tasos-veria 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2013 Χαίρεται. Ο καιρός ανοίγει και ψάχνω εξοπλισμό για να χωρέσω την πραμάτια μου. Έχει κανείς να προτείνει tank bag ή σαμαρια για το χτακι? κοιτάω για οικονομικές λύσεις . και 2 ερωτήσεις: πως βλέπω αν κανει το tank bag για τη μηχανη μου αφου τα περισσότερα δεν γράφουν μοντέλα? τα σαμάρια θα έχουν προβλημα αν ακουμπάνε σε καρμπον εξατμίσεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2013 [...] τα σαμάρια θα έχουν προβλημα αν ακουμπάνε σε καρμπον εξατμίσεις? Στις μαμάτες σίγουρα δεν έχεις πρόβλημα (δοκιμασμένο σε χιλιάδες χιλιόμετρα). Στις κάρμπον βάλε το χέρι σου,μετά από μερικά χιλιόμετρα,να δεις αν ζεσταίνονται,λογικά όχι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2013 Τανκμπαγκ στο ΧΤΧ δυσκολα εκτος αν βαλεις Bagster το οποιο τιμαται απο 60-100€. Και εγω το εψαξα αλλα μου φανηκαν πολλα. Τελικα παρηγγειλα ενα tankbag απο Γερμανια να το δεσω με ιμαντες και να τελειωνω. Η διαφορα βεβαια ειναι οτι εγω συνηθως οπου παω δεν την αφηνω απο τα ματια μου και ετσι δεν εχω βαλε βγαλε. Και τη νυχτα διανυκτερευει στην ασφαλεια της κλειστης πυλωτης μου μακρια απο αδιακριτα βλεμματα. Για τα σαμαρια οτι σου εγραψε ο Νικος αλλα να ξερεις οτι με 180€ βαζεις και καγκελα και πλαινες 21λτ η καθε μια με ανοιγμα απο πανω απειρως πιο χρηστικες απο τα σαμαρια. Αν σε ενδιαφερει σου δινω λινκ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hasodikis 165 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2013 Εεεεεε δώσε και συ link... τι μας κρατάς σε περιέργεια??????? :rtfm: :rtfm: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2013 Αν θες σου πουλάω τα δικά μου σε συμβολική τιμή, είναι αυτά... http://www.shad.es/en/shad-world/products/bags/c13/en/shad-world/products/bags/for-motorcycle/sb50/c28r46/ Τα δίνω γιατί σκοπεύω να πάρω πλαστικές πλαϊνές...είναι σε άριστη κατάσταση...αν ενδιαφέρεσαι στείλε π.μ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2013 Καταρχήν θεωρώ ότι δεν είναι καλή ιδέα να βάλεις σαμάρια χωρίς βάσεις για 100 λόγους. Το κακό με το xt είναι ότι οι βάσεις του είναι ακριβές (120-130 euro απ'ότι είδα). Σου βρήκα όμως φθηνές: http://www.car.gr/parts/view/3145009/ Πάμε παρακάτω. Tank bag θα σου προτείνω αυτό που έχω εγώ και είναι σούπερ και οικονομικό. Ίσως η πιο έξυπνη αγορά που έχω κάνει για το μηχανάκι: http://www.pols.gr/i...=com_virtuemart Βασικά δεν ξέρω αν έχει πλαστικό τεπόζιτο το xt, πάντως το συγκεκριμένο tank bag παίρνει και μαγνήτες. Εγώ το χρησιμοποιώ με τους ιμάντες. Αν ανέβεις κι άλλο στα λεφτά υπάρχουν κι άλλα κορυφαία. Τώρα για σαμάρια ή ψάξε για μεταχειρισμένα ή μια οικονομική λύση είναι αυτά: http://www.coloripos...462&id=6&sub=21 Για σαμάρια ψάχνω κι εγώ αφού μέχρι τώρα με δανεικά την έβγαζα... Αυτά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2013 Αν διαβάσεις κάπου στο θέμα για τα ΧΤ γράφω για το υαλονημα, όπου μπορείς να το βάλεις ενδιάμεσα εξάτμισης και σαμαριού ώστε να μην έχεις θέμα καψιματος. Στην περίπτωση όμως με τις καρμπον προτίμησε υαλονυμα με επένδυση σιλικόνης, λίγο πιο ακριβό βεβαια αλλα αξίζει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2013 Εεεεεε δώσε και συ link... τι μας κρατάς σε περιέργεια??????? :rtfm: :rtfm: http://www.car.gr/parts/view/2144017/ Εξαιρετικος ο μαγαζατορας. Με courier στην πορτα μου και χωρις εξοδα αποστολης. Και πλαινες Ε21 της Givi απο Μοτομαρκετ Σινδου Θεσ/νικη στα 100€. Πολυ καλη εξυπηρετηση επισης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos-veria 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2013 Παίδες ευχαριστώ πολύ για τις απαντίσεις σας. fournaris νασαι καλα αλλά δεν ενδιαφερομαι για πλαστικές. wildboy ωραίος φιλε έχεις pm manplito επειδή δεν μπορώ να βρω το post σου μπορείς να μου πεις σε τι είδους μαγαζιά να ψάξω υαλονυμα με επένδυση σιλικόνης? barmanx ωραίο το Tank bag λεω να το χτυπήσω. σαμάρια χωρίς βάσεις για πιο λόγο όχι, εκτος απτη θερμοκρασία? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2013 Παίδες ευχαριστώ πολύ για τις απαντίσεις σας. barmanx ωραίο το Tank bag λεω να το χτυπήσω. σαμάρια χωρίς βάσεις για πιο λόγο όχι, εκτος απτη θερμοκρασία? Καταρχήν όπως λες και μόνος για την θερμοκρασία. Το μηχανάκι το καλοκαίρι ανάβει. Δεν ξέρω πόσο θα καίνε οι δικές σου εξατμίσεις αλλά προφανώς θα ζεσταίνονται. Μετά για το δέσιμο. Άλλο να τα περάσεις απλά κάτω από τη σέλα, κι άλλο να τα δέσεις και στα κάγκελα. Και πιο σταθερά κι εσύ θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Εγώ 2 ταξίδια που έκανα με σαμάρια, που έχω και βάσεις πλαινές, δεμένα και με χταπόδια και με ιμάντες κι ένα άγχος το είχα. Έχω δει κανα δυο ατυχήματα με σαμάρια που προφανώς δεν ήταν καλά δεμένα και κανείς δεν είχε βάσεις και μου έχει μείνει... Το δέσιμο είναι πολύ σημαντικό και οι βάσεις βοηθάνε πολύ σε αυτό το κομμάτι. Όσο για το tank bag πάρτο και θα με θυμηθείς. Παίρνει πολύ πράμα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2013 Σε μονωτικά υλικά θα το βρεις. Το υαλόνημα με την επένδυση αλουμινίου βγαίνει σε διάφορα πάχη, 1,5/ 2 / 2,5 χιλιοστά πάχος, αλλά βγαίνει και σε επένδυση σιλικόνης, αντί για αλουμίνιο (κόκκινη σιλικόνη) και αντέχει, αν θυμάμαι καλά γύρω στους 1100 βαθμούς C. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
harilaos 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2013 Αν και τσιμπημενο μου το συστησανε για το ΧΤ ως ιδανικο και οτι δεν βρισκει το τιμονι δεξια αριστερα http://shop.touratech.co.uk/tankbag-triumph-tiger-800-yamaha-xt660r-bmw-hp2-husqvarna-tr650-terra-tr650-strada.html#!prettyPhoto Και με την ευκαιρια... MANOLITO Τι ζελατινα ειναι αυτη που φοραει ο κοριτσαρος ? Εισαι ευχαριστημενος? κουναει καθολου το μπροστινο μετα απο καποια χιλιομετρα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angeloslev 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2013 Με σώζεις αν έχεις στοιχεία από συγκεκριμένο μαγαζί (Αθήνα) που μπορώ να πάρω αυτό το μονωτικό (και τιμές κ.τ.λ. θα εκτιμηθούν) :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2013 Άγγελε, εγώ από τον Πειραιά το πήρα. Αιτωλικού & Μεσολογγίου (αν θυμάμαι καλά την 2η οδό), είναι επί της Αιτωλικού, μετά το βενζινάδικο της AVIN, και πρίν τις γραμμές της Μεθώνης, στην αριστερή σου πλευρά, γωνία. Να προτιμήσεις το πάχος των 2,5 χιλιοστών (αν όχι των 3). Είναι με το μέτρο. Τιμές δεν θυμάμαι καλά, θα χρειαστείς κάτω από ένα μέτρο, και το μέτρο πριν μερικά χρόνια που το είχα πάρει είχε, αν θυμάμαι καλά, γύρω στα 15€, (21-22 κόστιζε το άλλο το σιλικονούχο). Αυτά.... Χαρίλαε, είναι της GIVI ο ανεμοθώρακας, αλλά αν δεν βάλεις τα λαμάκια που δίνει η μαμά έξτρα ζελατίνα, θα σου κουνάει. Όπως έχω πει και στον Πέτρο, με την πρώτη ευκαιρία, θα τα βγάλω φώτο, για να τα ποστάρω να δείτε πως είναι. Υπόψιν, ότι αν είσαι Αθήναι, είδα στην MPF να έχει βγάλει ίδια ζελατίνα, με αυτήν. Έχεις και επιλογή σκουρότητας. Εγώ όταν την πήρα, δεν την είχε. Και εδώ, αν θυμάμαι καλά (αρχές Αλτσχάιμερ ) περί τα 80€... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.t 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 Ψάχνω tankbag αν υπάρχει η δυνατότητα με tanklock αν μπαίνει αν ξέρει κάποιος ας αφήσει το λινκ για να κάνω την αγορά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες