Jump to content
Arkoudeas

RGV,NSR ή KR-1??

Recommended Posts

Τα παιδια με καλυψαν σε γενικες γραμμες

Δυστυχως εν ετη 2013 δεν μπορεις παρα να διαγραψεις τα NSR/TZR/KR..Λογο ελλειψης ανταλλακτικων,αυτα πλεον ειναι μονο για τους λιγους πορωμενους..

Ο δρομος που πρεπει να χαραξεις γραφει RS/RGV,υπαρχουν αφθονα ανταλλακτικα και πληρη καλυψη απο οτι μπορεις να φανταστεις

Ενα παπακι για καθε μερα χρειαζεται οπωσδηποτε εαν κυκλοφορεις στην πολη,δεν απογορευεται η χρηση του RGV πχ σε καθημερινη βαση ακομη και μεσα στην πολη αλλα δεν ειναι και οτι ιδανικοτερο.

Μια στο τοσο ειναι ωραιο βεβαια,καθως το χαζι που θα γινεται στα φαναρια αλλα και το καλαμπουρι που θα κανεις με κατι Vstrom και ER θα ειναι αρκετα για να σου φτιαξουν το κεφι.

Απο θεμα ασφαλειας ειναι πολυ ανω του μεσου ορου,φρεναρες,ελαφρυ,φαρδια λαστιχα και σωστη κατανομη βαρους σου εγγυωνται οτι δεν θα κινδυνευσεις ευκολα.

Τα χερια σου(καρποι) θα μουδιαζουν ναι..

Θα το κυκλοφορεις το ΣΚ και μια φορα στο τοσο και στην πολη(εχει το χαβαλε του οπως περιεγραψα παραπανω) εκει ομως που θα το καταευχαριστηθεις θα'ναι σε καποια εξοχικη διαδρομη η στην πιστα.

Καλη αγορα

Μερικα απο τα 2τ που εχουν περασει κατα καιρους απο τα χερια μου

NSR MC21 & RGV VJ22

DSC03637.jpg

NSR MC18 1989

DSC04319.jpg

NSR MC21 1991

DSC04684.jpg

NSR MC28 1994

DSC05439.jpg

RS MK2

DSC05340.jpg

RS250.jpg

TZR 3ma4 SP (δεν κυκλοφορησε στο δρομο,δυστυχως)

DSC05086.jpg

Αυτα,μαζι με κανα 2 track bikes(ΝSR mc21,mc18 '88) που και αυτα δεν τελειοποιηθηκαν ποτε

Tην "δοση" μου τωρα την παιρνω με ενα απο αυτα τα 2

DSC05443.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ειχα για 2 χρονια απο το 1992 - 1993 ενα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ διχρονο μηχανακι , ηταν το YAMAHA TDR 250

μιλαμε για τρομερο σε εμφανιση - φρενα - κρατημα στο δρομο ,σε ταξιδια για πλακα επιανε τα 180 χλμ , φοβερα γρηγορο

ο μονος λογος που το πουλησα ηταν ο καπνος ( μυρωδια ) που εβγαζε κ οι τσακωμοι με την κοπελια μου τοτε γι αυτο το θεμα ,κ βεβαιαη η

καταναλωση

σε βενζινα , αν σου αρεσει ριξε μια ματια σε αυτο το moto , ειμαι σιγουρος αν το οδηγησεις θα ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΕΙΣ με αυτο το yamaha tdr 250 :shock:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες