Jump to content

Recommended Posts

Mlv δε ξερω τι πορβλημα εχεις μαζι μου, ουτε καν σε ξερω.εγω ανοιξα αυτο το Thread μηπως βρεθει καποιος γνωστης να με βοηθησει επειδη δεν εχω αμεση προσβαση με Θεσσαλονικη, οπως επισης δεν εχω σκοπο να πουλησω κανενα παραθαλασιο οικοπεδο για να τα δωσω στον Σαρακακη(αυτη ειναι η εσχατη λυση).

Οποτε, αν εχεις σκοπο να βοηθησεις, καλως, αν δεν εχεις ομως και εχεις σκοπο να παιζεις τον εξυπνο, ευχαριστω, εχουμε πολλους τετοιους στο χωριο μου, δε μου χρειαζονται και στα φορουμ.

Καλημερα, φιλικα παντα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δυστυχώς,θα συμφωνήσω με τον mlv.Πειράματα με ζωτικά εξαρτήματα του κινητήρα δεν κάνουμε,γιατι κινδυνεύουμε να πάρουμε το μοτέρ στο χέρι,κατι που θα μας κοστίσει πολύ,και σε χρόνο,και σε χρήμα

Βρές τον κωδικό του ανταλλακτικού για το μοντέλο σου,και ψάξου στο Ίντερνετ μήπως βρείς σε χαμηλότερες τιμές απο της αντιπροσωπείας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχώς,θα συμφωνήσω με τον mlv.Πειράματα με ζωτικά εξαρτήματα του κινητήρα δεν κάνουμε,γιατι κινδυνεύουμε να πάρουμε το μοτέρ στο χέρι,κατι που θα μας κοστίσει πολύ,και σε χρόνο,και σε χρήμα

Βρές τον κωδικό του ανταλλακτικού για το μοντέλο σου,και ψάξου στο Ίντερνετ μήπως βρείς σε χαμηλότερες τιμές απο της αντιπροσωπείας.

η διαφορα το πολυ να ειναι 10% και δεν συμφερει να την παρεις απεξω

ασε που τα αφτερμαρκετ ειναι ακριβοτερα και δεν αντεχουν κιολας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εκτος απο aftermarket,ίσως βρει και γνήσιο πιο φθηνά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν λες τα aftermarket δεν αντεχουν τι εννοεις? εγω που εβαλα στο XR πιστονι Wiseco τι προβληματα θα αντιμετωπισω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν λες τα aftermarket δεν αντεχουν τι εννοεις? εγω που εβαλα στο XR πιστονι Wiseco τι προβληματα θα αντιμετωπισω?

AN εχει μπει σωστα μια μικρη καταναλωση λαδιου....γιατι εβαλες σφυρηλατο αν επιτρεπεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

AN εχει μπει σωστα μια μικρη καταναλωση λαδιου....γιατι εβαλες σφυρηλατο αν επιτρεπεις?

Γιατί να μην έβαζε;

Το καλύτερης ποιότητας πιστόνι είναι εξ΄ορισμού το μαμίσιο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί να μην έβαζε;

Το καλύτερης ποιότητας πιστόνι είναι εξ΄ορισμού το μαμίσιο;

εξαρταται σε τι κινητηρα το βαζεις και τι χρηση το κανεις...αν το σφυρηλατο ειναι βαρυτερο ειναι χειροτερο για ευστροφια

αν θες να βαλεις τουρμπο ειναι πολυ καλυτερο

τα εμβολα γενικως απο ιαπωνια μερια ειναι εξαιρετικα

σε cr 125 δεν ηταν και τοσο καλο...το εμβολο απο το κιτ ηταν κλασης ανωτερο(HRC)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και ναι! Βρεθηκε ακρη!

Καλα, αν δε πας εκει δουλεια δε γινεται με το να τα στελνεις απο δω και απο κει και να συνεννοεισαι τηλεφωνικως.

Τελοσπαντων, πολυ κακο για το ΤΙΠΟΤΑ! Ηταν τοσο απλο και το εκαναν τοσο περιπλοκο.

Το μηχανακι φορουσε μπιελα μηκους απο κεντρο σε κεντρο 105 χιλιοστα, οπως ειχα προαναφερει, και απλα μου ειχαν στειλει μια ιδια μπιελα, οσον αφορα τα μεγεθη των οπων της, που απλα ηταν 106,5 χιλιοστα μηκος. Υπηρχε και αυτη που ηθελα εννοειται, αλλα οπως το ειπα στην αρχη, αν δε πας εκει ακρη δε βγαζεις! Τζαμπα ταλαιπωρια ενα μηνα και μερικες χαμενες εντουροβολτες! Δε πειραζει , εμεις να ειμαστε καλα.

Οσο για την ποιοτητα των ανταλλακτικων που αγορασα(για καποιον χτυπαει η καμπανα), ειναι αδιαμφησβιτητα κορυφαια, μιας και στο μηχανακι θα αλλαχτει και εμβολο το οποιο θα ειναι ιαπωνικο εφαμιλλης ποιοτητας με το εργοστασιακο , οπως και η μπιελα.Πειραζει που δεν ειναι χοντα , και μου εμειναν λιγα φραγκα στην τσεπη για βενζινες? Δεν ειναι παντα χειροτερο το φθηνο!

Σας ευχαριστω πολυ ολους για τα χρησιμα λινκ. Μπορει στην τελικη να μη μου χρειαζονταν, παντως εμαθα τα παντα σχετικα με τις μπιελες των εξαρ 250.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε παω στοιχημα οτι θα κλαψεις...κοιτα τα χιλιομετρα που εβγαλε η γνησια και κοιτα ποσα θα βγαλει η ιμιτασιον

ιδια ποιοτητα δεν υπαρχει σε οεμ αντ/κα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει βαλει και ενας φιλος τετοια μαρκα, και την εχει 2 χρονια επανω την μπιελα και δεν εκανε ουτε τσικ. Και στην τελικη, σιγα τα λεφτα,δυο χρονια να κρατησει υπερευχαριστημενος θα ειμαι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φηλε αν θες αξιοπιστο μοτερ τη μπιελα μη τη στελνεις μηχανουργιο. ειναι ενα εξαρτιμα που καλο ειναι να το παρεις καινουριο χυτο γιατι αν βγει εστω και 0,05mm στραβο θα εχεις κουδουνιστρα που δε θα αντεξει και πολυ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φηλε αν θες αξιοπιστο μοτερ τη μπιελα μη τη στελνεις μηχανουργιο. ειναι ενα εξαρτιμα που καλο ειναι να το παρεις καινουριο χυτο γιατι αν βγει εστω και 0,05mm στραβο θα εχεις κουδουνιστρα που δε θα αντεξει και πολυ.

και τι να παρω δηλαδη? ολοκληρο στροφαλο κομπλε με μπιελα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εαν δεν απατωμαι παιζει να βγαζει μπιελα για το δικο σου η καριγιο...τσεκαρε διαστασεις και δες...

επι της ουσιας δεν χρειαζεσαι μηχανουργο για την δουλεια...ενας καλος μηχανικος που εχει πρεσσα ανετα σου κανει την δουλεια...στην συνεχεια βαζει το πακετο σε δυο διχαλα και τσεκαρει με μικρομετρο τις αποκλισεις των αντιβαρων...

εαν γινει οπως πρεπει θα σαι σιγουρα καλυτερα απ οτι ησουν ποτε μαμα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι μάρκα έβαλες τελικά ;

Εγώ σε μια ανακατασκευή που έκανα έβαλα στροφαλομπιελα HotRods , Taiwan αλλά χρησιμοποιούντε πολύ σε διάφορες κατασκευές στο εξωτερικό χωρίς θέμα , το ίδιο και οι μπιελες της .

Αν είχα βέβαια τα φράγκα θα έστελνα στροφαλο Αμερική για stroking με μπιελα Falicon κτλ κτλ...!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι μάρκα έβαλες τελικά ;

Εγώ σε μια ανακατασκευή που έκανα έβαλα στροφαλομπιελα HotRods , Taiwan αλλά χρησιμοποιούντε πολύ σε διάφορες κατασκευές στο εξωτερικό χωρίς θέμα , το ίδιο και οι μπιελες της .

Αν είχα βέβαια τα φράγκα θα έστελνα στροφαλο Αμερική για stroking με μπιελα Falicon κτλ κτλ...!

275991672_tp.jpg

αυτην εδω εβαλα

64377_3915864795052_1783283950_n.jpg

και δια χειρος Παναγιωτη!!!

Τροποποιήθηκε από τον panagiotis_enduro

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

275991672_tp.jpg

αυτην εδω εβαλα

64377_3915864795052_1783283950_n.jpg

και δια χειρος Παναγιωτη!!!

β κατηγοριας...να σκεφτεις εγραψα και την μαρκα σε προηγουμενο ποστ...μεχρι εκει επεσα μεσα

τελος παντων καλο μονταρισμα αν ησουν αθηνα θα σου λεγα να πας στον δρακο να την περασει γιατι θελει ειδικη μεταχειριση

τουλαχιστο παρε ολες τις φλαντζες γνησιες για να μην εχεις διαρροες

αυτα για αρχη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

β κατηγοριας...να σκεφτεις εγραψα και την μαρκα σε προηγουμενο ποστ...μεχρι εκει επεσα μεσα

τελος παντων καλο μονταρισμα αν ησουν αθηνα θα σου λεγα να πας στον δρακο να την περασει γιατι θελει ειδικη μεταχειριση

τουλαχιστο παρε ολες τις φλαντζες γνησιες για να μην εχεις διαρροες

αυτα για αρχη...

Ποιο πραγμα θελει ειδικη μεταχειριση?

Φλαντζες γνησιες τις εχω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε σχέση με τις φλατζες 3 φορές που χρειάστηκα φλατζες σε κάποια λυσιματα για κυλίνδρο ς κ.α Cometic έβαλα χωρίς κανένα απολύτως θέμα , οκ το δέχομαι και το ξέρω ότι άλλο μια μπιελα πχ HotRod κι άλλη αντοχή μια Falicon αλλά σε ότι αφορά τις φλατζες υπάρχουν επώνυμες επιλογές εφάμιλλης ποιότητας με τις oem .

Υγ. Μακριά από τα Namura..!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οι γνησιες εχουν κανει καποιες μετατροπες σε σημεια που ειχαν θεμα-

οι φλαντζες εμποριου ειναι καλες αλλα οχι οσο οι οριτζιναλ ειδικα η καυσης

να κανετε ελεγχο στην καμπανα και τα γραναζια της

οτι ειναι απο ιαπωνια ειναι πολυ καλο..τωρα οι ιταλικες μπιελες ειναι ενας μυθος..λιγο καλες ειναι οι αμερικανικες αλλα τις χρησιμοποιουν για μεγαλες μετατροπες

τελος δεν περιγραφωαλλο

καλο μονταρισμα-καλα γκαζια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξερω τι παιζει με τα ανταλλακτηκα, γνησια ή ημιτασιον αλλα οταν ξανακανω ανακατασκευη το XR μου θα βαλω παλι Wiseco, ειναι ΤΖΑΜΠΑ απο Αμερικα!

Πανο ποσο εκανε η μπιελα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξερω τι παιζει με τα ανταλλακτηκα, γνησια ή ημιτασιον αλλα οταν ξανακανω ανακατασκευη το XR μου θα βαλω παλι Wiseco, ειναι ΤΖΑΜΠΑ απο Αμερικα!

Πανο ποσο εκανε η μπιελα?

60 Τασο τζαμπα πραμα και ειναι και τζαπαν.Και 20 πηρε το μηχανουργειο.

Τροποποιήθηκε από τον panagiotis_enduro

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η τιμη ειναι καλη, το μονο που φοβαμαι σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι το σωστο κεντραρισμα του μηχανουργειου, βεβαια μονο σε παπι εχω αλλαξει μπιελα και δεν εμεινα ευχαριστημενος, η μπιελα ηταν μαμα Yamaha.

Τροποποιήθηκε από τον Tasos Meli

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα