VaggD 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2013 (τροποποιήθηκε) http://www.mototriti..._news/94956.asp Ενδιαφέρον φαίνεται και όσο μεγαλώνει ο ανταγωνισμός τόσο το καλύτερο για εμάς !!! Υ.Γ Αν υπάρχει είδη θέμα ας κλειδωθεί, με ένα search που έκανα δεν βρήκα κάτι. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 14 , 2013 από τον VaggD Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
StratisKas 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2013 (τροποποιήθηκε) πιο ακριβο απο duke λογικα ...abs θα εχει...? Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 14 , 2013 από τον StratisKas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2013 Θα ήταν ωραίο να υπήρχε και ένα μικρό ss απο την KTM,στην ομάδα των 250cc. Ωστόσο,δεν νομίζω να βγει στην παραγωγή.Δεν μου κάθονται καλά οι πληροφορίες... ΄΄Το ενδεχόμενο να δούμε ένα sport μοντέλο 250 κ.εκ... ...ο κινητήρας ακούγεται πως θα είναι δικύλινδρος εν σειρά, με απόδοση περίπου 30 ίππων. ΄΄ Εδώ καλά καλά,η KTM βγάζει μονοκύλινδρα ακόμα και στα 690cc,για δύο κυλίνδρους σε λιγότερα απο 990cc ούτε λόγος... Αυτό το rc250,νομίζω πως θα είναι σαν το r250 που ακουγόταν για την Yamaha. υ.γ.:Αν έβγαζε rc4 στα 390cc,δεν θα ζητούσα τίποτα άλλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Ο Δ.Σ. της Ktm Stefan Pierer σε μια πρόσφατη συνέντευξη του στο Cycle News(ολόκληρη η συνέντευξη στα αγγλικά) ανακοίνωσε ότι ακολουθεί μια νέα σειρά από σπορ μοντέλα Duke με ολόκληρο φέρινγκ στα 125/200/390 κ. εκ.. Θα βασίζονται στους μικρότερους Δούκες και θα έχουν κλιπον. Τα RC 125/200/390 (RC θα είναι το όνομα της γκάμας) θα παρουσιαστούν στην έκθεση της EICMA τον επόμενο Νοέμβριο και θα μοιάζουν με το αγωνιστικό Ktm Moto3 Grand Prix, που δίνει ένα ισχυρό πλεονέκτημα στις πωλήσεις. Αν και όλα θα προέρχονται από τους αντίστοιχους Δούκες, τα RC θα έχουν πολύ διαφορετική εμφάνιση χάρη στα μαγικά χέρια του Gerald Kiska. Θα παρουσιαστεί πρώτα το RC 390 στην αρχή του 2014 και θα ακολουθήσουν τα RC 125 και 200 τον ερχόμενο Απρίλιο του 2014. Tα RC 125 και RC 200 θα χρησιμοποιηθούν για ενιαίους αγώνες σε πολλές χώρες και ειδικά σε αυτές που θεωρούνται αναπτυσσόμενες αγορές μοτοσυκλέτας. Μια νέα γκάμα από on/off Duke, που θα έχουν το στυλ μεταξύ supermoto και enduro θα παρουσιαστούν αργότερα και πάλι προερχόμενα από την αρχική γκάμα των Duke 125/200/390. Όλες αυτές οι μοτοσυκλέτες θα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της Bajaj factory στο Chakan. Επίσης ένας κινητήρας με νέα χωρητικότητα μεταξύ 250 και 390 κ.εκ. θα καλύψει το κενό στα μοντέλα αυτά. πηγή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggD 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Αυτές είναι έξυπνες κίνησης με ήδη υπάρχον κινητήρες θα κυκλοφορήσουν 2 νέα μοντέλα, προσωπικά δεν μου αρέσουν τα ktm αλλα λογικά θα μοσχοπουλήσουν!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Εάν αληθεύουν τα παραπάνω.... ...μόλις σοδομήθηκε το Ninja Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggD 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Δεν νομίζω ότι θα έχουν διάφορες σε επίδοση μιας και τα 2 καλύπτονται από A2, το + για το ktm είναι ότι λογικά θα είναι κανένα 500 φθηνότερο από το ninja φυσικά και αυτό είναι καλό γιατί αυξάνεται ο ανταγωνισμός! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Εγώ ανυπομονώ να δώ τη σχεδίαση, είμαι σίγουρος πως θα είναι πρωτοποριακή και ιδιαίτερη, κάτι το οποίο ίσως να μην αρέσει σε κάποιους που θα προτιμήσουν το κλασσικό στύλ του νίντζα και των υπολοίπων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kotsos_007 119 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 What about http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/96370.asp ?????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες