wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 Μετά τις έξι το απόγευμα σήμερα πήρα το μοτόρι από το service των 12.000 χλμ και βγήκα προς τη Συγγρού γαι να πιάσω παραλιακή και μετά Αθηνών Λαμίας ώστε να δω τι παίζει και να δοκιμάσω κάποιες νέες ρυθμίσεις. Μπαίνω Συγγρού από Καλλιρόης και λίγο μετά το Πάντειο όλες οι λουρίδες φρακάρουν, τα αυτοκίνητα ακινητοποιούνται και αρχίζει σημειτόν. Λίγο παρακάτω βλέπω ένα ταξί με τη μούρη στην μπαριέρα της Συγγρού χωρίς να έχει χτυπήσει όμως πάνω στα σίδερα και μετά ένα μοτοσυκλετιστή(μάλλον δούλευε διανομές) ξαπλωμένο μπρούμητα, χωρίς κράνος, ακίνητο και με αίμα από το κεφάλι που σχημάτιζε μια μικρή λίμνη. Αστυνομία υπήρχε, όχι όμως και ασθενοφόρο. Μη αντέχοντας ούτε γι αστείο τέτοια "θεάματα" γύρισα το κεφάλι μου αλλού και κοίταξα να φύγω, αφού είχε μαζευτεί απίστευτος κόσμος και δεν υπήρχε θέμα να προσφέρω κάτι παραπάνω. Η απορία όμως μου έμεινε και μαζί με τη σκηνή είναι καρφωμένα στο μυαλό μου από εκείνη την ώρα. Μήπως βρέθηκε και κανείς άλλος στο σημείο και ξέρει να μας πει περισσότερα πράγματα και κυρίως εάν ζει(αμφιβάλλω) ο άτυπος διανομέας; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iraklishmp 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 πω ρε φίλε...κρίμα το παιδί... τόσους ντελιβεράδες βλέπω κάθε μέρα χωρίς κράνος οι περισσότεροι να κινούνται όπως να ναί....και όλα αυτά για τα 3.5 γαμωευρώ που παίρνουν την ώρα.... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 Χέστα κι άστα αδελφέ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
remalia 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μετά τις έξι το απόγευμα σήμερα πήρα το μοτόρι από το service των 12.000 χλμ και βγήκα προς τη Συγγρού γαι να πιάσω παραλιακή και μετά Αθηνών Λαμίας ώστε να δω τι παίζει και να δοκιμάσω κάποιες νέες ρυθμίσεις. Μπαίνω Συγγρού από Καλλιρόης και λίγο μετά το Πάντειο όλες οι λουρίδες φρακάρουν, τα αυτοκίνητα ακινητοποιούνται και αρχίζει σημειτόν. Λίγο παρακάτω βλέπω ένα ταξί με τη μούρη στην μπαριέρα της Συγγρού χωρίς να έχει χτυπήσει όμως πάνω στα σίδερα και μετά ένα μοτοσυκλετιστή(μάλλον δούλευε διανομές) ξαπλωμένο μπρούμητα, χωρίς κράνος, ακίνητο και με αίμα από το κεφάλι που σχημάτιζε μια μικρή λίμνη. Αστυνομία υπήρχε, όχι όμως και ασθενοφόρο. Μη αντέχοντας ούτε γι αστείο τέτοια "θεάματα" γύρισα το κεφάλι μου αλλού και κοίταξα να φύγω, αφού είχε μαζευτεί απίστευτος κόσμος και δεν υπήρχε θέμα να προσφέρω κάτι παραπάνω. Η απορία όμως μου έμεινε και μαζί με τη σκηνή είναι καρφωμένα στο μυαλό μου από εκείνη την ώρα. Μήπως βρέθηκε και κανείς άλλος στο σημείο και ξέρει να μας πει περισσότερα πράγματα και κυρίως εάν ζει(αμφιβάλλω) ο άτυπος διανομέας; Φίλε πέρασα και γω την ίδια ώρα με εσένα.... εγώ κοίταξα. Το παλικάρι ήταν νεκρό δυστυχώς.... πρέπει να έσκασε στην μπαριέρα. Κρίμα... τώρα ποιος έφταιγε και τί έγινε... δεν έχω ιδέα. Αλλά κρίμα. Το παλικάρι είχε κίτρινα διακριτικά από όσο θυμάμαι και η μηχανή ήταν κίτρινη. (μια φώτο που βρήκα στο internet) Σαν εταιρείας courier. Αλλά δεν πολυθυμάμαι γιατί είχα πάθει σοκ και μόνο στην εικόνα που σας περιγράφω. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 28 , 2013 από τον remalia Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
athensfinest 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2013 "Λίγο μετά τις 6, στο ρεύμα καθόδου προς Πειραιά, ένα ταξί συγκρούστηκε με μηχανάκι μεταφορικής." Είναι σίγουρο ότι σκοτώθηκε το παλικάρι; Δε το βρίσκω σε κανένα σάιτ και συνήθως το αναφέρουν.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2013 Και εγώ έψαξα και δεν βρήκα τίποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2013 Και ηταν να περναγα απο συγγρου εκεινη την ωρα και το ακυρωσα τελευταια στιγμη! Δεν θα αντεχα να δω και 2ο ατυχημα με μηχανη μεσα σε 4 μερες... Κριμα πραγματικα για το παιδι.. Ελπιζω να μαθουμε λεπτομεριες συντομα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2013 Για τραυματισμό αναφέρουν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2013 πω ρε φίλε...κρίμα το παιδί... τόσους ντελιβεράδες βλέπω κάθε μέρα χωρίς κράνος οι περισσότεροι να κινούνται όπως να ναί....και όλα αυτά για τα 3.5 γαμωευρώ που παίρνουν την ώρα.... συγνωμη αλλα για το κρανος που δεν φορανε φταινε οι ιδιοι οχι τα αφεντικα τους! για οοοολα τα υπολοιπα πασο!!!συντηρηση κλπ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2013 Θανατηφόρο παίδες, στο site της τροχαίας αναφέρεται στο excel με τα στατιστικά 27-Φεβ Δ. ΤΡΟΧ. ΑΤΤΙΚΗΣ Κατοικημένη Περιοχή Λεωφόρος Συγγρού 214-Καλλιθέα 17:00 - 21:00 Εκτροπή Λοιπά αίτια αναφερόμενα σε οδηγούς Δίκυκλο Οδηγός 36-45 http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=23562&Itemid=86&lang= Ποτέ δεν κατάλαβα πως γίνονται τόσα τροχαία στην Συγγρού. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorips 699 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2013 (τροποποιήθηκε) συγνωμη αλλα για το κρανος που δεν φορανε φταινε οι ιδιοι οχι τα αφεντικα τους! για οοοολα τα υπολοιπα πασο!!!συντηρηση κλπ! δουλευα ταχυμεταφορες για ενα 8μηνο ...ειχα καθημερινα γυρω στις 100στασεις σε μια ακτινα 5 χιλιομετρων. Στις αρχες φοραγα κρανος ..αργοτερα ολο και λιγοτερο. Σταματα ξεκινα καθε 5-8 λεπτα. Η φοβερη πιεση του χρονου και ο φορτος εργασιας με εκανε να αφηνω το κρανος πισω στο κουτι και να το φοραω μονο στις μεγαλες αποστασεις και λεωφορους ... Το σκεφτομαι τωρα και τρομαζω ...απορω πως γινετε να ετρεχα σαν τρελος στο κεντρο της αθηνα με ..αδειο κεφαλι. ..πολυ κριμα Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 28 , 2013 από τον sorips Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2013 Φίλε πέρασα και γω την ίδια ώρα με εσένα.... εγώ κοίταξα. Το παλικάρι ήταν νεκρό δυστυχώς.... πρέπει να έσκασε στην μπαριέρα. Κρίμα... τώρα ποιος έφταιγε και τί έγινε... δεν έχω ιδέα. Αλλά κρίμα. Το παλικάρι είχε κίτρινα διακριτικά από όσο θυμάμαι και η μηχανή ήταν κίτρινη. (μια φώτο που βρήκα στο internet) Σαν εταιρείας courier. Αλλά δεν πολυθυμάμαι γιατί είχα πάθει σοκ και μόνο στην εικόνα που σας περιγράφω. Όχι ρε γμτο. Θεός να τον συγχωρέσει. Το φαντάστηκα με μια ματιά που έριξα και γι αυτό άνοιξα γκάζι κι έφυγα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2013 Κρίμα για το παιδί, πέρναγα κι'εγώ με το λεωφορείο εκείνη την ώρα από εκεί, αλλά είδα μόνο το ταξί και με παραξένεψε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
trod 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2013 Καλησπερα, εγω ημουν 5 δευτερολεπτα πριν γινει το περιστατικο. Ημουν στην αριστερη λωριδα με τη V-Strom, πηγαινα γυρω στα 140 και ειχα μπροστα μου ενα αλλο μηχανακι. To περιεργο ειναι οτι δεν ακουσα καποιον δυνατο θορυβο για να υποθεσω οτι εγινε κατι αλλα βλεπω οτι φρεναρει το μπροστα μηχανακι αποτομα και παταω αποτομα το φρενο. Μολις σταματαω ειμαι μπροστα απο ολους και δεν εχω δει οτι 5 μετρα αριστερα μου ειναι ο ανθρωπος γιατι κοιταζω το taxi που εχει κοψει ολη την Συγγρου και δεν καταλαβαινω γιατι. Κοιταζω αριστερα και βλεπω το παληκαρι γυρω στα 35-38 μπρουμητα στο εδαφος. Ξυρισμενο το κεφαλι του ετσι το αιμα που βγαινει απο εκει φαινοταν ξεκαθαρα και ξεψυχουσε εκεινη την στιγμη. Δεν εκανε καμμια κινηση και ενας ταξιτζης παει τον πιανει και λεει παιδια τελειωσε κανοντας την ιδια κινηση με τα χερια του. Φορουσε κιτρινα και το μηχανακι του πεσμενο 15 μετρα παραπερα φαινοταν μια χαρα. Επισης ειχε ενα open face κρανος διπλα στο παιδι το οποιο δεν ξερω αν το φορουσε και του εφυγε ή αν δεν το φορουσε καθολου. Το θεμα ειναι οτι με την πτωση χτυπησε το κεφαλι του. Δεν ξερω πως ακριβως εγινε και δεν ειδα ποιος τον χτυπησε και που. Εμενα με "πειραξε" παντως γιατι ημουν τοσο κοντα σε αυτο και ειδα εναν ανθρωπο να πεθαινει χωρις κανενα λογο. Η συγγρου μια ευθεια ειναι ρε γαμωτο. Και εγω απο χθες εψαχνα να βρω τι ακριβως μπορει να εγινε. Κριμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ποτέ δεν κατάλαβα πως γίνονται τόσα τροχαία στην Συγγρού. Καλησπερα, εγω ημουν 5 δευτερολεπτα πριν γινει το περιστατικο. Ημουν στην αριστερη λωριδα με τη V-Strom, πηγαινα γυρω στα 140 και ειχα μπροστα μου ενα αλλο μηχανακι. [...] Δεν ξερω πως ακριβως εγινε και δεν ειδα ποιος τον χτυπησε και που. Εμενα με "πειραξε" παντως γιατι ημουν τοσο κοντα σε αυτο και ειδα εναν ανθρωπο να πεθαινει χωρις κανενα λογο. Η συγγρου μια ευθεια ειναι ρε γαμωτο. Και εγω απο χθες εψαχνα να βρω τι ακριβως μπορει να εγινε. Ελπίζω Μάκη να σου απάντησε ο φίλος trod απο πάνω. Μια ευθεία η Συγγρού και άρα πάμε με 140, ένα δρόμο που έχει πιο πολλές εξόδους και εισόδους (λέγε με και "αιτία για απότομη και ξαφνική αλλαγή πορείας") απο σουρωτήρι, κακή άσφαλτο, κακές ταμπέλες για το που θέλεις να πάς, μπουρδέλα και νυχτερινά μαγαζιά και ασφαλιστικές στα πλάγια, κακό πάρκινγκ.. Συγωρέστε μου τον αυστηρό τόνο αλλά ελπίζω να το δικαιολογεί η περίσταση.. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 28 , 2013 από τον nuntius Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zappa 816 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2013 Ελπίζω Μάκη να σου απάντησε ο φίλος trod απο πάνω. Μια ευθεία η Συγγρού και άρα πάμε με 140, ένα δρόμο που έχει πιο πολλές εξόδους και εισόδους (λέγε με και "αιτία για απότομη και ξαφνική αλλαγή πορείας") απο σουρωτήρι, κακή άσφαλτο, κακές ταμπέλες για το που θέλεις να πάς, μπουρδέλα και νυχτερινά μαγαζιά και ασφαλιστικές στα πλάγια, κακό πάρκινγκ.. Συγωρέστε μου τον αυστηρό τόνο αλλά ελπίζω να το δικαιολογεί η περίσταση.. Δηλαδη εσεις με ποσα πατε αριστερη λωριδα Συγγρου? Οff topic αλλα το εχω απορια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2013 Την περίμενα την ερώτηση. Απλά δεν πάω αριστερή λωρίδα στη Συγγρού. Και maximum 90-100. Φοβάμαι παραπάνω :) 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
muay thai 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2013 ;Τι να πω ρε γμτ!!κριμα το παλικαρι! Θελει πολυ προσοχη στο δρομο παιδια! Καθε μερα κανω πολλα χλμ με την μηχανη Και συνεχεια βλεπω οτι Δυστυχως κυκλοφορει πολυς μα πολυς χαζος και ασυνειδητος κοσμος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warhol 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2013 Κωλοδρομος η Συγγρου. Αποτομες αλλαγες λωριδων διχως προειδοποιηση απο τα αλλα οχηματα(μηχανες και αμαξια), πολλοι πεζοι πηδανε τα διαχωριστικα καγκελα για να περασουν απεναντι και ξεπροβαλουν απο το πουθενα, και το κυριοτερο η νοοτροποια καποιων οτι η συγγρου ειναι για να τρεχεις. Δεν υπαρχει επαρκης οδηγικη παιδεια . Κριμα για το παιδι! Συλληπητηρια στους ανθρωπους που αφησε πισω. Για ακομη μια φορα, ΠΑΝΤΑ,ΜΑ ΠΑΝΤΑ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ 5 ΜΕΤΡΑ ΚΡΑΝΟΣ,ΜΠΟΥΦΑΝ ΚΑΙ ΓΑΝΤΙΑ!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LEONDHL 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2013 το παληκαρι ηταν φιλος μου και δυστηχος χαθηκε αδικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες