Jump to content
g1ann1s

Ωραίες αγγελίες (μοτοσυκλετών) που πετυχαίνουμε

Recommended Posts

Παρτε το καποιος ή δωστε μου ενα 300αρι που μου λειπει να το παρω εγω..

http://www.car.gr/cl...s/view/4483880/

Μιλα του στα ισια και θα στο κοψει το 300αρι. Οι καιροι ειναι δυσκολοι και δεν βρισκεις καθε μερα αγοραστη με 4.5 χηνες στο χερι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μιλα του στα ισια και θα στο κοψει το 300αρι. Οι καιροι ειναι δυσκολοι και δεν βρισκεις καθε μερα αγοραστη με 4.5 χηνες στο χερι...

Εχουμε μιλησει του εχω πει 4400 αλλα δεν ψηνεται λεει να το ριξει κατω απο 4700 :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πηγαινε από κοντά και δείξτου το χρήμα, θα ψηθεί.Το μηχανάκι το χαρίζει είναι ευκαιρία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξαναπαρτον σε μια βδομαδα και πες του το και θα δεις...

Επισης μη παιρνετε τηλεφωνο και πατε κατευθειαν στη τιμη.

Πιο πιθανο ειναι να κοψει εαν πατε το δειτε το πατε σε μαστορα και μετα πεις 4400 παρα αν παρεις τηλ και πεις κατευθειαν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφου τα κανεις ολα αυτα κι αν δε στο δωσει πες του στην τελικη να κρατησει τις κλειδαριες και να τις πουλησει αλλου ή να τις πάρεις εσύ λίγο αργότερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η αληθεια ειναι πως περιμενω να μπει κανα smc αγγελια γι'αυτο δεν το εχω τρεξει το θεμα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το προηγουμενο όντως έχει ρυθμιζόμενες.Θεωρώ ότι είναι σημαντικό για κάποιον που ξέρει ενώ φερ ειπείν για μένα που είμαι άσχετος επ' αυτών και του Δούκα 4 το μπροστινό θα με κάλυπτε νομίζω.Πράγματι τσιγκουνεύτηκαν αρκετά στον νέο Δούκα και φαίνεται απο τη διαφορά του στην τιμή όταν μιλάμε για καινούργια….

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κωλάρα! http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3707796/ καλη τιμη μου φαινεται.. Λεφτα να ειχα και ποιο το γ%#ει το απεριοριστο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν ειναι μεχρι σημερα οπως στις φωτο και εχει περασει και καποιες ανακλησεις που ειχαν βγει, τοτε ειναι πολυ καλη περιπτωση. ειναι κουκλι το ατιμο....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν ειναι μεχρι σημερα οπως στις φωτο και εχει περασει και καποιες ανακλησεις που ειχαν βγει, τοτε ειναι πολυ καλη περιπτωση. ειναι κουκλι το ατιμο....

Θα το δουμε..........συντομα.

:peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

υπαρχει κανενας τροπος αν το πας στην απριλια να σου βαλει τον περιορισμο για το α2 και να βγει νεα αδεια για να εισαι νομιμος ή μονο σε οσα βγαινουν καινουρια απο το εργοστασιο το κανουν?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καινουργια από το εργοστάσιο όπως γνωρίζω.Αν δε το γνωριζω σωστα παρακαλω διορθώστε με.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καινουργια από το εργοστάσιο όπως γνωρίζω.Αν δε το γνωριζω σωστα παρακαλω διορθώστε με.

Σε διορθωνω. Ο περιοριστης ειναι απλα μια χαρτογραφηση που περναει, την βαζει ο αντιπροσωπος και σου βγαζει ενα χαρτι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε διορθωνω. Ο περιοριστης ειναι απλα μια χαρτογραφηση που περναει, την βαζει ο αντιπροσωπος και σου βγαζει ενα χαρτι.

γινεται αυτο στις ελληνικες αντιπροσωπειες?

κ αν γινεται, αργοτερα μπορουν να στο επαναφερουν στην αρχικη ισχυ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γινεται αυτο στις ελληνικες αντιπροσωπειες?

κ αν γινεται, αργοτερα μπορουν να στο επαναφερουν στην αρχικη ισχυ?

Ναι και στα δυο ερωτηματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το έχεις ψάξει αυτό και μιλάς με σιγουριά;

δηλαδη γινεται ολα τα 690 να παρουν Α2? ΜΩΡΕ ΜΠΡΑΒΟ….! :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το έχεις ψάξει αυτό και μιλάς με σιγουριά;

δηλαδη γινεται ολα τα 690 να παρουν Α2? ΜΩΡΕ ΜΠΡΑΒΟ….! :afro:

GREATER RIDING PLEASURE YET EVEN MORE SAFETY – KTM 390 DUKE AND LC4 MODELS ABSOLUTELY A2-COMPLIANT!

Due to ambiguous or even incorrect press reports, confusion currently prevails in the KTM community throughout the EU regarding the A2-compliancy of the following models:

• 390 Duke

• 690 Duke

• 690 Duke R

• 690 SMC R

• 690 Enduro R

The corresponding press reports convey the impression that the mentioned models are too light and hence not approved for A2 beginners. This impression is inconsistent with the truth. The A2 driving licence prescribes a minimum power-to-weight ratio of 0.2 kW/kg, which is why KTM has homologated performance mappings for all the aforementioned models to make them A2-compliant. Thanks to the mappings, all the listed models achieve the minimum power-to-weight ratio precisely – quite the contrary to most of the overweight competition. Assisted by the mappings, every A2 beginner can benefit from the dynamic advantage of the models being so light – whether it be due to increased riding pleasure when accelerating, when riding demanding trails or due to the much more significant safety factor when braking, in general vehicle control or when evading sudden hazards. The models are therefore not only A2-compliant, but also highly recommendable for novice riders, since they guarantee greater riding pleasure yet even more safety.

Απο την KTM

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξέρω αν ισχύει και για τα προηγούμενα lc4,νομίζω είναι για τα καινούργια.Μακάρι να είναι έτσι γιατί με τα Α2 και τις μλκιες καταδικάστηκε κόσμος και κοσμάκης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οτι εχει FI και πληρει τις προηποθεσεις βαρους μπορει να οδηγηθει με Α2. Τα παλια LC4 με τα carb δεν μπορουν..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα