Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 Χαχα τί πρόστυχα βιντεάκια που βάζεις!!! Άντε τα λέμε αύριο, πέφτω για ύπνο, καλή μας βόλτα αύριο! το ξέρω ότι είμαι ωραίο εργαλείο, αλλά μην μου το λέτε και εσείς γιατί θα την ψωνίσω! χαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
N1kolas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 Δεν πάμε για ύπνο όλοι λέω εγώ να ξυπνήσουμε αύριο ? :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 Χαχα τί πρόστυχα βιντεάκια που βάζεις!!! Άντε τα λέμε αύριο, πέφτω για ύπνο, καλή μας βόλτα αύριο! χαχαχαχα ε, καταλαβαίνεις, μου το λένε όλοι, στον δρόμο, στη δουλειά, στη σχολή, στο σουπερμάρκετ, μου το λέτε και εδώ, ε, θα το πιστέψω στο τέλος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 Αν δεν πάρω κάποιον τηλέφωνο (N1kolas ή Jimijo), σημαίνει ότι δεν θα έχω σηκωθεί...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) δεν με βάζω στη λίστα, αλλά λογικά μέσα και εγώ! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 από τον Apisteftos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 Ε τότε να φορέσω τις γόβες μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
N1kolas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 Αν δεν πάρω κάποιον τηλέφωνο (N1kolas ή Jimijo), σημαίνει ότι δεν θα έχω σηκωθεί...! Να σε πάρουμε εμείς ? :P ή να μην κάνουμε τον κόπο ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 Χαχαχα.. λες να το αφήσω με ήχο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
N1kolas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 Χαχαχα.. λες να το αφήσω με ήχο; Ότι θες... πες μας μόνο ! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 Οκ, πάρε ενα τηλ αν μπορείς το πρωί.. κατά τι ώρα λες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Technician 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 Αντε και καλη μας βολτα λοιπον!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 1)N1kolaς 2)Konangera 3)JimKarvo 4)ax_ena_honda 5)taksidiara_psyxh 6)Technician J 8)Tinkerbell 9)Ξάδερφος 10)Giwtoukavr 11)Μασίφαρος ο 3ος 13)PanagosGR 14)Ίκαρος 15) Wolfering 16) Optimus Prime + Optimus Crypton 17) giwrgos291+μελιτα+ σαββαs 18)isis 19) iconan + Petrosbk συνεπιβάτης 20) Giorgos_S 21)AlexOne (με χτεσινα λαστιχαα, δεν πιστευω να μπαγιατεψαν τα εχω εξω απο το ψυγειο!!) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Isis 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 ....Μμμμ Να μην ξεχάσω το πρωί να τσεκάρω τις πιέσεις στα ελαστικά .... :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 ....Μμμμ Να μην ξεχάσω το πρωί να τσεκάρω τις πιέσεις στα ελαστικά .... :) ναι τσεκαρε γτ εγω που δεν το εκανα στη τελευταια στο λαυριο ημουν με 10 PSI πισω... 10!!!! τα αλλα 30 που πηγανε;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
athensfinest 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 μου μπήκανε ιδέες τώρα αλλά δεν θα έχω παρέα να έρθω από πάτρα... ρε λες;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 Καλημερες!!!!!!!!!!!!!! Λογικα δεν θα δουμε καθολου βροχες!! Ουτε και πολλα συννεφα... Θα εχουμε και γλυκο καιρο... Οποτε εχουμε τον τελειο συνδυασμο για βολτα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 Ρυθμισα αναρτησεις, θα πιω μια τζουρα καφε και ξεκιναμε! Και καλη μας βολτα συντροχοι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 3 Χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα 3 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες AlexOne,Konangera,kostastsiou Αλεξ 9:50 στην εξοδου Π>Ραλλη Κωστη,10:05 εγω θα ειμαι στο φαναρι των ΤΕΙ. Κανουμε ενα τσιγαρακι και σε περιμενουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 Αλεξ 9:50 στην εξοδου Π>Ραλλη Κωστη,10:05 εγω θα ειμαι στο φαναρι των ΤΕΙ. Κανουμε ενα τσιγαρακι και σε περιμενουμε. Κάνουμε;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 Ασε με ν κανω το κομματι μου ρε παιδι μου,ολα να τα μαρτυρας!!! ................................... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 Ασε με ν κανω το κομματι μου ρε παιδι μου,ολα να τα μαρτυρας!!! ................................... Πανω σε αυτο σου εχω μια εκπληξη... ελπιζω να μην χαλαει το concept!!! χαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 Καλημέρα στην παρέα. Καλό μας δρόμο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 Παίδες,καλά να περάσετε..:D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 Όλα καλά και για μένα και σε λίγο ξεκινάω. Λίγο κουρασμένος αλλά πιστεύω να μην έχω πρόβλημα και κυρίως να μην κάνω λάθη. Με το καλό λοιπόν σε όλους μας. Θέλω να επισημάνω μόνο το χώμα από τη λασποβροχή που θα έχουν οι δρόμοι να πω να είμαστε προσεκτικοί να μην μας βγει ξυνή η βόλτα. Τα λέμε σε μια ώρα!!!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες