Jump to content

Recommended Posts

Η τιμη ειναι καλη, το μονο που φοβαμαι σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι το σωστο κεντραρισμα του μηχανουργειου, βεβαια μονο σε παπι εχω αλλαξει μπιελα και δεν εμεινα ευχαριστημενος, η μπιελα ηταν μαμα Yamaha.

Εδω, το μονο που μπορω να κανω ειναι να ελπιζω.Αν και εχω ακουσει καλα λογια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ναι μη μασας, οτι ειναι θα το δειξει! Πλεον εχεις μαθει τον τροπο!

Χαχααχχααχ! Ναι! Τωρα που πηρα το κολα'ι' οποιος θελει αναλαμβανω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαλημερα! Το μηχανακι περπατησε χθες το βραδυ και δουλευει σαν καλοκουρδισμενο ρολοι.Τωρα ετοιμαζομαι για μια χαλαρη βολτιτσα-καφεδακι στο βουνο(δεν θελω να το ζορισω πολυ ακομα σε συνθηκες εντουρο, ας κανω λιγες χαλαρες βολτες αρχικα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εσυ ελυσες τα δικα σου προβληματα και αρχισαν τα δικα μας.. παμε για αλλαγη μπροστινου!

Αντε καλες εντουροβολτες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εσυ ελυσες τα δικα σου προβληματα και αρχισαν τα δικα μας.. παμε για αλλαγη μπροστινου!

Αντε καλες εντουροβολτες...

Eυχαριστω! Τι εγινε, τι επαθες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και τι να παρω δηλαδη? ολοκληρο στροφαλο κομπλε με μπιελα?

δε πουλανε μπιελα?ποιος θα το επισκευασει εσυ? ειναι με κουζινετα η με ρουλεμαν?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δε πουλανε μπιελα?ποιος θα το επισκευασει εσυ? ειναι με κουζινετα η με ρουλεμαν?

Πουλανε μπιελα. Με κουζινετα ειναι. Εκτος απο τη μπιελα που την περασαν στο μηχανουργειο επειδη ο στροφαλος ειναι πρεσσαριστος και ηθελε ζυγοσταθμιση, ολα τα υπολοιπα λυσε-δεσε τα εκανα εγω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εαν δεν απατωμαι παιζει να βγαζει μπιελα για το δικο σου η καριγιο...τσεκαρε διαστασεις και δες...

επι της ουσιας δεν χρειαζεσαι μηχανουργο για την δουλεια...ενας καλος μηχανικος που εχει πρεσσα ανετα σου κανει την δουλεια...στην συνεχεια βαζει το πακετο σε δυο διχαλα και τσεκαρει με μικρομετρο τις αποκλισεις των αντιβαρων...

εαν γινει οπως πρεπει θα σαι σιγουρα καλυτερα απ οτι ησουν ποτε μαμα...

Γινεται αυτο που λες το διαβασα και στο μανουαλ, με αναλυτικες οδηγιες το γραφει, απλα δεν εχω τα εργαλεια να κανω αυτη την εργασια, οποτε προτιμησα το μηχανουργειο. Την επομενη φορα(χτυπα ξυλο) λεω να το επιχειρησω μονος μου με αυτο τον τροπο,ισως να το κανω και πειραματικα σε καποιο μοτερ που δε μ ενδιαφερει αν θα ξαναλειτουρησει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πουλανε μπιελα. Με κουζινετα ειναι. Εκτος απο τη μπιελα που την περασαν στο μηχανουργειο επειδη ο στροφαλος ειναι πρεσσαριστος και ηθελε ζυγοσταθμιση, ολα τα υπολοιπα λυσε-δεσε τα εκανα εγω.

βασικα αν δε βαραει ελαφρα το πιστονι στο ρελαντι εισαι οκ.διαφορετικα το ξαναλυνεις και βρισκεις τα ζυγια του ελπιζω να μη με περασεις για ξερωλα μια συμβουλη ηθελα να δωσω :idea:

Τροποποιήθηκε από τον hot

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βασικα αν δε βαραει ελαφρα το πιστονι στο ρελαντι εισαι οκ.διαφορετικα το ξαναλυνεις και βρισκεις τα ζυγια του ελπιζω να μη με περασεις για ξερωλα μια συμβουλη ηθελα να δωσω :idea:

Βασικα δε πολυκαταλαβα τι λες, παντως δε βαραει τιποτα οποτε οκ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξεθαβω το θρεντ για να δειξω την δοκιμη....ολα δουλευουν οπως πρεπει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραιος ο Παναγιωτης! Φαινεται να τραβαει πολυ καλα το Xrακι! Το μερος κατι μου θυμιζει νομιζω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραιος ο Παναγιωτης! Φαινεται να τραβαει πολυ καλα το Xrακι! Το μερος κατι μου θυμιζει νομιζω!

Για το μερος στο τελος του βιντεο που σταματαω λες ετσι? Ειναι τα Ψαριά που σ ειχα πει οταν μιλουσαμε με πμ τις προαλλες. Ειχες σταματησει εκει, εχει και πηγη με δυο βρυσουλες για να σε βοηθησω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαι αφου το ειχα δεσει το μηχανακι, τσουπ, να ενας αλλος θορυβος, πιο ελαφρυς απο τον προηγμουμενο, αλλα θορυβος.Τελικα αφου ειδαμε και αποειδαμε, λυσαμε και δεσαμε, καδενα χρονισμου ηθελε, ηταν στο τερμα ο ρεγουλατορος και ειχε πολλα μποσκα και χτυπουσε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα