ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 Γαιδουροαναβάτης ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 Κατ' αρχήν με το καλό και καλές δουλειές. Μην ξεχάσεις να μας καλέσεις στα εγκαίνια.... θα κάνουμε αίσθηση τόσος κόσμος μαζεμένος.... όλοι θα κοιτάνε και το 1ο στοίχημα (να μάθουνε τί άνοιξε) θα τό ΄χεις κερδίσει. Πολύ σημαντικό για να πρωτοέρθει κόσμος...... και μετά από σένα εξαρτάται να μείνει. Προτάσεις για όνομα: 1) Crepa-Like ή Like-Crepa (που είναι και επίκαιρο, αλλά τονίζει μόνο την κρέπα) 2) Μάσα-Like ή Like-Μάσα (δε σε περιορίζει σε αντικείμενο) 2) Νοστιμούλης (χαριτωμένο) 3) Η χαρά του ουρανίσκου (επιστημονικιάρικο) 4) ΑντιΚρίση (χτυπάει τις ευαίσθητες χορδές μας μέρες που ζούμε) 5) ΑντιΤρόϊκα (ομοίως) 6) Το φαϊ δεν κόβεται (ποιός θα έχει παρόμοιο? Και δεν σε περιορίζει στο τί σερβίρεις) 7) Ο Άρχοντας (του Χαλανδρίου) (να τονίσει την αγάπη για καλοφαγία) 8) Κανείς δεν το μετάνοιωσε (πρόκληση) 9) Ο Φαταούλας (για τους αμετανόητους στο σπορ φαγητού) 10) Λιγούρα (δε σε περιορίζει σε αντικείμενο και θα κεντρίσει τη σκέψη, μια και ως γνωστόν και μόνον με τη σκέψη προκαλείται η πείνα) Άμα σκεφτώ κι άλλα θα επανέλθω. Καφέδες δεν πίνω, αλλά τρώω κρέπες αβέρτα! απλο κ ευηχο , ο ΝΟΣΤΙΜΟΦΑΓΑΝΑΣ η ο ΝΟΣΤΙΜΟΦΑΓΑΝΟΥΛΗΣ , με σκέφτεσαι συνέχεια ή μου φαίνεται? Θα ζητήσω δικαιώματα.... :P καλες δουλειες Μην το ονομάσεις "Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ" πάντως για θα φας και ξύλο Σωστόςςςς! :lol: Το όνομα πρέπει να είναι κάτι γρήγορο για να μπορεί ο άλλος να το θυμάται εύκολα, ούτως ώστε να μένει χαραγμένο στο υποσυνείδητο του. Εαν τριγύρω στεγάζονται επιχειρήσεις/πιθανοί πελατες (συνεργεία, γραφεία κτλπ) θα μπορούσες να συνδυάσεις το όνομα με την αγαπημένη τους ασχολια κατά την ώρα εργασίας. Και εξηγούμαι: Το μαγαζί αν ονομαζόταν "ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ" και στη ρεκλάμα τους πέταγες τίποτα κουδούνια και έγραφες "ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!" θα τους έφερνες στο μυαλό και την παιδική τους ηλικία και στις μεταξύ τους συζητήσεις θα αναφερόντουσαν ως "πάμε διάλειμμα?". Εύπεπτο, γρήγορο, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, καρφώνεται με ούπα στο μυαλό και τριγυρνάει συνέχεια... Μ' αρέσει αυτό με το Διάλειμμα. Εναλλακτικά μπορείς να το πεις και "Διάλειμμα Χαλανδρίου". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 προσωπική άποψη οτιδήποτε που να μήν έχει σχέση με την κρίση. η κρίση έτσι και αλλιώς στιγματίζει την "πολιτική" του μαγαζιού και τις επιλογές σου σε τιμές/ ποιότητα όποιες και αν είναι αυτές. αλλά αργά η γρήγορα το όνομα θα είναι εκτός εποχής, είναι μεν επίκαιρο τώρα αλλά εκτός ότι ο κόσμος θα φτάσει σε σημείο να σιχαθεί και την κρίση και ότι έχει να κάνει με αυτήν εμένα μου κάνει και αρκετα ευκαιριακό. προσωπικά θυμώνω όταν βλέπω τεράστιες ταμπέλες ρίξαμε την τιμή του καφέ λόγω κρίσης μπλα μπλα τόσα χρόνια μας μπιπ τα πρέκια για μια κουταλιά καφε+ζάχαρη και νερό και τώρα μας κάνεις χάρη και το διαφημίζεις κιόλας! βρε ούστ! γενικά δώσε έμφαση σε εκτός κρίσης πράγματα που είναι διαχρονικά δηλαδή η ποιότητα σου και οι νορμάλ τιμές. ο κόσμος χαζός δεν είναι θα τα εκτιμήσει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 προσωπική άποψη οτιδήποτε που να μήν έχει σχέση με την κρίση. η κρίση έτσι και αλλιώς στιγματίζει την "πολιτική" του μαγαζιού και τις επιλογές σου σε τιμές/ ποιότητα όποιες και αν είναι αυτές. αλλά αργά η γρήγορα το όνομα θα είναι εκτός εποχής, είναι μεν επίκαιρο τώρα αλλά εκτός ότι ο κόσμος θα φτάσει σε σημείο να σιχαθεί και την κρίση και ότι έχει να κάνει με αυτήν εμένα μου κάνει και αρκετα ευκαιριακό. προσωπικά θυμώνω όταν βλέπω τεράστιες ταμπέλες ρίξαμε την τιμή του καφέ λόγω κρίσης μπλα μπλα τόσα χρόνια μας μπιπ τα πρέκια για μια κουταλιά καφε+ζάχαρη και νερό και τώρα μας κάνεις χάρη και το διαφημίζεις κιόλας! βρε ούστ! Σωστό, έτσι είναι. Γι' αυτό και τού 'βαλα 10 επιλογές + όσα έχουν προτείνει και οι υπόλοιποι. Ελπίζω να τον βοηθήσουμε να διαλέξει ένα όμορφο ονοματάκι που να δουλέψει ως "σήμα" και από κει και πέρα ο καλός επαγγελματίας φαίνεται και μένει. γενικά δώσε έμφαση σε εκτός κρίσης πράγματα που είναι διαχρονικά δηλαδή η ποιότητα σου και οι νορμάλ τιμές. ο κόσμος χαζός δεν είναι θα τα εκτιμήσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 (τροποποιήθηκε) Άκυρο....... εμ βέβαια, άμα κολλάει σαν τσίχλα, λογικό να πάρει δυό και τρεις φορές τα ποσταρίσματα. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 ΣΑΝΤΟΥΙΤΣΟΠΑΤΑΤΟΚΡΕΠΕΡΟΚΑΦΕΔΟΑΝΑΨΗΚΤΙΚΟΠΩΛΕΙΟ... Κατά το ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΓΕΩΓΡΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 ΜΑΜ ή coffee-ΜΑΜ Επίσης αυτό που γράφεις παρακάτω για τα λουκάνικα γαλοπούλας δεν ισχύει, αγοράζω τέτοια από τα S/M στην Πάτρα πάνω από 10 χρόνια. Τα Wudy συγκεκριμένα : http://www.finefoods...id=37&Itemid=37 μμμμμμμμμμμμμμμμμμμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 Εγώ θα το έλεγα "Της γυναίκας μου" χεχε Μπορείς να φτιάξεις και ένα σωρό ατάκες να έχεις έτοιμες όταν θα σε πειράζει ο κόσμος.. αν είμαι εντελώς άουτ σόρι.. δεν το διάβασα όλο το θέμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 ΣΑΝΤΟΥΙΤΣΟΠΑΤΑΤΟΚΡΕΠΕΡΟΚΑΦΕΔΟΑΝΑΨΗΚΤΙΚΟΠΩΛΕΙΟ... Κατά το ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΓΕΩΓΡΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ... Στην Καβάλα υπήρχε (δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα) Ουζορετσινοκρασομπυροτσιπουτρομεζεδοταβερνο.......κτλ....κτλ....πωλείο "Το Μπέρδεμα" Και μόνο από το όνομα ξεχώριζε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 Εγώ θα το έλεγα "Της γυναίκας μου" χεχε Μπορείς να φτιάξεις και ένα σωρό ατάκες να έχεις έτοιμες όταν θα σε πειράζει ο κόσμος.. αν είμαι εντελώς άουτ σόρι.. δεν το διάβασα όλο το θέμα "Σαν Της Μάνας Σου" 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 Το Πικαντικο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 ΣΑΝΤΟΥΙΤΣΟΠΑΤΑΤΟΚΡΕΠΕΡΟΚΑΦΕΔΟΑΝΑΨΗΚΤΙΚΟΠΩΛΕΙΟ... Κατά το ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΓΕΩΓΡΑΚΟΠΟΥΛΟΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ... Τώρα είναι σωστό. Στις Ελληνικές ταινίες - ατάκες έχω Master. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 "Εκεί" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snoop_aloop 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 τακα-τακα μαμ καλες δουλειες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 λιγο πιο διπλα εχει ενα παρομοιο....... Eχε υποψη σου οτι ο σωστος επαγγελματιας ποτε δεν κατηγορει ή γενικοτερα λασπολογιες, προσπαθησε να ξεχωρισεις την σωστη λετουργια του μαγαζιου σου! Οσον αφορα το ονομα, σκεψου καποια σημεια αναφορας της περιοχης που θα ανοιξεις και παιξε με αυτα, ειναι ήδη γνωριμα στο αυτι και οιτκεια για τους περιοικους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Surveyor 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 Eιπες οτι εχεις σταση απεξω... Δε διαβασα ολο το thread, αλλα θα μ άρεσε να το βγαζες το ονομα της στασης... "Στάση μπλαμπλα"... Καλορίζικο και καλες δουλειες!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregoKLE 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 καλες δουλειες ευχομαι .θα σε επισκευτω γιατι ειμαι και γειτονας .τωρα απο ονομα επειδη εισαι στην κατηγορια των ταχυφαγειων .και ολοι τα θελουν γρηγορα ....στο πιτς φυτιλι .δλδ τοσο γρηγορα οσο διαρκει ενα καψιμο φυτιλιου.ειναι και παλια εκφραση .......καλες δουλειες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 LIKE EAT ΣΤΑΣΗ ΜΑΜ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 Επειδή είδα τον αποπάνω, μου ήρθε άλλη μία...... Φέεεεεεεεετα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 Σου βρήκα όνομα, 90 ΛΕΠΤΑ Η ΚΡΕΠΑ Και μόλις κάποιος παραγγείλει πες του " θα είναι έτοιμη σε 89 λεπτά" 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dogonala 233 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 (τροποποιήθηκε) ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥ. Ενοειται οτι δεν το εννοω Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 από τον dogonala Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 χαχχα μερικα εχουν γελιο λοιπον ακουστε πως εχουν τα πραγματα επειδη οι γυναικες αποφασιζουν για αυτα καθοτι μετα εχει μουρμουρα αν δεν περασει το δικο τους και εγω τα βαριεμαι αυτα το μαγαζι ονομαστηκε τελικα caramello ασχετο αλλα ουτως η αλλως δεν με ενδιεφερε αυτο. οσο για τον φιλο που ειπε οτι εχει και αλλο εκει,ναι εχει αλλα τα προιοντα του ειναι χαλια καθοτι πηρα να δοκιμασω τα παντα απο αυτον και ειναι πανακριβος,2 μεριδες πατατες οπου στην κυριολεξια ειχε 2 πατατες τις ειχε 4,80!!!!!! δεν με ενδιαφερει ο διπλανος καθοτι εγω θα εχω ΜΟΝΟ φρεσκα εκτος απο τις σφολιατες,ο διπλα ολα ειναι κατεψυγμενα και ειναι φαρμακειο.επισης ο καφες του ειναι απο το μακρο η απο καπου οπου δεν τον ξερει κανεις και δεν πινεται εγω θα βαλω dimello η hausbrandt οπου ειναι η κορυφη.οσο για το λουκανικο ναι υπαρχει αλλα αυτο που επελεξα εχει τελειως διαφορετικη γευση και ειναι ποιοτικα ανωτερο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 Αδερφε με τα ονοματα δεν το κατεχω αλλα εριξα συρμα στην παρεα και ειμαστε ετοιμοι να σου ερθουμε,ποτε ανοιγεις? Καλες δουλειες κιολας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 Και επίσημα λοιπόν Κώστα φίλε μου καλορίζικο και καλές δουλειές ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες