Jump to content
Falax

Plasti dip Επεξήγηση-Απόπειρα Μαζικής Παραγγελίας

Recommended Posts

Άμα πάρουμε μεγάλη ποσότητα θα μας κάνεις καλύτερη τιμή; Γιατί προτιμώ να βγάλεις εσύ παρά ο ξένος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Να σου κανω μια ερωτηση:

Αυτα τα 3 πραγματακια βαφονται?........................και αν ναι με πιο plastodip? ...αυτο για τις ζαντες?

Θελω να τα κανω μαυρο ματ!

plastidip2.jpg

Βάφονται με οποιοδήποτε χρώμα.Το αμερικάνικο της performix που διαθέτω εγώ δεν έχει διαφορετικό για ζάντες.Μπορείς να βάψεις οποιαδήποτε επιφάνεια.Αυτό που λες συμβαίνει με το γερμανικό το οποίο δεν το γνωρίζω σαν υλικό.

Άμα πάρουμε μεγάλη ποσότητα θα μας κάνεις καλύτερη τιμή; Γιατί προτιμώ να βγάλεις εσύ παρά ο ξένος...

Η τιμή για οποιαδήποτε ποσότητα είναι αυτή μέχρι να μου έρθει η εισαγωγή.Όταν έρθει οι τιμές θα πέσουν πολύ και θα πηγαίνουν κλιμακωτά ανάλογα με τα κομμάτια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά αν είναι να παραγγείλουμε πολλοί είμαι κι εγώ μέσα.Αν είναι να φτιάξουμε αρχικά μια λίστα με αυτούς που θέλουν και να ρωτήσουμε τι τιμή μπορεί να γίνει.Το 1 σπρέυ φτάνει περίπου για ένα πλαστικό??Για το μηχανάκι μου μιλάω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εγω θα ενδιαφερομουν για μολυβί (για μπουκαλες, παταρακια, ψαλιδια, κτλ) και μαυρο για τις ζαντες.

Θα παρακολουθω την εξελιξη του θεματος και τα ξαναλεμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εγω θα ενδιαφερομουν για μολυβί (για μπουκαλες, παταρακια, ψαλιδια, κτλ) και μαυρο για τις ζαντες.

Θα παρακολουθω την εξελιξη του θεματος και τα ξαναλεμε.

Ήδη μιλάμε με προσωπικά μνμτα με τα παιδιά που δείξανε ενδιαφέρον! Εσύ είσαι όμως είσαι από Ηράκλειο και δεν ξέρω αν μπορώ να σε εξυπηρετήσω...

Παιδιά αν είναι να παραγγείλουμε πολλοί είμαι κι εγώ μέσα.Αν είναι να φτιάξουμε αρχικά μια λίστα με αυτούς που θέλουν και να ρωτήσουμε τι τιμή μπορεί να γίνει.Το 1 σπρέυ φτάνει περίπου για ένα πλαστικό??Για το μηχανάκι μου μιλάω...

Η λίστα είναι σχεδόν έτοιμη και ετοιμάζουμε παραγγελία... Τιμή έχουμε πάρει!

Για μαύρο σπρέυ 9 λύρες + ΦΠΑ = 10,8 λύρες => 12,73 ευρώ + τα όποια μεταφορικά. Κάθε άτομο που θα μπει θα έχει μεταφορικά κάπου στα 6 ευρώ ανεξάρτητα από την ποσότητα που θα πάρει.

Όλα τα άλλα μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Τροποποιήθηκε από τον Falax

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδη ο ανθρωπος μας το δινει 17,50ευρω και εμεις λεμε να το παρουμε απεξω συνολο με μεταφορικα 18,70ευρω?? :shock:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παλικάρια καλα σας λέει ο Γιώργος

Κι αν βρείτε κι έναν απο θεσαλλονίκης με 4 € σας στέλνει όλο το πακέτο στην Αθήνα με το ΚΤΕΛ

Επίσης ο τρόπος υπολογισμού των μεταφορικών αν η παραγγελία γίνει απο το εξωτερικο δεν είναι δίκαιος

Επειδή έχω ασχοληθεί σε αρκετά φόρουμ με ομαδικές παραγγελίες πρέπει να διαιρέσεις τα μεταφορικά με τον αριθμο των σπρέι ως σύνολο και να πολλαπλασιαστεί με τον αριθμο που θα πάρει ο καθένας

Δεν είναι σωστο να πληρώσω εγω για παράδειγμα 6,5€ μεταφορικά για ένα σπρέι κι ένας άλλος που θα πάρει 6-7 τεμάχια να πληρώσει τα ίδια

Επιμένω πάντως για αγορα απο τον έλληνα

Εγω θα πάω να τα πάρω απο εκει όταν κατέβω Θεσσαλονίκη , οπότε μην με υπολογίζεται στην ομαδική

Ευχαριστω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο ελληνας μου βγαινει παραπανω 12,31 ευρω,οποτε προτιμω τον αγγλο εκτος και αν λογο ποσοτητας ο ελληνας ριξει την τιμη στα επιπεδα του αγγλου.Ειπαμε να βοηθησουμε τον εγχωριο εμπορα αλλα να βοηθησει και αυτος εμας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παλικάρια καλα σας λέει ο Γιώργος

Κι αν βρείτε κι έναν απο θεσαλλονίκης με 4 € σας στέλνει όλο το πακέτο στην Αθήνα με το ΚΤΕΛ

Τα μεταφορικά από Θεσ/νίκη δεν υπάρχουν. Αν κάνουμε παραγγελία θα επιμεληθώ εγώ για την μεταφορά, αν και εφόσον γίνει από εκεί η παραγγελία.

Επίσης ο τρόπος υπολογισμού των μεταφορικών αν η παραγγελία γίνει απο το εξωτερικο δεν είναι δίκαιος

Τα μεταφορικά υπολογίζονται έτσι μιας και οι Άγγλοι δεν ενδιαφέρονται για τα πόσα παίρνεις. Τα μεταφορικά είναι φιξ. Όπως και να έχει με δύο μαύρα είσαι κερδισμένος κατά πολύ!

Επειδή έχω ασχοληθεί σε αρκετά φόρουμ με ομαδικές παραγγελίες πρέπει να διαιρέσεις τα μεταφορικά με τον αριθμο των σπρέι ως σύνολο και να πολλαπλασιαστεί με τον αριθμο που θα πάρει ο καθένας

Δεν είναι σωστο να πληρώσω εγω για παράδειγμα 6,5€ μεταφορικά για ένα σπρέι κι ένας άλλος που θα πάρει 6-7 τεμάχια να πληρώσει τα ίδια

Επιμένω πάντως για αγορα απο τον έλληνα

Στις τιμές του δεν συμφέρει και πολύ...

Εγω θα πάω να τα πάρω απο εκει όταν κατέβω Θεσσαλονίκη , οπότε μην με υπολογίζεται στην ομαδική

Δεν έχεις απαντήσει στα προσωπικά σου μνμτα, πως μπορούσα να σε υπολογίζω...

Ευχαριστω

Παρακαλώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε ομαδική όταν έχει να κάνει με ισοτιμία να ξέρεις ότι οποιος αναλάβει μπορεί εύκολα να την πατήσει.

Φαντασου ότι έχω κάνει τη μετατροπή καταγραμμα σε δολάρια για 20 γέφυρες μου έχουν βάλει όλοι τα λεφτά και όταν πήγα να πληρωσω την δική μου την πληρωσα διπλή.

Τελικά όλοι τρεξαν να καλύψουν τη χασουρα γιαυτό και ανέλαβα 4-5 ακόμα ομαδικες και εξυπηρέτησα πολύ κόσμο,αλλά μην είσαι σίγουρος ότι όλοι θα τρέξουν να σε "καλύψουν " ......

γιαυτό φίλε μου προσεχε.....

Εύχομαι, όλα να πάνε καλά......

Τροποποιήθηκε από τον 4kings

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βάφονται με οποιοδήποτε χρώμα.Το αμερικάνικο της performix που διαθέτω εγώ δεν έχει διαφορετικό για ζάντες.Μπορείς να βάψεις οποιαδήποτε επιφάνεια.Αυτό που λες συμβαίνει με το γερμανικό το οποίο δεν το γνωρίζω σαν υλικό.

Το δικό σου το μαύρο ειναι ματ ή είναι γυαλιστερό?

για να βάψω τα κομμάτια που βλέπεις από τη μια πλευρά συν το 1 και το 2 από την άλλη,ποσά σπρευ θα χρειαστούν ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το δικό σου το μαύρο ειναι ματ ή είναι γυαλιστερό?

για να βάψω τα κομμάτια που βλέπεις από τη μια πλευρά συν το 1 και το 2 από την άλλη,ποσά σπρευ θα χρειαστούν ?

Καλημέρα.Ματ είναι όπως όλα τα χρώματα.Το γυαλιστερό όπως και τις άλλες τεχνοτροπίες τα πετυχαίνεις με άλλα σπρέι,τα λεγόμενα enhancers,τα οποία ψεκάζεις πάνω στο ήδη βαμμένο plasti dip.Αυτά θα τα έχω όπως ανέφερα τέλη Μαίου με αρχές Ιουνίου.

Τώρα για να έχετε μια εικόνα για τα μεταφορικά επειδή χρησιμοποιώ τα ΕΛΤΑ,η τιμή είναι 3.50 ευρώ μέχρι 1 κιλό(αναλογικά:για παράδειγμα στο ένα σπρέι των 400ml τα μεταφορικά είναι 2 ευρώ) και +0.60 ή 0.70 για κάθε επιπλέον.Αν θέλετε με αντικαταβολή χρεώνουν + 2.30.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι μιας και κάποιοι ακύρωναν και τώρα το έχουμε παγώσει μέχρι να πάρουμε καλύτερη προσφορά από τον Έλληνα ή εάν δεν μας αρέσουν οι τιμές από εκεί τότε θα πάρουμε από Αγγλία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά να σας ενημερώσω ότι ανέλαβα εδώ και λίγο καιρό την αποκλειστική αντιπροσωπεία της performix plasti dip στην Ελλάδα και αν κάνετε υπομονή μέχρι να έρθει η εισαγωγή η τιμή θα ξεκινάει περίπου από τα 15 ευρώ και θα πέφτει ανάλογα με τα κομμάτια.Προς το παρόν έχω στην τιμή των 17,50 ευρώ σπρέι σε άσπρο,διάφανο και κίτρινο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά να σας ενημερώσω ότι ανέλαβα εδώ και λίγο καιρό την αποκλειστική αντιπροσωπεία της performix plasti dip στην Ελλάδα και αν κάνετε υπομονή μέχρι να έρθει η εισαγωγή η τιμή θα ξεκινάει περίπου από τα 15 ευρώ και θα πέφτει ανάλογα με τα κομμάτια.Προς το παρόν έχω στην τιμή των 17,50 ευρώ σπρέι σε άσπρο,διάφανο και κίτρινο.

ωραια δωσε στοιχεια να ξερουμε που μπορουμε να σε βρουμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραια δωσε στοιχεια να ξερουμε που μπορουμε να σε βρουμε

Καλημέρα στην παρέα.Πολύ οργανωμένο το forum.Ο λόγος που γράφω πρώτα σ'αυτό το θέμα είναι η τρέλα που έχω με το προιόν plasti dip.Ένα βιντεάκι μου στο youtube είναι αυτό

.Έχω μαγαζί στη Θεσσαλονίκη( www.hatzipolitis-ydravlika.gr ) και το εμπορεύομαι.Η τιμή για κάθε σπρέι plasti dip(performix) είναι 17,50 ευρώ συν τα μεταφορικά.Τα διαθέσιμα χρώματα αυτή τη στιγμή είναι μαύρο,άσπρο,κόκκινο,διάφανο,μπλε και κίτρινο.Τέλη Μαίου με αρχές Ιουνίου θα διαθέτω επίσης silvel metalizer,gold metalizer,glossifier,camo brown,camo tan,camo green,blaze orange,blaze blue,blaze yellow,blaze green,smoke,gunmetal grey,pearlizer και copper metalizer όλα σε μορφή σπρέι και σε υγρή μορφή για ψεκασμό με πιστόλι τα εξής:μαύρο,άσπρο,κόκκινο,κίτρινο,μπλε,blaze orange,blaze green και blaze blue σε τιμές έκπληξη... Διαθέτω το αμερικάνικο που βλέπετε σε όλα τα βίντεο και όχι το γερμανικό.Αν νομίζετε ότι δεν θα έπρεπε να κάνω διαφήμιση τότε όλα ok.Ευχαριστώ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και γω ψηνομαι για κανα 2 μπουκαλακια παιδες.βαλτε με στην λιστα και παρακολουθω το θεμα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θελω και εγω για δωστε μου τηλεφωνακι επικοινωνιας ,ακυρο σε βρηκα :D

Τροποποιήθηκε από τον Geopatras

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα