Jump to content
markos96

ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ

Recommended Posts

καλησπερα παιδια αναβαθμησα το μηχανακι μου και τωρα το στρωνω το πηγαινω πολυ ηρεμα (νταξει 1-2 φορες το εχω ανοιξει λιγο) αλλα γενικα ολα ενταξει. Θελω να ρωτησω μετα απο αναβαθμιση καποιοι μου λενε στρωσιμο μεχιρ τα 1000 αλλοι μεχρι τα 400-500 ειναι οκ. τι ισχυει? και κατι αλλο δικαβαλα ποτε θα μπορω να κανω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

500 χλμ ειναι οκ γι αυτα που αλλαξες.οσο το ανοιγεις τωρα στις αρχες τοσο περισσοτερο κακο του κανεις.

Τροποποιήθηκε από τον vagoskonti

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

500 χλμ ειναι οκ γι αυτα που αλλαξες.οσο το ανοιγεις τωρα στις αρχες τοσο περισσοτερο κακο του κανεις.

οκ ευχαριστω πολυ οταν λεω ανοιγμα μην φανταστειτε τιποτα τρελο η να το σπασω λιγο απλα το πατησα αντι ασ πουμε με 50 που πηγαινω χαλαρα αντε 55 ε το πηγα 65

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

60 χλμ χαλαρα το 50 αρι? :blink: και 72 να το κανε παλι πολυ ειναι!εδω το 100αρι και χαλαρα πηγαινε με 50 αντε 60[κοντερ παντα] ε φυσικα δεν θα κατσει να πηγαινει και με 20 να προκαλεσει μποντιλιαρισμα[αν ειναι σε πολη]

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδια ποιος σας ειπε οτι ειναι 72? ειναι 95cc

ρε παιδια ποιος σας ειπε οτι ειναι 72? ειναι 95cc

και γραναζια 14-36

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το κανες 95 με την μαμα του 50αριου την μπιελα?Βασικα εσυ επρεπε να μας το πεις οτι ειναι 95 εξ αρχης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι οντως επρεπε να το πω... λοιπον ειναι 52mm και ναι με την μπιελα του 50αριου.. φαινεται να αντεχει εχει πολυ μεγαλη συμπιεση απλα πιστευω θα κρατησει γιατι δεν ειμαι τυπος που γινεται τερμα και τα λοιπα απλα το ηθελα για τις ανηφορες που ειχα τρελο προβλημα και επειδη κανω καθε μερα αρκετα μεγαλη διαδρομη βγαινω σε κεντρικο (μενω ροδο) ηθελα να πηγαινω με καμια 80αρα χαλαρα. τελος παντων νταξει το στρωσιμο εγινε ουτος η αλλως μεχρι τα 500 το εκανα και τωρα αλλαξα τα λαδακια του και ειναι μια χαρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

την μπιελα θα την παρεις παραμασχαλα αργα η γρηγορα. η αλλαξε την η θα πας σιγα και θα ευχεσαι να μην χτυπησει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

60 χλμ χαλαρα το 50 αρι? :blink: και 72 να το κανε παλι πολυ ειναι!εδω το 100αρι και χαλαρα πηγαινε με 50 αντε 60[κοντερ παντα] ε φυσικα δεν θα κατσει να πηγαινει και με 20 να προκαλεσει μποντιλιαρισμα[αν ειναι σε πολη]

δεν αναφέρει πόσα κυβικά το έχει κάνει :crazy:

αν μιλάμε για 100 . μπορεί μέχρι 60 χλμ μόνος με 4 ταχύτητα πάει μια χαρά χωρίς ζόρισμα και χωρίς ανηφόρες φυσικά.. θα είναι εντάξει. τώρα για 50cc και ανάλογα το γρανάζωμα πρέπει να το έχει σε πολύ χαλαρές στροφές.!

την μπιελα θα την παρεις παραμασχαλα αργα η γρηγορα. η αλλαξε την η θα πας σιγα και θα ευχεσαι να μην χτυπησει.

καλά ρε αθεόφοβε με την μπιελίτσα του 50ριου;;; :secret: :secret: :secret: :secret: μην το λες παραέξω εγώ προσωπικά θα φοβόμουν κάθε μέρα αν θα σπάσει θα με έτρωγε. μην τα κάνεις αυτά θα σε αφήσει εδικά 52 χιλιοστά πιστόνι θα μας τρελάνεις και έχει αντέξει;;; πρέπει να είσαι τέρμα κω@@@@δος .....βάλε στροφαλομπιέλα από glx 90. τώρα αν δεν θες ξαναστείλε όταν θα μείνει φιλικά πάντα :)

Τροποποιήθηκε από τον soklhtos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

80 χλμ χαλαρα παει κανα crypton x κανα zx 130 και τετοια...πραγματι πρεπει να επεμβεις στην στροφαλομπιελα οπωσδηποτε....και αν δεν το κανεις τωρα θα το κανεις σε λιγο καιρο και το κακο ειναι οτι μπορει να κανεις μεγαλη ζημια και σε αλλα πραγματα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγώ το ειχα κάνει αυτο!!!Μe 53αρι πιστονι σε 90αρα μπιέλα γνήσια απο GLX και μου την χτύπησε. ( την έχω αλλαξει δυο φορές) Τωρα το μηχανάκι φοράει ASSA 54mm διαδρομή και πηγαίνει κομάτια το μονο πρόβλημα ειναι στις πολυ χαμηλές στροφές (απο 2000 μέχρι 6000 περίπου) αργει να ανεβάσει αλλα μολις ροπιάσει θερίζει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγώ το ειχα κάνει αυτο!!!Μe 53αρι πιστονι σε 90αρα μπιέλα γνήσια απο GLX και μου την χτύπησε. ( την έχω αλλαξει δυο φορές) Τωρα το μηχανάκι φοράει ASSA 54mm διαδρομή και πηγαίνει κομάτια το μονο πρόβλημα ειναι στις πολυ χαμηλές στροφές (απο 2000 μέχρι 6000 περίπου) αργει να ανεβάσει αλλα μολις ροπιάσει θερίζει.

κατάλαβα απο τα λεγομενά σου πως το παπί δεν μένει στην άσφαλτο :) φτιάχνει φραπέδες στους άλλους; να σου πω έβαλες μπιιέλα 90αρα σε τι μαγουλα; γιατί μετράς την διαδρομή τον κόμβιων όχι της μπιέλας :)

και έβαλες 54μμ διαδρομή στροφαλο (ελπιζω καλο) με 53μμ πιστόνι; και αργεί;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα ιδια και εγω μετα απο γενικη επισκευη μονο aasa. Tι καρμπυρατερ φορας και τι γραναζια;

Eτσι ακριβως οπως ειπε και ο φιλος, ειδικα αν την πλανησες για μεγαλυτερη συμπιεση θα την παρεις πιο γρηγορα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κατάλαβα απο τα λεγομενά σου πως το παπί δεν μένει στην άσφαλτο :) φτιάχνει φραπέδες στους άλλους; να σου πω έβαλες μπιιέλα 90αρα σε τι μαγουλα; γιατί μετράς την διαδρομή τον κόμβιων όχι της μπιέλας :)

και έβαλες 54μμ διαδρομή στροφαλο (ελπιζω καλο) με 53μμ πιστόνι; και αργεί;

Την 90αρα μπιέλα την ειχα στον 90αρι στροφαλο γνησιο απο και τα καταφερα να χτυπησει μπιελα 2 φορες μαλιστα. Kαι ναι αργει αλλα φοραω 18αρι καρμπυρατερ για "οικονομια" :) και απο γρανάζια εχω 14 μπροστα 40 πισω Τροποποιήθηκε από τον SRT13

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ελπιζω να γνωριζεις οτι το μηχανακι εκτος απο λαδια κακη χρηση κλπ μπορει να κολησει και απο ανεπαρκης βενζινη η αλλιως φτωχο μειγμα.Για το 18αρι το λεω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ελπιζω να γνωριζεις οτι το μηχανακι εκτος απο λαδια κακη χρηση κλπ μπορει να κολησει και απο ανεπαρκης βενζινη η αλλιως φτωχο μειγμα.Για το 18αρι το λεω.

το ξέρω!!! Του εχω πειράξει το μειγμα. Απο μονο του η ασφαλεια (στην βελόνα) ήταν στο δευτερο τωρα ειναι στο τριτο η τεταρτο (προς το πλουσιο μειγμα) αλλα του εχω αλάξει και ζιγκλερ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παντος τα γραναζια (14-36) μονο για ανηφορες δν ειναι!! ειδικα με την κοντη διαδρομη που εχεις!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παντος τα γραναζια (14-36) μονο για ανηφορες δν ειναι!! ειδικα με την κοντη διαδρομη που εχεις!!!

Σε ποιόν παει αυτό???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι ρε φιλε αυτο βλεπω και εγω τραβαει αλλα οχι τρελα να σου πω τι γραναζια θα προτεινες εσυ για να πηγαινω με 80 και να μην το ακουω να πεθαινει αλλα και να ανεβαινει ανηφορες καλα? εγω λεω να αφησω πισω το 36 και να δοκιμασω το μαμα 11αρι μπροστα να δω τι λεει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το καλυτερο γραναζωμα ειναι το μαμα για μαμα παπακι αφου το εχεις ανεβασμενο το μακραινεις λιγακι για να μη ζοριζεται πολυ,εσυ πας να το κοντινεις πολυ. απο κει και περα αν θες να πηγαινεις με παραπανω χιλιομετρα χαλαρα παρε πιο δυνατο παπι η αλλαξε κατηγορια η συμβιβασου με αυτο που εχεις.Παντως οσο το κονταινεις τοσο πιο πολυ θα ζοριζεται και ηδη με αυτο που εχεις κανει το εχεις ζορισει αρκετα.

Θα ελεγα οτι το χεις για καμια κοντρα και τιποτα παραπανω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα