Jump to content
Sign in to follow this  
moufasa

yamaha yzf 125 ή kawasaki d tracker 125 ή honda cbr 125 ή aplilia rs125

Recommended Posts

καλησπερα παιδια!!! βγαζω διπλωμα για 125 .... θελω να παρω ενα καλο,αξιοπιστο,γρηγορα (για την κατηγορια του), και οικονομικο μηχανακι.....ειμαι αναμεσα στο yzf 125, to d tracker 125, to cbr 125 kai to rs 125....ποια ειναι η γνωμη σας?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

το rs ειναι διχρονο και τα αλλα τετραχρονα..αλλα και παλι δεν καλυπτεται απο το νεο διπλωμα...εκτος και αν λες το rs4 που για μενα ειναι το καλυτερο απο αυτα...το duke γτ δεν το σκεπτεσαι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

rs4 λεω....!!! ειναι κουκλι....τον δουκα τον ειχα σε φωτο και μου αρεσε....αλλα τον ειδα και στον δρομο και ξενερωσα....το μηχανακι δεν μου αρεσε καθολου απο κοντα...ασε που ειναι και ktm και συνηθως βγαζουν προβληματα...οπως και για τα aplilia ακουγεται οτι εχουν θεμα...εμενα βασικα μου αρεσει πολυ το yzf...για το rs4 το ξερω οτι ειναι διχρονο...το yzf δεν πολυ κυκλοφορει κιολας ενω το cbr και το cbf ειναι πολυφορεμενα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιτα αλλο το rs125 και αλλο το rs4 διχρονο το πρωτο τετραχρονο το αλλο...τεσπα το aprillia και το yamaha πιο γρηγορο απο το honda αλλα οχι τοσο οικονομικα ...οπως και πιο ακριβα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

rs4 λεω....!!! ειναι κουκλι....τον δουκα τον ειχα σε φωτο και μου αρεσε....αλλα τον ειδα και στον δρομο και ξενερωσα....το μηχανακι δεν μου αρεσε καθολου απο κοντα...ασε που ειναι και ktm και συνηθως βγαζουν προβληματα...οπως και για τα aplilia ακουγεται οτι εχουν θεμα...εμενα βασικα μου αρεσει πολυ το yzf...για το rs4 το ξερω οτι ειναι διχρονο...το yzf δεν πολυ κυκλοφορει κιολας ενω το cbr και το cbf ειναι πολυφορεμενα....

Μακριά, μακριά, μόνο Honda ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μακριά, μακριά, μόνο Honda ;)

πολυ σωστος και κατατοπιστικοτατος...

αφου ψηθηκα κ εγω για χονδα να φανταστεις...

να σαι καλα φιλε που μ ανοιξες τα ματια

:afro:

Τροποποιήθηκε από τον Στέργιος Βήχος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To R από μένα με κλειστά μάτια μακράν πιο γρήγορο από honda και πιο καλοστημένο είναι σαν να συγρινεις crypton x με ιννοβα το ρ έχει το ίδιο μοτέρ με το χ λίγο πιο γρήγορο για το απριλια καλό στησιμο αλλα αργο αν δεις τι ροπή βγάζει το ρ και για 0. κατι είναι ίδια με του crypton.. επίσης το απριλια έχει στεγνό όσα κιλά έχει το ρ γεμάτο σχεδόν παρά 2 με 3 κιλα

Τροποποιήθηκε από τον k0stas33

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολυ σωστος και κατατοπιστικοτατος...

αφου ψηθηκα κ εγω για χονδα να φανταστεις...

να σαι καλα φιλε που μ ανοιξες τα ματια

:afro:

Προφανως κανω πλακα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προφανως κανω πλακα...

το ξερω ρε συ...κ εγω...

:mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άσχετο.. Κοιτάζω το θέμα και βλέπω στον τίτλο yzf125 και λέω αυτό δεν υπάρχει.. Μόνο yz125 έχει..

Μετά θυμήθηκα πως το R125 το λένε yzf125..!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατά την γνώμη μου

α)Το aprila δεν το προτείνω λόγω Ιταλίας (όπως έλεγε σε μια εκπομπή TopGear για αυτοκίνητα, οι Ιταλοί έχουν ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό).

β) Το D-Tracker είναι ένα αρχαίο μηχανάκι με facelift και ψεκασμό...Για μένα καλύτερο είναι το Yamahaκι wr125x.

γ) Το R125 είναι πολύ σπορ για καθημερινή χρήση, δλδ δεν είναι τόσο λειτουργικό όπως τα άλλα της κατηγορίας (πολύ σκυφτός ...). Άλλα είναι το πιο ωραίο και cool για μένα...

και τέλος δ) το καινούριο cbr είναι όμορφο αλλά από ότι θυμάμαι έχει ίδιο κινητήρα με το προηγούμενο (αξιόπιστο αλλά αργό) και με περίεργα χρώματα.

Αν θέλεις την γνώμη μου, να πάρεις ένα λειτουργικό μηχανάκι το οποίο να είναι και οικονομικό, για να το έχεις και πολλά χρόνια. Οπότε ψάξε και άλλο και κάνε testdrive αν μπορείς τα ίδια ή παρόμοιες μότο. Αν τελικά έχεις καταλήξει στα ανωτέρω το YZF R125 είναι μονόδρομος.

Κατά την γνώμη μου ξανά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατά την γνώμη μου

α)Το aprila δεν το προτείνω λόγω Ιταλίας (όπως έλεγε σε μια εκπομπή TopGear για αυτοκίνητα, οι Ιταλοί έχουν ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό).

Συγνώμη κι όλας ρε παιδιά αλλά μιλήστε με επιχειρήματα. Ας πούμε, εγώ το rs125 δεν το προτείνω γιατί είναι μηχανάκι πίστας και όχι για καθημερινή χρήση και η συντήρησή του θα είναι στο θεό. Βέβαια άμα έχεις €€ το αγοράζεις γιατί το χαμόγελο που μπορεί να σου χαρίσει αυτό το 125, δεν θα στο χαρίσει άλλο. Πάντα για το δίχρονο μιλάμε. Αλλά μην τρελαθούμε με τα Ιταλικά, τα έχω ζήσει από πρώτο χέρι και δεν ζούμε πλέον στο 1920(που ακόμα και τότε οι ιταλοί ήταν μπροστά).....

Τροποποιήθηκε από τον telephoner

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εν ολιγης τι μου προτινεται παιδες????

Γειά σου φίλε μου .

Βασικά έχεις ποστάρει μηχανάκια από 3 διαφορετικές κατηγορίες .

1)Yamaha R125 - Honda Cbr

2)D-tracker

3)Aprilia RS125 (άλλο το RS4 125 )

Αφού λες οικονομικό διαγράφεις κατευθείαν το RS . Είναι δίχρονο , καίει τον κώλο του αλλά είναι μακράν το καλύτερο στα πάντα (εκτός από οικονομία) .

Άρα μιλάμε για τετράχρονα 125άρια . Honda CBR 125 , Aprilia RS4 125 , Yamaha YZF 125R , D-tracker . (Υπάρχουν και γυμνά αν θες , Wolf , duke , cbf , ybr κτλπ )

Θες καινούριο ή μεταχειρισμένο ?

Θες street-(να μοιάζει λίγο με SS) ή motard ?

Για μέσα στην πόλη το θες ?

Τροποποιήθηκε από τον Kalejaios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια σαλατα τα εχετε κανει!

Το rs4 ειναι 125 κυβικα, τετραχρονο, με 15 αλογα και ειναι αυτο!

91347575_d.jpg

αυτο ειναι το RS 125 που ειναι διχρονο με 30 αλογα και ειναι το εξης

Aprilia%20RS125%2006%20%202.jpg

και το προηγούμενο μοντελο απο αυτο ηταν αυτο, με τα ιδια κυβικα και αλογα!

Aprilia%20RS%20125%202003%20a.jpg

τωρα φιλε μου, τα χαζα περι, σπανε χαλανε ειναι κουραφεξαλα! ΑΝ εχεις τα χρηματα και μπορεις, παρε το rs4 που σου αρεσει! ειναι πολυ καλη ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ μικρου κυβισμου!

Οστοσο αν δεν εχεις χρηματα ειναι μια πολυ καλη επιλογη το honda cbr 125 που μπορεις να το βρεις μεταχειρισμενο πολυ φθηνα, και μπορει να σου δωσει οτι και το rs4 απο θεμα εμπειριας! Ειναι πολυ οικονομικο και δυνατο (για 125) το ειχα και εγω για αυτο σου λεω!

honda-cbr-125r-2008.jpg

οριστε και ενα θεμα για το cbr 125 που μπορεις να βρεις πολλες και χρησιμες πληροφοριες για αυτο: http://www.mybike.gr...__fromsearch__1

Τροποποιήθηκε από τον A7XBilly

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια σαλατα τα εχετε κανει!

Το rs4 ειναι 125 κυβικα, τετραχρονο, με 15 αλογα και ειναι αυτο!

91347575_d.jpg

αυτο ειναι το RS 125 που ειναι διχρονο με 30 αλογα και ειναι το εξης

Aprilia%20RS125%2006%20%202.jpg

και το προηγούμενο μοντελο απο αυτο ηταν αυτο, με τα ιδια κυβικα και αλογα!

Aprilia%20RS%20125%202003%20a.jpg

τωρα φιλε μου, τα χαζα περι, σπανε χαλανε ειναι κουραφεξαλα! ΑΝ εχεις τα χρηματα και μπορεις, παρε το rs4 που σου αρεσει! ειναι πολυ καλη ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ μικρου κυβισμου!

Οστοσο αν δεν εχεις χρηματα ειναι μια πολυ καλη επιλογη το honda cbr 125 που μπορεις να το βρεις μεταχειρισμενο πολυ φθηνα, και μπορει να σου δωσει οτι και το rs4 απο θεμα εμπειριας! Ειναι πολυ οικονομικο και δυνατο (για 125) το ειχα και εγω για αυτο σου λεω!

honda-cbr-125r-2008.jpg

οριστε και ενα θεμα για το cbr 125 που μπορεις να βρεις πολλες και χρησιμες πληροφοριες για αυτο: http://www.mybike.gr...__fromsearch__1

νομιζω το καινουριο φοραει ιδιο μοτερ αλλα πιο οικονομικο ε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια σας ευχαριστω πολυ!!! τα μηχανακια που σκεφτομουν περισσοτερο ηταν το yzf και το cbr....εχω ερωτα με το yzf στην εμφανιση ψιλομοιαζουν τα 2 μηχανακια μεταξη τους!!το cbr δεν εχει τοσο μεγαλη καμπουρα στο ντεποζιτο οσο το yzf ...επισης το yzf ειναι μονοκυλινδρο 4βαλβιδο, τετραχρονο, με 15 αλογα... ενω το cbr ειναι 2βαλβιδο, με 13 αλογα και εχει καινουριο 2.950 μεγαλο αβανταζ και ειναι και πιο ελαφρυ... και προς ενημερωση ειμαι γυναικα

Τροποποιήθηκε από τον moufasa

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια σας ευχαριστω πολυ!!! τα μηχανακια που σκεφτομουν περισσοτερο ηταν το yzf και το cbr....εχω ερωτα με το yzf στην εμφανιση ψιλομοιαζουν τα 2 μηχανακια μεταξη τους!!το cbr δεν εχει τοσο μεγαλη καμπουρα στο ντεποζιτο οσο το yzf ...επισης το yzf ειναι μονοκυλινδρο 4βαλβιδο, τετραχρονο, με 15 αλογα... ενω το cbr ειναι 2βαλβιδο, με 13 αλογα και εχει καινουριο 2.950 μεγαλο αβανταζ και ειναι και πιο ελαφρυ... και προς ενημερωση ειμαι γυναικα

αν θελεις, να μαθεις, και με τον καιρο να παρεις μεγαλυτερη μοτο παιρνεις cbr, γιατι 1ον ειναι εμπορεύσιμο, και 2ον η θεση οδηγησης δεν ειναι τοσο κουραστικη οσο το yzf! βεβαια, αν σου αρεσει πολυ το yzf αυτο να παρεις!

Παντος για κανενα απο αυτα δεν αξιζουν τα χρηματα τους καινουργια, δες μτχ, τοσα καλα μηχανακια παιζουν!

νομιζω το καινουριο φοραει ιδιο μοτερ αλλα πιο οικονομικο ε?

ιδιο μοτερ με ποιο ακριβως; αν λες το rs του 2003 με του 2008 τοτε ναι! αλλα αν λες του 2008 με του 2012, τοτε δεν εχουν καμια απολυτος σχεση!

του 2012 ειναι τετραχρονο, με 15 αλογα, ενω του 2008 ειναι διχρονο, με 30 αλογα! απο επιδοσεις φυσικα του '08 ειναι πολυ καλυτερο! Αλλα απο οικονομια, και εκμαθηση νεου οδηγου, φυσικα του 2012 υπερεχει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με τα νέα διπλώματα κοιτάς μόνο το cbr γιατί το r125 είναι ελάχιστα παρά πάνω από 11kw κ έτσι δε σε καλύπτει δίπλωμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω κουραστει να ακουω βλακειες του τυπου"διχρονο,καιει τον κωλο του,θελει συντηρηση κτλ.."

Ασχετοι μιλουν για ασχετα με εκεινους θεματα.

Το RS125 ειναι μικρη μοτοσυκλετα οχι μονο σε πλαισιο κτλ αλλα και σε κινητηρα,η καταναλωση θα κυμαινεται στα 5 λιτρα ανα 100 σε μικτη οδηγηση,με απλα λογια με 8 ευρω θα κανεις 100-110 χλμ,εχει σταθερη ταχυτητα(μουαγιεν) τα 120 χλμ ανα ωρα με τελικη ανω των 160 χλμ

Φυσικα και δεν ειναι αγωνιστικο μηχανακι(για τους φιλους που δεν ξερουν τα αγωνιστικα 125 εχουν 45-50 αλογακια και οχι 30 με το ζορι)

Οσο για την συντηρηση ειναι γνωστο σε εμπειρους μοτοσυκλετιστες και οχι σε μωρα που το μονο διχρονο που εζησαν ηταν ενα κωλοφτιαγμενο Ζ απο το χωριο,οτι τα διχρονα εχουν αυτο το καλο..Δηλαδη δεν θελουν συντηρηση..Καλο λαδακι,καλο ζεσταμα και ενα ζευγαρι ελατηρια πιστονιου καθε 25.000 χλμ αναλογα την χρηση.

Αναρωτηθητε απλα ποσες φορες θα πατε ενα τετραχρονο για σερβις στο μαστορα(εαν θες να εχει βιβλιο συντηρησης κτλ) μεσα σε 25.000 χλμ..

Τα υπολοιπα που αναφερεις ειναι κατι σαν παπακια με καλυτερο πλαισιο και φρενα,παρε ενα crypton 135 καλυτερα να σου ερθει και πιο φτηνα να μην πεφτεις και θυμα του μαρκετιγκ

Τροποποιήθηκε από τον Safetis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν πάρει το cbr αντί για το ρσ125 κ θα χει κατανάλωση 3 λίτρα, στισ 25000 χλμ θα χει γλιτώσει 500 λίτρα βενζίνη δηλ 850 ευρώ στισ 50 χιλ χλμ θα χει εξοικονόμησει 1700 ευρώ δηλ ένα μεταχειρισμένο ρσ125

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σαν μοτοσυκλετα το rs ειναι ανωτερο απο ολα τα αλλα!

Αλλα σαν μοτοσυκλετα νεου οδηγου 100% ακαταλληλο, εχει πολυ γκαζι και ατσαλο (χαμηλα ψοφιο, και μετα εκρηξη)!

Και ναι το διχρονο καιει, μονος σου το ειπες, 5/100 καιει, τοσο καιει και το er μου που ειναι 650 κυβικα, ομως μιλαμε για 125 και χρηση πολης, ειναι απαγορευμενοι αριθμοι!

Οσο για τα αλλα μοτοσυκλετακια, που λες εχεις αδικο! Επιδη δεν ειναι διχρονα, δεν σημαινει πως ειναι και παπια!

Θα μιλησω μονο για το cbr γιατι το ειχα 2 χρονια! Εχει πολυ καλη συμπεριφορα, και πλαισιο, αλλαζει κατεύθυνση πολυ ευκολα και εχει καλα φρενα, μεγαλο - ειναι πως δεν ειναι δυνατο, οκ προοριζετε για εκμαθηση και οχι για χρονους! Στα + ομως ειναι η καταναλωση που ειναι κοντα στα 2,5-3 και στα γενικα εξοδα που θελει λαστιχα με 100-120 ευρω! Το rs πιστευω πως ειναι αρκετα ποιο πανω σε αυτα!

Οποτε ναι το rs ειναι ανωτερη μοτοσυκλετα σε ολα της αν τα συγκρινεις σαν κατασκευες με ολα τα αλλα του θεματος! Αλλα για ολους τους παραπανω λογους δεν κανει στην συγκεκριμενη περιοδο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω κουραστει να ακουω βλακειες του τυπου"διχρονο,καιει τον κωλο του,θελει συντηρηση κτλ.."

Ασχετοι μιλουν για ασχετα με εκεινους θεματα.

Το RS125 ειναι μικρη μοτοσυκλετα οχι μονο σε πλαισιο κτλ αλλα και σε κινητηρα,η καταναλωση θα κυμαινεται στα 5 λιτρα ανα 100 σε μικτη οδηγηση,με απλα λογια με 8 ευρω θα κανεις 100-110 χλμ,εχει σταθερη ταχυτητα(μουαγιεν) τα 120 χλμ ανα ωρα με τελικη ανω των 160 χλμ

Φυσικα και δεν ειναι αγωνιστικο μηχανακι(για τους φιλους που δεν ξερουν τα αγωνιστικα 125 εχουν 45-50 αλογακια και οχι 30 με το ζορι)

Οσο για την συντηρηση ειναι γνωστο σε εμπειρους μοτοσυκλετιστες και οχι σε μωρα που το μονο διχρονο που εζησαν ηταν ενα κωλοφτιαγμενο Ζ απο το χωριο,οτι τα διχρονα εχουν αυτο το καλο..Δηλαδη δεν θελουν συντηρηση..Καλο λαδακι,καλο ζεσταμα και ενα ζευγαρι ελατηρια πιστονιου καθε 25.000 χλμ αναλογα την χρηση.

Αναρωτηθητε απλα ποσες φορες θα πατε ενα τετραχρονο για σερβις στο μαστορα(εαν θες να εχει βιβλιο συντηρησης κτλ) μεσα σε 25.000 χλμ..

Τα υπολοιπα που αναφερεις ειναι κατι σαν παπακια με καλυτερο πλαισιο και φρενα,παρε ενα crypton 135 καλυτερα να σου ερθει και πιο φτηνα να μην πεφτεις και θυμα του μαρκετιγκ

Καίει. Αν για εσένα 5 λίτρα στα 100 σε μικτή οδήγηση είναι λίγα για 125 τι να σου πω. Δεν είναι αγωνιστικό μηχανάκι, οκ. Τρέχει σε αγώνες.

Like all Aprilia motorcycles, the RS 125 has benefited from the sophisticated technology that has been developed over years of success in GP racing, and quickly transferred into production. The RS 125 is the inevitable choice of riders entering Sport Production racing.

Και για αυτό ακριβώς είπα ότι θα έχει ακριβή συντήρηση. Τέσπα, rs125 δεν μπορείς να οδηγήσεις και επειδή όλα είναι παπιά, σα μωρό που είμαι σου προτείνω να περιμένεις μέχρι τα 24 να πάρεις το RS 250 που δεν καίει στην πόλη....

Υ.Γ Δεν έχουμε Ζ στο χωρίο :(

Τροποποιήθηκε από τον telephoner

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα