nik666666 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2013 Καλησπερα, ηθελα να σας ρωτησω μηπως ξερει κανεις πως λεγεται ο Σιδερας - Αλουμινας στα Αγγλικα ? Ξερεται πια δουλεια λεω,εεε? Αυτη που φτοιαχνουν καγκελα, παραθυρα , πορτες κτλ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Great 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2013 Οπ... συναδελφος...? B) Λοιπον ο σιδερας ειναι blacksmith.. Τωρα για αλουμινας δεν υπαρχει μια λεξη νομιζω... απλα λες frame constructor! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2013 (τροποποιήθηκε) Πες τους hello i make u the door the window the irons of the balcony. it's nice. Άμα σου πούνε τίποτα κατέβασε τους τίποτα μπινελίκια και πες τους με 450€ σου κάνω κασώματα σα την κωλοτρουπίδα σου. Αν είναι γνωστοί δικοί σου άνθρωποι να παραλείψεις το παραπάνω και να τους πας εκεί ένα προσπέκτους της αλουσέτ να καταλάβουνε! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 22 , 2013 από τον chiliplayer 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik666666 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 χαχαχχ... :P Καλα το Σιδερας το ξερω οτι λεγεται blacksmith στα αγγλικα αλλα οταν ψαχνεις για blacksmith σου βγαζει το παλιο επαγγελμα που βαρανα με το σφυρι πανω στο χιτονι. Αν δεν υπαρχει μια συγκεγκριμενη λεξη τοτε θα πρεπει να υπαρχει μια φραση. Κατι σαν metal frame construction? Ξερω εγω....? Απλως επειδη σκεφτομαι να παω Αυστραλια να δουλεψω εκει, σαν σιδερας-Αλουμινας πρεπει να το ψαξω λιγο στο ιντερνετ να δω τι γινεται εκει. Για να κανεις αυτο το επαγγελμα πρεπει να πας σε σχολη η ειναι καθαρα εμπειρια? Συγνωμη που κανω τοσες ερωτησεις αλλα ειναι σημαντικο. That's why you are here, to help am i right? ^_^ Thanks Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 χαχαχχ... Καλα το Σιδερας το ξερω οτι λεγεται blacksmith στα αγγλικα αλλα οταν ψαχνεις για blacksmith σου βγαζει το παλιο επαγγελμα που βαρανα με το σφυρι πανω στο χιτονι. Αν δεν υπαρχει μια συγκεγκριμενη λεξη τοτε θα πρεπει να υπαρχει μια φραση. Κατι σαν metal frame construction? Ξερω εγω....? Απλως επειδη σκεφτομαι να παω Αυστραλια να δουλεψω εκει, σαν σιδερας-Αλουμινας πρεπει να το ψαξω λιγο στο ιντερνετ να δω τι γινεται εκει. Για να κανεις αυτο το επαγγελμα πρεπει να πας σε σχολη η ειναι καθαρα εμπειρια? Συγνωμη που κανω τοσες ερωτησεις αλλα ειναι σημαντικο. That's why you are here, to help am i right? Thanks Είσαι υπήκοος ή έχεις Αυστρ. διαβατήριο ? Αν ναι, τα πράματα ειναι απλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Isis 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) ironmongery technician ή Building hardware technician ή aluminum construction technician ή casing/frame technician Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 από τον Isis 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 Με πρόλαβε η δασκάλα από πάνω!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik666666 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 Υπηκοος ειμαι αλλα πρεπει να φτοιαξω και το διαβατηριο! Ευχαριστω κυρια Δασκαλα! ;) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik666666 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 Παιδια... θα μπορει κανεις να απντησει την δευτερη ερωτηση μου ^^ ? Ανεφερα αν πρεπει να εχεις πτυχιο το οποιο το περνεις απο σχολη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 χαχαχχ... :P Καλα το Σιδερας το ξερω οτι λεγεται blacksmith στα αγγλικα αλλα οταν ψαχνεις για blacksmith σου βγαζει το παλιο επαγγελμα που βαρανα με το σφυρι πανω στο χιτονι. Αν δεν υπαρχει μια συγκεγκριμενη λεξη τοτε θα πρεπει να υπαρχει μια φραση. Κατι σαν metal frame construction? Ξερω εγω....? Απλως επειδη σκεφτομαι να παω Αυστραλια να δουλεψω εκει, σαν σιδερας-Αλουμινας πρεπει να το ψαξω λιγο στο ιντερνετ να δω τι γινεται εκει. Για να κανεις αυτο το επαγγελμα πρεπει να πας σε σχολη η ειναι καθαρα εμπειρια? Συγνωμη που κανω τοσες ερωτησεις αλλα ειναι σημαντικο. That's why you are here, to help am i right? ^_^ Thanks Χιτονι ή αμόνι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik666666 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 Aμονι, με τσακωσες! Μπερδευτικα. Μου χαλας το ΘΕΜΑ!!! ... Τωρα πρεπει να ξαναπω αν πρεπει να εχεις πτυχιο το οποιο το περνεις απο σχολη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Κοίτα, εδώ ΟΧΙ δε θέλει πτυχία κλπ... φαντάζομαι και εκεί έτσι θα έιναι! Αλλιώς κανένα αποδεικτικό προϋπηρεσίας σε αλουμινάδικο αν έχεις; Τι θες μωρέ να πας Αυστραλία; Κάτσε Ελλάδα να το παλέψεις! :D Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 από τον chiliplayer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik666666 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 Κοίτα, εδώ ΟΧΙ δε θέλει πτυχία κλπ... φαντάζομαι και εκεί έτσι θα έιναι! Αλλιώς κανένα αποδεικτικό προϋπηρεσίας σε αλουμινάδικο αν έχεις; Τι θες μωρέ να πας Αυστραλία; Κάτσε Ελλάδα να το παλέψεις! :D Δεν νομιζει οτι θα φτοιαξει η κατασταση στην Ελλαδα, γιαυτο πιο πολυ θα φυγω. Συν το γεγονος οτι εκει ο μισθος ειναι πολυ καλυτερος αλλα πιο ακριβος τροπος ζωης, που και παλι ομως πιο ευκολα ειναι εκει. Ο μισθος για τοποθετηση παραθυρων ειναι γυρω στα 350 δολαρια την ημερα. Ενταξει θα ερχομαι Ελλαδα λογικα για διακοπες :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 Δεν νομιζει οτι θα φτοιαξει η κατασταση στην Ελλαδα, γιαυτο πιο πολυ θα φυγω. Συν το γεγονος οτι εκει ο μισθος ειναι πολυ καλυτερος αλλα πιο ακριβος τροπος ζωης, που και παλι ομως πιο ευκολα ειναι εκει. Ο μισθος για τοποθετηση παραθυρων ειναι γυρω στα 350 δολαρια την ημερα. Ενταξει θα ερχομαι Ελλαδα λογικα για διακοπες :lol: Αμα ειναι το μεροκαματο 350 ευρα τη μερα να γινουμε συνεργατες να σπαω εγω παραθυρα να φτιαχνεις εσυ? 2 χρονακια και μετα μπαχαμες οεο :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik666666 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 Αμα ειναι το μεροκαματο 350 ευρα τη μερα να γινουμε συνεργατες να σπαω εγω παραθυρα να φτιαχνεις εσυ? 2 χρονακια και μετα μπαχαμες οεο :P Eκανες λαθος. Ειναι 350 δολαρια... την ημερα. χαχαχ... Bahamas here we come! B) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα που ακούγονται για Αυστραλία, φρόντισε να είσαι καλά ενημερωμένος για τα πώς και τα τί, γιατί μπορεί να βρεθείς προ εκπλήξεων. Φίλος από την μοτολέσχη μας και συνάδελφός σου πήγε πριν από έντεκα μήνες και από όσο μαθαίνουμε τώρα εργάζεται σαν νταλικέρης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik666666 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 (τροποποιήθηκε) Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα που ακούγονται για Αυστραλία, φρόντισε να είσαι καλά ενημερωμένος για τα πώς και τα τί, γιατί μπορεί να βρεθείς προ εκπλήξεων. Φίλος από την μοτολέσχη μας και συνάδελφός σου πήγε πριν από έντεκα μήνες και από όσο μαθαίνουμε τώρα εργάζεται σαν νταλικέρης. Θα προσεχω και στην αρχη εχω και στηριξη που δεν θελω να τη χρειαστω αλλα αμα αγκαστω θα την δεχτω. Εχω δυο αδερφες και εναν αδερφο εκει (μεγαλυτεροι απο μενα) και οι περισσοτεροι οι συγγενοις μου ειναι εκει. Περνεις μεγαλο μεροκαματο αλλα πληρωνεις και πολυ.Πιστευω οτι θα μου αρεσει εκει, θα δουμε....Εχω μισο χρονο ακομα μπροστα μου γιατι σκοπευω να παω φθινοπωρο για να ειναι εκει ανοιξη. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 από τον nik666666 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες