Akisjg 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2013 Έφτασε η στιγμή για αλλαγή κράνους. Βασικά για μένα 1. Ασφάλεια(* * * * *), 2. Θόρυβος 3. Αποσπώμενο εσωτερικό για να το πλένω συχνά. Είμαι ανάμεσα στα δύο , για την ώρα. Γνώμες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billakos21 147 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2013 Shark Race R Pro , καθως ειναι το κορυφαιο της συγκεκριμενης εταιρειας! Σιγουρα ομως κομματακι πιο ακριβο απο το Shoei... Σε ασφαλεια λογικα υπερεχει το Shark, πραγμα ομως το οποιο δεν σημαινει οτι το Shoei ειναι σημαντικα κατωτερο του. Θεωρω πως οποιο και απο τα δυο και αν επιλεξεις θα μεινεις ευχαριστημενος. Και τα δυο αποτελουν εξαιρετικες επιλογες. Κλεινοντας να σου υπενθυμισω πως το συγκεκριμενο Shark εχει αγωνιστικες καταβολες και σαφως πιο σφιχτη εφαρμογη! Eνω το Shoei εχει περισσοτερο τουριστικο χαρακτηρα και πιο ανετη εφαρμογη! Καλοφορετο οποιο και αν ειναι αυτο ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2013 Shark δινω ψηφο εμπιστοσυνης...<οσα ειχα ή θα εχω ειναι αψογα! Και μιλας μαλιστα για ενα κορυφαιο κρανος σε ασφαλεια με το Race R PRO.Ασε που δεν κινδευνευεις να το σπασεις αμα σου πεσει απο μισο μετρο(ξεχνιεται αυτο; ) Shark λοιπον! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2013 Και τα 2 είναι εξαιρετικά!! Αν και έχω SHOEI θα προτιμούσα το SHARK Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2013 Και τα 2 είναι εξαιρετικά!! Αν και έχω SHOEI θα προτιμούσα το SHARK Aλλιως καλυτερα να το αλλαζες το nickname σε Toni Shoei 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziro 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2013 Απ'τη στιγμή που το shark είναι για πιο racing καταστάσεις ίσως να'χει θεματάκι με το θόρυβο λόγω αεραγωγών, επομένως να μην ικανοποιείται απόλυτα η δεύτερη προϋπόθεση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2013 Το καινουργιο shoei ειναι ωραιο,πιο τουρισταδικο,αλλα.........πρεπει να τσουζει...... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2013 εγω εχω το RACE-R χωρις το PRO που σημαινει οτι δεν εχει την αεροτομη κ εχει λιγο περισοτερο υλικο για περισοτερη αποφυγη θορυβου. καργα ευχαριστημενος κ σε πολυ καλη τιμη απο το FC MOTO Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2013 Που έχει το Racer R Pro Θεσσαλονίκη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yiannis21 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2013 Που έχει το Racer R Pro Θεσσαλονίκη; πουθενα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Akisjg 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2013 Το καινουργιο shoei ειναι ωραιο,πιο τουρισταδικο,αλλα.........πρεπει να τσουζει...... Interlocking mechanism αντί για DD: XXX!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2013 Μοτοδυναμική δεν εχετε εκει πάνω ωρέ? Αυτοί παίζουν τα shark. Στην Αθήνα τα έχουν στανταράκι τα εχω δει. Κρανάρα το μπο%^#%#$%λο αλλα πολλά λεφτά με την παρούσα κατάσταση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FRANKO 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2013 Δες εδώ ίσως σε βοηθήσει λίγο..... http://sharp.direct.gov.uk/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Akisjg 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2013 Δες εδώ ίσως σε βοηθήσει λίγο..... http://sharp.direct.gov.uk/ Έχω ήδη δει. Και τα δύο είναι 5 *. Εκεί βγάζει άχρηστα κάτι πανάκριβα και best selling κράνη όπως ARAI, Schuberth etc. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yiannis21 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2013 Εδω εχουμε μοτοδυναμικη αλλα δεν τους βλεπω και πολυ ζωηρους.Το εψαξα και γω το race r pro αλλα δεν υπηρχε πουθενα εδω(δεν το ειχαν ακουσει καν οταν το ζητουσα εγω!!) Στο θεμα μας παντως εγω για Shark θα πηγαινα γιατι πολυ απλα την γουσταρω σαν εταιρια..! Επισης τωρα τελευταια για οτι(μα οτι)και να ψαχνω απο εξοπλισμο,συμβουλευομαι το παρακατω site http://www.revzilla.com/motorcycle/shark-race-r-pro-kimbo-helmet εχουνε πολυ πραμα απο εξοπλισμο,με αναλυτικα βιντεακια και πολλα σχολια απο αγοραστες του προιοντος ωστε να εχεις μια πιο ολοκληρωμενη αποψη!Ριξε μια ματια,ψαξου και μετα αποφασιζεις!Οποιο και να διαλεξεις παντως δεν προκειτε να βγεις χαμενος! p.s. για το θεμα της φασαριας μη σκας..υπαρχει λυση και λεγεται ωτασπιδες.- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vic 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2013 (τροποποιήθηκε) Εχω το Shoei και ειναι φανταστικό κράνος εκτός του θορύβου που ειναι σε σχετικά υψηλα επίπεδα, χαλάλι όμως για τον εξαερισμό που προσφέρει. Το shark δεν το έχω δει καν απο κοντά, άλλα μοντέλα της εταιρίας που δοκίμασα δεν μου έκατσαν καθόλου στο κεφάλι, ενω το shoei ειναι τέλειο σαν καλουπι για το κεφάλι μου. Οπότε καλα θα ηταν να τα δοκιμάσεις και τα δυο να δεις αν σου ταιριάζουν, γιατι αν ισχύει οτι και σε μενα τοτε αυτόματα θα απορρίψεις το ενα από τα δυο. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 14 , 2013 από τον Vic 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2013 Aλλιως καλυτερα να το αλλαζες το nickname σε Toni Shoei +1000 :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Akisjg 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2013 (τροποποιήθηκε) Λοιπόν μετά από δοκιμές στα ελληνικά μαγαζιά διαπίστωσα ότι το ένα μου κάθεται πιο καλά και ................ ..............πήρα το Race-R pro (stinger black) από εξωτερικό. Χωρίς να το έχω δοκιμάσει (εν κινήσει) ακόμη, η ποιότητά του μου έκανε πολύ θετική εντύπωση, τολμώ να πώ εξαιρετική! Τροποποιήθηκε Μάιος 8 , 2013 από τον Akisjg 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o mikros gaidaros 456 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2013 εχω 3 χρονια το χρ1100... απιστευτο απο θεμα ηχομονωση με τρομερη αντιθαμβωτικη κ φυσικα ολα αποσπομενα για καθαρισμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 Έχοντας και τα 2 πλέον μπορώ να γράψω ότι το SHARK είναι με διαφορά καλύτερο σε ποιότητα και αεροδυναμική Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 Έχοντας και τα 2 πλέον μπορώ να γράψω ότι το SHARK είναι με διαφορά καλύτερο σε ποιότητα και αεροδυναμική Σου κάθεται καλά ρε παλίκαρε; Συμφωνώ πως σε ποιότητα το κράνος σκίζει. Σαν εφαρμογή σου αρέσει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsagos 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2013 ακομη και να καθεται καλα σε αυτον, δεν σημένει πως θα είναι το ίδιο καλα και σε εσένα ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2013 ακομη και να καθεται καλα σε αυτον, δεν σημένει πως θα είναι το ίδιο καλα και σε εσένα ;) Έτσι ακριβώς,το Shark σε εμένα κάθεται πολύ καλά αλλά το Shoei όχι.Είναι πολύ κοντά το πηγούνι.Και μιλάμε πάντα για το ίδιο μέγεθος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billakos21 147 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2013 Δωσε αν θελεις μερικες πληροφοριες γιατι ειμαι ετοιμος να το αγορασω... Αναφερομαι στο Shark. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 Δωσε αν θελεις μερικες πληροφοριες γιατι ειμαι ετοιμος να το αγορασω... Αναφερομαι στο Shark. Αυτά που σου είπα από κοντά ισχύουν στο έπακρο.Απλά καταπληκτικό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες