδοτικό οίκο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορεί να το προμηθευτεί βιβλιοπωλείο χωρίς isbn, αλλά μόνο απ'ευθείας από τον εκδοτικό οίκο!

Άρα μήπως δεν ήθελε να τραβηχτεί ως εκεί; Τώρα με το ISBN δεν είναι πιο εύκολο για αυτόν;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάριε, μπορείς να μου πεις τι στοιχεία σου ζήτησαν απο την bookstars για να ανεβάσεις το βιβλίο σου? Τραπεζικό λογαριαμό? Το ανέβασες σε pdf ή σε word? Την γραμματοσειρά εσύ την επέλεξες? Ρωτάω γιατί βάζω κι εγώ τις τελευταίες πινελιές στο δικό μου και ετοιμάζομαι να το ανεβάσω. Βέβαι δεν έχω ιδέα πώς να κάνω ένα σωστό εξώφυλλο, αλλά ελπίζω να το βρω μέχρι τότε.

Θα πάω αύριο κι όλας να του δώσω το isbn.

Φράνκι, πώς μπορεί κάποιος να βάλει το βιβλίο του στο βιβλιοπωλείο όπως καλή ώρα ο Μάριος? Δηλαδή θα πάρει ο Μάριος 20 για παράγειγμα αντίτυπα που θα τα έχει αγοράσει όλα (ξεφράγκιασμα) και θα πάει πόρτα-πόρτα να τους προτείνει το βιβλίο του. Και η οικονομική συναλλαγή πώς θα γίνει? Εννοώ δηλαδή πώς αν θέλει μετά ο πελάτης να το αγοράσει, τι απόδειξη θα δώσει το βιβλιοπωλείο? Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα